ABIGO

Société en commandite simple


Dénomination : ABIGO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 837.530.563

Publication

14/07/2011
ÿþ Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111ÏR11111111,1111j111111

Onlsrrsrn!ncsn:: S o

Abigo

Recltsvcrm : Gewone Commanditaire Vennootschap

zete:: Louis Van Regenmortellei 511, 2150 Borsbeek

F~ ~,rtiJ ry ti a !zs : Oprichting & statuten

Afschrift uit de onderhandse akte d.d. 25 juni 2011 waaruit blijkt dat, met activiteiten startend ingang van 1

juli 2011, een Gewone Commanditaire Vennootschap wordt opgericht als volgt:

Tussen de partijen:

1) Mevrouw BILSEN Ann, gedomicilieerd te B-2150 Borsbeek, Louis Van Regenmortellei 5/1, zelfstandige, geboren te Antwerpen op 30 juli 1963, met N.N. 63.07.30-490.79, gehuwd, met Marcel van den Heuvel, met een huwelijkscontract van scheiding van goederen; en

2) De heer VAN DEN HEUVEL Marcel, wonende te B-2150 Borsbeek, Louis Van Regenmortellei 511, ambtenaar, geboren te Leiden (Nederland) op 28 maart 1964, met N.N. 64.03.28-377.51, echtgenoot van BILSEN Ann, gehuwd met een huwelijkscontract van scheiding van goederen.

De vennootschap wordt opgericht met de volgende naam, waaronder deze handel zal drijven: Zowel voluit als afgekort: «ABIGO».

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te B-2150 BORSBEEK, Louis Van Regenmortellei 5/1.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt tweeduizend euro (2.000,00 EUR).. Het is vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één tweeduizendste van het kapitaal. Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

Als beherende vennoot: door de mevrouw Bilsen Ann, voornoemd sub 1), ten belope van negenhonderd negenennegentig (999) aandelen; Als stille vennoten: door de heer van den Heuvel Marcel, voornoemd sub 2), ten belope van één (1) aandeel. De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd

ingeschreven, volledig volgestort is. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van tweeduizend euro (2.000,00 EUR).

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden:

- psychotherapie (individueel en in groep); - advies (consultancy) te verlenen, diensten te verstrekken en activiteiten te ontplooien binnen de sector gezondheid en welzijn, persoonlijke ontwikkeling & groei, loopbaanbegeleiding, organisatieontwikkeling, bedrijfsbeheer. Deze doelstelling zal worden gerealiseerd, onder

meer door: - de organisatie en het geven van opleidingen, seminaries, workshops en trainingen; - studie- en

onderzoekswerk; - de redactie en verspreiding van publicaties; - het verstrekken van therapeutische sessies, behandelingen, massages, coaching (individueel en in groep); - Organisatie van congressen en beurzen;

- fotoreportages.

Dit alles in de meest ruime betekenis. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen..De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële,

financiële, onroerende of roerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te bevorderen of in enige andere zin tegemoet te komen. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand december om 17 uur. De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet voor een BVBA een bepaald aanwezigheidsquorum vereist. Behalve in de bij wet voor een BVBA bepaalde gevallen worden de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hcedanighe!d van de ;nstn rnan'_erarda notaris, halai; van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwjoordgen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie van de Rechfbark IFat Koojahanaei te Antwerpen. op

04 MIP 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

- LCM. voc-rc e,

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid var. de instrumenterende notaris. netzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vartegenv cardgen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergaderring aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet beherende vennoten. De zaakvoerders worden al dan niet statutair benoemd bij gewone meerheid van alle vennoten. Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Tevens stelt zij hierbij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn. Bij gebrek aan benoeming, treden de beherende vennoten op als zaakvoerders.

Bij het overlijden, het onvermogen of verhinderd zijn van de zaakvoerder wordt een voorlopige zaakvoerder aangesteld tot de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Een zaakvoerder die statutair benoemd is, kan alleen om rechtsgeldige ernstige redenen bij 9/4 meerdherheid van alle vennoten worden afgezet. De statutaire zaakvoerder die eveneens vennoot is, kan aan de stemming deelnemen. Een zaakvoerder die niet statutair benoemd is, kan op elk ogenblik en zonder motivering, bij gewone meerderheid van alle vennoten worden afgezet. De niet-statutaire zaakvoerder die eveneens vennoot is, kan aan de stemming deelnemen. Een zaakvoerder die statutair benoemd is, kan ontslag geven om wettige redenen met instemming van alle vennoten. Een zaakvoerder die niet statutair benoemd is, kan zonder aanvaarding zijn ontslag geven. Dergelijk ontslag is onherroepelijk: alleen wanneer hij opnieuw wordt benoemd kan hij terug een bestuursmandaat uitoefenen binnen die vennootschap. De zaakvoerder die eenzijdig ontslag neemt, moet zijn mandaat verder uitoefenen tot in zijn vervanging is voorzien of redelijkerwijs kon voorzien worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen voor een BVBA alleen de algemene vergadering bevoegd is. ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op 30 juni van elk jaar.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden mits het éénparig akkoord van alle vennoten.

Het overlijden, het faillissement of het onvermogen van een vennoot impliceert niet dat de vennootschap van rechtswege ontbonden wordt. Alleen de onbekwaamverklaring of het faillissement van een vennoot moet gepubliceerd worden. De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege ontbonden wordt. Het overlijden van hetzij de enige beherende, herzij de enige stille vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden; in geval van overlijden van hetzij de enige beherende vennoot, hetzij de enige stille vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen. In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen. Indien de vennootschap niet meer minstens 1 beherende vennoot en 1 stille vennoot heeft/ of een in de plaatstredende vennoot hiervan krijgt, wordt zij niet van rechtwege ontbonden. Overblijvende partij kan desgevallend op zoek gaan naar een nieuwe partij om de juiste medevennoot te worden. De vennootschap kan in voorkomend geval ook opteren voor een andere rechtsgeldige uitweg, bv. door omvorming in een andere vorm van rechtspersoonlijkheid.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vennootschap neemt de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één juli tweeduizend en elf (01/07/2011) en neemt bovendien alle commerciele verbintenissen van de eenmanszaak "Ann Bilsen" met ON 0811.882.476 over en zet deze verder

De oprichters beslissen te benoemen tot niet - statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

- Mevrouw BILSEN Ann, voornoemd. Haar mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 1 juli 2011 en zal voor de eerste maal worden afgesloten op 30 juni 2012. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

De oprichters hebben volmacht gegeven aan FinQ, vertegenwoordigd door de heer Mortelmans Luc, alsook aan de door haar aangestelden  hierbij m.n. mevrouw Vera Vanderzypen van Fisalis, om de nodige formaliteiten te verrichten ter inschrijving van de vennootschap in het KBO, voor de BTW en de Sociale Zekerheid..

Coordonnées
ABIGO

Adresse
LOUIS VAN REGENMORTELLEI 5, BUS 1 2150 BORSBEEK(ANTW)

Code postal : 2150
Localité : BORSBEEK
Commune : BORSBEEK
Province : Anvers
Région : Région flamande