ADMINISTRATIEKANTOOR ECODIS

Divers


Dénomination : ADMINISTRATIEKANTOOR ECODIS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 888.316.496

Publication

07/02/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

RECH ç bAMK

KOOPHANDEL

2 5 JAN. 2011

ANTWFRPEU

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

IIU 1111 ff1111011101 Ii lU Ii II

" iioaoazs+

Ondernemingsnr : 0888.316.496

Benaming

(voluit) : Administratiekantoor Ecodis

(verkort) :

Rechtsvorm : Private Stichting

Zetel : Leopoldslei 78, 2930 Brasschaat

Onderwerp akte : Ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening

1. Uittreksel uit het vonnis gewezen en uitgesproken in het Gerechtsgebouw te Antwerpen, op twintig; december tweeduizend en tien in de openbare zitting van de eerste B kamer van de rechtbank van eerste! aanleg van het gerechtelijk arrondissement Antwerpen door N. Six, ondervoorzitter:

Om deze redenen,

De Rechtbank,

Recht doend op tegenspraak;

Gelet op de wet van 15 juni 1935;

Gelet op de artikelen 39,2° en 40 § 1 VZW wet;

Spreekt de ontbinding uit van de Stichting Administratiekantoor Ecodis, private stichting, opgericht met akte! dd 23 maart 2007, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad dd 5 april 2007, met zetel gevestigd tel 2930 Brasschaat, Leopoldlei 78.

"

" Beslist tot onmiddellijke afsluiting van de vereffening.

Zegt dat deze beslissing dient te worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en dat; deze beslissing dient te worden neergelegd in het stichtingsdossier op de griffie van de rechtbank van; koophandel.

2. Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 2 juni 2010:

De raad van bestuur geeft volmacht aan de vereffenaar van de stichter van de Stichting, Ecodis NV, in: vereffening, met macht tot indeplaatsstelling, om alle nodige en nuttige handelingen te stellen n.a.v. de; vereffening en ontbinding van de Stichting. Zo zal de volmachtdrager o.m. (maar niet beperkt tot) de; certificaathouders en andere personen waarmee een certficeringsovereenkomst werd aangegaan, kunnen: aanschrijven ten einde hen mede te delen dat de Stichting wordt of is vereffend en ontbonden en alle nodige en nuttige handelingen kunnen verrichten en stukken kunnen ondertekenen ten einde hen de door de betrokken: certificaathouder ingebrachte aandelen of warrants van Ecodis NV over te maken. De vereffenaar zal tevens de nodige en nuttige publicaties in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en in een dagblad kunnen verrichten evenals de formaliteiten ten einde de S 'chting te schrappen in de Kruispuntbank der Ondernemingen kunnen; stellen. De vereffenaar van Ecodis NV, i vereffening, kan in het algemeen alle nodige en nuttige formaliteiten! stellen bij alle overheden of diensten n.- y. de vereffening en ontbinding van de Stichting. Deze bevoegdheid; wordt de vereffenaar met macht tot indepl atstelling gegeven.

"

Meester Jos Mombaers

Vereffenaar Ecodis NV, in vere

(L JGM el> .4/i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoe.-nigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en hand ekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ADMINISTRATIEKANTOOR ECODIS

Adresse
LEOPOLDSLEI 78 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande