ADDING PLACES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ADDING PLACES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 843.903.859

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 24.04.2014 14095-0600-010
07/03/2012
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE R('C"HTË3APWflC VAN

23FER.212

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie De griffier

i 111111111111111111111 I~

*12051596*









Ondernemingsnr : O 8 t 3 . go.3. 853

Benaming (voluit) : Adding Places

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :B-2310 Rijkevorsel, Oude Braak 36/000A

(volledig adres)

Onderwejplen) akte :OPRICHTING

Tekst :

Uit een akte verleden voor Philippe Verlinden, geassocieerd notaris, te Rijkevorsel, op zeventien

februari tweeduizend en twaalf, neergelegd ter registratie, blijkt dat

1. De heer NUYTS Patrick Lucia Frans, geboren te Brecht op vijfentwintig februari negentienhonderd zesenzestig, nationaal nummer 66.02.25 265-94, identiteitskaart nummer 065-0022996-97, wonende te 2310 Rijkevorsel, Doelen pad 9.

2. De heer STEMONS Luc Constant Antoon, geboren te Hoogstraten op elf januari negentienhonderd zevenenzestig, nationaal nummer 67.01.11 251-57, identiteitskaart nummer 590-8014639-40, I wonende te 2310 Rijkevorsel, Oude Braak 36/000A.

i Een Naamloze Vennootschap hebben opgericht onder de benaming "Adding Places". I Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2310 Rijkevorsel, Oude Braak 36 A.

De raad van bestuur is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch' Staatsblad, mag de maatschappelijke zetel naar om het even welke plaats in België worden overgebracht, mits inachtneming van de taalwetgeving.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen- als in het buitenland :

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle; I verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de I

ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende I zakelijke rechten voor eigen rekening;

1 Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen neet betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- en immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het I

I deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. verlenen van adviezen en hulp, in de meest ruimte zin van het woord, aan het_bedrfsleven en de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vc gr_ Luik B - vervolg

behouden overheid ophet gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van-informatie aan de bedrijfsleiding.

aan het Het uitvoeren en waarnemen van managementactiviteiten in de ruimste zin van het woord met inbegrip van het waarnemen van bestuurdersmandaten.

Bé1gis Tç Staatsblad Het beheren en beleggingen en van participaties in (dochter)vennootschappen.

E Zij mag bij wijze van inbreng in geld of natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten Î vennootschappen of bedrijven in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, 1 gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doei te bevorderen. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in , of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel ofl welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken." Duur

De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur.

Kapitaal Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERVIJFTIGDUIZEND EURO ( 150.000,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 150 aandelen, elk met een fractiewaarde van een/honderdvijftigste van het maatschappelijk kapitaal. Het kapitaal is volledig geplaatst.

Bestuur Toezicht De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van de 1 aandeelhouders. Zij mogen herbenoemd worden.

Hun opdracht kan te allen tijde worden herroepen.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders telt, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur. Zij worden in hun hoedanigheid van bestuurder op de vergadering van de raad vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger wordt door de rechtspersoon benoemd onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers. Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om j voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende } bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

Bevoegdheid

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

i De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités]Î

























































Vcor. Luik B - vervolg

behouden roprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

aan het Vertegenwoordiging van de raad van bestuur

Staatsblad Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, worden geldig ondertekend door één alléén optredende gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders die gezamenlijk optreden. Zij moeten tegenover derden het bewijs van hun machten niet staven. Toezicht

In de door de wet vereiste gevallen, zal de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op dei regelmatigheid van de verrichtingen, die weergegeven moeten worden in de jaarrekening, opgedragen worden aan één of meer commissarissen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt de bezoldiging vast.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en I controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden de laatste vrijdag van de maand maart om 19.00 uur uur in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats vermeld in het bericht van 't bijeenroeping. Indien deze vastgestelde dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar

I Het boekjaar vangt aan op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Winstverdeling

Het batige saldo zoals dit blijkt uit de jaarrekening, na aftrek van aile lasten, algemene onkosten, afschrijvingen en provisies, maakt de nettowinst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het vormen van een wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het kapitaal bereikt, maar zij moet wederom ingevoerd worden tot de gehele herstelling van de reserve, indien op een gegeven ogenblik, en om welke reden ook, van het reservefonds gebruik gemaakt werd.

Het saldo blijft ter beschikking van de algemene vergadering die over de bestemming ervan kan beslissen I naar goeddunken. Geen uitkering mag evenwel gedaan worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar; het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

TIJDELIJKE BEPALINGEN I

Toegestane kapitaal

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid toegekend om binnen de termijn van vijf jaar te rekenen van de datum van de bekendmaking van deze oprichtingsakte, in één of meer malen, op de wijze en tegen de voorwaarden die de raad zal bepalen, het geplaatste kapitaal te verhogen met een totaal maximumbedrag van VIJFHONDERDDUIZEND EURO (500.000,00 EUR). Dit bedrag maakt boven het geplaatste kapitaal het toegestane kapitaal uit.

De verhoging van het kapitaal, waartoe krachtens deze bevoegdheid wordt besloten, kan geschieden door geldelijke inbreng of inbreng in natura, of omzetting van de reserves, met inbegrip van uitgiftepremies, herwaarderingsmeerwaarden en overgedragen winst, met of zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Deze bevoegdheid is evenwel niet toegekend voor kapitaalverhogingen die voornamelijk tot stand worden gebracht door inbreng in natura, voorbehouden aan een aandeelhouder van de vennootschap die; effecten van de vennootschap in zijn bezit houdt waaraan meer dan tien procent van de stemrechten verbonden zijn.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om, in het belang van de vennootschap, het voorkeurrecht te beperken of op te heffen overeenkomstig de bepalingen van artikel 595 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De raad van bestuur kan binnen de grenzen van het toegestane kapitaal converteerbare obligaties en warrants uitgeven.

Aan de raad van bestuur is tevens de bevoegdheid verleend om, met het oog op de coördinatie van de j statuten, zodra het toegestane kapitaal geheel of gedeeltelijk is omgezet in geplaatst kapitaal, de tekst van

de stat<Iten aan te passen. I

























































behouden Luik B - vervolg

aan het Indien het toegestane kapitaal niet geplaatst is binnen de hiervoor gestelde termijn, vervalt de tekst van

"-"ëéig~'sc r het artikel.

Staatsblad Het eerste maatschappelijk boekjaar vangt aan op heden en zal afgesloten worden op 30 september 2013.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014.

BIJZONDERE VERGADERINGEN

i 1. Algemene vergadering

In aansluiting met de oprichting van de vennootschap, zijn alle voornoemde aandeelhouders

l samengekomen in buitengewone algemene vergadering.

IDe algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het aantal bestuurders vast te stellen

op twee.

Tot deze functie worden benoemd :

11. De Heer Nuyts Patrick voornoemd;

2. De Heer Siemons Luc, voornoemd;

I die hier allemaal uitdrukkelijk hun mandaat aanvaarden.

De mandaten van de bestuurders zijn kosteloos, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De mandaten gelden voor een duur van zes opeenvolgende jaren en zullen, behoudens herbenoeming.

i 2. Raad van bestuur

De bestuurders komen onmiddellijk in raad van bestuur bijeen, en nemen met eenparigheid van stemmen

j volgende besluiten :

Worden benoemd :

als voorzitter van de raad van bestuur : de Heer Siemons Luc voornoemd

als gedelegeerd bestuurders :

De Heer Nuyts Patrick voornoemd;

2. De Heer Siemons Luc, voornoemd;

3. Bijzondere volmacht  handelsregister en B.T.W.

De raad van bestuur stelt als bijzondere gevolmachtigde aan CPO Management BV ovv BVBA, met zetel te 9200 Dendermonde, Noordlaan 21 aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister en de toekenning van een B.T.W.-nummer bij de bevoegde, belastingdiensten te bekomen, alle aansluitingen van nutsvoorzieningen te bewerken en in het j algemeen alle administratieve aangelegenheden af te handelen die aansluiten bij de oprichting van de vennootschap of bij de voorbereiding van haar inwerkingtreding.

4. Machtiging voor het toegestane kapitaal

Door de raad van bestuur werd een verslag voorgelegd waarin wordt voorgesteld hem de bevoegdheid toe te kennen om het geplaatste kapitaal in één of meerdere malen te verhogen met een maximumbedrag van 500.000,00 EURO. Dit verslag geeft aan in welke bijzondere omstandigheden hij gebruik zal maken van het toegestane kapitaal, en welke doeleinden hij daarbij nastreeft.

Daarop besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen de raad van bestuur te machtigen om, onder de voorwaarden en in de omstandigheden vermeld in voornoemd verslag, in één of meerdere keren het kapitaal te verhogen met 500.000,00 EURO op de wijze als bepaald in artikel 34 van de statuten.

5. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de bestuurders gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek I van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de, vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige Î, akte en meer in het bijzonder de aankoop van het appartement op de vijfde verdieping, gemerkt L5, gelegen in een appartementsgebouw genaamd "Rochus O", te Antwerpen (Deurne), Dacotte lei 133, en de garagebox nummer G41 gelegen in het garagecomplex op zelfde adres.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkre en.

















































behouden aan het

" reuree

Staatsblad

Luik B - vervolg

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Philippe Verlinden te Rijkevorsel

[Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte akte, tevens inhoudende de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

01/07/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111111111111#111111

*.er._ a..

Neeryeleyu ter ylnue vair uw

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 2 JUNI 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De 4Uiikfie



Ondernemingsnr : 0843.903.859

Benaming

(voluit) : ADDING PLACES

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 2310 RIJKEVORSEL, OUDE BRAAK 36/000A

(volledig adres)

Oir derwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER, VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR EN GEDELEGEERD BESTUURDER - VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders heeft op 2 juni 2015 met eenparigheid van stemmen beslist het ontslag als bestuurder, voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder van de heer Siemons Luc, woonachtig te 2310 Rijkevorsel, Oude Braak 36/000A, met éénparigheid van stemmen te aanvaarden vanaf 2 juni 2015. Er zal hem kwijting worden verleend voor de uitoefening van zijn mandaat in de eerstvolgende jaarvergadering te houden In 2016.

De raad van bestuur is onmiddellijk daarna bijeengekomen teneinde:

-het ontslag als bestuurder, voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder van de heer Siemons Luc, woonachtig te 2310 Rijkevorsel, Oude Braak 361000A , te aanvaarden en dit vanaf 2 juni 2015.

-de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 2310 Rijkevorsel, Oude Braak 36/000A naar 2310 Rijkevorsel, Doelenpad 9 en dit vanaf 2 juni 2015.

NUY S PATRICK,

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/07/2015
ÿþ3 -t

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van oe-ekte

Neergelegd ter griffie van de

m

ber aa Be Sta;



REtJtjTBANK VAN KOOPHANDEL

0 6 JULI 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De Griffier

Gra-rie

Ondememingsnr : 0843,903.859

Benaming

(voluit) : ADDING PLACES

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 2310 Rijkevorsel, Doelenpad 9

(vottedtg adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL VAN GERUISLOZE FUSIE

Op 1 juli 2015 is overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, door de Zaakvoerder I. Gedelegeerd bestuurder van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld tussen:

1, DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP: de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid'

SURRES, gevestigd te 2310 Rijkevorsel, Doetenpad 9, ingeschreven bij de BTW-administratie onder het

nummer BE 454,491.421 en met ondernemingsnummer BTW BE 0454.491.421, RPR Turnhout.

De vennootschap heeft tot doel:

"Het verstrekken van advies inzake management en bestuur van ondernemingen en instellingen,

Het verlenen van allerlei diensten en technische bijstand op het vlak van management en marketing en het'

ontwikkelen van nieuwe technieken met betrekking tot cartografie en landmeetkunde.

Hét uitbaten van een landmetersbureau.

Het uitoefenen van bestuursmandaten in andere vennootschappen en in openbare en privé-instellingen;

georganiseerd onder welke juridische vorm ook,

Alle expertises betreffende onroerende goederen. " .

De handel, aankoop en verkoop van alle onroerende goederen, aanleggen van. wegen, onderneming van graafwerken, afbreken, veranderen en bouwen van goederen, het nemen van patenten en/of octrooien en alle rechten van niet-materiële aard, en alle andere verhandelingen in het binnen- en buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks het genoemde doel kunnen bevorderen.

Algemene bouwonderneming.

De aankoop, verkoop, de ruiling, de commissie, de makelarij, het in huur en erfpacht nemen, de verhuring, het bouwen, de uitbating; het valoriseren, de verdeling, het beheer, van alle onroerende goederen van welke' aard ook.

De uitvoering van alle infrastructuur en uitrustingswerken van gronden met het oog op hun verkaveling en' hun valorisatie.

De uitvoering van alle renovatiewerken en alle verbouwwerken aan gebouwen, evenals het onderhoud van', gebouwen.

Het doen opbrengen van onroerende goederen, inzonderheid door het oprichten van appartements- of'. andere gebouwen, met hun binnenhuisinrichting en voltooiing en vervolgens met het beheer en uitbating.

Het opmaken en het bemiddelen inzake factoring- en leasingverrichtingen, zowel operationele als financiële teastng,

Beleggingen en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende: goederen en kapitalen, dit alles hetzij voor rekening van derden of in deelname met derden.

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de' ruimste zin. De verrichtingen die door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden: aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden,

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of vertegenwoordiger.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste attesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Om haar doel te verwezenlijken, kan de vennootschap, samenwerken met, deelnemen in gelijk welke wijze,, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan deelnemen in . of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mag zij elle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doe! en dit zowel in België als in het buitenland."

2. DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP:

De Naamloze Vennootschap "ADDING PLACES", gevestigd te 2310 Rijkevorsel, Doelenpad 9, met ondernemingsnummer 0843.903.859, RPR Turnhout.

De vennootschap heeft tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen- ais in het buitenland

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten voor eigen rekening;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- en immobiliënvennootsohappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Het verlenen van adviezen en hulp, in de meest ruimte zin van het woord, aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding,

Het uitvoeren en waarnemen van managementactiviteiten in de ruimste zin van het woord met inbegrip van het waarnemen van bestuurdersmandaten,

Het beheren en beleggingen en van participaties in (dochter)vennootschappen.

Zij mag bij wijze van inbreng in geld of natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of

" van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevordèren,

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheèr of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, 'de bemiddelaars en de beleg gingsadviseürs. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in , of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

in aanmerking nemende dat de Zaakvoerder van Surres BVBA en de zaakvoerder van Artimco BVBA het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren waarbij alle aandelen van de over te nemen vennootschap verenigd worden in één hand, met name van de overnemende vennootschap, verbinden de Zaakvoerder van Surres BVBA en de zaakvoerder van Artimco BVBA zich ertoe te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden, en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring za! worden voorgelegd aan de respectievelijke Algemene Vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

ALDUS WORDT VOORGESTELD DAT:

A.De geruisloze fusie zal worden doorgevoerd tussen

1.Surres BVBA, gevestigd te 2310 Rijkevorsel, Doelenpad 9

2, Adding Places NV, gevestigd te 2310 Rijkevorsel, Doelenpad 9

De sub 1 genoemde vennootschap heeft als overnemende vennootschap aile aandelen verkregen van de

sub 2 gemelde vennootschap, die de overgenomen vennootschap is en met andere woorden het gehele

vermogen, zowel activa als passiva.

.r

~ { f

Voor-

t3ahouddn

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

B.Boekhoudkundige verwerking

Vanaf 1 juli 2015 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig

geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

C.Bevoorrechte aandelen

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

D.Zaakvoerder I Gedelegeerd bestuurder

Noch aan de (Gedelegeerd) Bestuurder van de over te nemen vennootschap, noch aan de Zaakvoerder van

de overnemende vennootschap worden bijzondere voordelen toegekend.

E.Belang van de fusie

Het belang van de voorgestelde operatie kadert in een geheel van beleidsbeslissingen waarvan het doel als

volgt kan worden omschreven:

-Alle aandelen van de overgenomen vennootschap Adding Places NV zijn sinds 2 juni 2015 verenigd in

handen van de overnemende vennootschap.

-De bestuursorganen van de twee vennootschappen zijn van oordeel dat door de fusie belangrijke

kostenbeperkingen kunnen gerealiseerd worden en de instandhouding van de twee aparte vennootschappen

niet vereist is.

-De vennootschappen oefenen gelijkaardige activiteiten uit.

-De versmelting van de ondernemingen zal leiden tot een versterking van de eigen vermogensstructuur, die

de financiering van de toekomstige activiteiten kan bevorderen.

Nuyts Patrick,

Gedelegeerd bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd:

-fusievoorstel de dato 1 juli 2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 23.12.2015, NGL 07.01.2016 16002-0402-009

Coordonnées
ADDING PLACES

Adresse
DOELENPAD 9 2310 RIJKEVORSEL

Code postal : 2310
Localité : RIJKEVORSEL
Commune : RIJKEVORSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande