A.V.W.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.V.W.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 455.978.984

Publication

26/05/2014
ÿþ Mci Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



'NEERGELEGD

15 4E1 Mil

_

RECHUA,B.K van KOOPHANDEL ANTWEren\l, afd. MECHELEN ,

1111*IgIlj,11111111

be a

Ste

Ondernerningstir 0.455.978.984

Benaming

(voluit) A.V.W.

(verkort) -

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2820 Bonheïden, Koningin Astridlaan 2A

(volledig adres)

Onderwerp akte: Kapitaalsverhoging - statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Steven Morrens, notaris te Bortheiden op 28 maart 2014, geregistreerd op het eerste registratiekantoor te Mechelen op 31 maart daarna boek 995 nummer 31 vak 07, dat een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.V.W.n, met zetel te 2820 Bonheiden, Koningin Astridlaan 2A werd gehouden.

Volgende beslissingen werden genomen

Eerste beslissing

De enige vennoot beslist dat het kapitaal van de vennootschap, uitgedrukt in Belgische Frank, op één januari 2002 werd omgezet in Euro en aldus achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig Euro en één Cent (¬ i 18.692,01) bedraagt.

Tweede beslissing

De enige vennoot beslist om de nominale waarde verbonden aan de aandelen af te schaffen en over te

stappen naar een breukwaarde per aandeel.

Derde beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijfenveertigduizend Euro (¬ 45.000,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd ' tweeënnegentig Euro en één Cent (¬ 18.592,01) op drieënzestigduizend vijfhonderd tweeënnegentig Euro en één Cent (¬ 63.592,01).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en zonder de uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen en aldus met verhoging van de fractiewaarde van alle bestaande kapitaalsaandelen, aangezien de enige bestaande aandeelhouder zal inschrijven op de volledige kapitaalverhoging overeenkomstig zijn huidig aandelenbezit.

Vierde beslissing

En onmiddellijk hebben alle aandeelhouders/vennoten, elk individueel verklaard te verzaken aan de ' uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Vijfde beslissing: inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

1. Vervolgens heeft de heer Le Blanc Marin, aandeelhouder, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "A.V.W." en in te schrijven op de volledige kapitaalsverhoging ten belope van vijfenveertigduizend Euro (¬ 45.000,00).

Hij verklaart in te stemmen met het feit dat hiervoor geen nieuwe aandelen worden gecreëerd, doch dat de fractiewaarde van alle bestaande kapitaalsaandelen zal verhogen.

2. De enige vennoot erkent dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volledig volgestort werd. De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van vijfenveertigduizend Euro (¬ 45.000,00).

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

3. De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE49 7310 3828 5871 op naam van de vennootschap bij de KBC Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 24 maart 2014 dat werd overhandigd aan ondergetekende notaris.

Zesde beslissing  Vaststelling kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vijfenveertigduizend Euro (E 45.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op drieënzestigduizend vijfhonderd tweeënnegentig Eure en één Cent (E 63.592,01), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Zevende beslissing-Wijziging van artikel 5 der statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering om artikel 5 der statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op drieënzestigduizend vijfhonderd tweeënnegentig Euro en één Cent (E 63.592,01), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde".

Vijfde beslissing

De enige vennoot beslist met eenparigheid van stemmen om de statuten van de vennootschap aan te passen aan het (nieuwe) wetboek van vennootschappen en wel mits integrale wijziging van de statuten als volgt:

Artikel 1 - BENAMING

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de benaming "A.V.W." dragen.

Artikel 2 - DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap heeft tot doel:

1. industriële vberbekleding, industriële schilderwerken, waterdichting, kunstharsbekleding, anti-vocht injectering, constructieve scheurinjectie;

2. alle onroerende verrichtingen, inzonderheid de constructie, de aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, promotie, makelarij en het beheer, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alsmede de uitbating op welke wijze ook van alle onroerende en materialen die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van haar doel;

3. het aannemen en/of uitvoeren van aile soorten orelerhouds- en herstellingswerken en werkzaamheden aan roerende en onroerende goederen;

4. het toestaan van leningen en financieringen;

5. het verhuren van aile soorten meubilair, machines, materieel, gereedschappen en voertuigen;

6. het nemen van participaties in andere vennootschappen al dan niet met een verschillend doel, en deze beheren;

7. het beheren van vennootschappen, al dan niet met een verschillend doel;

8. de vertegenwoordiging in de ruimste zin van het woord van aile producten, goederen en stoffen van welke aard ook;

9. invoer, uitvoer, doorvoer, aankoop, verkoop, ontvangst, expeditie, opslag, bewaring, in- en uitklaring, vertelling, makelarij, voorlegging, behandeling, verzorging, klein- en groothandel van aile handelsgoederen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnenland als in het buitenland.

Zij mag aile beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, die hetzelfde, een analoog of een samenhangend doe hebben, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De zaakvoerder is er toe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren.

Artikel 3- ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2820 Bonheiden, Koningin Astridiaan 2A, maar mag naar elke andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoertler(s), bekend te maken in het Belgisch Staatsblad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de vennootschap in België of in het buitenland, bijhuizen, exploitatiezetels, werkhuizen of magazijnen oprichten.

Artikel 4- DUUR

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur. Zij begint te werken vanaf de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, beraadslagend met naleving van de vereisten, voorzien voor statutenwijziging..

Artikel 5 KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op drieënzestigduizend vijfhonderd tweeënnegentig Euro en één Cent (¬ 63.592,01), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 6- AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in het register der vennoten, met de juiste aanduiding

van de vennoten, het aantal aandelen dat zij bezitten en de gedane stortingen.

Artikel 7- OVERDRACHT VAN AANDELEN

Geen aandeel mag, op straffe van nietigheid, onder de levenden, onder bezwarende titel of om niet, worden

overgedragen aan een persoon die geen medevennoot is, dan met toestemming van aile medevennoten.

Artikel 8

De vennoot die al zijn aandelen of een deel ervan wenst over te dragen moet van zijn voornemen aan de zaakvoerder(s) kennis geven bij aangetekende of voor ontvangst ondertekende brief, waarin hij de naam, voornaam, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het santal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

De zaakvoerders zullen een algemene vergadering samenroepen binnen de drie maand na de postdatum van het voormeld aangetekend of voor ontvangst getekend schrijven. De beslissing wordt ter kennis gebracht van de vennoot die aandelen wil overdragen binnen de drie weken na de vergadering.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen voormelde termijn te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.

Nochtans indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen de drie maand, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden.

Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen zullen de aandelen bij voorkeur worden aangeboden aan de overige vennoten, in verhouding tot het aantal aandelen in hun bezit.

In dit laatste geval zal de verkoopprijs van de aandelen uitsluitend bepaald worden op basis van de laatste drie goedgekeurde jaarrekeningen, waarbij het eigen vermogen wordt berekend als het rekenkundig gemiddelde van de drie voornoemde goedgekeurde jaarrekeningen. De boekhoudkundige intrinsieke waarde per aandeel wordt bepaald door het hiervoren berekend eigen vermogen gedeeld door het aantal aandelen.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de zes maand na de dag van het verzoek tot overdracht van de aandelen, of tenminste een begin van uitvoering moeten kennen door betaling van een eerste schijf van de ovemamesom.

De betaling van de overnamesom geschiedt, behoudens andersluidend onderling akkoord, door middel van zes halijaarlijkse schijven van tenminste een/zesde van de totale overnamesom. Het nog verschuldigde blijvend kapitaal zal interest opbrengen aan de wettelijke rentevoet vermeerderd met drie ten honderd per jaar. Deze rente is op dezelfde tijdstippen eisbaar.

Vervroegde aflossingen, geheel of gedeeltelijk zijn steeds toegelaten, zonder enige vergoeding.

De in dit geval verkregen aandelen kunnen niet opnieuw warden overgedragen alvorens de overeenkomstig dit artikel bepaalde prijs volledig is betaal&.

Bij overlijden van een vennoot, natuurlijke persoon, kan geen enkele van zijn aandelen overgaan op zijn erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, dan met toestemming van alle medevennoten, Daartoe dienen de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden dezelfde procedure te volgen als voormeld. Deze toestemming is evenwel niet vereist indien de aandelen overgaan aan medevennoten.

Erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de vermogenswaarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals voormeld,

Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

De vennootschap kan haar eigen aandelen kopen. Deze beslissing moet evenwel genomen worden, met naleving van de formaliteiten voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 9

Van elke overdracht van aandelen wordt melding gemaakt in het register der vennoten.. Deze melding wordt

gedateerd en ondertekend door de overdrager en de overnemer, of bij overdracht door overlijden, door een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

zaakvoerder en de begunstigde. De overdracht van aandelen geldt slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden, vanaf haar inschrijving in gemeld register.

Artikel 10 -

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het faillissement, het kennelijk onvermogen, cle

ontzetting of de ontbinding van een der vennoten.

De erfgenamen, schuldeisers of rechthebbenden van een vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de

zegels leggen op de goederen der vennootschap, noch er de verdeling of de verkoop van vorderen.

Artikel 11 - BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering niet inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vast vertegenwoordiger  natuurlijk persoon- aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerder(s) steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

Aan de zaakvoerder wordt geen vaste wedde toegekend; zijn bezoldiging wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

Artikel 12 -

Elk der zaakvoerders heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Artikel 13 TOEZICHT

Zolang de vennootschap voldoet aan de ter zake bij de wet gestelde criteria, wordt géén commissaris benoemd, leder vennoot heeft dan individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Indien een commissaris moet benoemd worden, zal deze benoeming gebeuren door de algemene vergadering, uit de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, overeenkomstig de wet.

Artikel 14 - ALGEMENE VERGADERINGEN

De jaarlijkse algemene vergadering zal, vanaf de afsluiting van het eerste boekjaar, gehouden warden op de laatste vrijdag van de maand mei om zeventien uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald. Deze vergadering zal onder meer tot agenda hebben: de bespreking van de jaarrekening en eventuele verslagen, de kwijting te geven aan zaakvoerder(s) (en commissarissen) en eventuele herkiezing van zaakvoerder(s) (en commissarissen)

Na de goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening, wordt deze neergelegd overeenkomstig de wet.

Artikel 15 -

ledere vennoot mag zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een

gevolmachtigde, mits deze zelf vennoot weze.

Verder zal de algemene vergadering beraadslagen volgens de regels, voorzien door het Wetboek van

Vennootschappen.

Zij zal kunnen samengeroepen worden door de zaakvoerder(s), telkens zij van oordeel zijn dat het belang

van de vennootschap zulks vereist.

Artikel 16- INVENTARIS JAARREKENING WINSTVERDELING

Het boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar, worden de boeken der vennootschap afgesloten en maken -de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening op, bestaande uit de balans, de resultatenrekening, de toelichting en de sociale balans. Voor zover dit door de wet wordt vereist wordt tevens een jaarverslag opgesteld.

Artikel 17-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve een/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.

Geen uitkering zal evenwel mogen geschieden, indien op datum van de afsluiting van het boekjaar, het netto actief Is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel 18 ONTBINDING

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, doch onder opschortende voorwaarde van homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel, hun machten en vergoedingen vast te stellen en de wijze van vereffening te bepalen.

Bij gebrek aan dergelijke aanstelling en zolang de aanstelling niet gehomologeerd werd door de bevoegde rechtbank van koophandel, wordt de vereffening ten aanzien van derden uitgevoerd door de op dat ogenblik in functie zijnde zaakvoerder(s), welke alsdan enkel beschikken over een passieve bevoegdheid.

Artikel 19 -

Na vereffening van gens het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het

aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

Artikel 20 -

Wanneer tengevolge van geleden verlies, het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of had moeten vastgesteld worden om, volgens de regels die door het Wetboek van Vennootschappen zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. Indien het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan een vierde van het kapitaal, kan tot de ontbinding worden beslist door een vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig de wet samengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Artikel 21

Voor alles wat in onderhavige statuten niet is voorzien verklaren partijen zich te willen gedragen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Zo zullen, indien de vennootschap slechts één vennoot telt, van rechtswege de bepalingen niet betrekking tot de eenhoofdige vennootschap van toepassing zijn.

Artikel 22 -

Alle hiervoren staande bepalingen zijn eveneens van toepassing wanneer de vennootschap slechts één

vennoot zou tellen, in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de eenhoofdigheid.

Artikel 23 - Overdracht van aandelen

Tot overdracht van aile of van een gedeelte van zijn aandelen onder levenden, wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en worden de overeenkomstige bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen toegepast.

Indien de enige vennoot overlijdt en hij erfgerechtigden nalaat, wordt de vennootschap niet ontbonden. Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Artikel 24- Bestuur

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden Can hot 'Belgisch Staatsblad

Heeft de enige vennoot, die tevens enige zaakvoerder is, bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan mag hij deze verrichting doen, doch hij moet hierover een bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Artikel 25 - Algemene vergadering

De enige vennoot oefent aile bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen; deze bevoegdheden kan hij niet overdragen.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan aile algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder bij aangetekende of bij voor ontvangst afgetekende brief op te roepen, met opgave van de agenda.

Negende beslissing: volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan KO Consulting BVBA, te Bonheiden, Tinstraat 73 en/of haar aangestelden teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Tegelijk hiermee neergelegd

-afschrift van de akte;

-uittreksel uit de akte;

-gecoördineerde statuten;

NOTARIS STEVEN MORRENS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

11/06/2014 : ME078304
29/01/2014 : ME078304
12/06/2013 : ME078304
23/01/2015 : ME078304
26/06/2012 : ME078304
17/06/2011 : ME078304
15/06/2010 : ME078304
23/06/2009 : ME078304
27/06/2008 : ME078304
21/06/2007 : ME078304
10/06/2005 : ME078304
10/06/2004 : ME078304
02/07/2003 : ME078304
15/06/2000 : ME078304

Coordonnées
A.V.W.

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 2A 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : BONHEIDEN
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande