AD & T GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AD & T GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 607.904.740

Publication

25/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15305018*

Neergelegd

23-03-2015

Griffie

0607904740

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

AD&T Group

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op negentien maart tweeduizend vijftien, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. Vennoten:

a. Mevrouw TIMMERMAN Chantal Françoise, geboren te Rotterdam (Nederland) op vijf oktober negentienhonderd vierentachtig, wonende te 2180 Antwerpen (district Ekeren), Haagdoornlaan 16.

b. Mevrouw DE MAN Elke An Hilde, geboren te Anderlecht op achttien maart negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 2600 Antwerpen (district Berchem), Belpairestraat 8 bus 61.

2. Rechtsvorm en naam:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Haar naam luidt: AD&T Group

3. Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2100 Antwerpen (district Deurne), Suzanne Spanhovenstraat 22 . Hij mag bij beslissing van de zaakvoerder naar elke andere plaats in het land worden overgebracht. De vennootschap kan bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen:

- De uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs- en rookwaren en alle aanverwante artikelen, kortom het verstrekken van alle diensten welke ressorteren onder de benaming horeca;

- De inrichting, de uitbating en organisatie van catering/traiteurdienst, de organisatie van banketten, feesten, recepties, ceremoniën en andere evenementen;

- De productie, de bereiding, handel, thuisbezorging en eventueel serveren van alle eetwaren en dranken, alsmede alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de voeding verband houden;

- De organisatie van allerhande evenementen en amusement/recreatie zoals culinaire manifestaties, bedrijfsseminaries, bedrijfsfeesten, kinderactiviteiten, kerstmarkten, theater, poppenkast, discobar, karaoké en allerlei klank-, geluid- en lichtspelen, alsmede de verhuur van alle materialen. De vennootschap heeft eveneens tot doel in België en in het buitenland:

- Aankoop en verkoop, invoer, uitvoer, verdeling en levering van alle voertuigen, motoren en wisselstukken die nuttig zijn voor het gebruik van voertuigen, alsook alle producten van de

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Suzanne Spanhovenstraat 22

2100 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

machine-, metaal- of houtindustrie die ermee verband houden;

- Klein- of groothandel van motorvoertuigen, met inbegrip van tweedehandse voertuigen, wissel- en hulpstukken van motorvoertuigen, brandstoffen en smeermiddelen, industriële oliën en vetproducten; - Uitbating van herstellingswerkplaatsen voor motorvoertuigen en koetswerk;

- Verhuring van motorvoertuigen;

- Import en export, groothandel en handelsbemiddeling in het algemeen, omvattende alle activiteiten uitgeoefend door groothandelaren, grossiers, dealers, exporteurs, importeurs, inkopers, aankoopcentrales, makelaars, makelaars op goederenbeurzen, commissionairs en andere op commissiebasis werkzame tussenpersonen, handelsagenten, vertegenwoordigers die uitsluitend op commissiebasis werken.

Tussenpersoon in de handel : Omvat de makelaars in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordigers en de commissionairs.

Het aankopen, verkopen, huren, verhuren, oprichten en beheren van allerlei onroerende goederen en bemiddeling inzake de verkoop van onroerende goederen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig analoog of aanverwant doel nastreven, wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

5. Duur: onbepaalde duur.

6. Boekjaar:

Het boekjaar begint op de eerste januari en eindigt op de éénendertigste december van ieder jaar. Ieder jaar maken de zaakvoerder(s) een inventaris op, waarin wordt aangegeven: alle onroerende en roerende waarden en alle activa en passiva van de vennootschap, met in bijlage, een beknopt overzicht van haar verbintenissen, alsook van de schulden der zaakvoerder(s) jegens de vennootschap. Op dezelfde datum wordt de jaarrekening opgesteld, die de balans, de resultaatrekening en de toelichting omvat.

De bruto-opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige af-schrijvingen en de fiscale voorzieningen maakt het netto-actief uit van het boekjaar. Binnen de perken, voorzien in artikel 319 en 320 van het Wetboek Vennootschappen wordt het netto-actief als volgt verdeeld:

1. ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve tot dat die één/tiende van het kapitaal bedraagt;

2. het saldo mag ter beschikking van de algemene vergadering gesteld worden.

De buitengewone algemene vergadering beschikt over de mogelijkheid tot het uitkeren van een tussentijds dividend op basis van de uitkeerbare winst zoals die blijkt uit de jaarrekening op datum van het laatst afgesloten boekjaar, zonder dat kan worden geput uit de winst van het lopende boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op één en dertig december tweeduizend zestien.

7. Kapitaal:

Het kapitaal is vastgesteld op ZESENTWINTIGDUIZEND VIERHONDERD ZEVENENDERTIG

EURO (¬ 26.437,00), vertegenwoordigd door zesentwintigduizend vierhonderd zevenendertig

(26.437) aandelen, zonder vermelding van een nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bij de oprichting volledig volstort.

Op het kapitaal werd in speciën ingeschreven als volgt:

- door mevrouw TIMMERMAN Chantal, voornoemd, voor veertienduizend vierhonderd zevenendertig

euro (¬ 14.437,00), zijnde veertienduizend vierhonderd zevenendertig (14.437) aandelen;

- door mevrouw DE MAN Elke, voornoemd, voor twaalfduizend euro (¬ 12.000,00), zijnde

twaalfduizend (12.000) aandelen.

Totaal: zesentwintigduizend vierhonderd zevenendertig euro (¬ 26.437,00) zijnde

zesentwintigduizend vierhonderd zevenendertig (26.437) aandelen

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoot of niet. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk alle macht om uit naam van de vennootschap te handelen, welke de aard en de belangrijkheid van de handelingen ook moge wezen, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

Op eigen verantwoordelijkheid, mogen de zaakvoerders zich, in hun betrekkingen met derden, laten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

helpen of vertegenwoordigen door gemachtigden en/of gedelegeerden, op voorwaarde nochtans dat het mandaat of de afvaardiging speciaal en van tijdelijke aard zijn. Het is de zaakvoerder uitdrukkelijk verboden rechtstreeks of onrechtstreeks belangen te hebben in gelijkaardige zaken, welke met de vennootschap zouden kunnen concurreren.

9. Benoeming:

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd:

- Mevrouw Timmerman Chantal, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

- Mevrouw De Man Elke, voornoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

10. Jaarvergadering:

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de laatste vrijdag van mei te achttien uur in

de zetel van de vennootschap, of in elke andere plaats in België, vermeld in het bericht van

bijeenroeping.

Indien de hierboven bepaalde datum op een feestdag valt, heeft de jaarlijkse algemene vergadering

plaats op de eerst volgende werkdag.

De jaarvergadering wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s).

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend zeventien.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie.

Coordonnées
AD & T GROUP

Adresse
SUZANNE SPANHOVENSTRAAT 22 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande