ACTION CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACTION CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.704.321

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.05.2014, NGL 01.07.2014 14270-0186-009
23/09/2014
ÿþ7,

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

eet

Rechtbank van koophandel Antwerpen

12 SEP. 2014

1111111

Vc behc

aar

Bet( Staal

11111

afdeling Antwerpen

'UA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; 0821104.321

Benaming (voluit) : ACTION CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Koeiesteerthofdreef 48 gvl

2640 Mortsel

Onderwerp akte :TOEVOEGEN HANDELSBENAMING ZETELVERPLAATSING DOELWIJZIGING  ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER - OPDRACHT EN VOLMACHT

Uit proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ACTION CONSULT", met zetel te (2640) Mortsel, Koeisteerthofdreef 48 gvl, opgemaakt door notaris Dirk Couturier te Wilrijk op 10 september 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat:

EERSTE BESLUI  Toevoe. in . hanclelsbenamin. "MarieLucie"

De vergadering besluit dat de vennootschap de handelbenaming "MarieLucie mag dragen,

TWEEDE BESLUIT  ZeteIverplaatsinq

De vergadering bosluit de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van (2640) Mortsel, Koeisteerthofdreef 48 gvl naar "(2640) Mortsel, Koeisteerthofdreef 48, tee verdiep", met ingang van heden, DERDE BESLUIT Doelwilzicting

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerder de dato 3 september 2014 inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging, en van de staat van activa en passive, afgesloten per 30 juni 2014, gevoegd die aldus niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

Voormeld verslag van de zaakvoerder en voormelde staat van actief en passief worden aan deze akte gehecht om er samen mee geregistreerd te worden.

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerder en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te', herformuleren door vervanging van de huidige tekst van artikel drie van de statuten door de volgende tekst: De vennootschap heeft tot doel, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, rechtstreeks of door middel van aangestelden of tussenpersonen, alleen of in samenwerking met derden:

De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, het vervoer, de opslag, de distributie, de verhuring, de fabricatie, het vervaardigen, het assembleren, het onderhouden en het herstelwerk van sportartikelen en team-wear in het algemeen, alsmede van alle mogelijke aanverwante producten en toestellen;

- Het verzorgen van courierdiensten;

- De promotie en organisatie van diverse evenementen in ruime zin;

- De organisatie van diverse catering-activiteiten;

- Het bieden van overig amusement;

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen in diverse materies alsook het geven van presentaties en optreden als consultant in diverse materies; - Het opbouwen en verzorgen van public relations;

- de uitbating van een thee-, ontbijt- en lunchhuis, patisseriewinkel en snackbar/frituur;

- de aankoop, verkoop, import, export, levering, productie, distributie, commercialisering, het fabriceren, het ontwerpen, de bereiding en handel in het algemeen, in producten die verband houden met de patisserie, koffie, thee, chocolade, snacks en aile andere voedingswaren In de ruimste zin van het woord.

...

Op de laatste blz. van Luik B vermelderi : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Vork-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- het geven van kookworkshops en verzorgen van catering en alle activiteiten die ermee verband

houden.

- kok aan huis en aile activiteiten die ermee verband houden.

De vennootschap heeft bovendien tot doel het uitbaten van verbruik salons, restaurants en

snackbars en alle activiteiten die ermee verband houden.

Deze opsomming is niet beperkend bedoeld.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord en voor zover de vennootschap beschikt over de

nodige vergunningen.

2. Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van aile aard, onder meer op het vlak van de administratie, het management, de bedrijfsorganisatie en de informatica. Zijn evenwel uitgesloten, de activiteiten wettelijk voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

3. Het vervullen van de functie van zaakvoerder, (gedelegeerd) bestuurder of vereffenaar van vennootschappen naar Belgisch en buitenlands recht.

.ek Het beheer in de ruimste zin van het woord, van roerende en onroerende goederen, daaronder begrepen de huur, de verhuur en de onderverhuur, al dan niet gemeubeld, alsmede tot aile verrichtingen van onroerende leasing; de herstelling, de verbetering en de verbouwing, de aankoop, in optie nemen, verkavelen en bouwrijp maken van gronden met het oog op hun wederverkoop. Het opsplitsen van gebouwen in privatieve kavels; de oprichting en elke andere verwerving van onroerende goederen.

5. De deelname, onder welke vorm ook, aan de oprichting, de uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande. Het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin, onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, voor derden, in commissie, als

tussenpersoon of als vertegenwoordiger, zowel in als buiten België. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden.

Daartoe rnag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant voorwerp.

VIERDE BESLUIT  Ontslag en benoeming zaakvoerder  Kwftting

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Peter DOSSCHE, wonende te 2640 Mortsel, Koeisteerthofdreef 4C glvl, ingaande vanaf 1 oktober 2014.

De vergadering aanvaardt het ontslag en dankt de heer DOSSCHE Peter voor het gevoerde beleid en geeft hem hierover kwijting.

De vergadering benoemt ais nieuwe zaakvoerder voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf 1 oktober 2014, Mevrouw DOSSCHE Valerie Maria Lucie, wonende te 2640 Mortsel, Koeisteerthofdreef 48,181e verdiep. VIJFDE BESLUIT: Coördinatie van de statuten en volmacht

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten, en volmacht aan ondergetekende notaris Dirk COUTURIER om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge





Voor ontledend uittreksel,

notaris Dirk Couturier te Antwerpen-Wilrijk

samen hiermee neergelegd:

- afschrift akte;



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 14.09.2011 11545-0526-010
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.05.2015, NGL 29.08.2015 15555-0596-011

Coordonnées
ACTION CONSULT

Adresse
KOEISTEERTHOFDREEF 48 1 VERDIEP 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande