ABC WORKS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ABC WORKS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.969.357

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 28.07.2014 14362-0408-014
03/01/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch. Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BELG E

2012 Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van-Koophandel te Antwerpen, op

TAATS BLAD DEC. 2012

Griffie



mnd 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

i I III UU 1II Ui I liii

*13001526*

Ondernerningsnr : * ô/ 6.1 357- .Ï

i3 .

Benaming (voluit) : ABC WORKS "

ll (verkort) .

* l

!! Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Ten Nessestraat 19 h;

11 2100 Antwerpen (Deume)

1,

ii Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris François Leconte te Mortsei, Edegemsestraat 14, neergelegd ter,i publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad alvorens registratie, blijkt dat 1. Mevrouw!! :! JANSSENS Francisca Julienne, zelfstandige, geboren te Antwerpen op zeven januari!; negentienhonderd vijfenvijftig, echtgenote van de heer De Schepper Pierre, wonende te 2960!; i! Brecht, Noorderveld 5, intekenend op 80 aandelen en 2. Mevrouw VAN ECHELPOEL Deborah; Augustinus Theodora, arbeidster, geboren te Antwerpen op vijftien augustus " negentienhonderd!! eenennegentig, ongehuwd, wonende te 2950 Kapellen, Streepstraat 133 bus 1, intekenend op 20if aandelen , een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met een;l

kapitaal van 18.600 euro volstort ten belope van 6.200 euro en met de volgende statuten :. i;

RECHTSVORM besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

NAAM : "ABC Works"

ii ZETEL : Ten Nessestraat 19 te 2100 Antwerpen (Deume). ii i! De zetel mag door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke plaats!! :1.n België mits publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

li De vennootschap mag eveneens mits eenvoudige beslissing van de zaakvoerder administratieve:i i! zetels, bijhuizen, agentschappen, filialen en zo meer oprichten zowel in België als in het buitenland, ;i il DOEL : De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland :

1/ Schoonmaak- en reinigingsondernemingj, het onderhoud en ontsmetting van gebouwen zowel!i '!voor particulieren als voor ondernemingen.

2/ De uitbating van drank- en eetgelegenheden, restaurants, tea-rooms, cafés, bars, dancings, milk-!! ii bars, inrichting van feestelijkheden, " vermakelijkheden, tentoonstellingen, bals en dergelijke;!

verhuring van feestzalen, bereiding en verkoop van alle koude en warme dranken en gerechten, i! ii gebak, confiserie, bereide vis- en vleeswaren, rookwaren, ijsroom, verhuring en uitbating.,van allen

il speeltoestellen., " -

31 De fabricatie,. de in- en uitvoer, de aan- en verkoop, zo in het groot als in het klein van bieren,!; ! " wijnen, sterke dranken, waters, limonades, fruitsappen en alle andere dranken, gebrande en! ongebrande koffie, thee, sandwishes, ijskreem, gebak, kaas 'en alle eetwaren. Het vervaardigen of!1

ii laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten en materialen en materieel. i, !i 4/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle;;

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen .en 'Onroerende zakelijke rechten, zoals delf

aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur,!; i! de ruil, de verkaveling en, in het algemeen; alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks!;

betrekking hebben-.op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of'i

;; onroerende zakelijke rechten - i;

i! De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of;

als vertegenwoordiger. " .li Zij kan deelnemen of zich op --andere wijze interesseren .in andere vennootschappen,!!

ondernemingen, groeperingen of organisaties. ..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden' te vertegenwoordigen

" Verso : Naam en handtekening

4

Vo) r-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Zij mag 'haar-onroerende goederen in hypotheek stellen en ai haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van alle derden.

In algemene regel mag de vennootschap aile financiële, commerciële en industriële verrichtingen doen, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in het binnen- ais in het buitenland.

DUUR : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd, Zij begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel ter bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, getroffen zoals inzake wijzigingen der statuten.

KAPITAAL Het kapitaal is bij de oprichting vastgesteld op achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 E), vertegenwoordigd door honderd aandelen die elk één/honderdste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR ; Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, rechtspersonen, vennoten of niet, wiens mandaat al dan niet bezoldigd zal zijn volgens beslissing van de algemene vergadering.

Indien de zaakvoerder een rechtspersoon is, benoemt deze, overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen een vaste vertegenwoordiger. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Wanneer de wet het vereist, zullen de verrichtingen van de vennootschap onder toezicht staan van een commissaris, aangesteld door de algemene vergadering en gekozen tussen de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

ALGEMENE VERGADERING: De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de , eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder mag de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar, VERDELING : De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

' De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven, beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder,

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek Vennootschappen.

VERDELING BIJ VEREFFENING : Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht,

I I I. OVERGANGSBEPALINGEN

I. Jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014.

Il. Eerste boeklaar

Het eerste boekjaar gaat in op 11 december 2012 en eindigt op 31 december 2013.

De vennoten bijeengekomen in buitengewone algemene vergadering hebben bovendien verklaard: - dat de huidige zetel gevestigd is te 2100 Antwerpen (Deurne), Ten Nessestraat 19

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

w

Vot r-

behouden

aan het

Belgisch

'Staatsblad

mod 11.1

- dat tot zaakvoerder wordt benoemd: mevrouw JANSSEN'JANS-SENS Francisca wiens mandaat bezoldigd zal zijn.

De vergadering heeft aangesteld tot bijzondere volmachtdrager teneinde bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, het Ondernemingsloket, administratieve en/of fiscale diensten alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen : Accountantskantoor Coninx te Deurne-Antwerpen, Blivenstraat 51-53, evenals diens bedienden, aangestelden en lasthebbers.

(get.) notaris F. Leconte.

Samen neergelegd afschrift akte dd. 11 december 2012.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
22/12/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ABC WORKS

Adresse
TEN NESSESTRAAT 19 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande