ACTIVE ENTERTAINMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACTIVE ENTERTAINMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.938.246

Publication

30/04/2013
ÿþMM PAF 11.1

i 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va kte

Neem iA~j ter gela Ver' e RECHTSANK VAN KOOPHANDEL

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla.

ml

>130679 9

19 APR. 2013

TURNHOUT

De Gertiker,

Ondernemingsnr 0526 .9 38 - -ft

Benaming (voluit): ACTIVE ENTERTAINMENT

(verkort):

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)



besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2340 Beerse, Seringenstraat 19

Onderwerpen) akte: Oprichting

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te: Turnhout.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud Turnhout op achttien april= tweeduizend dertien, dat de heer BORSTLAP René Marcel, van Nederlandse nationaliteit, geboren te 's-Gravenhage op 8 februari 1966, wonende te 2382 Poppel, Koekoeklaan 32 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "ACTIVE ENTERTAINMENT" met maatschappelijke zetel te 2340 Beerse, Seringenstraat 19, waarvan het geplaatste kapitaal vijfhonderd vijfendertigduizend euro (¬ 535.000,00) bedraagt en verdeeld is in duizend (1.000) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarvan elke inschrijving volledig geplaatst werd en het kapitaal volledig volstort werd.

poel:

De vennootschap heeft tot doel:

" het aankopen, verkopen, bouwen en verbouwen van onroerende goederen of het bemiddelen ervan,: verhuringen, beheer van onroerende goederen en in het algemeen alle verrichtingen die met immobiliën, verband houden;

" de ruiling, expertise, oprichting, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, in voorkomend geval bij middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw,, heropbouw of verbouwing, onroerende leasing;

" boekingen en management van artiesten;

" marketing en management adviesbureau;

" het uitoefenen van de muziekuitgeverij;

" de exploitatie van auteursrechten;

" het uitoefenen van een incassobureau terzake van mechanische reproductie en andere rechten voor: componisten, tekstdichters en muziekuitgevers;

" componeren, opnemen, uitvoeren en uitgeven van literaire, muzikale en audiovisuele projecten;

" het ontwerpen, produceren en verhandelen van fysieke en niet-fysieke audio- en audiovisuele dragers en aanverwanten;

" het ontwerpen, produceren en verhandelen van merchandising en promo-materiaal;

" grafische vormgeving;

" productie en management van muziek en muziekgroepen;

" ondersteuning en organiseren van alle mogelijke cultuur- en kunstprojecten en activiteiten van verschillende disciplines zoals evenementen, festivals enzomeer;

" platenmaatschappij en distributie van muziek;

" beeld-, verlichting- en geluidstechnieken.

Re verrichtingen, die door de wet van vier december negentienhonderd negentig, zoals vervangen door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op' de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, voorbehouden zijn aan. vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs, zijn de vennootschap verboden.

Het verrichten van alles wat met het vorenstaande in verband staat of daartoe dienstig of bevorderlijk kan zijn,; alles in de ruimste zin.

l]e vennootschap mag bovengenoemd doel verwezenlijken, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van' derden, zo in België als in het buitenland. Deze opsommingen zijn enkel aanduidend en niet begrenzend, zo' Kan de vennootschap, als tot haar doel behorende, alle daden stellen en alle handelingen doen van commerciële, financiële, industriële of immobiliaire aard die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks tot haar doel behoren en er zich bij aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen zowel in België ais in het' buitenland. De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een soortgelijk of

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

complementair doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel.

Duur:

De vennootschap werd voor onbepaalde duur opgericht.

BestuurlcontroIe:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer al dan niet statutaire zaakvoerders, vennoot of niet, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen. Ze zijn herkiesbaar.

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

leder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Indien een zaakvoerder, de hoedanigheid heeft van een rechtspersoon is hij gehouden een vaste vertegenwoordiger aan te stellen in de zin van artikel 61 van het Wetboek van Vennootschappen. Een vaste vertegenwoordiger wordt alsdan belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de zaakvoerder-rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon-zaakvoerder die hij vertegenwoordigt. De rechtspersoon-zaakvoerder mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De zaakvoerder kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

De algemene vergadering kan buiten de door haar vastgestelde bezoldigingen en buiten de vertegenwoordigingskosten, reiskosten en andere, aan de zaakvoerders vaste vergoedingen toekennen te boeken als algemene onkosten.

Het mandaat van zaakvoerder kan ook kosteloos worden uitgeoefend.

De controle op de financiële toestand, de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan een of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders onder de leden van het instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Voldoet de vennootschap aan de criteria vermeld in de wet en kan zij beschouwd worden als een kleine vennootschap, dan is zij in afwijking van het voorgaande, niet verplicht een commissaris te benoemen.

In dit geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Jaarvergadering:

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aasbelangen. Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de vierde donderdag van april om negen uur, leder aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar:

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Verdeling winst/reserves:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt op voorstel van de zaakvoerder, welke laatste zal zorgen voor de uitbetaling van eventuele dividenden. Liquidatiebonus:

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dal niet werd gedelgd, terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder aile vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt (leggen) de vereffenaar(s) het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Overname verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap.

Overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verklaart de verschijner, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze laatste de rechten en verplichtingen overneemt die voortvloeien uit overeenkomsten door hen of één van hen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting en voor rekening van deze sinds 1 februari 2013.

Slot en/of overgangsbepalingen.

1. Het eerste boekjaar zal, onverminderd hetgeen bepaald onder de hoofding 'Overname verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting", een aanvang nemen op het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid, en eindigen op 31 december 2014. De eerste jaarvergadering zal dus plaatsvinden in april 2015.

2. Onmiddellijk nadat de vennootschap is opgericht en de enige vennoot de statuten heeft vastgelegd, heeft hij besloten de zaakvoerders en de commissarissen te benoemen. Het aantal zaakvoerders wordt op één

Y

r

> Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

'4

3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ACTIVE ENTERTAINMENT

Adresse
SERINGENSTRAAT 19 2340 BEERSE

Code postal : 2340
Localité : BEERSE
Commune : BEERSE
Province : Anvers
Région : Région flamande