A153

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A153
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.611.004

Publication

02/08/2011
ÿþi

beh aa Be Sta;

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch taatsblad beken d te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de ákt,r s (1," L F e D

rm

Ondernemingsnr : 0808.611.004

Benaming

(voluit) : A153

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Broekzijstraat 87 te 2275 Lille

Onderwerp akte : Fusie door overneming - ontbinding zonder vereffening

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 28 juni 2011, "Geregistreerd vier bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 4 juli 2011, boek 154 blad 90 vak 10. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). De ontvanger ai (getekend) W. Wuytack", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A153" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Fusievoorstel en verslagen: De vergadering vat de lezing, het onderzoek en de bespreking aan van het; fusievoorstel, van de in de artikelen 694 en 695 van het Wetboek vennootschappen vermelde verslagen, van: alle bijhorende stukken en van alle wettelijk verplicht ter beschikking te stellen stukken in het kader van de fusie.

a) Fusievoorstel

De voorzitter neemt het fusievoorstel door, opgesteld door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A153", overgenomen vennootschap en door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Onderlinge Dienst voor Woningbouw", overnemende vennootschap op acht maart tweeduizend en elf overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen. Dit fusievoorstel geeft een omstandige verantwoording en beschrijving van de voorgestelde fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aanspraklijkheid "A153" door de beloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Onderlinge Dienst voor Woningbouw", met zetel te 2275 Lille, Broekzijstraat 87, RPR Turnhout nummer 0808.609.123.

De vergadering stelt vast dat gemeld fusievoorstel alle door het Wetboek van vennootschappen vereiste vermeldingen bevat en dat op het fusievoorstel geen opmerkingen worden gemaakt door de aandeelhouders. Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat en keurt zij gemeld fusievoorstel goed.

b) Verslag van de zaakvoerders

De vergadering onderzoekt het omstandig schriftelijk verslag van de zaakvoerders over de voorgenomen.

fusie en voormeld fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen.

c) Verslag van de bedrijfsrevisor

Vervolgens onderzoekt de vergadering het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, te weten: de heer'. Frank Vandelanotte, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8520 Kuurne, Bloemenhof 24, aangaande voormeld fusievoorstel. De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"VII. Besluit

Ondergetekende Frank Vandelanotte, bedrijfsrevisor, aangesteld door de bestuursorganen van de BVBA "ONDERLINGE DIENST VOOR WONINGBOUW' en de BVBA "A153" om krachtens artikel 695 van het Wetboek van vennootschapsrecht verslag uit te brengen over het fusievoorstel, bevestigt op basis van de' controles uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren dat:

a) het fusievoorstel alle informatie omvat voorgeschreven in artikel 693 van het Wetboek van vennootschappenrecht; de beschrijving van de beoogde verrichting beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

b) de door de bestuursorganen voorgestelde ruilverhouding van zevenhonderd zevenenzeventig (777)' nieuwe aandelen BVBA 'ONDERLINGE DIENST VOOR WONINGBOUW voor achthonderd zeventig (870)' bestaande aandelen BVBA "A153" redelijk is. In totaal worden voor de achthonderd zeventig (870) bestaande: aandelen BVBA A153, zevenhonderd zevenenzeventig (777) nieuwe aandelen BVBA ONDERLINGE DIENST VOOR WONINGBOUW gecreëerd van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

c) de waarderingsmethode waarvoor de bestuursorganen opteerden en beschreven in de respectieve: fusieverslagen relevant zijn en passen binnen het kader van de voorgenomen fusieverrichting;

d) er geen bijzondere moeilijkheden bij de waardering te vermelden zijn.

Kuurne, 6 mei 2011

(getekend)

Frank Vandelanotte, Bedrijfsrevisor".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Na lezing, onderzoek en bespreking van voormelde verslagen stelt de vergadering vast dat er geen opmerkingen worden gemaakt ten aanzien van zowel het verslag van de zaakvoerders als ten aanzien van het verslag van de bedrijfsrevisor. Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

d) Jaarrekening, jaarverslagen en verslagen commissaris tussentijdse cijfers

Op basis van alle voorgelegde stukken en op basis van de ter zake afgelegde verklaringen bevestigt de vergadering dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en de passiva van het vermogen van alle bij de fusie betrokken vennootschappen sinds de datum van het opstellen van het fusievoorstel en datum van huidige algemene vergadering. Bijgevolg is er geen reden om tussentijdse cijfers voor te leggen.

2) Ter beschikking stelling stukken:

De vergadering bevestigt en alle aandeelhouders, aanwezig en/of vertegenwoordigd als gemeld, erkennen uitdrukkelijk uiterlijk één maand voor heden kopie van het fusievoorstel, kopie van het verslag van de zaakvoerders en kopie van het verslag van de bedrijsrevisor ontvangen te hebben en overeenkomstig artikel 697 van hei Wetboek van vennootschappen minstens één maand voor heden in de mogelijkheid te zijn gesteld kennis te nemen van volgende stukken: het fusievoorstel, de in de artikelen 694 en 695 van het Weiboek vennootschappen vermelde verslagen, de jaarrekening van de laatste 3 boekjaren van de overnemende en de overgenomen vennootschap, de jaarverslagen van de raad van bestuur en desgevallend de verslagen van de commissaris van de laatste drie boekjaren van zowel de overnemende ais de overgenomen vennootschap, desgevallend tussentijdse cijfers. De aandeelhouders erkennen kosteloos en op eenvoudig verzoek kopie te hebben (kunnen) verkrijgen van hierboven gemelde documenten.

3) Ontbinding - fusie:

a) Ontbinding zonder verdere vereffening

De vergadering besluit overeenkomstig het fusievoorstel tot ontbinding van de overgenomen vennootschap, zonder vereffening, en tot fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakellijkheid "Onderlinge Dienst voor woningbouw", met maatschappelijke zetel te 2275 Lille, Broekzijstraat 87, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout onder nummer 0808.609.123, overnemende vennootschap, door overdracht naar de overnemende vennootschap van de algeheelheid van de activa en passiva van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A 153, overgenomen vennootschap, niets uitgezonderd noch voorbehouden, zoals dit blijkt uit de stand van de activa en passiva afgestoten op éénendertig december tweeduizend en tien. Alle handelingen verricht sedert één januari tweeduizend en elf worden vanuit boekhoudkundig en fiscaal standpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap Onderlinge Dienst voor Woningbouw.

De beschrijving van het overgedragen vermogen en de voorwaarden bij deze overdracht worden opgenomen in het proces-verbaal van de overnemende vennootschap.

b) Toekenning aan en verdeling nieuwe aandelen overnemende vennootschap

De vergadering besluit dat de overdracht van het volledige vermogen van de overgenomen vennootschap, inhoudende het volledige actief en passief, niets uitgezonderd, geschiedt om en mits de toekenning aan en de verdeling onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap van zevenhonderd zevenenzeventig (777) nieuwe en tevens volledig volstorte aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid Onderlinge Dienst voor Woningbouw, overnemende vennootschap, zonder vermelding van nominale waarde en zonder betaling van een uitgiftepremie.

Vervolgens besluit de vergadering dat de toekenning aan en de verdeling onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap van de nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap zal geschieden a raio van zevenhonderd zevenenzeventig (777) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap Onderlinge Dienst voor Woningbouw voor achthonderd zeventig (870) aandelen van de overgenomen vennootschap en dit tegen een ruilverhouding van nut komma achthonderd drieënnegentig (0,893) nieuwe aandelen voor één aandeel van de overgenomen vennootschap. Overeenkomstig hei fusievoorstel zullen de nieuwe aandelen verdeeld worden ten verzoeke van en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap Onderlinge Dienst voor Woningbouw en dit vanaf de verwezenlijking van de fusie.

Deze nieuwe aandelen zullen van hetzelfde type zijn en zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap. Zij zullen delen in de winst vanaf vanaf één januari tweeduizend en elf.

c) Beslissing tot fusie

Onderhavige beslissing tot fusie zal slechts gevolgen hebben enerzijds vanaf het ogenblik van het nemen door de algemene vergaderingen der aandeelhouders van zowel de overgenomen vennootschap als de overnemende vennootschap, van overeenstemmende besluiten tot fusie door overdracht van de algeheelheid van activa en passiva van de overgenomen vennootschap naar de overnemende vennootschap en anderzijds na goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van de statutaire wijzigingen, die voortvloeien uit de fusie, overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van vennootschappen heeft de fusie, vanaf de beslissing genomen door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van rechtswege en zonder vereffening de ontbinding tot gevolg van onderhavige vennootschap alsmede de overgang van het gehele vermogen, niets uitgezonderd, van deze vennootschap, op de overnemende vennootschap Onderlinge Diensi voor Woningbouw.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen.

Het archief van onderhavige vennootschap A153, omvattende aile boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf het moment van goedkeuring van de fusie door de vennoten

van overnemende vennootschap Onderlinge Dienst voor Woningbouw volledig bewaard door de overnemende vennootschap overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

4) Jaarrekening - kwijting zaakvoerders: Alle handelingen verricht sedert één januari tweeduizend en elf worden vanuit boekhoudkundig en fiscaal standpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap. De jaarrekening van de overgenomen vennootschap voor de tijdspanne tussen één januari tweeduizend en elf en heden zal worden opgesteld door de zaakvoerders van de overnemende vennootschap. De goedkeuring van deze jaarrekening alsmede het verlenen van kwijting aan de bestuurders en commissarissen van de overgenomen vennootschap zal beslist worden door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap overeenkomstig artikel 704 van het Wetboek van vennootschappen.

5) Aanstelling lasthebber: De heer OLDHOFF Nico Johan, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2275 Lille, Broekzijstraat 87, wordt aangesteld als bijzondere lasthebber teneinde onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A 153 te vertegenwoordigen bij de verdere fusieprocedure en meer bepaald op de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap, besluitende over de fusie. Verder dient gemelde lasthebber te waken over het verder verloop van de fusieprocedure, de handelingen aangaande de overdracht van het gehele vermogen, bestaande uit alle activa en passiva, naar de overnemende vennootschap en de inschrijving van de verschillende bestanddelen van de activa en de passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap aan de hand van hun boekhoudkundige waarde op datum van één januari tweeduizend en elf in de boeken van de overnemende vennootschap. Dienaangaande worden haar alle machten verleend om alle nodige en nuttige documenten te ondertekenen, deel te nemen aan alle vergaderingen en stemmingen met betrekking tot de voorgenomen fusie van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A153 en de besloten venootschap met beperkte aansprakelijkheid Onderlinge Dienst voor Woningbouw.

Voormelde lasthebber is eveneens gemachtigd toe te zien op de correcte toekenning aan en de correcte verdeling onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap van de nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap. Hij is gemachtigd om te zorgen voor de bijwerking van het register van aandelen op naam ten laste van de overgenomen vennootschap en kan dienaangaande de nodige stukken en documenten ondertekenen.

In het kader van deze overdracht door fusie is voormelde lasthebber gemachtigd om ondermeer volgende handelingen te stellen:

-de hypotheekbewaarder te ontslaan ambtshalve inschrijving te neme, aan alle rechten voorrechten, ontbindende rechtsvorderingen te verzaken, opheffing te verlenen, met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet of andere beletselen;

-de overnemende vennootschap in de plaats te stellen van alle verbeterende of aanvullende akten in geval van vergissing of vergetelheid in de opsomming van de overgedragen goederen door middel van algemene vermogensoverdracht tengevolge van ontbinding zonder vereffening, zoals ze zullen worden opgenomen in het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap.

-met recht van in de plaatsstelling alle vormvereisten te vervullen die vereist zijn bij de kruitpuntbank van ondernemingen, bij de B.T.W. en alle verdere diverse overheidsinstanties.

-onder haar verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde opdrachten een bepaald deel van haar bevoegdheden af te vaardigen zoals zij dat bepaalt en voor de door haar bepaalde duur.

6) Ontslag zaakvoerders: De vergadering besluit onder opschortende voorwaarde van en vanaf het ogenblik van realisatie van de fusie te ontslaan als zaakvoerders van de vennootschap:

-mevrouw GEUDENS Hildegarde Adelheld Irène Julius, zaakvoerder, van Belgische nationaliteit, wonende te 2275 Lille, Broekzijstraat 87 en

-de heer OLDHOFF Nico Johan, zaakvoerder, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2275 Lille, Broekzijstraat 87.

Indien zij beiden of één van hen benoemd zouden zijn tot vast vertegenwoordiger van de vennootschap neemt eveneens dit mandaat een einde onder dezelfde voorwaarden.

7) Machten:

Om deze wijziging te kunnen publiceren wordt hierbij mandaat verleend, ieder afzonderlijk handelend aan mevrouw Van Buynder Chantal Maria Arthur te 2600 Antwerpen (Berchem), Cogels - Osylei 77 en aan Mevrouw Van de Water Veronique Godelieve Jan te 2630 Aartselaar, Léon Gilliotlaan 74, om met recht van indeplaatsstelling, als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket en de administratie van de B.T.W. om aldaar alle nodige formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrapping van de vennootschap.

Voor ontledend uitreksel

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 28 juni 2011

-verslag van de zaakvoerders

-verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 23.06.2011 11205-0223-009
28/03/2011
ÿþMod2.5

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van derse&E R G EL E G D

GRIFFIE RECHTBANK VAN

16 iiAARi 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier,

Griffie

lIlUl 01 ~IIIII III~I IIVIIII~VIII

*11066961*

Vo beho aan Belg Staat

Ondernemingsnr : 0808611004

Benaming

(voluit) : A153

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Broekzijstraat 87 - 2275 LILLE

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Fusievoorstel bij fusie door overneming volgens verslagen van de zaakoverders dd. 08 maart 2011

tussen Onderlinge Dienst voor Woningbouw in 't kort O.D.V.W. Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid RPR Turnhout 0808609123;

en

A153 Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RPR Turnhout 0808611004.

Om deze aanduiding te kunnen publiceren wordt hierbij mandaat verleend, ieder afzonderlijk handelend aan, Mevrouw Van Buynder Chantal Maria Arthur te 2600 Antwerpen (Berchem), Cogels - Osylei 77 , aan Mevrouw Van de Water Veronique Godelieve Jan te 2630 Aartselaar Léon Gilliotlaan 74 met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om aldaar alle formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrapping van de vennootschap, tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de BTW administratie.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
A153

Adresse
BROEKZIJSTRAAT 87 2275 LILLE

Code postal : 2275
Localité : LILLE
Commune : LILLE
Province : Anvers
Région : Région flamande