ADVOCATENKANTOOR BETTENS PAUL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR BETTENS PAUL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.556.383

Publication

10/03/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,

i1~11ÿsI£~ te ~; ~it~? van chR£ ~x

von itooleandrt;a Anii'fe¬ pon, op

2 7 FEL 2014 Griffie

Ondernemingsnr : 0472.556.383

Benaming (voluit) :ADVOCATENKANTOOR BETTENS PAUL

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Merodelei 9 bus 8

2600 Berchem

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: KAPITAALVERHOGING IN HET KADER VAN ARTIKEL 537WIB 1992 DOOR INBRENG VAN EEN SCHULDVORDERING-AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Antwerpsesteenweg 93, op 19 december 2013, geregistreerd op het registratiekantoor van Zandhoven op 23/12/2013,

boek 130, blad 33 vak 19. Ontvangen: ¬ 50,00. Getekend: de E.a. inspecteur W. LAUREYS; blijkt dat; de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm vang een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVOCATENKANTOOR BETTENS

PAUL", met éénparigheid de volgende beslissing heeft genomen:

1.Besiissing tot het toekennen van een tussentijds dividend

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de belaste reserves zoals ten;

laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap;

(zijnde de belaste reserves zoals deze blijken uit de goedgekeurde jaarrekening afgesloten per 31

december 2011) in totaal tweehonderdnegenenvijftigduizend zeshonderdvierennegentig euro; zeventig cent (259.694,70 ¬ ) bedragen en dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met; artikel 320 Wetboek van Vennootschappen tweehonderddrieëndertigduizend zevenhonderdvijftien euro twintig cent (233.715,20 ¬ ) bedraagt.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen en de enige vennoot heeft tevens; individueel verklaard akkoord te gaan een tussentijds dividend uit te keren en daaropvolgend een; kapitaalverhoging te doen in het kader van de overgangsmaatregel bepaald in artikel 537 WIB;

1992.

De enige vennoot, voornoemd, heeft beslist een tussentijds dividend uit te keren onder de

voorwaarden van artikel 537 WIB voor een bruto bedrag van tweehonderdnegenenvijftigduizend

zeshonderddrieëntachtig euro zesenvijftig cent (259.683,56)

De enige vennoot beslist vervolgens dat hij deze dividenduitkering wil inbrengen in het kapitaal van.

de vennootschap mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de enige vennoot een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijds dividend en beslist vervolgens deze

in te brengen in het kapitaal van de vennootschap.

i De vergadering erkent volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte en de toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting en meer in het bijzonder over de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bjlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hij verklaart eveneens in kennis te zijn van de antimisbruikbepalingen bepaald in artikel 537, 3e lid Wetboek inkomstenbelastingen en op de hoog-te te zijn van deze sperperiode van 4 jaar voor latere ka pitaa lve rminderi ng.

2.Kapitaaiverhoging

Verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van de verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor over de voorgestelde inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijzen en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De aandeelhouder verklaart voorafgaandelijk dezer in kennis gesteld te zijn van deze verslagen en er geen opmerkingen op te formuleren.

Het besluit van het verslag opgesteld door de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van bvba GUY PARMENTIER, met zetel te 2900 Schoten, vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

"BESLUIT

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 313 W. Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ADVOCATENKANTOOR BETTENS PAUL door middel van inbreng van het netto verkregen bedrag dat voortkomt uit de uitkering van belaste reserves, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, alsook onder opschortende voorwaarde dat de aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging , dat

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 9.424 aandelen van de vennootschap Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ADVOCATENKANTOOR BETTENS PAUL, ZONDER vermelding van een nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 15 december 2013

BV ovv BVBA GUY PARMENTIER

Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger

Dhr. Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor."

De verslagen van zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor worden samen met een uitgifte van de akte neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging door niet-geldeliike inbreng

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderddrieëndertigduizend zevenhonderdvijftien euro twintig cent (233.715,20) om het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) te verhogen tot tweehonderdtweeënvijftigduizend driehonderdvijftien euro twintig cent (252.315,20 ¬ ), met creatie van negenduizend vierhonderdvierentwintig (9.424) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, zijnde het bedrag van het hiervoor vermelde onder de voorwaarden van artikel 537 WIB 1992 netto uitgekeerde dividend, waarop zal ingeschreven worden door een niet-geldelijke inbreng van een schuldvordering.

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard en hebben dezelfde rechten als de bestaande aandelen en zullen in de winst van de vennootschap delen vanaf de realisatie van de kapitaalverhoging De aandeelhouder verklaart dat hij deze kapitaalverhoging onderschrijft en volstort in verhouding tot zijn huidig aandelenbezit, zodat de onderlinge verhouding tussen de aandeelhouder en het gewicht van zijn respectievelijke aandelen ongewijzigd blijft en geen enkele vennoot benadeeld of bevoordeeld wordt.

inschrijving en verwezenlijking van de inbreng

(...)

3.Vaststelling van de kapitaalverhoging  vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging. De algemene vergadering stelt met eenparigheid van stemmen vast dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd zodat het kapitaal tweehonderdtweeënvijftigduizend driehonderdvijftien euro twintig cent (252.315,20 ¬ ) bedraagt, en verdeeld wordt in tienduizend honderdvierenzeventig (10.174) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

4. Aanpassing van de statuten aan degenomen beslissing

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen die

voorafgaan, beslist de algemene vergadering de statuten aan te passen als volgt:

Artikel 5 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdtweeënvijftigdui``zend

driehonderdvijftien euro twintig cent (252.315,20 ¬ ), vertegenwoordigd door tienduizend

honderdvierenzeventig euro (10.174) aandelen zonder nominale waarde en met een fractiewaarde

van één/tienduizend honderd vierenzeventigste (1/10.174e) per aandeel.

Het kapitaal kan worden verhoogd onder de wettelijk bepaalde vormen en voorwaarden."

5. Coördinatie van de statuten

De algemene vergadering verleent aan notaris Nouwkens alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zaken.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle).

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

-lijst publicatiedata

-coordinatie

f:71

15A.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2013 : ANT002250
04/06/2012 : ANT002250
02/06/2010 : ANT002250
02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.05.2015, NGL 28.05.2015 15135-0163-011
02/07/2007 : ANT002250
15/06/2005 : ANT002250
02/06/2004 : ANT002250
16/06/2003 : ANT002250
24/10/2002 : ANT002250
18/08/2000 : ANA064768

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR BETTENS PAUL

Adresse
DE MERODELEI 9, BUS 8 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande