ABS DUCHEYNE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ABS DUCHEYNE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.951.296

Publication

31/12/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-

Ondernemingsnr: ~ 6 -9S4 , 236

Benaming

(voluit) : ABS DUCHEYNE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2500 Lier, Ringenhofweg 75

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING.

Voor-

behouden aan het Elotgisch

Staatsblad

iiiumiun~iiu~ewm

*192 0007*

N

NI

D

NEER ~ ---

1 8 -12- 20114

HEGFt i BA K van1d aM~Gjl" lELE1`1 ~,iy-~-wr-



De vennootschap rechtspersonen De vennootschap mag participaties nemen en investeringen doen, onder welke vorm ook, in andere vennootschappen

De vennootschap zal haar doel realiseren, zowel in België als in het buitenland op de manier die zij goed vindt,

op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Jan VERRETH, notaris te Lier op 16 december 2014, dat er een

vennootschap werd opgericht door: '

De heer DUCHEYNE Steven, geboren te Herentals op 4 juni 1979, ongehuwd, wonende te 2500 Lier,

Ringenhofweg 75.

Naam: ABS DUCHEYNE.

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel: 2500 Lier, Ringenhofweg 75,

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

a. de bouw van daken, het vervaardigen, leveren en/of plaatsen, het herstellen, renoveren, reinigen, onderhouden en afbreken van alle dakbedekking en dakconstructies, alsook het plaatsen van dak- en afvoergoten, het waterdicht maken van daken en dakterrassen, plaatsen van dakisolatie, onderdak en afwerking;

b. algemeen schrijn- en timmerwerken in de ruimste zin van het woord.

c. het vervaardigen, leveren en/of plaatsen, het herstellen, renoveren, reinigen, onderhouden en afbreken van alle binnen- en buitenschrijnwerk;

d. de bouw, constructie en montage, leveren en plaatsen, herstellen, reinigen, onderhouden en afbreken van veranda's, tuinhuisjes, carports, serres, hokken en stallingen;

e. het uitvoeren van alle aansluiting s- en aanpassingswerken inzake loodgieterij, sanitair, elektriciteit- en stukadoorswerken nodig voor de plaatsing van de constructies.

f. het geven van advies inzake interieurvormgeving, inrichting en decoratie, alsook planning en organisatie van deze werken.

g. aan- en verkoop van, groot- en kleinhandel in, het vervaardigen, leveren en plaatsen, herstellen en onderhouden van trappen, deuren, ramen en vensters, meubelen en allerhande schrijnwerk in hout, kunststof, metaal en andere materialen met inbegrip van alle inrichting en meubilair voor slaapkamers, badkamers, keukens en alle daarbij horende toestellen.

De vennootschap mag in het algemeen zowel in België als in het buitenland roerende, onroerende, financiële en commerciële activiteiten verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te oefenen of uit te breiden zonder dat deze opsomming beperkend is.

mag optreden als lasthebber, bestuurder, zaakvoerder en/of vereffenaar van alle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dit alles zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden of in deelneming met derden.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op aile administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of op om het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen verband van samenhorigheid of samenhang vertoont met het hare.

Zij heeft in het algemeen de voile rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken, In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande vcorwaarden betreffende toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Duur: Onbepaald.

Kapitaal: ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ), en wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, met elk een fractiewaarde van één honderdste zesentachtigste (1/186) van het maatschappelijk kapitaal.

INSCHRIJVING KAPITAAL-INBRENG IN NATURA

De heer DUCHEYNE Steven verklaart inbreng te doen van de bestaande éénmanszaak door hem uitgebaat op naam van "Steven DUCHEYNE" te 2500 Lier, Ringenhofweg 75, met ondernemingsnummer 0839.237.367, en met als voornaamste activiteiten: algemene schrijnwerkerij.

De handelszaak bestaat uit

1. activabestanddelen: immateriële vaste activa, goodwill en vaste activa (installaties en machines, informaticamateriaal, rollend materieel)

2. passivabestanddelen; financiële schulden.

De ingebrachte bestanddelen van de handelszaak zijn omstandig beschreven in het hierna vermelde verslag van de bedrijfsrevisor, BDO Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Gert Maris en hierna vermeld. De inbreng wordt gedaan voor een totaal NETTO-bedrag van zevenenzeventigduizend honderdvijftig euro negenenzestig cent (77.150,69 EUR).

De bestanddelen werden gewaardeerd volgens boekwaarde op 30 september 2014.

Voorwaarden van de inbreng

- De heer Steven Ducheyne verklaart dat de door hem ingebrachte handelszaak vrij en onbelast is van enige inert overschrijving.

- De inbreng wordt gedaan onder de voorwaarden als naar recht,

- De vennootschap zal van de ingebrachte goederen en rechten de eigendom en het genot bekomen vanaf haar ontstaan, mits de er aan verbonden lasten te dragen.

- De vennootschap zal de ingebrachte goederen en rechten verkrijgen in de tegenwoordige staat, zonder verhaal op de inbrenger om welke reden ook.

- De vennootschap neemt aile rechten en verplichtingen over die behoren tot de ingebrachte goederen. Zij zal de verbintenissen en akkoorden, aangegaan tegenover derden, leveranciers, cliënten, verzekeringsmaatschappijen e.d., eerbiedigen en uitvoeren, met behoud van de eventueel gegeven zakelijke waarborgen, tot volledige ontlasting van de inbrenger. Waar nodig, zal de vennootschap de bestaande contracten mee ondertekenen en bekrachtigen.

- Alle verrichtingen vanaf 1 oktober 2014, worden geacht door de op te richten vennootschap te zijn uitgevoerd. Verklaring nro Pisco

De heer DUCHEYNE Steven verklaart dat de passivabestanddelen, met name kredietschulden voor de aangekochte vaste activa, die in de vennootschap worden ingebracht en die door haar worden overgenomen, niet met hypothecaire inschrijvingen of met pand op handelszaak werden belast.

Derhalve verzoekt de inbrenger de ontvanger der registratierechten deze inbreng te registreren aan het vast recht, gezien het een overdracht van roerende goederen betreft (schulden) waarvoor geen eigen tarifering of evenredig recht wordt geheven in het wetboek registratierechten.

De inbreng vormt een algemeenheid van goederen en gebeurt onder de voorwaarden gesteld in artikel 11 van het B.T.W wetboek.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

ª% Bedrijfsrevisoraal verslag

In uitvoering van het Wetboek Vennootschappen, heeft de oprichter aan BDO Bedrijfsrevisoren, Burg.Ven, CVBA te 3500 Hasselt, Prins Bisschopssingel 36-3, opdracht gegeven verslag uit te brengen over de beschrijving van de inbreng in natura en over de toegepaste methoden van waardering, alsmede over de vergoeding die ais tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

De besluiten van BDO Bedrijfsrevisoren, Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, vertegenwoordigd door de heer Gert Maris, bedrijfsrevisor, vervat in zijn verslag opgesteld op 15 december 2014, luiden letterlijk als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura door de heer Steven DUCHEYNE wonende te 2500 Lier, Ringenhofweg 75, tot oprichting van de BVBA ABS DUCHEYNE met zetel te 2500 Lier, Ringenhofweg 75, bestaat uit de inbreng van een geheel van activa- en passivabestanddelen van de handelsonderneming, uitgebaat op naam van de heer Steven DUCHEYNE te 2500 Lier, Ringenhofweg 75, met ondememingsnummer 0839.237.367, voor een inbrengwaarde van 77.150,69 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van het akkoord van de bank met de voorgenomen verrichting en onder voorbehoud dat de in te brengen bestanddelen niet zijn bezwaard met hypothecaire lasten of pandrechten, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,

c) dat, onder het voorbehoud dat de inbrenger de stuwende kracht van de vennootschap blijst, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet over- gewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 186 aandelen van de BVBA ABS DUCHEYNE, zonder vermelding van nominale waarde, en een vergoeding in rekening-courant van 77.150,69 EUR -- (186 x 100,00 EUR) = 58.550, 69 EUR.

In hoofde van de verkrijgende vennootschap ontstaat het latent risico op niet-tegenstelbaarheid en hoofdelijke aansprakelijkheid voor de fiscale en sociale schulden van de inbrenger.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA ABS DUCHEYNE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Hasselt, 15december2014

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg.Ven.CVBA

Vertegenwoordigd door Gert MARIS"

Een exemplaar van dit verslag wordt door de ondergetekende notaris bewaard en een exemplaar van dit verslag wordt samen met het afschrift neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Een bijzonder verslag van de oprichter wordt eveneens samen reet het afschrift van deze akte neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Vergoeding voor de inbreng:

Als vergoeding van de inbreng in natura worden aan de heer Steven DUCHEYNE honderdzesentachtig (186) volledig volgestorte aandelen toegekend.

Uit het voorstaande blijkt dat op het kapitaalgedeelte waarop werd ingeschreven door inbreng in natura, de honderd zesentachtig (186) aandelen volledig werden ingeschreven en volgestort, terwijl de inbrenger nog een vordering in rekening-courant bekomt ten bedrage van achtenvijftigduizend vijfhonderd vijftig euro negenenzestig cent (58.550,69 EUR).

In verband met deze inbreng in natura van de handelszaak, erkent de inbrenger dat bij gebrek aan attest van de bevoegde ontvanger der belastingen waaruit blijkt dat er geen achterstallige schulden bij de directe belastingen bestaan, de inbrenger en de opgerichte vennootschap hoofdelijk gehouden zijn tot betaling van eventueel nog

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

bestaande belastingschulden uit hoofde van de inbrenger inzake de ingebrachte handelszaak, echter beperkt tot de waarde van de handelszaak,

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun opdracht geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn ad nutum afzetbaar, bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat dit recht geeft op een vergoeding.

De heer DUCHEYNE Steven, voornoemd, wordt tot statutair zaakvoerder van de vennootschap aangesteld, die verklaart zijn functie te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

De taak van zaakvoerder is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van zijn (hun) kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door haar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder zal, in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek Vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk handelend, vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan een volmachthouder.

De algemene vergadering beslist of de zaakvoerder zijn functie al dan niet ten kosteloze titel uitoefent. Indien de zaakvoerder wordt bezoldigd, dan bepaalt de algemene vergadering, met gewone meerderheid van stemmen, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding, Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Controle: Er wordt geen commissaris aangesteld.

Algemene vergadering: Een gewone algemene vergadering, genaamd jaarvergadering, wordt jaarlijks gehouden op de tweede zaterdag van juni om veertien uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in 2016.

Boekjaar: Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar,.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het afschrift van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2015.

Winstverdeling:

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald in overeenstemming met de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste een twintigste (1/20) afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende (1)10) van het kapitaal heeft bereikt, en herleeft wanneer de reserve wordt aangetast of wanneer het kapitaal wordt verhoogd.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Volmacht

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling en met het recht ieder afzonderlijk te handelen wordt

verleend aan:

a, de heer Rein Dillen, wonende te 2560 Nijlen (Kessel), Grote Steenweg 78a

b. de gewone commanditaire vennootschap ADMIN Plus, met zetel te 2560 Nijlen (Kessel), Kessel Dorp 22

1. teneinde de zaakvoerder(s) te vertegenwoordigen en bij te staan bij alle diensten en bij het vervullen van alle

formaliteiten, zowel deze voortvloeiende uit deze akte als uit alle andere authentieke en onderhandse akten,

onder meer, en dit zonder dat deze lijst beperkend is, bij het ondernemingsloket en bij de belastingdiensten;

Vo r-behouden aan riet Belgisch' Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

II. vaar de inschrijving, aansluiting en vertegenwoordiging van de vennootschap en haar zaakvoerder(s) sociale verzekeringsfondsen en sociale secretariaten;

Ill, voor de neerlegging van de oprichtingsakte bij de griffie van de rechtbank van Koophandel;

IV. voor de inschrijving, wijziging en doorhaling van zowel de zaakvoerder(s) als de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen via de diensten van het ondernemingsloket;

V, voor de aanvraag en schrapping van een BTW-nummer en een ondernemingsnummer;

VI. op het gebied van vertegenwoordiging van zowel de zaakvoerder(s) van de vennootschap ten aanzien van de administraties van de directe belastingen en van de BTW in het algemeen, en in het bijzonder voor het indienen van aangiftes in de personen- en vennootschapsbelasting, het indienen van de BTW-aangiftes en de jaarlijkse BTW-listings, en het indienen van bezwaarschriften.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

DE NOTARIS.

Hierbij wordt neergelegd:

1° Afschrift akte van 16 december 2014.

2° Uittreksel.

3° Verslag van de bedrijfsrevisor.

4° Verslag van het bestuursorgaan.

03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 27.10.2016 16665-0529-012

Coordonnées
ABS DUCHEYNE

Adresse
RINGENHOFWEG 75 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande