ADVEBO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVEBO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 471.501.756

Publication

31/12/2013
ÿþ2

Ondernemingsnr 0471.501.756

Benaming

(voluit) : ADVEBO

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 2170 Antwerpen-IVIerksem, Zusters van 0.-L-Vrouwstraat 61 (volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING

Flet blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders, opgemaakt door notaris Dirk Cuypers te Antwerpen op 10 december 2013, nog te registreren, dat onder meer dat volgende beslissingen werden genomen

1) Vaststelling dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de Vennootschap, tachtigduizend zeshonderd tweeënzestig euro achtenzestig cent (80.662,68 EUR) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 2012.

2) Vaststelling dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen tachtigduizend zeshonderd tweeënzestig euro achtenzestig cent (80.662,68 EUR) bedraagt.

3) Beslissing om over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van tachtigduizend zeshonderd euro (80.600 e).

Vaststelling dat ingevolge deze beslissing de enige vennoot een schuldvordering heeft op de Vennootschap ten belope van het tussentijdse dividend.

De enige vennoot verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend, zijnde achtduizend zestig euro (8.060,00 EUR).

4) Verslag van de bedrijfsrevisor en verslag van de zaakvoerder

Ontslag van de voorzitter van de voorlezing van

1) het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in nature, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

2) het verslag opgesteld door de zaakvoerder over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marc Schoofs & C° burg. Bvba", erkend door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onder nummer B 183 en in deze opdracht vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Marc Schoofs, luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de bvba ADVEBO bestaat uit een vordering ten laste van de vennootschap voor een totaal bedrag van 72.540,00 E.

Dit verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

a) de algemene vergadering heeft besloten tot toekenning van een dividend ten belope van 80.600,00 E in toepassing van de in artikel 537 WIB92 bedoelde procedure

b) de algemene vergadering heeft vervolgens besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB92 bedoelde roerende voorheffing van 10 %, op te nemen in de kolom "credit" van een schuldvordering op naam de enige vennoot.

Bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden, en onder de hierboven beschreven cumulatieve opschortende voorwaarden, zijn wij van oordeel dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden:Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

qzilt

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mad Word 11.1

III

II

Voor-

behouden aan het Belgisch

staatsblE

1.3,

111.11IH .111

lisergeled tor MO do Cotheank van Keophwelei to Antzipm., c.)

il 7 BEC, 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

1\

4

behouden

aan het ,

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

3.dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in nature bestaat uit 78 aandelen van de bvba ADVEBO.

Tenslotte willen wij eraan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgesteld te Antwerpen, 25 novemer 2013."

Het verslag werd opgemaakt onder opschortende voorwaarde van daadwerkelijk beslissing tot uitkering van dividenden,

De enige vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van beide verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren,

Beide verslagen zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen

5) Beslissing, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde tweeënzeventigduizend vijfhonderd veertig euro (72.540,00EUR) om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) te brengen op eenennegentigduizend honderd veertig euro (91.140,00 EUR) door de uitgifte van achtenzeventig (78) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

Beslissing dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij heeft ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

6) Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

a) Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

De enige vennoot verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en stelt dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Zij verklaart negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten betope van tweeënzeventigduizend vijfhonderd veertig (72.540,00 EUR) in de Vennootschap in te brengen, in de wetenschap dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

b) Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan

de enige vennoot, die aanvaardt, de achtenzeventig (78) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend,

c) Dividendenpolitiek in de toekomst

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB. In het bijzonder erkent zij volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

7) Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweeënzeventigduizend vijfhonderd veertig euro (72.540,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op eenennegentigduizend honderd veertig euro (91.140,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd en acht (108) aandelen zonder vermelding van waarde.

8) Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die

voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt eenennegentigduizend honderd veertig euro

(91,140,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd en acht (108) aandelen zonder vermelding van waarde,"

9) De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Dirk Cuypers

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift, lijst statutenwijzigingen, gecoördineerde statuten.

verslag bestuursorgaan, bedrijfsrevisor

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tere. aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2012 : ANT002156
25/08/2011 : ANT002156
30/06/2010 : ANT002156
18/06/2009 : ANT002156
12/06/2008 : ANT002156
11/06/2007 : ANT002156
13/07/2005 : ANT002156
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.06.2015, NGL 20.07.2015 15331-0223-008
09/06/2004 : ANT002156
25/09/2003 : ANT002156
25/06/2003 : ANT002156
19/09/2002 : ANT002156
12/06/2001 : ANT002156
28/04/2000 : ANT002156

Coordonnées
ADVEBO

Adresse
ZUSTERS VAN ONZE LIEVE VROUWSTRAAT 51 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande