ADVOCATENKANTOOR ANDRE VAN ROOSBROECK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR ANDRE VAN ROOSBROECK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.191.063

Publication

12/11/2014
ÿþmod 11.1

I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

31 OKT. 2014

afdeling elii ëen

III~II~flI~IlVllll

9 OS~ll+

VI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0837191063

.'1 Benaming (voluit) : Advocatenkantoor André Van Roosbroeck

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Vis 94

2930 Brasschaat

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING: INVEREFFENINGSTELLING AANSTELLING VEREFFENAARS & MACHTEN  ONTSLAG ZAAKVOERDER - COORDINATIE STATUTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 29/09/2014, gehouden voor notaris

Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1/ EERSTE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder waarin deze het voorstel tot

ontbinding van de vennootschap toelicht, samen met een staat van activa en passiva van de,

vennootschap afgesloten op twaalf september tweeduizend veertien. i

Vervolgens wordt het verslag voorgelezen van de bedrijfsrevisor, de heer Roger BROOS, te;A Antwerpen, over gemelde staat van activa en passiva.

Het besluit van het rapport van de bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

"BESLUIT

Tot besluit van mijn onderzoek, uitgevoerd volgens de algemeen geldende controlenormen en de bijzondere norm van het I.B.R., voorzien voor deze opdracht, verklaar ik, Roger F.' Broos, bedrijfsrevisor, ingeschreven op de lijst van het Openbaar Register van de Bedrijfsrevisoren onder het nummer A/00504, te 2018 Antwerpen, Durletstraat 26, dat de' staat van en passiva van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'ADVOCATENKANTOOR ANDRE VAN ROOSBROECK",

te 2930 Brasschaat, De Vis 94, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Antwerpen)

met ondernemingsnummer RPR (Antwerpen) BE. (0)837.191.063, opgesteld per 12

september 2014, in het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien door het vennootschapsrecht, waarvan het balanstotaal ¬ 52.994, 79 (tweeënvijftigduizend negenhonderdveertien euro negenenzeventig cent) bedraagt, en waarvan het netto actief ¬ 33.720,78 (drieëndertigduizend zevenhonderdtwintig euro achtenzeventig cent) bedraagt, opgesteld werd aan een waardering in discontinuïteit, zoals voorgeschreven bij een voorziene beëindiging van de bedrijfsactiviteiten, op een volledige, getrouwe en juiste wijze de toestand van de vennootschap op voormelde datum weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door de vereffenaar.

Aldus opgesteld te Antwerpen, 19 september 2014.

(getekend)

de bedrijfsrevisor

R.F. Broos.".

De heer VAN ROOSBROECK André Marcel Florent, advocaat, geboren te Aarschot op elf juli, negentienhonderd één en vijftig, wonende te 2930 Brasschaat, De Vis 94; gehuwd met mevrouw Nicole Rita Maria Van Hoovels onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris D'Hooge te Aarschot op vijf november negentienhonderd zevenenzeventig, tot op heden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mad 11.1

ongewijzigd naar hij verklaart; verklaart dat de vennootschap geen onroerende goederen of rechten bezit.

Wettigheidsverklarinq

Na voorlezing van deze verslagen bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap, met toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, voorafgaandelijk het besluit tot ontbinding, gehouden is.

Ontbinding

Na kennisname van deze verslagen en voormelde verklaring, beslist de vergadering de vennootschap te ontbinden met ingang van heden.

21 TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist als vereffenaar aan te stellen: de heer VAN ROOSBROECK André, voornoemd, aan wie volledige individuele bevoegdheid verleend wordt om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaar bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart deze functie te aanvaarden, onder voorbehoud van bevestiging of homologatie van zijn aanstelling door de rechtbank van koophandel te Antwerpen, conform artikel 184 § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Te dien einde wordt de vereffenaar gemachtigd het dienovereenkomstige verzoekschrift neer te leggen ter griffie van voormelde rechtbank.

Het mandaat van de vereffenaar zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

Bevoegdheden vereffenaar

De vergadering beslist vervolgens dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht heeft bij de uitoefening van zijn mandaat, meer bepaald kan hij alle rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar zal alle derden als lasthebbers mogen aanstellen en hen de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar, die tegenover derden hun machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De vereffenaar erkent door de notaris te zijn gewezen op zijn verplichting tot verslaggeving voorvloeiend uit artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen, te weten dat hij in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening dient over te maken aan de griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, welke staat onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt, en aangeeft wat nog moet worden vereffend; vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningdossier gevoegd; vooraleer de vereffening wordt afgesloten, dient de vereffenaar ten slotte het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers, voor akkoord aan zelfde rechtbank van koophandel over te maken.

31 DERDE BESLISSING

De vergadering stelt ten slotte de beëindiging vast van het mandaat van de zaakvoerder, de heer VAN ROOSBROECK André, voornoemd.

Aan de zaakvoerder wordt kwijting verleend zonder enig voorbehoud, voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden.

41 VIERDE BESLISSING

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap beslist de vergadering de statuten aan te passen in functie van de coordinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap: alle artikelen, behoudens artikel 3 waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen.

5/ MACHTIGING FORMALITEITEN

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om de formaliteiten van openbaarmaking te vervullen. Bijzondere volmacht wordt voorts gegeven aan A.M.C. accountants bvba, te 2550 Kontich, Keizershoek 43, en/of één van haar aangestelden, met recht van indeplaatsstelling om alle formaliteiten in verband met het ondernemingsloket, kruispuntbank voor ondernemingen en de fiscale administraties, zowel directe als indirecte belastingen, te vervullen, en dit zowel voor deze voortvloeiend uit huidige akte als voor deze voortvloeiend uit alle andere akten.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL- NOTARIS PETER TIMMERMANS.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

.gehouden aan het Belgisch

Staatsblad

Voor-

ttettoudien aan het Belgisch

Staatsblad

- verslag zaakvoerder

- verslag revisor

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- tekst van de gecoördineerde statuten

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.07.2013, GGK 18.10.2013, NGL 21.11.2013 13663-0306-011
24/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.07.2012, GGK 19.10.2012, NGL 20.12.2012 12669-0344-010
05/07/2011
ÿþ mod 2.1



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vc behc aan set. Staat Ieergefegd ter griffe don. de Rechtbank

º%fin KoophandeIle Antwerpelt op

Griffie 23 SUN 2011









" 11100831





Ondernemingsnr : 0 8 3 7* 1 9 1 - 8 6 3

Benaming : ADVOCATENKANTOOR ANDRE VAN ROOSBROECK (voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Vis 94

2930 Brasschaat

Onderwerp akte :OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte voor ondergetekende notaris verleden op twintig juni tweeduizend en elf en aangeboden ter! registratie,

BLIJKT DAT :

De heer VAN ROOSBROECK André Marcel Florent wonende te 2930 Brasschaat, De Vis 94 een': burgerlijke vennootschap heeft opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid, met de naam: "Advocatenkantoor André Van Roosbroeck", in 't kort "AVR".

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt :

"De vennootschap heeft als doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland:

- de uitoefening van de activiteit van advocaat, middels haar vennoten of zaakvoerder(s), alsook alle;' ; aanverwante activiteiten, mandaten en functies die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat.

- het verstrekken van juridische adviezen en bijstand in de meest uitgebreide zin van het woord aan;; ondernemingen, instellingen en verenigingen, zowel privé als openbaar;

- het geven van opleidingen en het verzorgen van publicaties met betrekking tot juridische topics, in de meest uitgebreide zin en de meest uitgebreide wijze

- het verlenen van administratieve begeleiding aan ondernemingen, instellingen en verenigingen, zowel;: privé als openbaar

- haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

De vennootschap mag aile verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met of= bijdragen tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn door de wet en voor zover zij niet onverenigbaar zijn met de plichtenleer die geldt voor haar vennoten.

Zij kan daartoe overgaan tot de verwerving van participaties in andere professionele vennootschappen en/of' (inter)professionele middelenvennootschappen en onroerende goederen, dit alles hetzij ter bevordering van;' haar doel, hetzij als voorlopige belegging van haar middelen; Zij kan alle voorzieningen treffen voor haarzelf,'; haar vennoten of haar bestuurders.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verbandi! met haar activiteiten. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening;; van derden.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings,;: belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen,; toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen;; handelszaak."

De vennootschap is gevestigd te 2930 Brasschaat, De Vis 94.

De vennootschap is opgericht op twintig juni tweeduizend en elf voor onbepaalde duur en rechtspersoonlijkheid verwerft vanaf de dag dat onderhavig uittreksel is neergelegd ter griffie.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro.

Het is volgestort in speciën ten belope van twee/derde en wel als volgt:

Op al de aandelen is ingetekend door de enige oprichter die ze heeft volgestort door inbreng in geld, ten:! belope van twaalfduizend vierhonderd (12.400) euro.

Totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen en twaalfduizend vierhonderd (12.400) euro.

De comparant bevestigt dat elk aandeel tot beloop van twee/derde werd volstort, hetzij in totaal een bedrag;!

man-twaalfduizendvier" honderd,(-1.2:40.0,00)euro.__=-_ _ ________:::_ :___ __ ___ _------------------------------------------------

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mod2.1

Het lpoekjaar begint op een augustus van ieder jaar en eindigt op eenendertig juli van het daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot eénendertig juli tweeduizend en twaalf .

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat. De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming

van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het

voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen en deze statuten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand oktober om achttien uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Als zaakvoerder is aangesteld : de heer VAN ROOSBROECK André, voornoemd, die dit mandaat aanvaardt en bevestigt niet getroffen te zijn door enige maatregel die de uitoefening van dit mandaat verbiedt.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Krachtens artikel 9.2 der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit. Er geen commissaris werd aangesteld.

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld: A.M.C. accountants naamloze vennootschap, met zetel te 2550 Kontich, Keizershoek 43, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of': schrapping van de inschrijving- van de vennootschap via de ondernemingsloketten in de kruispuntbank voor ondememingen/rechtspersonenregister en voor haar registratie als B.T.W.-belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL - DE NOTARIS PETER TIMMERMANS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte

)it

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.07.2015, GGK 31.07.2015, NGL 23.10.2015 15652-0519-010

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR ANDRE VAN ROOSBROECK

Adresse
DE VIS 94 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande