AD-VISIE IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AD-VISIE IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.831.158

Publication

26/06/2014
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 1'7 JUNI 2014

Griffie

1

Voor. behoud aan hE Belgisc Staatsbl II

1111 i



Ondernemingsnr : 0870.831.158

Benaming

(voluit) : AD-VISIE IMMO "IN VEREFFENING"

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : NACHTEGAALSTRAAT 78/1 TE 2550 KONTICH

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op het kantoor van: de vereffenaar, Nachtegaalstraat 78/1 te 2550 Kontich op (Id. 31/3/2014 blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ad-Visie Immo" in vereffening", met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Nachtegaalstraat 7811, definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan gedurende 5 jaar. Dat de vereffenaar op gronde van de' machten die hem bij zijn benoeming werden toegekend, ook na de afsluiting van de vereffening alle formaliteiten, handelingen en fiscale aangiften dient op te stellen die hem na de sluiting van de vereffening door de wet toekomen. Dat de boeken en bescheiden gedurende ten minste 5 jaar zullen bewaard blijven op nagemeld adres, Nachtegaalstraat 78/1 te 2550 Kontich. Bij deze wordt er décharge verleend aan de vereffenaar voor zijn vervulde opdracht. Dat de vergadering opdracht geeft aan de vereffenaar om het nodige te doen voor neerlegging van de notulen van de vergadering met een uittreksel ter publicatie in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, op de Griffie van de rechtbank van koophandel en voor de schrapping van de inschrijving', van de vennootschap bij de Kruispuntbank der Ondernemingen. Tevens geeft de vergadering de opdracht aan' de vereffenaar om de formaliteiten ivm de fiscale aangiften te verrichten,

CUSSENEERS Filip,

Vereffenaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 11.07.2013 13296-0456-009
02/05/2013
ÿþMod 11.1

..,, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

a;~ i





*130 7963*

II

11

DeP',Cgde;^e fer "IN ë':"" `11^ PDeM3+11 vei KoophGailai;u, ,e

71 APR. /013

Griffie

Ondernerningsnr :0870.831.158

Benaming (voluit) :AD-VISIE IMMO

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Nachtegaalstraat 78/1  2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte < ONTBINDING-VEREFFENING overeenkomstig artikel 184 e5 Wetboek vennootschappen

Uit een proces-verbaal verleden voor Paul WELLENS, notaris, met zetel te Mortsel, op 25 maart 2013, blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD-VISIE EVIl11O" gevestigd te 2550 Kontich, Nachtegaalstraat 78/1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer BTW BE 0870.831.158, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT.

Kennis wordt genomen van het verslag van de zaakvoerder de dato achttien februari tweeduizend dertien, waaraan toegevoegd een staat van activa en passiva, de dato éénendertig december tweeduizend en twaalf, niet ouder dan drie maanden, en het verslag van de bedrijfsrevisor De Roover & C°, bedrijfsrevisoren bvba, vertegenwoordigd doof de heer Guy De Roover, kantoorhoudende te Rijmenamsesteenweg 290, over voormelde staat.

Het verslag opgemaakt door voornoemde heer De Roover, de dato tweeëntwintig februari tweeduizend dertien, besluit met betrekking tot de in-vereffeningstelling als volgt:

"*5. Besluit.

In het kader van de procedure van vereffening voorzien in het Wetboek van Vennoot-schappen, heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AD-VISIE IMMO, Nachtegaalstraat 78 (Iste verd.) te 2550 Kontich, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2012 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 196.993,56 EUR en een eigen vermogen van 139.143,66 EUR.

Op grond van onze controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij verklaren dat de staat van activa en passiva, afgesloten per 31 december 2012, volledig, getrouw en juist de toestand weergeeft van de vennootschap op die datum, voor zover de verwachtingen van het bestuursorgaan met succes worden waargemaakt, Wij dienen een voorbehoud te maken voor eventuele fiscale, sociale of andere controles met betrekking tot voorgaande boekjaren, tot op datum van 31 december 2012 en het aanleggen van een belastingsprovisie op de liquidatiebonus.

Gedaan te goeder trouw,

Haacht, 22 februari 2013,

BVBA De Roover & C° Bedrierevisoren,

Vertegenwoordigd door de Heer

Guy De Roover, Bedrijfsrevisor"

Bij toepassing van artikel 181 § 4 lid 1 van het wetboek van vennootschappen bevestigt de ondergetekende Notaris na onderzoek het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en de formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is in verband met deze ontbinding.

De vergadering verklaart dat zij zich hierbij aansluit en dat zij geen onregelmatigheden of moeilijkheden heeft vastgesteld.

De aandeelhouders, tegenwoordig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren dat er zich in onderhavige vennootschap geen oproerende goederen bevinden.

Na kennisname van de voormelde verslagen besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en

invereffening te stellen vanaf heden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge



Vopr- Luik B -vervolg

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Dientengevolge zal de vennootschap "AD-VISIE IMMO" enkel nog bestaan voor haar vereffening.

TWEEDE BESLUIT. Tot vereffenaar wordt aangesteld: de heer CUSSENEERS Filip, voornoemd,hierna "de Vereffenaar".

Deze benoeming vindt plaats onder de opschortende voorwaarde van homologatie door de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen overeenkomstig artikel 184 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen. Deze homologatie zal tevens worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 184 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering besluit tevens voornoemde heer Cusseneers Filip volmacht te geven teneinde het eenzijdige verzoekschrift, opgesteld overeenkomstig artikel 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek, neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel voor het homologeren van zijn aanstelling tot vereffenaar. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn.

DERDE BESLUIT.

De Vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag handelingen verrichten voorzien in artikel 187 zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De Vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken en bescheiden van de vennootschap houden.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig ondertekend door de vereffenaar. Indien de Vereffenaar voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de beslissing tot invereffeningstelling van de vennootschap en de benoeming van een vereffenaar, het mandaat van de zaakvoerder met ingang vanaf heden eindigt, te weten: De heer CUSSENEERS Filip, voornoemd.

Na beraadslaging en op basis van voormelde staat van activa en passiva, verleent de vergadering, per afzonderlijke stemming, volledige kwijting, zonder voorbehoud noch beperking, aan de zaakvoerder, voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden.

VTJFDE EN LAATSTE BESLUIT

De vergadering besluit Bvba Dielens & Van Bosstraeten, kantoorhoudende te 2861 Onze Lieve-Vrouw Waver, Dijk 70 aan te stellen om de vennootschap te vertegenwoordigen bij het ondernemingsloket en de administratie van de directe Belastingen, bij de administratie van de Btw, Registratie en Domeinen, en bij de sociale diensten, teneinde alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen en controles te vorderen, te antwoorden op vragen om inlichtingen; berichten van wijziging, regularisatieopdrachten en bezwaarschriften op te stellen, te ondertekenen en in te dienen, besprekingen te voeren en akkoorden te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

Verslag van de bedrijfsrevisor

















Bijlagen bij h

18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 13.07.2012 12296-0365-011
12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 06.07.2011 11271-0370-011
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.06.2010, NGL 13.07.2010 10317-0031-009
16/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.09.2008, NGL 13.10.2008 08783-0032-009
31/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 24.06.2007, NGL 30.08.2007 07642-0285-011
02/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 27.06.2006, NGL 28.09.2006 06823-3386-009

Coordonnées
AD-VISIE IMMO

Adresse
NACHTEGAALSTRAAT 78, BUS 1 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande