ABOVE MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ABOVE MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.310.262

Publication

30/12/2013
ÿþat

9 L . I 4. mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grif,7e vMn Rechtbank' van Koophandel te Antwerpen, op

160EG2015

Griffie

Orrdernemingsnr :

Benaming (voluit) ; ABOVE MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Begijnenvest 8

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Opderwerp(en) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd voor registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op '13 december 2013, dat:

t Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam; "ABOVE MANAGEMENT".

2. Zetel: Antwerpen, Begijnenvest 8.

3. Oprichter: De heer BOVÉE Alain Martin Paul, geboren te Antwerpen (Deume) op 3 oktober 1963, wonende te 2000 Antwerpen, Begijnenvest 8.

4. Kapitaal: 18.600,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 12.400,00 euro.

6. Noq niet volgestorte inbrengen: 6.200,00 euro.

7. Samenstelling: in geld.

8. Boekiaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2014.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10, Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na ' vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Externe vertegenwoordiging: ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Niet-statutaire zaakvoerders: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: de heer BOVÉE' Alain, voornoemd.

13. Commissarissen: geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldpiaatsingen. Bijstand verlenen, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, evenals het uitoefenen van opdrachten en functies.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante. duurzame immateriële activa.

- Het optreden als tussenpersoon in de handel, dit als handelsagentschap, commissionair, makelaar of anderszins.

Op de laatste blz_ van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor. behoud aan hE

BeIgisr

Staatsb I lit 1111111111111111

195 81

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ç113 %),L0 (261

. .~

mod 11.1

- Het verwerven van participaties in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen. Het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

- De onderneming in onroerende goederen, omvattende de aankoop, verkaveling en verhuring van onroerende goederen, alsmede het optreden als tussenpersoon in deze handelingen; het optreden als expert of raadgever inzake onroerende goederen, alsmede als bouwpromotor. Het verrichten van alle activiteiten van een patrimoniumvennootschap, omvattende alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de valorisatie en de uitbreiding van een patrimonium, bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen, dit voor verhuring en allerhande overeenkomsten met derden in verband met het gebruik, het genot en de opbrengst van dit patrimonium.

- Het verstrekken van alle intellectuele werkzaamheden, zoals beheer, organisatie, studie, controle, schatting, ontleding en inontvangstneming met betrekking tot aile roerende en onroerende goederen.

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden; zij is gegeven ter verduidelijking, niet ter beperking.

ln de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel,

Zij mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

15. Gewone aloemene vercgaderinq: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de laatste vrijdag van de maand mei om zeventien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2015.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten: Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door ING.

18. Biizondere volmacht; Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOFIMAS", met zetel te 2990 Wuustwezel, Marialaan 3-5, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

~nOC!'"

"behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 27.08.2015 15485-0379-014
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 25.08.2016 16468-0146-011

Coordonnées
ABOVE MANAGEMENT

Adresse
BEGIJNENVEST 8 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande