AADVIZE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AADVIZE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.726.165

Publication

24/01/2014
ÿþ~ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bet

a~

Be Stag

*19024 25*

h

1 5 JAN 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0835.726.165

Benaming (voluit) :AADVIZE

:t (verkort) :

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding-vereffening

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen op 19 december 2013; geregistreerd twee bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 23 DEC 2013 boek; 180 blad 23 vak 01 ontvangen; vijftig euro (50 ¬ ) De Ontvanger getekend J. MARTENS, dat een buitengewone: algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AADVIZE", met; maatschappelijke zetel te 2100 Antwerpen (Deurne), Arendshoflaan 40 A, werd gehouden waarbij volgende! beslissingen werden genomen:

1.De aandeelhouders en zaakvoerders verklaren ieder afzonderlijk afstand te doen van de formaliteiten tot bijeenroeping.

ti 2.De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato 16 december 2013 waarin het:

1.

jj voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht, waaraan tevens een staat van activa en passiva:

niet meer dan drie maanden sinds heden vastgesteld, gehecht werd en van het verslag van de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid URO-CONSULT, te Beveren, vertegenwoordigd door de heer; Urbain Roodhooft, extern accountant de dato 17 december 2013, welk verslag letterlijk besluit:

"In het kader van de door artikel 181 van de Wet van vennootschappen voorzien vereffeningprocedures,; heeft de zaakvoerder van de BVBA 'AADVIZE' een staat van activa en passiva per 17 december 2013; opgesteld, waaruit een balanstotaal van 46.940,04 ¬ en het eigen vermogen van 37.161,31 ¬ blijkt, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door de vereffenaar.

Op basis van onze controlewerkzaamheden, die uitgevoerd werden in overeenstemming met deij toepasselijke beroepsnormen, meent ondergetekende Urbain ROODHOOFT, extern accountant IAB, vennoot

;: van b.v.b.a. URO-CONSULT BVBA, dat de staat waarin de activa en passiva van de vennootschap, afgeslotene; op 17 december 2013, samengevat worden, volledig, getrouw en op juiste wijze de toestand van de= vennootschap weergeeft.

Beveren, 17december2013

URO-CONSULT bvba

Extern accountant JAB Vertegenwoordigd door

Urbain ROODHOOFT".

3.De vergadering der aandeelhouders beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf:: heden en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

4.De zaakvoerders hier aanwezig verklaren uitdrukkelijk dat alle passiva aangezuiverd werden en er op=; heden geen passiva meer zijn.

5.De aandeelhouders zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de:; aandelen, gemachtigd het gehele vermogen zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetzij zij verklaren te aanvaarden.

De aandeelhouders verklaren en erkennen dat, zoals hogervermeld aile passiva inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op heden, ondertekening van onderhavige proces-verbaal niks meer te vereffenen valt.

6.Alle aandeelhouders verklaren hun uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaren ieder afzonderlijk afstand te doen van de termijn bepaalt in artikel 194 van het Wetboek van;; ;: Vennootschappen.

Zij verklaren uitdrukkelijk aldus geen vereffenaar te benoemen, gezien op heden reeds alles vereffend is.

De aandeelhouders verklaren ieder afzonderlijk door ondergetekende notaris uitdrukkelijk op de hoogte,; gebracht te zijn van de verhoogde aansprakelijk die in hunnen hoofde ontstaat, overeenkomstig artikel 198,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Arendshoflaan 40A

2100 Antwerpen (Deurne)

V Voor- mod 11,1

heOhden aah hei Belgisch.

Staatsblad



paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van de zogenaamde "passieve rechtspersoonlijkheid" van de vennootschap tot vijf jaar na de afsluiting van de vereffening_

Verder verklaren de aandeelhouders zich uitdrukkelijk akkoord en verbinden zij zich ertoe het eventueel niet vereffend passief, waarop zij op heden geen kennis van hebben, voor hun rekening te nemen, dit in evenredigheid met hun aandelenbezit.

De aandeelhouders verklaren uitdrukkelijk de ontbinding en de afsluiting in één akte te acteren en ontslaan ondergetekende notaris van aile aansprakelijkheid dienaangaande.

7.Gezien de afgifte van de goederen zowel actief en passief aan de aandeelhouders en gezien hun verbintenis tot persoonlijke ten lasteneming van de eventuele latente niet-aangezuiverde schulden in evenredigheid met hun aandelenbezit verklaart de vergadering der aandeelhouders de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AADVIZE definitief opgehouden heeft te bestaan.

8.De vergadering der aandeelhouders beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijfjaar worden bewaard te 2900 Schoten, Liebiglaan 34.

9.De vergadering der aandeelhouders, beslist rekeninghoudende met de goedkeuring van de jaarrekening, de ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, enerzijds en zonder enig voorbehoud, algehele kwijting aan alle zaakvoerders, afzonderlijk, voor hun beheer als zaakvoerder van de vennootschap en anderzijds verklaart de vergadering der aandeelhouders dat ingevolge de afsluiting van de vereffening het mandaat van de zaakvoerder, te weten Mevrouw VAN DER AA Karen Maria Wilfried, geboren te Schoten op 19 juni 1980, wonende te 2100 Antwerpen (Deurre), Arendshotlaan 40 A, doch verblijvende te 2900 Schoten, Liebiglaan 34, van rechtswege beëindigd is.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge DE NOTARIS, Carlos De Baecker

Tegelijkertijd neergelegd

Uitgifte van akte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 20.09.2013, NGL 29.11.2013 13675-0518-008
05/05/2011
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Benaming : AAdviZe

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Arendshoflaan 40 A

2100 Antwerpen (Deurne)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

"

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel

op 18 april 2011, dat er tussen:

1. Mevrouw Van der Aa. Karen Maria Wilfried, van Belgische nationaliteit, geboren te Schoten op:: 19 juni 1980, ongehuwd, thans wonend te 2100 Antwerpen, Arendshoflaan 40 A.

2. Mevrouw Andries. Erna Constant Louisa, van Belgische nationaliteit, geboren te Merksem op:

30 juli 1955, echtgenote van de heer Van der Aa, Walter Lodewijk Hilda, thans wonend te 2900;

Schoten, Liebiglaan 34.

* NAAM - ZETEL - DOEL

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming!.

"AAdviZe", met zetel te 2100 Deurne, Arendshoflaan 40 A en waarvan in de statuten het doel:

letterlijk als volgt werd omschreven:

"Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

" het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van; planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, en dit in de meest ruime zin;

" het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van! planning, organisatie, efficiëntie, en dit in de meest ruime zin;

" algemene audit-activiteiten;

" het verlenen van adviezen op het gebied van het beheer van ondernemingen;

" het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare: systemen, inclusief systemen van automatische data-identificatie, ontwikkeling, productie, levering van en samenstelling van documentatie over standaard- of speciale: programmatuur;

" het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's;

" het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven i.v.m. public relations en communicatie;

" advies aan bedrijven m.b.t. personeelsbeleid en het zoeken, het selecteren, het verwijzen en het plaatsen van personeel ten behoeve van latere werkgever of werkzoeker, formulering_ van taakomschrijvingen, op geschiktheid testen van sollicitanten, natrekken van referenties;

" het zoeken en plaatsen van directieleden (headhunters);

" het plaatsen voor rekening van de bedrijven van personeelsleden die werkloos zijn; geworden ten gevolge van een reorganisatie (outplacement).

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden; zij is gegeven ter verduidelijking, niet ter: beperking.

De vennootschap zal voor eigen rekening of voor rekening van derden in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende en alle hoegenaamde handelingen mogen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de realisatie: ervan begunstigen. Eveneens kan zij een belang nemen in gelijk welke andere binnenlandse of buitenlandse onderneming.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

111

" 11068103"

Onderrtemingsnr : E3S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Zij mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen, voorschotten en kredieten'

toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Het doel van de vennootschap kan slechts gewijzigd worden door een besluit van de bijzondere

Algemene Vergadering gehouden ten overstaan van een notaris en met inachtname van de

voorschriften van artikel 287 W. venn."

" DUUR

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

* KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00),

vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met een fractiewaarde van één

honderd zesentachtigste (1/186ste) elk, in geld onderschreven.

Inschrlying in geld

Op het gehele maatschappelijk kapitaal werd met contant geld ingeschreven als volgt:

1. Mevrouw Karen Van der Aa, voornoemd stort het bedrag van zesduizend honderd vijftig euro (¬ 6.150,00) op het door haar geplaatste kapitaal van achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00) voor honderd vijfentachtig (185) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderd zesentachtigste (1/186sie) van het kapitaal elk.

2. Mevrouw Erna Andries, voornoemd stort het bedrag van vijftig euro (¬ 50,00) op het door haar geplaatste kapitaal van honderd euro (¬ 100,00) voor één (1) aandeel zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderd zesentachtigste (111865te) van het kapitaal.

TOTAAL IN SPECIEN GEPLAATST KAPITAAL: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00)

TOTAAL GESTORT KAPITAAL: zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00)

TOTAAL AANTAL ONVOLSTORTE AANDELEN: honderd zesentachtig (186)

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbreng door de verschijners bedraagt in totaal twaalfduizend

vierhonderd euro, hetzij:

- twaalfduizend driehonderd vijftig euro (¬ 12.350,00) nog te volstorten door mevrouw Karen Van der Aa;

- vijftig euro (¬ 50,00) nog te volstorten door mevrouw Erna Andries.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening met nummer 001-6396011-04 bij BNP PARIBAS FORTIS ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AAdviZe", in oprichting, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling, op 13 april 2011 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier zal blijven bewaard.

* BESTUUR & EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al of niet vennoten.

De zaakvoerder(s) kunnen Ieder INDIVIDUEEL in naam van de vennootschap handelen en haar verbinden, welke ook de aard en de belangrijkheid der handelingen wezen. Elke zaakvoerder kan eveneens, individueel handelend, in naam van de vennootschap in rechte optreden als eiser of als verweerder.

* BENOEMINGEN

In de statuten werd als statutaire zaakvoerder aangesteld mevrouw Karen Van der Aa, voornoemd.

Zij werd benoemd voor onbepaalde duur.

* ZAAKVOERDER-OPVOLGER

Bij ontslag of overlijden van mevrouw Karen Van der Aa als statutaire zaakvoerder, zal zij van

rechtswege in die hoedanigheid van statutaire zaakvoerder opgevolgd worden door mevrouw Erna

Andries, voornoemd.

Deze zaakvoerder-opvolger zal in functie zijn getreden zodra haar mandaat is bekend gemaakt in de

bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

* BEPALINGEN I.V.M HET AANLEGGEN VAN RESERVES EN DE WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, aangewend overeenkomstig de bestemming die de algemene vergadering eraan zal geven.

* BEPALINGEN I.V.M. HET VEREFFENINGSSALDO

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het eventuele batig saldo en de goederen die nog in natura aanwezig zijn, zullen naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

* VOORWAARDEN VOOR TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN EN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

bahouden

á!n het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

In de statuten werden geen bijzondere voorwaarden opgenomen om aanwezig te mogen zijn op de algemene vergaderingen.

"Artikel: STEMRECHT; Elk aandeel geeft recht op één stem."

* BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar loopt jaarlijks van 01 april tot 31 maart.

Het eerste boekjaar ving aan op de oprichtingsdatum en zal afgesloten worden op 31 maart 2013. De vennootschap heeft haar bedrijvigheid reeds aangevat op 1 februari 2011, vermits sedert die datum voor rekening van de vennootschap in oprichting activiteiten zijn gevoerd en verplichtingen werden aangegaan.

* JAARVERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand september van elk jaar om 18.00 uur in de zetel van de vennootschap, op het uur en de plaats in de oproeping medegedeeld. Is de dag waarop de jaarvergadering moet gehouden worden geen " werkdag, dan zal ze bijeen komen op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand september 2013 om 18.00 uur.

* BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichters stellen bij deze aan als bijzondere lasthebber de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J. Van Loon & C°, te 2960 Brecht, Schotensteenweg 49, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor de registratie van de vennootschap als B.T.W.- belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Isis VERMANDER

Samen hiermede neergelegd:

*Eensluidend afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-beh? uden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
AADVIZE

Adresse
ARENDSHOFLAAN 40 A 2100 DEURNE(ANTW)

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande