ABECON

Société en commandite simple


Dénomination : ABECON
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 835.722.504

Publication

07/08/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEj

MONITEUR EELGE --~

3 0 -07- fini 16 Mu 2i

BEL 31SCH STAr1TSBIrAC~~ ~ vlan`~r~e eP~ND~

Ondernemingsnr : 0835J22.504

Benaming

(voluit) : Abecon

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Boshoek 73, 2560 Mijlen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en vereffening

Uit de notulen van de algemene vergadering van 14 juli 2014 blijkt dat

- de vennootschap in ontbinding en in vereffening werd gesteld;

- er geen vereffenaar werd aangesteld;

- er luidens de staat van actief en passief afgesloten per 10 juli 2014 er geen passiva meer zijn als bedoeld

in artikel 181;

- alle aandeelhouders op de bijzondere algemene vergadering aanwezig waren;

- de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist unaniem tot ontbinding en vereffening van de vennootschap over te gaan met toepassing van de vereenvoudigde procedure.

De boeken en bescheiden van de vennootchap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende minstens vijf jaar te Nijlen, Boshoek 73.

Voor eensluitend verklaard afschrift.

Nijlen, 44 juli 2014.

August Jozef Bruynseels

Gecommanditeerde-vennoot

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/05/2011
ÿþOndememingsnr : Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel

(Z. 3S

ABECON

gewone commanditaire vennootschap Boshoek 73, 2560 Nijlen

Onderwerp akte : OPRICHTING

Op datum van /1/0412011 is overeengekomen een vennootschap op te richten bij onderhandse akte, onder: de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. De oprichters zijn:

1. de heer August Bruynseels, geboren te Lier op 25/07/1939, identiteitskaartnummer 590-3784897-80 en: nationaal nummer 390727-191-61 wonende te Boshoek 73, 2560 Nijlen

2. mevrouw Lisette De bruyn, geboren te Wuustwezel, identiteitskaartnummer 590-3585185-73 en nationaal nummer 420320-162-44, wonende te Boshoek 73, 2560 Nijlen.

De vennoten verrichten de volgende inbreng:

Door oprichter sub 1 wordt een som geld ingebracht ten bedrage van negen en veertig euro (¬ 49,00).

Door oprichter sub 2 wordt daarenboven een som geld ingebracht ten bedrage van één euro (¬ 1,00).

Als vergoeding voor de hiervoor omschreven inbrengen, worden de volgende volledig volgestorte! deelnemingen toegekend aan de inbrengers:

Deelneming A, toegekend aan de enige gecommanditeerde vennoot, vertegenwoordigt een nominale waarde van negen en veertig euro (¬ 49,00) en;

+ Deelneming B, toegekend aan de enige stille vennoot, vertegenwoordigt een nominale waarde van één; euro (¬ 1,00).

Samen: twee deelnemingen, wat de totaliteit omvat van de deelnemingen die door de inbreng in geld! worden volgestort.

De statuten van de vennootschap worden als volgt vastgesteld:

STATUTEN

Artikel 1: Juridische vorm en naam

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap (Comm.V). Haar naam luidt "ABECON" Deze naam moet leesbaar weergegeven worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen,! brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap. Zij moet vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "Rechtspersonenregister" of de` afkorting "RPR" gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk: rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, alsook van haar ondememingsnumjner.

Artikel 2: Zetel

De zetel is gevestigd te Boshoek 73, 2560 Nijlen.

De zetel kan binnen het Nederlandstalige taalgebied of het tweetalige gebied Brussel hoofdstad verplaatst! worden bij besluit van de statutaire zaakvoerder(s), bekend te maken in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij besluit van de statutaire zaakvoerder(s), administratieve zetels, bijkantoren en! agentschappen binnen België of in het buitenland oprichten.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzlj van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.......... ........... .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Und 2.5

1

1111

*iioseass"

2 2 -04- 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

" Het verlenen van advies, bijstand, en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, consultancy, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

" Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden,

uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut.

" Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

" Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

" De vennootschap kan zelf of ais tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande, Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, onroerende leasing, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

" Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

" Het geven, organiseren of assisteren bij of meewerken aan seminaries, onderwijs, publicaties, studies en onderzoek en het commercialiseren, verspreiden of publiceren onder welke vorm en op welke wijze ook van publicaties, studies en onderzoeksresultaten in verband met één van voornoemde activiteiten of onderwerpen.

.1-let registreren, beheren, ontwikkelen, verlenen, ter beschikkingstellen of verhandelen van merken, octroolen, brevetten, licenties, gebruiks- en exploitatierechten en knowhow in de meest uitgebreide zin met betrekking tot één of meerdere van de hiervoor opgesomde activiteiten of onderwerpen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of In nature, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard Is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten.

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5: Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijftig euro (¬ 50,00). Het is verdeeld in twee deelnemingen. Deelneming A, met betrekking tot de enige gecommanditeerde vennoot, vertegenwoordigt een nominale waarde van negenhonderd negen en veertig euro (¬ 49,00) en Deelneming B, met betrekking tot de enige stille vennoot, vertegenwoordigt een nominale waarde van één euro (E 1,00 ).

Het kapitaal van de vennootschap werd bij oprichting volledig en onvoorwaardelijk onderschreven en volledig volstort door middel van inbrengen in geld,

Te allen tijde kunnen bijkomende deelnemingen, waaraan verschillende rechten en/of verplichtingen verbonden zijn, genomen en aanvaard worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 6: Overdracht van deelnemingen  Toetreding en uittreding van vennoten

De vennoot die wenst uit te treden zal dit per aangetekend schrijven ter kennis brengen van de andere vennoten. De andere vennoten zijn in voorkomend geval gehouden tot overname van de deelneming(en) van de uittredende vennoot naar verhouding tot hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal en tegen teruggave van de inbreng (nominale waarde).

Elke overdracht van deelnemingen zal worden voorgelegd aan de goedkeuring van de algemene vergadering van vennoten, die met een gekwalificeerde meerderheid (3/4de) dient te beslissen. De overdrager houdt op vennoot te zijn en de ovememer wordt vennoot vanaf de datum van de beslissing van de algemene vergadering van vennoten.

Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt en ingeval er zich een voortdurende ernstige onenigheid voordoet die iedere verdere samenwerking tussen de vennoten onmogelijk maakt of de uitoefening van het doel van de vennootschap ernstig hindert, heeft de vennoot die op dat ogenblik een deelneming bezit die minstens 75% van het kapitaal vertegenwoordigt, het recht om de andere vennoot te verplichten zijn deelneming over te dragen aan de kandidaat-koper voorgesteld door de meerderheidsvennoot tegen teruggave van zijn inbreng (nominale waarde).

Artikel 7: Rechten en verplichtingen verbonden aan de deelnemingen

De rechten verbonden aan deelnemingen zijn recht evenredig aan het aandeel van elke deelneming in het

maatschappelijk kapitaal.

Artikel 8: Gecommanditeerde venno(o)t(en) en stille vennoten

De vennootschap heeft één gecommanditeerde vennoot, zijnde de heer August Bruynseels, wonende te

Boshoek 73, 2560 Nijlen. Alle andere vennoten zijn stille vennoten.

De machten van de stille vennoten bestaan in:

" Controle van de vennootschap

" Stemrecht op de algemene vergadering

Artikel 9: Aansprakelijkheid van de vennoten

De stille vennoten zijn enkel aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van het

bedrag van hun inbreng in het maatschappelijk kapitaal.

De gecommanditeerde vennoot is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 10; Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere gewone of statutaire zaakvoerder(s). Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerder, de heer August Bruynseels, voornoemd. Het mandaat van de statutaire zaakvoerder kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt. De statutaire zaakvoerder beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen, zoals hieronder verder bepaald.

De zaakvoerders moeten geen vennoten zijn. De benoeming van de zaakvoerders moet door de algemene vergadering van vennoten goedgekeurd worden.

Indien de gecommanditeerde vennoot of één van de zaakvoerders een rechtspersoon is, dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen.

De stille vennoot(oten) kan/kunnen niet, zelfs niet middels een machtiging van de vennootschap of een volmacht, enige bestuurs- of vertegenwoordigingstaak verrichten namens de vennootschap.

In principe, is elke zaakvoerder individueel bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is. De stille vennoot beschikt niet over een vetorecht inzake de beslissingen genomen of die genomen zullen worden door de zaakvoerder(s).

De bestuurs- en vertegenwoordigingsmandaten van de zaakvoerder(s) kunnen worden bezoldigd. Het exacte bedrag van de bezoldiging zal worden bepaald door de algemene vergadering van vennoten.

Artikel 11: Vertegenwoordigingsbevoegdheden van de zaakvoerder(s)  Aansprakelijkheid van de zaakvoerder(s)

Elke zaakvoerder beschikt individueel over de volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De zaakvoerder(s) kunnen bijzondere gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De door de algemene vergadering benoemde zaakvoerder(s) kan (/kunnen) in geen geval persoonlijk aansprakelijk gehouden worden voor eender welke verbintenis van de vennootschap en zijn/haar (/hun) beslissingen verbinden enkel de vennootschap.

Artikel 12: Toezicht en controle

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap en heeft het recht op informatie overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2011

Artikel 13: Samenstelling en stemrechten van de algemene vergadering van vennoten

De algemene vergadering van vennoten, geldig samengesteld, vertegenwoordigt aile stille vennoten en de

gecommanditeerde venno(o)t(en). Zij bevat alle vennoten, die allen stemrecht hebben.

Elke vennoot heeft op de algemene vergadering een hoeveelheid stemmen in evenredigheid met het

aandeel van zijn deelneming in het kapitaal van de vennootschap op dat ogenblik.

De beslissingen genomen door de geldig samengestelde algemene vergadering van vennoten verbinden

aile vennoten, zelfs diegenen die niet vertegenwoordigd waren of die een negatieve stem hebben uitgebracht.

Artikel 14: Plaats en datum van de algemene vergadering van vennoten

De algemene vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op enige anderDe jaarlijkse algemene vergadering van vennoten wordt gehouden op de eerste zaterdag van juni om 9 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarlijkse algemene vergadering van vennoten plaatsvinden op de daaropvolgende werkdag.

Artikel 15: Oproepingsformaliteiten -- Soorten algemene vergaderingen van vennoten  Vaststelling van de agenda

De jaarlijkse algemene vergadering van vennoten wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s), of indien er geen zaakvoerder(s) werd(en) aangesteld, door de gecommanditeerde vennoot.

Naast de jaarlijkse algemene vergadering van vennoten, kan een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten worden bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) of de gecommanditeerde vennoot telkens het vennootschapsbelang dit vereist. Zij dient samengeroepen te worden op vraag van één of meer stille venno(o)t(en) die minstens één vijfde van de stemmen vertegenwoordigen.

Dergelijke algemene vergadering van vennoten wordt bijzondere algemene vergadering van vennoten genoemd, voor zover de beslissing(en) die door de vergadering dient(/nen) te worden genomen geen statutenwijziging inhoudt(/en). De algemene vergadering van vennoten wordt buitengewone algemene vergadering van vennoten genoemd wanneer de beslissing(en) een statutenwijziging inhoudt(/en).

De algemene vergaderingen van vennoten, of zij nu jaarlijks, bijzonder of buitengewoon zijn, worden gehouden wanneer zij werden bijeengeroepen overeenkomstig de bepalingen van het huidige artikel 15.

De oproepingen voor alle algemene vergaderingen van vennoten worden aan alle vennoten verstuurd per gewone post, tenminste vijftien dagen voor de datum van de vergadering. Elke vennoot kan verzaken aan de op roepingsformaliteiten.

De oproepingen tot een algemene vergadering van vennoten dienen de agenda te vermelden.

De jaarrekening wordt ten laatste samen met de oproeping tot de jaarlijkse algemene vergadering van vennoten overgemaakt aan de vennoten.

De algemene vergadering van vennoten kan slechts beraadslagen over de onderwerpen die op de agenda werden geplaatst, behalve indien de vennoten bij eenparigheid beslissen bepaalde onderwerpen aan de agenda toe te voegen.

Artikel 16: Volmachten

Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen op een algemene vergadering van vennoten door een bijzonder gevolmachtigde. Elke vennoot of bijzonder gevolmachtigde kan slechts één (mede)vennoot vertegenwoordigen op een algemene vergadering.

De statutaire zaakvoerder of de gecommanditeerde vennoot die de vergadering bijeenroept, kan de formulering van de volmachten vaststellen en eisen dat deze worden neergelegd op de plaats en binnen de termijnen bepaald in de oproepingsbrief.

Artikel 17: Voorzitter

Elke algemene vergadering van vennoten wordt voorgezeten door de gecommanditeerde vennoot.

Artikel 18: Bevoegdheid van de algemene vergadering van vennoten

Onder voorbehoud van tegengestelde bepalingen van dwingend recht of opgenomen in de huidige statuten, zullen de algemene vergaderingen van vennoten gemachtigd zijn te beraadslagen en te beslissen over alle onderwerpen bij gewone meerderheid van stemmen.

Beslissingen omtrent de volgende zaken behoren tot de exclusieve bevoegdheid van de algemene vergadering van vennoten:

" een kapitaalverhoging of -vermindering;

" de goedkeuring van de jaarrekening;

" de benoeming en het ontslag van de zaakvoerder(s);

" de kwijting van de zaakvoerder(s), of indien er geen zaakvoerder(s) werden aangesteld, van de gecommanditeerde vennoot;

" de benoeming en de kwijting van de commissaris(sen);

" statutenwijziging;

" omzetting van rechtsvorm van de vennootschap;

" fusie, splitsing alsook alle verrichtingen die gelijkgesteld worden met een fusie of splitsing;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 19: Voorbereiding van de notulen van de algemene vergadering van vennoten

De notulen van de algemene vergadering van vennoten worden voorbereid en opgesteld door de

gecommanditeerde vennoot.

Artikel 20: Boekjaar  Jaarrekening  Mededeling van de jaarrekening

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op 31 december.

Op deze datum worden de boeken en geschriften afgesloten en stellen de zaakvoerder(s) of, indien geen

enkele zaakvoerder werd benoemd, de gecommanditeerde vennoot, de jaarrekening vast, indien deze

noodzakelijk is.

Artikel 21: Goedkeuring van de jaarrekening

Indien een jaarrekening dient te worden opgemaakt, zal de jaarlijkse algemene vergadering van vennoten beslissen over de goedkeuring van de jaarrekening, overeenkomstig de bepalingen van titel vijf van de huidige statuten.

Artikel 22: Resultaatbestemming

Het batig saldo van de resultatenrekening nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

ieder Jaar zal de jaarlijkse algemene vergadering van vennoten de bestemming van het resultaat vaststellen. Het bestaat uit het resultaat van het vorige boekjaar en, in voorkomend geval, het overgedragen resultaat van de voorgaande jaren.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en de plaats vastgesteld door de (statutaire) zaakvoerder(s) of, indien geen enkele zaakvoerder werd benoemd, de gecommanditeerde vennoot.

Artikel 23: Tussentijdse dividenden en interim dividenden

Op elk ogenblik kan de algemene vergadering van vennoten beslissen tussentijdse dividenden uit te keren op de overgedragen winsten of de beschikbare reserves van de vennootschap.

Aan de (statutaire) zaakvoerder(s) of, indien geen enkele zaakvoerder werd benoemd, de gecommanditeerde vennoot, wordt de bevoegdheid verleend om te beslissen tot de uitkering van interimdividenden uit de winsten van het lopende boekjaar.

Artikel 24: De vennoten

Het overlijden van een vennoot brengt het verlies van zijn hoedanigheid als vennoot mee. Deze gebeurtenis betekent evenwel niet dat de vennootschap van rechtswege ontbonden wordt, in welk geval de vennootschap blijft voortbestaan met de overige vennoten, of indien er slechts één andere vennoot overblijft, met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, tenzij de resterende vennoten hier anders over beslissen.

Artikel 25: De vennootschap

De vennootschap wordt ontbonden bij besluit van de algemene vergadering, die beslist met de meerderheid vereist voor een statutenwijziging. Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, is eenparigheid vereist.

In geval van ontbinding, onvermogen of faillissement van de vennootschap, zal elke vennoot recht hebben op de terugbetaling van zijn inbreng (nominale waarde), voor zover de vennootschap over een voldoende netto actief beschikt hiertoe.

Artikel 26: Vereffening

In geval de vennootschap in vereffening gesteld werd en geen vereffenaars benoemd werden, zullen de zaakvoerders of, indien geen enkele zaakvoerder werd benoemd, de gecommanditeerde vennoot, niet geacht worden van rechtswege vereffenaar te zijn. Zij kunnen evenwel in dat geval benoemd worden tot vereffenaar(s). De stille venno(o)t(en) kunnen niet tot vereffenaar benoemd worden.

Artikel 27: Woonstkeuze

Voor de uitvoering van de huidige statuten kiest elke vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar woonst op de zetel, alwaar alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan, zonder verdere verplichting van de vennootschap dan deze documenten ter beschikking te houden van de bestemmeling.

OVERGANGSBEPALINGEN

1° Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt

op 3111212011.

2° Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2012.

3° Overname verbintenissen

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen verklaren de oprichters dat de

vennootschap alle verbintenissen vanaf 1/02/2011 door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van

Voor-

behouden --' -----' - --'-- --- -' -  -'----

aan het ionderhavige vennootschap in oprichting bekrachtigt eneverbintenissen~verbintenissen en ~ ~

~'aaruit

Belgisch voortvloeien overneemt.

Staatsblad|

. .

4° 3~~kxp~nder De voornoemde statutaire zaakvoerder verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door

enige maatregel die zich hiertegen verzet. Zijn mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

5° Volmacht voor formaliteiten |

Door voornoemde statutaire zookmoerder, wordt hierbij volmacht gegeven aan mevrouw Godelieve Janssens, wonende te 1981 -HmfsÉde. Buntgrasstraat, 15, om de nodige inschrijvingen in de Kru|opuntbmnk! der Ondernemingen (KBC)) te

verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen,wijzigingenen/of

schrappingen die~nmu~ formaliteitenómmwnm||and~z~udo noodzakelijk zijn

alle private of publiekrechtelijke |nsteU(nWen, onder meer met betrekking tot de bMv, de sociale kas, do!

!honnoUheibæn inzake douane 'nzen. de aanvraag van vergunningen, enz. met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande. " Aldus overeengekomen te Nijlen op 11 april 2011 in drie (3) originele exemplaren waarvan iedere pmMtij! verklaart er minstens één ontvangen te hebben. Het derde exemplaar is bestemd voor registratie.

~ !

. .

"

(get.)AuQust Bruynseels

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

`-------------'-----------'-------'---'-------'-- --'---'-'--'^

Op de laatste blz, van Luik B vermelden; Recto Naam en hoedarilgheid van de instrumenterende notaris, hetzij van deperso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam handtekening

Coordonnées
ABECON

Adresse
BOSHOEK 73 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande