ABC SERVICES JONGMANS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ABC SERVICES JONGMANS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.969.691

Publication

30/10/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : l~ o t,C.

C ' M

Benaming 1

(voluit) : ABC SERVICES JONGMANS

(verkort)

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2830 WILLEBROEK, MOLENSTRAAT 61

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS, notaris met standplaats te Londerzeel, op zeventien oktober tweeduizend dertien, blijkt dat:

Mevrouw JONGMANS Monica Johanna Theodora Maria, geboren te Lier op vier mei negentienhonderd tweeënzestig, echtgescheiden, wonende te 2830 Willebroek, Molenstraat 61.

Een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht waarvan zij de statuten vaststelt zoals verder volgt,

Vooreerst heeft de comparante de notaris het financiëel plan, overhandigd, alsook een bankattest afgeleverd door BNP Paribas - Fortis Bank, naamloze vennootschap niet zetel te Brussel, op datum van vijf-tien oktober tweeduizend dertien, waaruit blijkt dat een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) ter beschikking is gesteld van de ven-nootschap in oprichting, op rekening nummer 001-7095119-33.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ). Het is verdeeld in honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde, die ieder éénhonderd zesentachtigste van liet kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen worden tegen pari en in geld onder-schreven als volgt:

-door Mevrouw JONGMANS Monica, voornoemd: tot beloop van honderd zesentachtig aandelen, hetzij achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ),

Totaal: honderd zesentachtig aandelen, hetzij achttienduizend zeshonderd euro.

Het kapitaal is volledig volstort.

STATUTEN

1. De vennootschap wordt opgericht als een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en onder de benaming "ABC SERVICES JONGMANS".

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2830 Willebroek, Molenstraat 61,

Hij kan overgebracht worden naar alle andere plaatsen In het Nederlands taalgebied of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest door beslissing van de zaakvoerder(s). De vennootschap mag in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen oprichten bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s).

3. De vennootschap heeft als burgerlijk doel:

de organisatie van boekhouddiensten en raadgeving daaromtrent;

het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van

de rekeningen;

. het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

" het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle

belastingaangelegenheden;

studie-, organisatie en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale aangelegenheden;

" juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen;

de vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel;

de vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen;

" de vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

21 -14- 2013

Gt~~~Ir,~~~i`~A~al~ ~

Kü ~~~a~ M ~~M~N

11

*131.65072*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag zich voor deze vennootschap borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimste zin.

4. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de algemene vergadering beraadslagend zoals vereist voor statutenwijziging.

5, Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door HONDERD ZESENTACHTIG AANDELEN zonder aanduiding van nominale waarde. Het kapitaal is volledig volstort,

6. Aanleggen van reserves  winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten, nodige delgingen en voorzieningen, is de netto-winst van de vennootschap. Van de±e winst wordt minstens vijf procent afgehouden om een wettelijke reserve samen te stellen; deze afhoudingen zullen ophouden verplichtend te zijn wanneer het reservefonds één/tiende zal bereikt hebben van het maatschappelijk kapitaal. Het saldo zal besteed worden volgens beslissing van de algemene vergadering.

Verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen evenredig verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

7. De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder of buiten de vennoten. Bij iedere benoeming bepaalt de algemene vergadering de duur van het mandaat. De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder zal tevens bepaald worden door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt ais zaakvoerder, benoemt deze een :raste vertegenwoordiger, zijnde een natuurlijk persoon, lid van het Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten, hierna genoemd "BIBF, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen. Deze is persoonlijk gebonden door de deontologie van het "BIBF".

De meerderheid van de zaakvoerders moet lid zijn van het "BIBF".

De zaakvoerder is bevoegd, en dit volgens de modaliteiten bepaald hierna, om uit naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel, Aile handelingen die door de wet of door onderhavige statuten niet uitdrukkelijk verbonden zijn met of onderworpen zijn aan een machtiging van de algemene vergadering, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn kan de algemene vergadering ter gelegenheid van hun benoeming, hun machten bepalen,

ledere zaakvoerder mag bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die Lasthebbers.

De zaakvoerders of alle welkdanige personen die met speciale volmachten belast zijn en die zelf geen lid zijn van het "BIBF", mogen geen daden stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks een inmenging vormen in de uitoefening van het beroep van erkende boekhouder of fiscalist.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat.

Tevens is het zo dat de natuurlijke personen die de opdrachten zoals omschreven in artikel 49 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig, uitvoeren i'n naam en voor rekening van de erkende vennootschap, de hoedanigheid van erkende boekhouder of erkende boekhouder-fiscalist moeten hebben of een hoedanigheid die als gelijkwaardig wordt erkend in België of in het bui-tenland.

8. De gewone algemene vergadering zal elk jaar plaatsvinden op de tweede donderdag van de maand juni om twintig uur, op de maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de algemene vergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag.

9. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap verklaart de oprichter de volgende beslissingen te

nemen;

Eerste boekjaar - jaarvergadering

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien,

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

Zaakvoerder

Wordt hierbij benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap

- Mevrouw Jongmans Monica, voornoemd;

Hier aanwezig en verklarende te aanvaarden,

Haar mandaat zal bezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één

oktober tweeduizend dertien door de comparante in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ABC SERVICES JONGMANS

Adresse
MOLENSTRAAT 61 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande