ADVANCED LOGISTIC SOLUTIONS, AFGEKORT : A.L.S.

Société en commandite simple


Dénomination : ADVANCED LOGISTIC SOLUTIONS, AFGEKORT : A.L.S.
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 836.191.666

Publication

13/09/2012
ÿþMod'Mord 11.1

bel

ar

Be 11E11 11E1 1111 118 Sta

*12154149*

s --e~---vw In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I . ~ ~ Eh'" b~ ~t 1

.~ .~

Neergelegd ter griffie van d Rechtbank

vin Koophandel te Antweip en, op

o 4 SFP. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : 0836191666

Advanced Logistic Solutions A.L.S.

Gewone commanditaire vennootschap Steydlinlaan, 32 - 2960 Brecht

Benoeming zaakvoerder

Tijdens de buitengewone algemene vergadering der vennoten gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 22 augustus 2012 werd volgende beslissing genomen:

Wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap en dit met ingang van 1 september 2012 mevrouw Inge Vervoort wonende te Steydlinlaan 32 te 2960 Brecht.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd en vangt aan op 1 september 2012.

De aangestelde vennoot verklaart kennisgenomen te hebben van dit besluit en aanvaardt de functie.

Opgemaakt te Brecht op 22 augustus 2012

Voor uittreksel,

Peter Van der Beken

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/05/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vr IBN II~IINIINVI~~II~I Neergelegd Per griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

behr *110~~094*

aai

Bel!

Staa'



Griffie 11 MEI 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming 0836° 19 1.666

(voluit) Advanced Logistic Solutions

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Steydlinlaan, 32 te 2960 Brecht

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte van 10 mei 2011. Geregistreerd te Brasschaat, registratiekantoor Brasschaat Il,

blijkt dat tussen de oprichters de heer Van der Beken Peter wonende Steydlinlaan, 32 te 2960 Brecht, geboren te Deurne op 24 apri 1966, gehuwd , met rijksregisternummer 66.04.24-295.11 en mevrouw Vervoort Inge Marie-Jeanne K wonende te Steydlinlaan 32 te 2960 Brecht, geboren te Antwerpen op 27 juli 1971,gehuwd, rijksregister 71.07.27-400-39; volgende vennootschap werd opgericht, waarvan hierna een uittreksel volgt :

BENAMING EN RECHTSVORM:

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap met als naam Advanced Logistic Solutions afgekort " A.L.S."

BESTUUR:

De beherende vennoot zal alleen met de zaakvoering gelast zijn en alleen over de maatschappelijke handtekening beschikken. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. In de vervanging van de zaakvoerder kan bij eenvoudige meerderheid worden voorzien.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

MAATSCHAPPELIJK ZETEL :

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Steydlinlaan 32 te 2960 Brecht. Hij kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar om het even welke anderen plaats in België. Elke overbrenging van de zetel van de vennootschap dient bekend gemaakt te worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap kan eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder in België of in het buitenland dochtervennootschappen, administratieve zetels, bedrijfszetels, kantoren, bijhuizen en agentschappen oprichten.

KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 10.000,00 (tienduizend) Euro. De beherende vennoot brengt in de vennootschap 8.500,00 (achtduizend vijfhonderd) Euro in en ontvangt als vergoeding voor die inbreng 85 (vijfentachtig) deelbewijzen met een fractiewaarde van ieder 1/100 van het maatschappelijk vermogen van de vennootschap. De stille vennoot brengt in de vennootschap 1.500 (duizend vijfhonderd) Euro in en ontvangt als vergoeding voor die inbreng 15 (vijfentien) deelbewijzen met een fractiewaarde van 1/100 van het maatschappelijk vermogen van de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERING EN BOEKJAAR

De algemene vergadering beschikt in de meest brede zin over het netto-resultaat van de vennootschap na voorafname van de wettelijke reserve.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Overgangs- en slotbepalingen:

Na de vennootschap te hebben opgericht zijn de vennoten in bijzondere algemene vergadering bijeengekomen en hebben beslist:

I. Benoeming zaakvoerder:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op een;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

v ' Y

Voor- s behouden aan het Belgisch Staatsblad



b. te benoemen als eerste zaakvoerder voor de langst door de wet toegelaten termijn: de heer Peter Van der Beken, voornoemd; de zaakvoerder verklaart zijn opdracht te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Il. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en zal worden afgesloten op 31 december 2012. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013. Jaarlijks zal op de 2de dinsdag van de maand juni om 18.00 uur een algemene vergadering worden gehouden ten maatschappelijke zetel.

III. Bekrachtiging verbintenissen:

Bij toepassing van artikel 13bis van de vennootschappenwet, verklaart de vennootschap uitdrukkelijk ter gelegenheid van haar oprichting om de rechten en verbintenissen over te nemen die voorvloeien uit de rechthandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld vanaf 1 februari 2011.

IV. Bijzondere volmacht:

Bij deze wordt aan de heer Somogyi Stefan, boekhouder-fiscalist, wonende te 2627 Schelle, Paepevelden 2, met recht van indeplaatstelling, een bijzondere volmacht gegeven teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover :

- alle fiscale administraties, waaronder de administraties der directe belastingen, de administratie van de "BTW", de administratie van Douane & Accijnzen en de administratie van registratie- en successierechten, met de bevoegdheid daarbij onder meer alle aangiften in te vullen, alle bezwaarschriften in te dienen, alle briefwisseling te voeren, evenals alle overeenkomsten en akkoorden aan te gaan;

- één of meer erkende ondernemingsloketten, teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen;

-alle om het even welke sociaalrechtelijke administraties en sociale secretariaten;

-alle om het even overige overheidsdiensten en administraties;





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Brecht, 10 mei 2011

Voor uittreksel,

Van der Beken Peter

Zaakvoerder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADVANCED LOGISTIC SOLUTIONS, AFGEKORT : A.L.…

Adresse
STEYDLINLAAN 32 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande