ACTILITY BENELUX

Divers


Dénomination : ACTILITY BENELUX
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 880.270.050

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 29.07.2014 14364-0123-008
04/03/2014
ÿþ 6i. mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iu *iaossasi* iu

Ondernemingsnr : 0880.270.050 Benaming (voluit) : Enerflexy Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, Op

21 FEB. 2014

Griffie

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel Zoessetheireef 40

2980 Zoersel

Onderwerp akte :WIJZIGING NAAM  KAPITAALVERHOGING -- CATEGORIEËN VAN AANDELEN -- STATUTENWIJZIGING  BENOEMING BESTUURDERS

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 24 december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Enerflexy", met maatschappelijke zetel te 2980 Zoersel, Zoerseihofdreef 40, BTW BE0880.270.050 RPR Antwerpen, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De naam van de vennootschap wordt gewijzigd in "Actility Benelux".

TWEEDE BESLISSING.

Het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd met VIJFENZESTIGDUIZEND ACHTHONDERD EURO (¬ 65.800,00) en gebracht van VIJFENZESTIGDUIZEND ACHTHONDERD EURO (¬ 65.800,00) op HONDERD EENENDERTIG DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 131.600,00); deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd door een inbreng in speciën en werd volledig volgestort.

DERDE BESLISSING.

Als gevolg van voormelde beslissingen worden aan de statuten onder meer volgende wijzigingen

aangebracht:

- Artikel 1, wordt vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een naamloze

vennootschap.

Haar naam luidt: "Actility Benelux"."

Artikel 5.1. wordt vervangen door volgende tekst:

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD

EENENDERTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 131.600,00).

Artikel 7.1. wordt vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur bestaande uit vier leden, natuurlijke

of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd; zij worden benoemd door de algemene vergadering.

Van deze vier bestuurders dienen er steeds twee verkozen te worden uit een lijst van

kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen categorie A en twee uit een lijst van

kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen categorie B.

Bij elke benoeming zal uitdrukkelijk dienen gespecificeerd te worden op voordracht van welke

categorie van aandeelhouders iedere bestuurder verkozen werd.

Indien een rechtspersoon als bestuurder wordt aangewezen, benoemt deze een vaste

vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening

van de betrokken rechtspersoon.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, kunnen de overige bestuurders voorlopig in deze

vacature voorzien tot aan de eerstvolgende algemene vergadering.

Deze nieuwe bestuurder dient gekozen te worden uit een lijst van kandidaten voorgedragen

door de aandeelhouders van dezelfde categorie als deze waartoe de te vervangen bestuurder

behoorde."

_ _Artikel 7.2. wordt vervangen door volgende tekst:

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

"De raad van bestuur kiest onder zijn leden, verkozen op voordracht van de aandeelhouders categorie B, een voorzitter. Werd geen voorzitter benoemd of is hij afwezig, dan wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren aanwezige bestuurder.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door en zetelt onder het voorzitterschap van de voorzitter of zijn vervanger, telkens het belang van de vennootschap dit vereist of wanneer een bestuurder erom verzoekt.

In dit laatste geval moet de bijeenroeping gebeuren binnen de veertien dagen of zelfs onmiddellijk bij bewezen hoogdringendheid op schriftelijke vraag van minstens één categorie A en één categorie B bestuurder,"

Artikel 7.3. wordt vervangen door volgende tekst

"De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen.

De uitnodigingen tot de vergadering geschieden per gewone brief, fax of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft, met vermelding van plaats, dag, uur en agenda waaraan de nodige relevante documenten worden toegevoegd,

ledere bestuurder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad dat verkozen is op voordracht van dezelfde categorie van aandeelhouders machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal. De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen, indien minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is waaronder minstens 1 bestuurder verkozen op voordracht van de houders van elke categorie van aandelen.

Elke bestuurder beschikt over één stem. De besluiten worden bij volstrekte meerderheid van stemmen genomen. Een bestuurder die niet op de vergadering van de raad van bestuur kan aanwezig zíjn, kan een volmacht geven aan een andere bestuurder om hem te vertegenwoordigen.

Be staking van stemmen is het voorstel verworpen. Elke beslissing van de raad van bestuur moet minstens door één categorie A en één categorie B bestuurder goedgekeurd worden. De besluiten van de raad worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door de meerderheid van de leden."

Artikel 7.5. wordt vervangen door volgende tekst:

"De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee gezamenlijk handelende bestuurders waaronder één bestuurder verkozen op voordracht van de houders van aandelen categorie A en één bestuurder verkozen op voordracht van de houders van aandelen categorie B.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger. Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht."

Artikel 7.6. wordt vervangen door volgende tekst:

"De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden.

Indien dit dagelijks bestuur aldus wordt opgedragen aan een bestuurder dan zal deze de titel voeren van gedelegeerd bestuurder.

Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de personen aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen."

VIERDE BESLISSING.

De hierna gemelde thans in functie zijnde bestuurders worden aangesteld als bestuurders op voordracht van de aandeelhouders categorie A:

"Beheers- en Advieskantoor Van Vaerenbergh & C°", afgekort "BAVACO", naamloze vennootschap, waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te Zoersel, Zoerselhofdreef 40,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mort 11.1

ondernemingsnummer 0428.267,569 RPR Antwerpen, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Van Vaerenbergh, Ivo Nestor Coleta, geboren te Aalst op 28 april 1946 (rijksregisternummer 46.04.28-603.36), wonende te 2980 Zoersel, Zoerselhofdreef 40: ;

- Napoman", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel

te 3140 Keerbergen, Rijmenamsebaan 17C, ondernemingsnummer 0476.599.107 RPR Leuven, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Verbruggen, Pierre Joseph Constant, geboren te Mechelen op 29 april 1950 (rijksregisternummer 50.04.29-025.86), wonende te 3140 Keerbergen, Rijmenamsebaan 17 C:;-

worden benoemd als bestuurders op voordracht van de aandeelhouders categorie B:

- de heer Olivier Hersent, wonende te 78430 Louveciennes (Frankrijk), Allée de la Bomberge 4. - de heer Mehdi Hajjam, wonende te 75010 Paris (Frankrijk), rue Saint-Maur, 212.

De benoemingen gelden voor een termijn welke zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering te houden in het jaar 2019.

De aldus benoemde bestuurders hebben verklaard het hen toegekende mandaat te aanvaarden. Aan "JuXtra", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 1761 Roosdaal (Borchtlombeek), Knoddelstraat 53/B, BTW 8E0471.926.675 RPR Brussel, evenals aan haar vaste vertegenwoordiger, de heer Uyttendaele, Joeri Remi Maria, geboren te Aalst op 26 september 1968 (rijksregisternummer 68.09.26-427.90), wonende te 1761 Roosdaal (Borchtlombeek), Knoddelstraat 53 B en aan "FlexEplus", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Montignystraat 19, ondernemingsnummer 0845.501.092 RPR Antwerpen, evenals aan haar vaste vertegenwoordiger, de heer De Jonghe, Cedric Cyriel Yvonne, geboren te Sint-Niklaas op 29 juni 1984 (rijksregisternummer 84.06.29-179.78), wonende te 2018 Antwerpen, Montignystraat 19, wordt ontslag verleend als bestuurders en vaste vertegenwoordigers van de vennootschap.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Voormelde bestuurders zijn, onmiddellijk aansluitend op de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders, bijeengekomen in vergadering en hebben met éénparigheid van stemmen benoemd tot,

- Voorzitter van de raad van bestuur: de heer Olivier Hersent, voormeld, en:

- Gedelegeerd bestuurder: de naamloze vennootschap "Napoman", voormeld, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Verbruggen Pierre, voormeld. De gedelegeerd bestuurder wordt gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap evenals de vertegenwoordiging inzake dagelijks bestuur.

Volmacht.

De vennootschap "Beheers- en Advieskantoor Van Vaerenbergh & C°", en de heer Olivier Hersent, handelend in hun hoedanigheid van bestuurders van voormelde vennootschap, verklaren bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van in de plaatstelling aan de heer Johan Ramaut, wonende te Sint Katelijne-Waver, Dijkstraat 26, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

De Notaris

(get.) J. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B Vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/07/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 22.02.2013, NGL 26.06.2013 13236-0413-011
17/04/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc

behot

aan

Belgi

Staats

*13059908*

1111

BRUSSEL

AVR. ?O13

Griffie

Ondernemingsnr : 0880.270.050

Benaming (voluit) : Cal! Park

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Knoddelstraat 53/B

1761 Roosdaal (Borchtlombeek)

Onderwerp akte :WIJZIGING NAAM  VERPLAATSING ZETEL  WIJZIGING DOEL - KAPITAALVERHOGING - OMZETTING IN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

GOEDKEURING STATUTEN - BENOEMING BESTUURDERS.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 28 maart 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Call Park", met maatschappelijke zetel te 1761 Roosdaal (Borchtlombeek), Knoddelstraat 53113, BTW 3BE0880.270.050 RPR Brussel, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De naam van de vennootschap wordt gewijzigd in "Enerfiexy".

TWEEDE BESLISSING.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt verplaatst naar 2980 Zoersel,

Zoerselhofdreef 40.

DERDE BESLISSING.

Het artikel betreffende de doelomschrijving wordt vervangen zoals hierna zal blijken uit de goedgekeurde statuten.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met ZEVENENVEERTIGDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 47.200,00) om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) op VIJFENZESTIGDUIZEND ACHTHONDERD EURO (¬ 65.800,00), deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd door een inbreng in speciën en werd volledig volgestort.

VIJFDE BESLISSING.

De afsluitdatum van het boekjaar wordt gewijzigd in 31 december, zodat het boekjaar voortaan loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar en zodat het lopende boekjaar wordt verlengd tot 31 december 2013.

ZESDE BESLISSING.

In verband met de omzetting in naamloze vennootschap, besluit het verslag van de bedrijfsrevisor als volgt:

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto, actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 december 2012 die het College van Zaakvoerders van de BVBA CALL PARK heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Bij onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap en onder de vorm van een beperkt nazicht, werd geen overwaardering van het netto-actief vastgesteld. Het netto-actief volgens deze staat bedraagt EUR 2.659, 10. Het verschil met het maatschappelijk kapitaal van EUR 18,600, 00 vermeld in de staat van activa en passiva, bedraagt EUR 15.940, 90. Wij kunnen ons echter niet uitspreken over de volledigheid van de (handels)schulden. De omzetting van de vennootschap in een Naamloze Vennootschap is maar mogelijk indien het bestaande maatschappelijk kapitaal volstort wordt ten belope van EUR 12.400 en dat door een inbreng in speciën het maatschappelijk kapitaal verhoogd wordt met EUR 47.200 tot een volstort maatschappelijk kapitaal van EUR 65.800.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Antwerpen, 26 maart 2013

Grant Thornton Bedrijfsrevisoren CVBA

vertegenwoordigd door

Steven Pazen

Bedrijfsrevisor

ZEVENDE BESLISSING.

Aan de in functie zijnde zaakvoerder s wordt ontslag verleend.

ACHTSTE BESLISSING.

De vergadering beslist de vennootschap om te zetten in een naamloze vennootschap, zonder wijziging van haar rechtspersoonlijkheid. De omzetting geschiedt op basis van de staat van actief en passief per 30 december 2012, opgenomen in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De bestanddelen van het actief en passief van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zullen ongewijzigd overgenomen warden in de boeken van de naamloze vennootschap en het kapitaal en reserves zullen ongewijzigd in de balans van de naamloze vennootschap voorkomen.

De activiteit en het maatschappelijk doel van de vennootschap worden gewijzigd.

De naamloze vennootschap behoudt het ondernemingsnummer waaronder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

De 6.580 aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden toegewezen aan de aandeelhouders in verhouding van hun rechten in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid à rato van één aandeel in de naamloze vennootschap tegen één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

NEGENDE BESLISSING.

De vergadering stelt de statuten van de naamloze vennootschap vast. Zij worden samengevat als volgt:

Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt "Enerflexy".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2980 Zoersel, Zoerselhofdreef 40.

Duur. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft tot doel;

Het verrichten van alle mogelijke commerciële handelingen en aanbieden van diensten zowel in België als in het buitenland aan actoren in de energiemarkt, in het bijzonder het aanbieden van deskundig advies en telematica diensten, die het rationeel energieverbruik, alsook milieuvriendelijke en/of decentrale energieproductie en energielevering bevorderen.

Het aankopen en verkopen, het huren en verhuren, het ontwikkelen, commercialiseren, importeren en exporteren zowel rechtstreeks als onrechtstreeks van allerhande goederen en diensten in het algemeen en in het bijzonder van databanken, vaste en mobiele toestellen, alle soft- en hardware producten in het algemeen, met inbegrip van hun randapparatuur; het verstrekken van diensten met betrekking tot hetgeen voorafgaat; het installeren, design, onderhoud en beveiliging van netwerken en implementatie van nieuwe technologieën in bestaande installaties.

Het huren van telefoon-, kabel, internet en satellietverbindingen met het oog op exploitatie.

Het beheer van informaticaprojecten zowel op technisch gebied als op gebied van management. Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer (financieel, commercieel en algemeen), de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie, het management; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking. Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen, het vestigen van commerciële agentschappen, De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van onroerende goederen, ondermeer door verhuring en ándere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot, De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

y

eloud n

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFENZESTIGDUIZEND ACHTHONDERD EURO (¬ 65.800,00).

Winstve delin. - Reserves - Vereffenin " .

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boekiaa(. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de eerste vrijdag van de maand juni om 14.00 uur, Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Om te worden toegelaten tot de vergadering - doch slechts indien de oproeping deze voorwaarde uitdrukkelijk vermeldt - moeten de houders van effecten de raad van bestuur tenminste vijf dagen voor de vergadering per brief verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

Iedere aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen aandeelhouder moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Controle.

1. Aantal  Benoeming -- Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur bestaande uit natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd; zij worden benoemd door de algemene vergadering. Indien een rechtspersoon als bestuurder wordt aangewezen, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de betrokken rechtspersoon.

Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering met inachtname van de wettelijke bepalingen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

2. Functies  Biieenroepino.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Werd geen voorzitter benoemd of is hij afwezig, dan wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren aanwezige bestuurder.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door en zetelt onder het voorzitterschap van de voorzitter of zijn vervanger, telkens het belang van de vennootschap dit vereist of wanneer een bestuurder erom verzoekt.

In dit laatste geval moet de bijeenroeping gebeuren binnen de acht dagen of zelfs onmiddellijk _bij bewezenhoogdringendheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

beitioudrén

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

3. Werking van de vergadering.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen,

De uitnodigingen tot de vergadering geschieden per gewone brief, fax of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft, ten minste drie dagen voor de vergadering, met vermelding van plaats, dag, uur en agenda.

Iedere bestuurder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal. De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen, indien minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden bij volstrekte meerderheid van stemmen genomen.

De besluiten van de raad worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door de meerderheid van de leden.

4. Bevoegdheid.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

5. Externe vertegenwoordiging.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, samen handelend.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger. Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

6. Dageliiks bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de

vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of

meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden,

Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de personen aan wie het dagelijks bestuur

is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen.

TIENDE BESLISSING.

Het aantal bestuurders wordt bepaald op vier en tot bestuurders worden benoemd voor een

hernieuwbare periode van zes jaar, tot aan de jaarvergadering van het jaar 2018:

 "Napoman", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel

te 3140 Keerbergen, Rijmenamsebaan 17C, ondernemingsnummer 0476.599.107 RPR Leuven; haar bestuursorgaan heeft de heer Verbruggen, Pierre Joseph Constant, geboren te Mechelen op 29 april 1950 (rijksregisternummer 50.04.29-025.86), wonende te 3140 Keerbergen, Rijmenamsebaan 17 C, benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder;

-- "Beheers- en Advieskantoor Van Vaerenbergh & C°", afgekort "BAVACO", naamloze vennootschap, waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te Zoersel, Zoerselhofdreef 40,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-fSelioudén aan het Belgisch Staatsblad

" mod 11,1

~

ondernemingsnummer 0428.267.569 RPR Antwerpen; haar bestuursorgaan heeft de heer Van Vaerenbergh, Ivo Nestor Coleta, geboren te Aalst op 28 april 1946 (rijksregisternummer 46.04.28-603.36), wonende te 2980 Zoersel, Zoerselhofdreef 40, benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder;

- "JuXtra", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 1761 Roosdaal (Borchtlombeek), Knoddelstraat 531B, BTW 6E0880.270.050 RPR Brussel; haar bestuursorgaan heeft de heer Uyttendaele, Joeri Remi Maria, geboren te Aalst op 26 september 1968 (rijksregisternummer 68.09.26-427.90), wonende te 1761 Roosdaal (Borchtlombeek), Knoddelstraat 53 B, benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder;

- "FlexEplus", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Montignystraat 19, ondernemingsnummer 0845.501.092 RPR Antwerpen, haar bestuursorgaan heeft de heer De Jonghe, Cedric Cyriel Yvonne, geboren te Sint-Niklaas op 29 juni 1984 (rijksregisternummer 84.06.29-179.78), wonende te 2018 Antwerpen, Montignystraat 19, benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder.

De aldus benoemde bestuurders hebben uitdrukkelijk verklaard het hen toegekende mandaat te aanvaarden.

Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van bestuurder onbezoldigd.

Vergadering raad van bestuur.

Vervolgens zijn de bestuurders in vergadering bijeengekomen en hebben zij éénparig beslist dat de vennootschap "Beheers- en Advieskantoor Van Vaerenbergh & C°", voormeld wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur en dat de vennootschap "Napoman", de vennootschap "Beheersen Advieskantoor Van Vaerenbergh & C°", de vennootschap "JuXtra" en de vennootschap "FlexEplus", allen voormeld, worden benoemd tot gedelegeerd bestuurders.

Volmacht.

De vennootschap "Beheers- en Advieskantoor Van Vaerenbergh & C°", en de vennootschap "FlexEplus", beiden voormeld, vertegenwoordigd ais gezegd, handelend in hun hoedanigheid van bestuurders van voormelde vennootschap, verklaren bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan de heer Johan Ramout, wonende te Sint-Katelijne-Waver, Dijkstraat 26, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, aile wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, verslag zaakvoerders, verslag bedrijfsrevisor en lijst publicatiedata.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

tieliouáén

aan het

Belgisch

Staatsblad

03/12/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Maa Word 11.1

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac

2 2 NOV 2012

Griffie

«iassa~ss

Ondernemingsnr : 0880.270.050 "

Benaming

(voluit) : CALL PARK

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA





Zetel : Knoddelstraat 53B, 1761 Borchtlombeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerders

UITTREKSEL UIT HET PROCES-VERBAAL VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN 15 OKTOBER 2012

De algemene vergadering beslist tot de benoeming tot de herroeping van hun mandaat van de hiernavolgende zaakvoerders ;

1) Napoman BVBA (0476.599.107), Rijmenamsebaan 17c, 3140 Keerbergen, met de heer Pierre Verbruggen, zaakvoerder, als vaste vertegenwoordiger;

2) JuXtra BVBA (0471.926.675), Knoddelstraat 53B, 1761 Borchtlombeek, met de heer Joeri Uyttendaele, zaakvoerder, als vaste vertegenwoordiger;

3) Bavaco NV (0428.267.569), Zoerselhofdreef 40, 2980 Zoersel, met de heer Ivo Van Vaerenbergh, gedelegeerd-bestuurder, als vaste vertegenwoordiger.

Ivo Van Vaerenbergh

zaakvoerder

Pierre Verbruggen

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 27.06.2012 12234-0320-010
04/06/2012
ÿþ Mx! word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111111111*1~um~~auiw

099058*

23 MLI2D12

Griffie

Ondernemingsnr : 0880.270.050

Benaming

(voluit) : CALL PARK

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Knoddeistraat 53B - 1761 Borchtlombeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

UITTREKSEL UIT HET PROCES-VERBAAL VAN DE BUITENGEWONE

ALGEMENE VERGADERING VAN 02 DECEMBER 2011

Op eigen verzoek werd beslist en aanvaard een einde te stellen aan het mandaat van zaakvoerder van:

Mevr. Geneviêve De Schryver - Krtoddelstraat 53B -1761 Borchtlombeek

Dit met onmiddelijke ingang op 02 december 2011,

Bochtlombeek, 02/12/2011

Joeri Uyttendael

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/02/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

12 FEB. 2015

afdelin f +erpen

Ondernemingsnr : 0880.270.050

Benaming (voluit) : Actility Benelux

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel Zoerselhofdreef 40

2980 Zoersel

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 3 februari 2015, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Actility Benelux", met maatschappelijke zetel te 2980 Zoersel, Zoerselhofdreef 40, BTW BE0880.270.050 RPR Antwerpen, volgende beslissing heeft genomen:

ENIGE BESLISSING.

De vergadering beslist artikel 7.3 van de statuten te vervangen door volgende tekst :

3. Werking van de vergadering

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen.

De uitnodigingen tot de vergadering geschieden per gewone brief, fax of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft, met vermelding van plaats, dag, uur en agenda waaraan de nodige relevante documenten worden toegevoegd

ledere bestuurder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad dat verkozen is op voordracht van dezelfde categorie van aandeelhouders machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen, indien minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is waaronder minstens 9 bestuurder verkozen op voordracht van de houders van elke categorie van aandelen.

Elke bestuurder beschikt over één stem, De besluiten worden bij volstrekte meerderheid van

stemmen genomen. Een bestuurder die niet op de vergadering van de raad van bestuur kan

aanwezig zijn, kan een volmacht geven aan een andere bestuurder om hem te

vertegenwoordigen.

Bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend.

De besluiten van de raad worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen

worden na goedkeuring ondertekend door de meerderheid van de leden

Voor ontledend uittreksel

De Notaris

(get.) T. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van hulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 30.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 30.06.2011 11258-0151-010
28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 30.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 18.07.2010 10334-0353-008
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 30.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 23.07.2009 09477-0183-009
07/05/2015
ÿþMod Word

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1811111111111M11,11111'

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0880.270.050

Benaming

(voluit) : ACTILITY BENELUX

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : ZOERSELHOFDREEP 40, 2980 ZOERSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Delegatie van machten

Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur van 10 maart 2014

De ondergetekenden Olivier Hersent, Voorzitter-Bestuurder en Napoman bvba, vertegenwoordigd door Pierre Verbruggen, Zaakvoerder, Gedelegeerd Bestuurder handelend in hun functie als bestuurder van de naamloze vennotschap Actility Benelux NV

A . Geven volgende volmachten, individueel handelend, aan Bavaco NV, vertegenwoordigd door Ivo Van Vaerenbergh, Gedelegeerd Bestuurder, Bestuurder, volmachthouder ; aan Flexeplus bvba, Montignystraat 19, 2018 Antwerpen, vertegenwoordigd door Cedric De Jonghe, zaakvoerder volmachthouder ; aan Juxtra bvba,

Knoddelstraat 536, 1761 Roosdaal vertegenwoordigd door Joeri Uyttendaele, , zaakvoerder, volmachthouder ;

en aan Johan Ramaut ; Dijkstraat26, 2860 Sint Katelijne Waver, Financial Controller, volmachthouder

Voor

 de ondertekening van de dagelijkse briefwisseling van de vennootschap (met inbegrip van alle stukken in verband met in ontvangstname, bewaring, opslag en verzending van goederen) en de courante vertegenwoordiging tegenover lckale overheden en instanties;

- het in ontvangst nemen en ophalen van alle, al dan niet aangetekende of verzekerde brieven met of zonder ontvangstbewijs, poststukken en pakketten, zendingen en collis van koerierfirma's, taxi- en transportmaatschappijen, lucht- en scheepvaartbedrijven evenals de diensten van de douane en de havenautoriteiten;

- aile geldsommen en waarden, wisselbrieven, handelseffecten, intresten en bijkomende bedragen innen en daarvoor kwijting verlenen; bankrekeningen beheren en afsluiten, bankbetalingen, -verrichtingen en  transacties uitvoeren;

- het ondertekenen en afleveren van alle sociale en fiscale documenten verband houdende met de loonadministratie; de vertegenwcordiging van de vennootschap tegenover de sociale secretariaten, alsmede tegenover de diverse overheidsdiensten zoals ondermeer de inspectie van de Sociale Wetten en de Rijksdienst voor de Sociale Zekerheid; De vertegenwoordiging van de vennootschap ten overstaan van de werkgevers- en werknemersorganisaties, beroepsfederaties en belangenverenigingen, de bedrijfscomités en de eventuele ondernemingsraad, teneinde alle aansluitingen, inschrij-vingen, wijzigingen en aile overige administratieve verrichtin-gen uit te voeren;

- de vertegenwoordiging ten overstaan van alle om het even welke openbare besturen en overheden, fiscale- en andere administraties, waaronder in het bijzonder de administraties der directe belastingen, de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de admini-hstratie van Douane & Accijnzen en de administra-41e van registra-itie- en successierechten en daarbij alle aangiften in te vullen, alle bezwaarschriften in te dienen, alle briefwisseling te voeren alsmede alle overeenkom-sten en akkoorden aan te gaan en dadingen af te sluiten;

B Geven volgende volmachten, in een twee-handtekeningen-clausule , aan Bavaco NV, vertegenwoordigd door ivo Van Vaerenbergh, Gedelegeerd Bestuurder, Bestuurder, volmachthouder ; aan Flexeplus bvba, Mcntignystraat 19, 2018 Antwerpen, vertegenwoordigd door Cedric De Jonghe, zaakvoerder volmachthouder aan Juxtra bvba, Knoddelstraat 53B, 1761 Roosdaal vertegenwoordigd door Joeri Uyttendaele, , zaakvoerder,

_ _v_olrrlachthouçierr.;_ eg_ aan_ Johan . Ramauk .; _ Dijlcst eat26,, _2860 _ Sint_ Katelijne Waver, .irlanciai ti Controlie. ;.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

volmachthouder , zodat een volmachthouder alleen samen met een andere volmachthouder de vennootschap kan vertegenwoordigen.

Voor

-het tekenen van aile geheimhoudingsverklaringen of geheímhoudingsovereenkomsten (ook wel vaak aangeduid met de Engelse term non-disclosure agreement) , dat ervoor moet zorgen dat de ene partij de unieke onderdelen van een product of dienst die wordt toegelicht door een andere partij niet kan gebruiken voor eigen doeleinden en informatie die samenhangt met een product, dienst, of idee voor zich houdt en, behoudens medewerkers in het bedrijf zelf, geheimhoudt,

-het aan- en verkopen van aile goederen en materialen en alle dagelijkse verrichtingen van commerciële aard waaronder begrepen het huren en verhuren van roerende goederen;

Gedaan te Zoersel, op 10 maart 2014

Voor de Raad van Bestuur

Bavaco N.V., Bestuurder

Vertegenwoordigd door Ivo Van Vaerenbergh, Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voor- 1t bés,aoUden

t , aan het

E;Rigisph

Statsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 30.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 30.06.2008 08317-0022-010
10/09/2007 : ME. - JAARREKENING 30.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 30.08.2007 07666-0151-010
28/05/2015
ÿþMod Word 41,1

P,217137 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'ee=" ec èiiiC xaalt OgA anasl

Antwerpen

11

jII 075922*

?GNITEUR BELGE

GEL

~ ~ -05- à152 4° APR. 2415

afdeling Antwerpen

GtSCH STMTSBLp _ Griffie

Ondemerningsnr : 0880.270.050

Benaming

(voluit) : ACTILITY BENELUX

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : ZOERSELHOFDREEF 40, 2980 ZOERSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Delegatie van machten

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van Actility Benelux van 15 januari 2015

Delegatie wordt gegeven aan Juxtra bvba, Knoddelstraat 535,1761 Roosdaal, vertegenwoordigd door Joeri Uyttendaele, Zaakvoerder

Voor de projecten EU-Story, Vlaams Gewest VlakWa, voor de implementieprojecten ( M2M, IoT, Energy Demand)

-Actility Benelux NV vertegenwoordigen , in zijn naam en voor zijn rekening, gezamenlijk met een bestuurder van Actility Benelux

-In zijn naam en voor zijn rekening, de opvolging en de implementatie van alle operationele verplichtingen gedurende de uitvoering van de projecten

-In zijn naam en voor zijn rekening, het tekenen van alle formulieren, veiligheids- certificaten, op eer verklaringen, goedkeuring van documenten, tekenen van time sheets, betalingen opvragen.

-In zijn naam en voor zijn rekening, het aanvaarden van alle documenten, de redactie van alle proces-verbaals van vergaderingen

Delegatie wordt gegeven aan Napoman bvba, Rijmenamse baan, 17C, 3140 Keerbergen, ,Bestuurder vertegenwoordigd door Pierre Verbruggen, Zaakvoerder en Bavaco NV, Zoerselhofdreef 40, 2980 Zoersel,Bestuurder, vertegenwoordigd door Ivo Van Vaerenbergh, Gedelegeerd Bestuurder

Voor de projecten EU-Story, Vlaams Gewest VlakWa, voor de implementieprojecten ( M2M, loT, Energy Demand)

-Actility Benelux NV vertegenwoordigen , in zijn naam en voor zijn rekening, gezamenlijk met een bestuurder van Actility Benelux

-In zijn naam en voor zijn rekening, de opvolging en de implementatie van alle operationele verplichtingen gedurende de uitvoering van de projecten

-In zijn naam en voor zijn rekening, het tekenen van alle formulieren, veiligheids- certificaten, op eer verklaringen, goedkeuring van documenten, tekenen van time sheets, betalingen opvragen.

-ln zijn naam en voor zijn rekening, het aanvaarden van alle documenten, de redactie van aile proces-verbaals van vergaderingen

Zoersel, 15 januari 2015

Voor de Raad van Bestuur

Bavaco N.V., Bestuurder

Vertegenwoordigd door Ivo Van Vaerenbergh, Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 08.07.2015 15285-0403-009
17/07/2015
ÿþMod word 11.1

RU11112111

i

JR BELGE Rechtbank van koophandel

?- zZî'à Antwerpen

STAATSBLAD 03 RU nt

Grifng Antwerpen

MQN1TE

Voor behouc

aan h, Balgis Staatst:

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0880.270.050

Benaming

(voluit) : ACTIL1TY BENELUX

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : ZOERSELHOFDREEF 40, 2980 ZOERSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER

Uittreksel uit het Verslag van de Raad van Bestuur van 17 september 2014

De Raad van Bestuur heeft het ontslag van Mehdi Hajjam aanvaard. De vergadering heeft beslist om Michel Agopian, COO Actifity S.A. als bestuurder te coopteren. Deze coöptatie zal voorgelegd worden voor beslissing op de volgende Algemene Vergadering van 2015.

Voor de Raad van Bestuur

Bavaco N.V., Bestuurder

Vertegenwoordigd door Ivo Van Vaerenbergh, Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ACTILITY BENELUX

Adresse
Zetel : ZOERSELHOFDREEF 40, 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande