ADVITEK

Divers


Dénomination : ADVITEK
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 560.869.539

Publication

10/09/2014
ÿþMQdW,d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Reclitbank van koophandel

Antwerpen

0 I SEP. 20111

afdeling Antwerpen

II

*14167553*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad- 10/09/2014 - Annexes du Moniteur. belge

- L, çbS 3 6 S'

-

ADVITEK SA

Buitenlandse vennootschap naar Luxemburgs recht (SGrel-E-T-E-MeteME) ROUTE D'ARLON 128A - L-8311 CAPELLEN - LUXEMBURG

Bijkantoor: Bordeauxstraat 12a - 2000 ANTWERPEN

à..4.11

on« rwerrè OPENING BIJKANTOOR

I. Uittreksel uit de statuten van de buitenlandse vennootschap naar Luxemburgs recht die het bijkantoor opricht:

Naam en zetel Advitek SA, met zetel te Luxemburg - Route d'Arlon 128 A - L - 8311 Capellen.

Aard van de vennootschap Buitenlandse vennootschap naar Luxemburgs recht, meer bepaald een Naamloze Vennootschap, opgericht op 08.08.1991 - inschrijving Register van Koophandel en Bedrijven Luxemburg met nummer B 37708 op 16.08.1991

Doel : De vennootschap heeft tot doel om zowel in het Groothertogdom Luxemburg als in het buitenland, alle operaties uit te voeren met betrekking tot het verhandelen en het ontwikkelen van de knowhow van producten in het domein van de informatica en de informatieverwerking in de ruimste betekenis, met inbegrip van de rol van consultant en adviseur in het hiervoor vernoemde domein.

Bovendien heeft de vennootschap tot doel alle operaties uit te voeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben tot het nemen van participaties in eender welke vorm in elke Luxemburgse of buitenlandse vennootschap, evenals tot het bestuur, het beheer, de controle en de ontwikkeling van deze participaties.

Ze kan deze fondsen ook gebruiken voor de oprichting, het beheer, de exploitatie en de liquidatie van een portefeuille bestaande uit alle patenttitels van alle oorsprong, voor het participeren in de oprichting, de ontwikkeling en de controle van elke onderneming, voor het door middel van inbreng, overneming of koopoptie en het op eender welke andere manier verwerven van alle titels en patenten, dit realiseren door middel van verkoop, cessie, ruil of anders, deze zaken en patenten exploiteren, of deze gebruiken om aan vennootschappen waarvoor ze belangstelling heeft, alle bijstand, leningen, voorschotten of waarborgen toe te kennen.

De vennootschap heeft ook nog tot doel om zowel in het Groothertogdom Luxemburg als in het buitenland, commerciële, financiële en industriële transacties uit te voeren en om alle intellectuele of adviesdiensten te leveren, meer bepaald aan bedrijven en handelszaken in de marketing, de factoring, de prospectie, import en export, de bouw, de telecommunicatie en informaticadiensten.

Daarnaast zal de vennootschap ook rechtstreeks of onrechtstreeks instaan voor het personeelsbeheer dat noodzakelijk is voor het leveren van de hierboven vermelde diensten en ze zal aile administratieve diensten uitvoeren die hiermee te maken hebben.

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Maatschappelijk kapitaal : 50.000 Euro, verdeeld in 1.600 aandelen zonder toekenning van een nominale waarde. De vennootschap kan naar eigen aandelen terugkopen volgens de termen en voorwaarden die door de wet zijn voorzien.

Vertegenwoordiging:

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide machten om bestuurlijke daden te stellen en te handelen in het belang van de vennootschap. Alle machten die de wet niet nadrukkelijk aan de algemene vergadering van de aandeelhouders toekent, vallen onder de bevoegdheid van de raad van bestuur. De vennootschap is gebonden door de collectieve handtekening van twee bestuurders, hetzij door de individuele handtekening van de ene bestuurder of door de individuele handtekening van de afgevaardigde van de raad, binnen de grenzen van zijn bevoegdheden.

De raad van bestuur kan zijn machten betreffende het dagelijks beheer van de vennootschap en de vertegenwoordiging van de vennootschap voor het zakenvoeren, na voorafgaande toelating van de algemene vergadering van de aandeelhouders in handen geven van één of meer leden van de raad van bestuur of aan een comité (waarvan de leden niet noodzakelijk bestuurders hoeven te zijn) die volgens door de raad bepaalde

Op JE IDL:titt 12)

ni.:Vrd.,.:11"7 1(.,

werm

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

voorwaarden en bevoegdheden zullen werken. De raad mag ook aile bijzondere machten en mandaten toekennen aan eender welke personen die niet noodzakelijk bestuurders moeten zijn, hij kan alle gemachtigden en tewerkgestelden benoemen en uit hun ambt ontzetten en hun bezoldiging bepalen.

Boekjaar en algemene vergadering: het boekjaar van de vennootschap begint op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.De jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders wordt in de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op een andere plaats in Luxemburg die wordt vermeld in de oproepingsbrief, gehouden op de eerste woensdag van de maand mei, om elf uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan wordt de jaarlijkse algemene vergadering gehouden op de eerste werkdag die hierna volgt.

De jaarlijkse algemene vergadering mag in het buitenland worden gehouden als de raad van bestuur zonder appel vaststelt dat uitzonderlijke omstandigheden dit vereisen.

De door de wet vereiste quorums en termijnen zullen bepalend zijn voor de oproepingsbrieven en de manier waarop de vergaderingen van de aandeelhouders van de vennootschap worden gevoerd, voor zover dit niet anders bepaald is door deze statuten. Elk aandeel geeft recht op een stem, tenzij bij beperkingen die door de wet en deze statuten zijn opgelegd. Elke aandeelhouder mag zich op de vergaderingen van aandeelhouders laten vertegenwoordigen door een andere persoon die hij schriftelijk als gemachtigde heeft aangesteld via kabel, telegram, telex of telefax.

Voor zover niet anders door de wet is bepaald, worden de besluiten van een naar behoren bijeengeroepen vergadering van aandeelhouders genomen met een gewone meerderheid van de aanwezige en stemmende aandeelhouders.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit minstens drie [eden die niet noodzakelijk aandeelhouder van de vennootschap moeten zijn.

De bestuurders worden tijdens de jaarlijkse algemene vergadering door de aandeelhouders verkozen voor een termijn die niet langer dan zes jaar mag duren. Ze zijn herverkiesbaar an ze kunnen ad nutum uit hun ambt worden ontzet, ze blijven in functie totdat hun opvolgers werden bijgevoegd. De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide machten om bestuurlijke daden te stellen en te handelen in het belang van de vennootschap.

Reserves en winstverdeling : Van de nettowinst van de vennootschap wordt vijf procent (5 %) afgehouden voor de samenstelling van het wettelijk reservekapitaal; deze afhouding is niet meer verplicht wanneer de reserve tien procent (10 %) bedraagt van het aandelenkapitaal zoals voorzien in artikel drie van de statuten of wanneer het verhoogd of verlaagd is zoals voorzien in artikel drie van deze statuten.De algemene vergadering van de aandeelhouders bepaalt op voorstel van de raad van bestuur op welke manier het saldo van de, netto Jaarwinst zal worden besteed.in het geval van deels vrijgemaakte aandelen, worden de dividenden proportioneel betaalbaar volgens het vrijgekomen bedrag van deze aandelen.

De interim-dividenden kunnen worden uitgekeerd onder de door de wet bepaalde voorwaarden.

Revisor :Op de verrichtingen van de vennootschap wordt toezicht gehouden door één of meer rekeningencommissarissen die niet noodzakelijk aandeelhouders moeten zijn. De algemene vergadering van de aandeelhouders zal de rekeningencommissarissen aanstellen en hun aantal, hun bezoldiging en de termijn bepalen van hun functies die niet langer dan zes jaar mag duren.

De Raad van Bestuur van de moedermaatschappij wordt waargenomen door:

- de heer Marc Rummens - L-8311 Capellen (Luxemburg) ged.bestuurder + voorzitter RvB

- mevrouw Lutgard Coudeville - B - 5590 Ciney (Belgie) - ged.bestuurder

- Mevrouw Anita Maes - MC-98000 Monaco (Monaco) - bestuurder

in hoofde van bestuurders

2. Beslissing van de Raad van bestuur dd 05 augustus 2014 voor de opening van een bijkantoor De raad van bestuur beslist het volgende:

a) Met ingang van 1 oktober 2014 wordt er een bijkantoor opgericht in België, op het adres Bordeauxstraat 12a te 2000 Antwerpen, onder de naam van Advitek SA.

b) De activiteiten van het Belgische filiaal beperken zich tot het maatschappelijk doel van Advitek SA, naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht, zoals vermeld in artikel 2 (twee) van de statuten, dat wil zeggen:

De vennootschap heeft tot doel om zowel in het Groothertogdom Luxemburg als in het buitenland, alle operaties uit te voeren met betrekking tot het verhandelen en het ontwikkelen van de knowhow van producten in het domein van de informatica en de informatieverwerking in de ruimste betekenis, met inbegrip van de roi van consultant en adviseur in het hiervoor vernoemde domein.

Bovendien heeft de vennootschap tot doel aile operaties uit te voeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben tot het nemen van participaties in eender welke vorm in elke Luxemburg se of buitenlandse vennootschap, evenals tot het bestuur, het beheer, de controle en de ontwikkeling van deze participaties.

Ze kan deze fondsen ook gebruiken voor de oprichting, het beheer, de exploitatie en de liquidatie van een portefeuille bestaande uit alle patenttitels van aile oorsprong, voor het participeren in de oprichting, de ontwikkeling en de controle van elke onderneming, voor het door middel van inbreng, overneming of koopoptie en het op eender welke andere manier verwerven van aile titels en patenten, dit realiseren door middel van verkoop, cessie, ruil of anders, deze zaken en patenten exploiteren, of deze gebruiken om aan vennootschappen waarvoor ze belangstelling heeft, aile bijstand, leningen, voorschotten of waarborgen toe te kennen.

De vennootschap heeft ook nog tot doel om zowel in het Groothertogdom Luxemburg als in het buitenland, commerciële, financiële en industriële transacties uit te voeren en om aile intellectuele of adviesdiensten te

leveren, meer bepaald aan bedrijven en handelszaken in de marketing, de factoring, de prospectie, import en export, de bouw, de telecommunicatie en informaticadiensten.

Daarnaast zal de vennootschap ook rechtstreeks of onrechtstreeks instaan voor het personeelsbeheer dat noodzakelijk is voor het leveren van de hierboven vermelde diensten en ze zal alle administratieve diensten uitvoeren die hiermee te maken hebben.

c) NRG-Consult VOF, een vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel gevestigd te Fazantenhoek 11, B-2970 Brecht, bij de Kruispuntbank van Ondernemingen ingeschreven onder nr. 807.859.253, met vaste vertegenwoordiger de heer Bavo Spreuwers, geboren op 9 september 1975 te Antwerpen, met verblijfplaats en domicilie te Fazantenhoek 11, B-2970 Brecht, als vaste vertegenwoordiger van het Bijkantoor aan te duiden en te belasten met het dagelijks beheer en de vertegenwoordiging van deze laatste, met individuele volmacht voor ondertekening in het kader van het dagelijks beheer.

d)bijzondere volmacht met vervangingsbevoegdheid toe te kennen aan de heer Johan Dens, advocaat-fiscalist, woonachtig te 2920 Kalmthout, hizerenwegstraat 79. Dit om alle nodige stappen te zetten voor de inschrijving van net Bijkantoor bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en om aile formaliteiten te vervullen die vereist worden door andere Belgische autoriteiten, zoals de fiscale administraties (btw- administratie en berastingenadministratie) en aile andere desbetreffende instanties.

Hierbij kan hij ook aile documenten opstellen en ondertekenen die er nodig zijn om de formulieren I en II in te dienen bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen en kan hij elk vereist document opstellen voor publicatie in het Belgisch Staatsblad.

À

Bijlagen bij het_Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Anne-xes-du Moniteur belge

Voor eensluidend uittreksel

Getekend,

Johan Dens

bij volmacht

Tegelijk hierbij neergelegd

Gecoordineerde statuten moedermaatschappij en vertaling

- Beslissing hoofd huis met vertaling

Uittreksel Register van Koophandel en Bedrijven Luxemburg en vertaling

Op de paiSte b e va.; tÉg-Le r" tmapr rie..à.7 d

bC."0. :1..er "e$1 " ' +9'7'

" " "  3,)



Coordonnées
ADVITEK

Adresse
BORDEAUXSTRAAT 12A 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande