ACCOUNTANTSKANTOOR VAN HOUT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACCOUNTANTSKANTOOR VAN HOUT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 437.418.332

Publication

06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 30.08.2013 13544-0571-015
14/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 07.09.2012 12560-0150-017
15/09/2011
ÿþVc

nets

aar

Belt

Staal

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0:5 -09- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KQOPHA $ j J MECHELEN

Ondernemingsnr: 0437.418.332

Benaming

I I tll~l~lllls ll9svlftlUIaal " " iii ni

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

(voluit) : B.V.B.A. ACCOUNTANTSKANTOOR H. VAN HOUT

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Galgestraat 20 te 2800 Mechelen

Onderwerp akte : Naamswijziging - benoeming zaakvoerders - doelswijziging - statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Jean-Pierre Vanden Wegre, met standplaats te,

j Walem (Mechelen), op tweeëntwintig augustus tweeduizend en elf (22/08/2011), ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de' rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'B.V.B.A. Accountantskantoor H.; Van Hout', met zetel te 280 Mechelen, Galgestraat 20, volgende besluiten heeft genomen:

Eerste besluit: Ontslag en aanstelling zaakvoerders

De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat er een einde is gekomen aan het mandaat van de'

; enige statutaire-zaakvoerder ingevolge het overlijden van de Heer VAN HOUT Henri Maria, te Mechelen, op'' vijftien juli tweeduizend en elf (15/07/2011), laatst wonend te 2800 Mechelen, Galgestraat 20. De vergadering, beslist te benoemen tot nieuwe niet-statutaire zaakvoerders, met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur:

Mevrouw SCHEERENS Delfina René Norma, wonend te 2830 Willebroek, Bezelaerstraat 69A

en

- de Heer VAN HOUT Kristof Maria Willem, wonend te 2800 Mechelen, Oude Antwerpsebaan 77.

Tweede besluit: Naamswijziging

De buitengewone algemene vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen van "B.V.B.A. ACCOUNTANTSKANTOOR H. VAN HOUT" naar " VAN HOUT B.V.B.A". De buitengewone algemene; vergadering beslist artikel 2 van de statuten aan te passen als volgt: "Artikel 2. Benaming: De vennootschap zal! als benaming hebben "VAN HOUT B.V.B.A.". In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen of' andere documenten , uitgaande van de vennootschap, zal de naam van de vennootschap steeds vergezeld zijn van de melding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", afgekort B.V.B.A.; alle stukken. vermelden bovendien het ondernemingsnummer.".

Derde Besluit: doelswijziging

De buitengewone algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen als volgt:

"Artikel 4.- Doel

De vennootschap heeft als burgerlijk doel de activiteiten opgesomd in artikel 49 van de wet van 22 april 1999 (Wet betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen) en de daarmee deontologisch verenigbare; werkzaamheden. Het doel omvat meer bepaald: - de organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving. daaromtrent; - het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen; - het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm. - het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden. - studie - organisatie- en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en. sociale aangelegenheden. - juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen. - de vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder of zaakvoerder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een: gelijkaardig doel. - de vennootschap mag op treden als vereffenaar van andere vennootschappen. - De: vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen; die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die: verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder.".

Vierde besluit:

De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal werd omgezet in euro,' overeenkomstig artikel 47 van de wet van 30 oktober 1998 betreffende de euro, op eenendertig december' tweeduizend en zeven (31/12/2007) en dit door omzetting van reserves in kapitaal, ten belope van zeven euro negenennegentig eurocent (¬ 7,99). De buitengewone algemene vergadering beslist om de nominale waarde.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

.1,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

van de aandelen op te heffen. Artikel 6 van de statuten wordt aangepast als volgt: "Artikel 6. Kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (E 18.600,00), verdeeld in zevenhonderd vijftig aandelen (750) zonder nominale waarde.".

Vijfde besluit:

- Aan artikel 8 van de statuten wordt de volgende zin toegevoegd: "De meerderheid van de stemrechten moet in het bezit zijn van leden (natuurlijke personen en rechtspersonen) van het Instituut, overeenkomstig de bepalingen van het Koninklijk Besluit van 15 februari 2005, betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouder-fiscalist in het kader van een rechtspersoon.".

- in de eerste zin van artikel 8 van de statuten worden de woorden 'register van vennoten' vervangen door de woorden 'register van aandelen'.

- artikel 8 van de statuten wordt aangevuld als volgt: "Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.".

- de tekst van artikel 9 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst: "De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, noch overgaan wegens overlijden, dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die samen ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. De regelen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.".

- Artikel 11 van de statuten wordt aangepast als volgt: "De vennootschap zal bestuurd worden door één of meer zaakvoerders. Hun benoeming gebeurt door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal vaststelt. Dit mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Ingeval er meerdere zaakvoerders werden benoemd, zal de meerderheid van deze zaakvoerders lid moeten zijn van het Instituut en individueel erkend moeten zijn door het B1BF. In de mate dat een erkende rechtspersoon wordt aangeduid als bestuurder moet deze een natuurlijke persoon, lid van het Instituut, aanstellen als vaste vertegenwoordiger. Tevens is het zo dat de natuurlijke personen die de opdrachten, zoals omschreven in artikel 49 van de wet, uitvoeren in naam en voor rekening van de erkende vennootschap, de hoedanigheid van boekhouder of boekhouder-fiscalist moeten hebben of een hoedanigheid die als gelijkwaardig wordt erkend in België of in het buitenland. Dit betekent dat zaakvoerders die niet over dergelijke hoedanigheid beschikken voor de vennootschappen geen handelingen kunnen stellen die de uitoefening van het beroep van boekhouder betreffen. Wanneer evenwel het college van zaakvoerders uit twee leden bestaat, moet één lid benoemd worden onder de leden van het BIBF en mag het tweede lid benoemd worden onder de leden van het IAB of 1BR of personen zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die op grond van internationale verdragen of mits wederkerigheid als gelijkwaardig wordt erkend met die van boekhouder of boekhouder-fiscalist in België. Het lid van het BIBF moet echter steeds over een doorslaggevende stem beschikken bij de beslissingen van het bestuursorgaan.".

- Aanpassing van de statuten aan de wet van zeven mei negentienhonderd negenennegentig. en twee augustus tweeduizend en twee. Schrapping naar de verwijzing van de gecoördineerde wetten en vervanging door de artikelen van het Wetboek van Vennootschappen.

- In de statuten worden de woorden 'de samengeschakelde wetten op de handelsvennootschappen" vervangen door de woorden 'het Wetboek van Vennootschappen'.

- de laatste zin van artikel 12 van de statuten wordt aangepast als volgt: "De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien (15) dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap. De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.".

- Artikel 13 van de statuten wordt aangevuld als volgt: "Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen.".

Zesde besluit: machten

De vergadering beslist alle machten toe te kennen aan de zaakvoerder, voor de uitvoering van de genomen besluiten aangaande de zaken die voorafgaan.

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift proces-verbaal;

- verslag zaakvoerder;

- staat van activa en passiva;

- gecoördineerde statuten.

Voor-

behouden

áah het-

Belgisch Jean-Pierre Vanden Weghe,

Staatsblad Notaris.

Ilijlagenliij lét BëIgiscli Staatsblad -15109/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 31.08.2011 11520-0562-016
16/08/2010 : MET000090
01/09/2009 : MET000090
05/09/2008 : MET000090
04/09/2007 : MET000090
04/09/2006 : MET000090
01/08/2005 : MET000090
15/07/2004 : MET000090
14/08/2003 : MET000090
14/01/2003 : MET000090
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 31.08.2015 15561-0540-014
09/11/2001 : MET000090
18/11/1999 : MET000090
01/01/1993 : MET90
27/01/1990 : MET90
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 01.09.2016 16560-0315-013

Coordonnées
ACCOUNTANTSKANTOOR VAN HOUT

Adresse
GALGESTRAAT 18 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande