ADVIES- EN VASTGOEDKANTOOR SCHOTEN, AFGEKORT : A.V.S.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ADVIES- EN VASTGOEDKANTOOR SCHOTEN, AFGEKORT : A.V.S.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 431.288.922

Publication

30/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter riffie van de Rec~it&al~

le Antwerpen, op

va0 Koophandel

2 1 514,

Griffie

11111

*19029767

Ondememingsnr : 0431288922

Benaming

(voluit) : Advies- en Vastgoedkantoor Schoten

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bredabaan 1117, 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : einde mandaat, benoeming en herbenoeming bestuurders en gedelegeerd-bestuurder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden d.d. 18/12/2013, blijkt dat de vergadering beslist heeft om het mandaat van volgende (rechts)personen te verlengen tot na de gewone algemene vergadering van 2019:

- Mevrouw Greet Vanhentenryk, wonende te 3390 Tielt-Winge, Heuvelstraat 211/1;

- NV Groep Coekaerts, met zetel te 2600 Berchem, Floraliënlaan 28, met als vaste vertegenwoordiger de heer Joris Coekaerts, wonende te 2600 Berchem, Floraliënlaan 2 bus 8..

Uit dezelfde notulen blijkt dat de vergadering heeft kennis genomen van het einde van het mandaat van de heer Bert Coekaerts, wonende te 3000 Leuven, Tiensestraat 5710001 en dit met ingang vanaf 1/10/2013 wegens het verstrijken van de termijn. De vergadering voorziet tevens in zijn vervanging en benoemt de heer Joris Coekaerts, wonende te 2600 Berchem, Floraliënlaan 2 bus 8 als bestuurder vanaf 1110/2013. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn.

Uit de notulen van de daaropvolgende raad van bestuur van de NV Advies- en Vastgoedkantoor Schoten d.d. 18/12/2013 blijkt dat de vergadering heeft kennis genomen van het einde van het mandaat van de heer Bert Coekaerts als gedelegeerd-bestuurder en dit met ingang vanaf 1/10/2013, Uit dezelfde notulen blijkt dat de heer Joris Coekaerts werd aangesteld als gedelegeerd-bestuurder.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid artikel 17:

De vennootschap wordt voor alle handelingen in en buiten rechte als volgt vertegenwoordigd door de gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders. Deze bepaling doet geen afbreuk aan de algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college.

Gedaan te Brasschaat, op 18/12/2013.

Getekend:

De heer Joris Coekaerts

Gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste blz. van L ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 05.06.2013 13152-0151-016
12/09/2012
ÿþ Mort Word 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

fI(I((UI1II(ffI(I(I(If" 1215350IIVU9*IV

Ondernemingsnr : 0431.288.922

Benaming

(voluit) ; ADVIES- EN VASTGOEDKANTOOR SCHOTEN (verkort) : A.V.S.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Villerslei 79, 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : adreswijziging

liittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur d.d. 0110812012.

Be bestuurders beslissen het adres van de maatschappelijke zetel te verplaatsen van het adres te 2900' Schoten, Villerslel 79 naar het adres te 2930 Brasschaat, Bredabaan 1117 met Ingang vanaf 01/08/2012.

Groep Coekaerts NV

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

De heer Jorts Coekaerts

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden Recto : Na= en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso.: Naam en handtekening.

dijlagen bij het BeTgisè1 StaatsT,Tad -12109/2012 - Annexes du Moniteur1ie1gë

Neergelegt;grire v ,7 de Reclttbeic

van Koophandel te Antwerpen, op

0 3 SEPf2012

Griffie

22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 20.06.2012 12188-0389-015
03/02/2012
ÿþ mOd 11,1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







Pleergefegd ter griffie van de Rechtbank von Koophandel ie Anº%k+e; pan, op

2 3 JAN. 2012 Griffie

b i i i ai i i 11 i u







*12030596*

Ondernemingsnr : 0431.288.922

Benaming (voluit) : ADVIES- EN VASTGOEDKANTOOR SCHOTEN

(verkort) : A.V.S.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Villerslei 79 2900 Schoten

Onderwerp akte : NV: Afschaffing aandelen aan toonder - statutenwijziging

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Isabelle Mostaert, geassocieerd notaris te Leuven op achtentwintig december tweeduizend en elf, geregistreerd zes bladen geen renvooien te Leuven,; tweede kantoor der Registratie op negen januari tweeduizend en twaalf, boek 1368 blad 21 vak 7H Ontvangen vijfentwintig euro. De ontvanger G.DE CLERCQ, blijkt dat buitengewone algemene; vergadering volgende beslissing genomen heeft:

1)Aanpassing van de statuten aan de wet houdende de afschaffing van de effecten aan toonder, zodat artikel 7 van de statuten als volgt zal luiden:

"De niet volstorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam ofi gedematerialiseerd.

De titularis van gedematerialiseerde effecten kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam."

; 2) Aanpassing van artikel 10 van de statuten met betrekking tot overdracht of overgang van;

:"

; aandelen bij overlijden als volgt:

Overdracht van aandelen die op naam zouden gesteld zijn, vergt de door beide partijen voor; akkoord ondertekende vermelding van de overdracht in het aandelenregister.

Wanneer aandelen die op naam zijn gesteld door overlijden in eigendom overgaan, volstaat een; vermelding in het aandelenregister, getekend door de voorzitter van de raad van bestuur.

De aandelen kunnen vrij worden overgedragen of door overlijden overgaan, onder voorbehoud van; de bijzondere private contracten die terzake zouden bestaan."

;; 3) Aanpassing van artikel 25 van de statuten met betrekking tot de bijeenroeping van de algemene vergadering als volgt:

"De Raad van Bestuur en gebeurlijk iedere commissaris afzonderlijk kunnen zowel een gewoneï; algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. .; Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. Indien wordt! geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit,': getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag;; voor het houden van de jaarvergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. De houders van aandelen':; op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien (15) dagen vbbr de vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat de agenda, naast dag, uur;; en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de;; eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). De houders van aandelen op naam bekomen samen met de; oproepingsbrief de bij wet bepaalde stukken.

:! De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de vergadering, het besluit met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

J ~oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

andere genomen besluiten, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering'

hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden en de beslissingen te nemen in toepassing van artikel 633 van het Wetboek van vennootschappen, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten/aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten/aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Zij zal tevens, samen met dit rondschrijven, aan de aandeelhouders op naam en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke besluitvorming zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten/aandeelhouders.

De houders van warrants, de houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

De Raad van Bestuur en gebeurlijk de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Het verzoek wordt bij aangetekend schrijven aan de zetel van de vennootschap gestuurd; het moet de agendapunten opgeven waarover de algemene vergadering dient te beraadslagen en te besluiten.

De oproepingen tot de vergadering dienen te gebeuren overeenkomstig de bepalingen terzake in het Wetboek van vennootschappen."

4) Aanpassing van artikel 26 van de statuten met betrekking tot de bijeenkomsten als volgt:

"De algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats in de uitnodiging aangeduid.

Om tot de algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de houders van aandelen op naam, uiterlijk vijf dagen vdôr de datum van de voorgenomen vergadering, hun voornemen aan de vergadering deel te nemen, bij gewone brief ter kennis brengen aan de vennootschap.

Om tot de algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen, uiterlijk vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering, een door de erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling opgesteld attest waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld, neerleggen op de plaats aangegeven in de oproepingsbrief- De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering. Vertegenwoordiging is geoorloofd, doch alleen door vertegenwoordigers voorzien van een schriftelijke volmacht en die zelf vennoot zijn. Minderjarigen, onbekwamen en rechtspersonen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of bij diens ontstentenis door de oudste bestuurder.

De voorzitter duidt de secretaris aan. De vergadering kiest twee stemopnemers.

De aanwezige bestuurders vervolledigen het bureau. Behoudens in de gevallen voorzien door de wet, onder meer voor statutenwijzigingen, hierin begrepen kapitaalverhogingen, is een algemene vergadering geldig samengesteld welke ook het aantal aanwezigen weze. Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens wettelijke beperkingen. De beslissingen van de algemene vergadering worden getroffen met meerderheid van de stemmen waarvoor aan de vergadering wordt deelgenomen, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bijzondere meerderheid oplegt. Moet de vergadering beslissen over een verhoging of een vermindering van het maatschappelijk kapitaal, over de fusie van de vennootschap met een andere instelling, over de vervroegde ontbinding, de verlenging van de vennootschap of elke andere wijziging in de statuten, dan kan zij alleen beraadslagen wanneer in de oproepingsbrieven in het bijzonder is bepaald welke wijzigingen zijn voorgesteld en wanneer zij, die de vergadering bijwonen, tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Werd deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering zal geldig beraadslagen, welke ook het deel zij van het kapitaal,



























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigd. Tenzij alle vennoten aanwezig zijn en ; hiermede instemmen, kunnen geen punten in behandeling genomen worden die niet op de agenda werden gesteld.

De notulen van de algemene vergaderingen warden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die zulks wensen. Wanneer één of meer aandelen tot het gemeenschappelijk vermogen van de echtgenoten behoren, zullen de rechten uitgeoefend worden door deze echtgenoot op wiens naam zij werden ingeschreven. Zijn deze aandelen op naam van beiden ingeschreven en wordt er tussen hen geen overeenstemming bereikt, dan kan de vrederechter, overeenkomstig artikel 1421 van het Burgerlijk Wetboek, een der echtgenoten op diens verzoek machtigen om de bedoelde rechten alleen uit te oefenen.

Hoort een aandeel in vruchtgebruik en in naakte eigendom toe aan twee personen, dan zal de vruchtgebruiker de rechten eraan verbonden uitoefenen op de gewone algemene vergadering en de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar gezamenlijk de rechten aan het aandeel verbonden uitoefenen op de buitengewone algemene vergadering. Indien tussen hen terzake geen overeenstemming kan bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij, een voorlopig bewindvoerder benoemen om bedoelde rechten uit te oefenen in het gezamenlijk belang van de naakte eigenaar en van de vruchtgebruiker.

De naakte eigenaar en de vruchtgebruiker kunnen evenwel bepalen dat één van hen alle rechten op alle vergaderingen zal uitoefenen.

De Raad van Bestuur en gebeurlijk de commissarissen zijn gehouden op de vragen te antwoorden die hem door de aandeelhouders in verband met hun verslag worden gesteld."

5) Aanpassing van de statuten aan de hiervoor genomen beslissingen.

Voor gelijkvormig uittreksel,

Notaris Isabelle Mostaert, geassocieerd notaris te Leuven.

Tegelijk hiermede neergelegd:

-uitgifte van de akte statutenwijziging; -historiek en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

'3voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 08.06.2011 11149-0372-015
14/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 08.06.2010 10159-0100-020
15/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 10.06.2009 09214-0129-020
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 14.07.2008 08406-0247-020
28/06/2007 : AN326888
08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 02.06.2015 15144-0349-016
28/10/2005 : AN326888
12/08/2005 : AN326888
15/10/2004 : AN326888
21/09/2004 : AN326888
09/08/2004 : AN326888
26/01/2004 : AN326888
18/11/2003 : AN326888
16/07/2003 : AN326888
11/09/2002 : AN326888
27/08/2002 : AN326888
07/08/2002 : AN326888
13/07/2000 : AN326888
31/07/1999 : AN326888
01/01/1997 : ANA52085
23/06/1987 : ME62941

Coordonnées
ADVIES- EN VASTGOEDKANTOOR SCHOTEN, AFGEKORT…

Adresse
BREDABAAN 1117 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande