ADVOCATENKANTOOR CALUWAERTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR CALUWAERTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.902.439

Publication

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 02.07.2013 13257-0347-009
04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.06.2012, NGL 29.06.2012 12237-0446-010
23/06/2011
ÿþIIII

" 11093351"

Voor- behoudi

aan he Belgisc Staatsbl

Neergelegd ter griffie van de !'erhthanls' van Koophandel te Antlierpenf op

1 0 JUh1 2011

Griffie

u

C1D

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris met standplaats te Malle op 8 juni 2011, eerstdaags te registreren, blijkt dat een Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Oprichter: Mevrouw CALUWAERTS Erica, ongehuwd, geboren te Beveren op 2 januari 1978, wonende te; 2000 Antwerpen, Amerikalei 138. Vorm: Burgerlijke vennootschap aansprakelijkheid

Naam: "Advocatenkantoor Caluwaerts".

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- het uitbaten van een advocatenpraktijk en verlenen van juridisch advies en bijstand, alsook het vervullen door de vennoot van haar rekening van, gerechtelijke mandaten, arbitrageopdrachten en andere mandaten die aan de vennoten in hun hoedanigheid van advocaat worden opgedragen.

- het optreden als scheidsrechter in juridische geschillen.

Zij mag alles doen wat verband houdt met voornoemd doel of wat van aard is rechtstreeks of onrechtstreeks; de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken. Zij mag met name, doch limitatief: onroerende goederen huren, verwerven, productief maken, beheren, verhuren, vervreemden, en algemeen alle onroerende verrichtingen stellen die in verband staan met haar doel of rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking ervan, opnemen en/of toestaan van leningen en kredieten, beleggen of; investeren van gelden, hypothecaire en/of andere zekerheden verstrekken, en algemeen alle financiële! verrichtingen stellen die in verband staan met haar doel of rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de ;i verwezenlijking ervan, etc., met uitsluiting van elke handelsactiviteit.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door; hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter! beschikking.

Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en/of onderricht geven en dit in de breedste ;; betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullend e commerciële activiteit mag; aannemen.

in het kader van de uitoefening van haar activiteiten zal de vennootschap de deontologische bepalingen en; i reglementen van de Orde van Vlaamse Balies en de lokale Orde naleven.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

Enkel de zaakvoerders) is(zijn) bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

Zetel: De werkelijke zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 2000 Antwerpen, Amerikalei 138 - le verdiep.

Kapitaal; Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD: EURO (C 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door HONDERD ZESENTACHTIG (186) aandelen zonder; aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/honderd zesentachtigste (1/186e) deel van het maatschappelijk kapitaal _van_de_vennootschap_____

onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

Ondernemingsnr

Rechtsvorm

burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Amerikalei 138 - le verdiep

2000 Antwerpen

Onderwerp akte : BV ovv BVBA: oprichting

Benaming : (voluit)

Zetel :

Advocatenkantoor Caluwaerts

0836°

9-pC.439

mod 2.1



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verlegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mari 2.1

Het kapitaal werd bij de oprichting volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (C 12 400,00) door inbreng in geld.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van vennoot dient te hebben.

ledere zaakvoerder alleen optredend bezit de maatschappelijke handtekening. Hij heeft alleen handelend, de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.

De vertegenwoordiger die desgevallend  en in uitzonderlijke omstandigheden  wordt aangesteld, moet advocaat zijn.

Telkens wanneer een opdracht door een cliënt wordt toevertrouwd aan de vennootschap, dan moet deze onder haar vennoten of zaakvoerders een vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de Vennootschap.

Algemene vergadering: De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden telkens op de tweede woensdag van de maand juni om dertien uur.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De houders van aandelen op naam alsook de zaakvoerders en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de algemene vergadering, worden uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties op naam en van certificaten op naam. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de ander personen die erom verzoeken.

Boekjaar: Het maatschappelijk boekjaar loopt telkens van één januari tot eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Inventaris-Balans-Winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering rekening houdend met de wettelijke bepalingen terzake.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen warden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek vennootschappen.

Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend en elf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Zaakvoerder: Tot gewoon en niet-statutair zaakvoerder wordt voor een onbepaalde duur aangesteld, mevrouw Caluwaerts Erica, voornoemd, hier niet aanwezig doch geldig vertegenwoordigd, die deze aanstelling aanvaardt na te hebben bevestigd niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot het aanvaarden of het uitoefenen van een dergelijk mandaat.

Dit mandaat van zaakvoeder is bezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering. OVERNAME VAN VERBINTENISSEN:

In toepassing van artikel 60 Wetboek Vennootschappen, verklaren comparanten uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap zodat deze verbintenissen geacht wordt van in den beginne door de vennootschap te zijn aangegaan en in het bijzonder deze aangegaan sedert 1 januari 2011.

Dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van

-Vennootschappen en-dienen,-eens de-vennootschap.rechtspersoonlijkheid heeft,.te.worden-bekrachtigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

Volmacht:

Volmacht wordt verleend aan kantoor Haesaert Ja bvba te 2390 Malle, De Schrabbers 5 en aan de heer Jo Haesaert, zelfde adres, ieder het recht om afzonderlijk te handelen met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap en bij de BTW, en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen, evenals alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd ter neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle .

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte met bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 08.06.2016, NGL 23.06.2016 16214-0546-011

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR CALUWAERTS

Adresse
AMERIKALEI 138 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande