AAVI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AAVI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.889.611

Publication

08/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15306102*

Neergelegd

03-04-2015

Griffie

0627889611

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Aavi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit een akte van notaris Michel Van der Auwermeulen te Beveren dd. 31/03/2015 blijkt de oprichting

van een vennootschap :

PARTIJEN

1.[RR 49.01.12-307.78] de heer VANDERVELDE Hedwig Lodewijk Jozef, geboren te Ninove op

12/01/1949, wonende te 9112 Sint-Niklaas/Sinaai, Hellestraat 38,

gehuwd met Tock Sonja.

2. [RR 73.02.09-112.01] mevrouw VANDERVELDE Iris, geboren te Ninove op 09/02/1973, wonende

te 2801 Mechelen/Heffen, Grote Mierenstraat 6,

Ongehuwd, wettelijk samenwonend.

Oprichting

De comparanten verklaren bij deze tussen hen een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid op te richten onder de naam Aavi, met maatschappelijke zetel te 2801 Heffen,

Grote Mierenstraat 6 waarvan het maatschappelijk kapitaal achttienduizend vijfhonderd vijftig euro

bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde met een

fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) per aan-deel.

Kapitaalinschrijving - inbreng in geld

Inschrijving - inbreng in geld

Inschrijvers

Op het kapitaal wordt ingeschreven door inbreng in geld als volgt:

Kapitaalinschrijving - inbreng in geld (met verbintenis om te volstorten)

Vandervelde Hedwig : inbreng ¬ 9.275 (50 aandelen)

Vandervelde Iris : inbreng ¬ 9.275 (50 aandelen)

Totaal : ¬ 18.550, 00 (100 aandelen)

Storting - Bankattest

De inschrijvers verklaren dat op de aandelen werd gestort in dezelfde verhouding.

De kapitaalinbreng voldoet aan de wettelijke minimum storting.

De vennootschap beschikt (op heden) over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200).

De notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd op een bijzondere rekening

ge¬opend op naam van de vennootschap (in oprichting) bij KBC Bank

zoals blijkt uit een bankattest dd. 19/3/2015

de comparanten hebben dit bankattest aan mij, notaris, overhandigd om te bewaren in het dossier.

Over deze rekening kan slechts beschikt worden door de personen die bevoegd zijn om de

vennootschap te vertegen¬woordigen en tegen overlegging van een attest van de in-strumenterende

~~

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

I. OPRICHTING

(verkort) :

Grote Mierenstraat(HEF) 6

2801 Mechelen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

notaris waaruit blijkt dat de kapitaalinbreng werd verwezenlijkt.

Vaststelling

De vergadering stelt vast dat de kapitaalinbreng (in geld) is verwezenlijkt; de kapitaalinbreng is

volledig geplaatst en (gedeeltelijk) volstort.

II. STATUTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1. Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt: Aavi

Artikel 2. Zetel

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, te publiceren in het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaams Gewest of in het Brussels hoofdstedelijk Gewest worden overgebracht.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder zal de vennootschap exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland mogen oprichten.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of tussenpersonen, alle verrichtingen in België en in het buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

1.Het aanbieden van thuishulp van huishoudelijke aard met dienstencheques, omvattende zowel activiteiten verricht in de woonplaats van de gebruiker zoals onder meer het schoonmaken van de woning met inbegrip van de ramen, wassen en strijken, kleine occasionele naaiwerken, bereiden van maaltijden, alsook activiteiten verricht daarbuiten zoals onder meer boodschappen doen, begeleid vervoer van personen met beperkte mobiliteit, strijken met inbegrip van kleine herstelwerken. Het leveren van diensten in het kader van buurt- en nabijheidsdiensten zoals thuishulp van huishoudelijke aard.

Voorgaande opsomming is indicatief en niet limitatief met dien verstande dat de vennootschap alle activiteiten beoogt te verrichten die wettelijk zijn toegelaten overeenkomstig de regelgeving aangaande buurt- en nabijheidswerken en dienstencheques.

2.Tuinonderhoud in de breedste zin van het woord. Het huren en verhuren van huizen, appartementen en andere immobiliën. Consulting en diensten aan privé en ondernemingen, dit alles in de ruimste zin van het woord. Management in de breedste zin van het woord. Het verschaffen van informatie en advies over reizen. Reisbureaus. Het organiseren van reizen en excursies van kortere duur, regelen van  reizen op maat , onderdak en vervoer van reizigers en toeristen. De verkoop aan de hand van brochures en catalogi van door touroperators georganiseerde reizen. De verkoop van entreekaarten, enz. Reisorganisatoren. De reisorganisatoren die in het algemeen een uitgebreid assortiment van reizen aanbieden, waarbij de cliënt aan de hand van brochures en catalogi kan kiezen tussen diverse formules en bestemmingen. De organisatoren die gespecialiseerd zijn in een bepaalde vakantieformule en daarin diverse bestemmingen aanbieden. Reisbegeleiders en gidsen, toeristische informatiediensten en dergelijke. Bemiddeling bij aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed. Tele secretariaat, prospectie in het algemeen, administratie voor derden. Facilitaire dienstverlening in de breedste zin van het woord. Niet gespecialiseerde handelsbemiddeling. De aankoop, de verkoop, de vervaardiging, de verwerking, de uitvoer, de invoer, de verdeling, de vertegenwoordiging, de makelarij, de commissie, de uitwisseling en de handel in al zijn vormen, de handel in al zijn vormen, groothandel of kleinhandel, en met iedere distributiemethode, van alle consumptiegoederen, onderhoudsgoederen en voorzieningen en van alle willekeurige goederen, over te gaan tot alle onderzoeken, studies, werken om de aanpassing en de invoering van industriële en commerciële ondernemingen, alsook van privé-bedrijven te bevorderen, te verwezenlijken, of te vergemakkelijken, op de Europese markt en op de wereldmarkt, alle transacties behandelen, voor andermans rekening, of in hoedanigheid van agent of makelaar, die van dien aard zijn dat ze de economische activiteit van de Europese landen versterken evenals de economische banden tussen deze landen, en de banden met de overzeese gebiedsdelen of landen op andere continenten. Dit omvat ook het zoeken naar afzetmarkten en bevoorradingsbronnen, octrooien, licenties of andere intellectuele rechten, het aanbieden van diensten, van welke aard dan ook, in het bijzonder de installatie van bureaus, het vertalen, het produceren, het verlenen van advies, het aanbieden van gebruikersdiensten, inzake publiciteit en op gebieden die betrekking hebben op promotie en communicatie in al zijn vormen, het onderzoeken, bedenken creëren, bestuderen, ontwikkelen, organiseren en aanwenden van alle programma s of publicitaire campagnes, in het algemeen, alle prestaties verrichten die nuttig zijn voor de goede werking van een onderneming, ofwel alleen, ofwel in samenwerking met derden, in welke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

hoedanigheid dan ook. Alle nationale en internationale transportoperaties, besteldiensten, de verdeling van producten in het algemeen. Import, export in de meest uitgebreide zin van het woord. Algemene bouwonderneming, uitvoer van werken in wegenbouw, verbouwen, bouwen, schilderwerken en decoratie, ramen, handelsbemiddeling in meubels en decoratiemateriaal, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren, handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen. Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met en zonder bedieningspersoneel. Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, glaszetten, schilderen. Plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen. Plaatsen van vloer- en wandtegels. Plaatsen van behang. Binnenhuis decoratie. Metaalschrijnwerk. Schrijnwerk van hout of van kunststof. Stukadoorswerk. Overige bouwinstallatie. Overig loodgieterwerk. Installatie van verwarming, klimaatregelingen ventilatie, glazenwasserij, isolatiewerkzaamheden, elektrische installatie, overige werkzaamheden in de bouw, overig waterbouw, aanleg van spoorwegen, wegen, straten, vliegvelden en sportaccommodaties, dakbedekking en bouw van dakconstructies. Aanleg van pijpleidingen, telecommunicatieleidingen en hoogspanningsleidingen. Optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden. Optrekken van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen, bouwen van individuele huizen. Slopen van gebouwen. Stukadoorswerk. Niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling. Algemene electriciteitswerken. Renovatie en opkuis van gebouwen. Import en export algemeen. Consulten, diensten aan privé en ondernemingen. Volledige binnenhuisinrichting, dit alles in de meest ruime zin van het woord. De aankoop, de verkoop, de vervaardiging, de verwerking, de uitvoer, de invoer, de verdeling, de vertegenwoordiging, de makelarij, de commissie, de uitwisseling en de handel in al zijn vormen van huisdieren en neerhofdieren, paarden, vee, materiaal voor de zadelmakerij, materiaal voor de stal en tuigkamer, informaticamateriaal, roerende goederen en meubels, wagens, vrachtwagens, toestellen voor de civiele bouwkunde, motoren, fietsen, boten, caravans, mobilhomes, aanhangwagens en andere nieuwe en tweedehands voertuigen, banden en binnenbanden, brandstoffen, smeermiddelen, ferrometalen en non-ferrometalen, tweedehands goederen, accesoires en wisselstukken voor auto s en andere voertuigen, het smeren en het onderhoud. Het verhuren met en zonder chauffeur, de vervaardiging van bovenvermelde auto s en voertuigen, voertuigen en wisselstukken, het uitbaten van een garage of van servicestations, de vertegenwoordiging van Belgische of buitenlandse bedrijven uit de autoindustrie, de bouw, de inrichting, de uitbating, de aankoop, de verkoop en de verhuur van parkings, garages, opslagplaatsen en loodsen, de organisatie van een zaal voor de verkoop van tweedehands goederen, en artikels en goederen die volledig of gedeeltelijk beschadigd zijn door de tijd en door het gebruiken van deze goederen. Alle nationale en internationale transportoperaties, besteldiensten, de verdeling van pakketjes, alle werken aan gebouwen die momenteel onbeschermd zijn, alle werken rond metalen constructies en metalen kunstwerken, ateliers voor de vervaardiging van stalen geraamtes en koperslagwerk, waterbouwkundige werken, en industriële leidingen, het plaatsen van diverse leidingen, het autogeen lassen, het monteren, demonteren en onderhouden van elektromechanische uitrustingen, onderzoek rond elektrische industriële installaties, het leveren en monteren van elektrische industriële installaties, het installeren van steigers, het installeren van thermische isolatie en geluidsisolatie, het plaatsen van hekwerken, graafwerkzaamheden, het plaatsen van siersmeedwerk, van luiken en van fabrieken van metalen ramen en deuren en van kunststoframen en kunststofdeuren, het inrichten van pompstations en centrifugestations, bestralingsbedrijven, laad- en loswerken op welk gebied dan ook, laden, lossen, slopen. De onderneming kan alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die in verband staan met de sociale doelstellingen van de onderneming. Ze kan zich op alle mogelijke manieren interesseren voor alle zaken, bedrijven of ondernemingen die een vergelijkbare, gelijkaardige of verwante doelstelling nastreven of die van dien aard zijn dat ze bevorderlijk zijn voor de ontwikkeling van de onderneming, dat ze de onderneming grondstoffen kunnen verschaffen of de afzet van haar producten kan vergemakkelijken. Het uitbaten van horecagelegenheden o.a. cafés, restaurant, taverne, dancings, hotels, verbruiksalons, bars, snackbars, pita-eethuizen en pizzeria s. Aan- en verkoop van voertuigen. Schatten en evalueren van onroerend goed. Beheer van residentiële gebouwen. Het verlenen in opdracht van de eigenaar of mede-eigenaars, van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen, waarvan het beheer wordt waargenomen. Het innen van de huur (residentiële gebouwen). Beheer van overig onroerend goed. Het verlenen in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan het beheer wordt waargenomen. (niet residentieel). Het innen van huur (niet residentiële gebouwen).

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan. Zij mag alles doen wat verband houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Artikel 4. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro.

Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde met

een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) per aandeel.

Artikel 16. Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoer¬ders, vennoot of niet. De zaakvoerders

worden benoemd door de statuten of door de algemene vergade¬ring voor bepaalde of onbepaalde

duur.

Artikel 17. Bestuursbevoegdheid van de zaakvoerder

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te ver¬richten die nodig of nuttig zijn voor de

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor

volgens de wet alleen de algemene ver¬gadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, besturen zij de vennootschap als college. Zij kunnen de

bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet

worden tegengeworpen.

Artikel 18. Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de zaakvoerder

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van

deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig

vertegenwoordigd, door iedere zaakvoerder afzonderlijk optredend.

De zaakvoerder kan bijzondere en beperkte volmachten verle¬nen aan bijzondere gevolmachtigden.

Deze lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van het gegeven mandaat.

Artikel 21. Gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering, zgn jaarvergadering, wordt jaarlijks bijeengeroepen om zich

onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de kwijting aan de

zaakvoerder(s) en in voorkomend geval aan de commissaris(sen).

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde donderdag van de maand juni, om zeventien uur;

valt deze dag op een wettelijke feestdag, dan heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag

plaats.

Artikel 33. Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar stelt de zaakvoerder, in overeenstemming met de wet, de inventaris

en de jaarrekening op.

Artikel 34. Winstverdeling

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de alge¬mene onkosten, de afschrijvingen, de

waardecorrecties, de fiscale en andere voorzieningen, maakt het resultaat uit van het boekjaar. Van

het positief resultaat wordt, na aftrek van de eventueel overgedragen verliezen, elk jaar ten minste

vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze afneming is niet meer verplicht, van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het

maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algeme¬ne vergadering over de bestemming van het

saldo van de netto¬winst.

Artikel 35. Uitkering

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering, geschiedt op de

tijdstippen en op de wijze bepaald door de algemene vergadering of de zaakvoerder.

Niet-geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

Artikel 37. Slotafrekening

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders

beslist.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten

van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de venno¬ten in verhouding tot het aantal aandelen dat

ze bezitten, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen, nadat deze ten aanzien van

de volstorting op gelijke voet werden gesteld, ofwel door bijkomende stortingen op te vragen, ofwel

door gedeeltelijke terugbetaling.

III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Verkrijging van rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, par. 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtsper¬soonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeen¬komstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar neemt aanvang op datum van de neerlegging van het uittreksel van de

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en eindigt op 31 december

2015

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2016.

Benoeming van zaakvoerder(s)

Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één.

Wordt tot zaakvoerder benoemd:

[RR 73.02.09-112.01] mevrouw VANDERVELDE Iris, geboren te Ninove op 09/02/1973, wonende te

2801 Mechelen/Heffen, Grote Mierenstraat 6,

(gewoon) zaakvoerder, voor onbepaalde duur (maar steeds herroepbaar door de algemene

vergadering).

Zij verklaart haar mandaat (van zaakvoerder) te aanvaarden.

Het mandaat (van zaakvoerder) zal aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de

rechtspersoonlijkheid (dit is de dag van de neerlegging van het dossier op de griffie van de rechtbank

van koophandel); het is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene

vergadering.

Commissaris

Er wordt geen commissaris benoemd zolang de vrijstellings¬criteria niet worden overschreden.

Zetel

De zaakvoerder beslist dat de zetel van de vennootschap gevestigd is te 2801 Heffen, Grote

Mierenstraat 6

Volmacht

De comparanten stellen tot bijzondere lasthebber aan:

BVBA A&T Antwerpen, met zetel te 2640 Mortsel (Antwerpen), Jacob Van Arteveldestraat 30,

met mogelijkheid tot indeplaatsstelling,

teneinde het vervullen van de formaliteiten bij het Rechtspersonenregister, bij de BTW-administratie

en bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank

van Ondernemingen.

Voor beredeneerd uittreksel (vóór registratie)

(get.) Michel Van der Auwermeulen, notaris

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 20.06.2016 16205-0519-018

Coordonnées
AAVI

Adresse
GROTE MIERENSTRAAT 6 2801 HEFFEN

Code postal : 2801
Localité : Heffen
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande