ADVOCATENKANTOOR CHANTAL VAN DEN BOSCH

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR CHANTAL VAN DEN BOSCH
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.856.484

Publication

04/04/2014
ÿþ1.1 Md Ward 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111111N1011111$11111

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Chantal VAN dEN BOSCH (verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2100 Antwerpen-Deurne, August Van de Wielelei 346-348 (volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Marc Verhoeven, met standplaats te Antwerpen, dis-trict Deurne, op vierentwintig maart tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, blijkt dat Mevrouw VAN dEN BOSCH Chantal Suze Françoise, geboren te Antwerpen-Deume op drie augustus negentienhonderd drieënzestig, wonende te 2100 Antwerpen (Deurne), August Van de Wielelei 348, een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van sen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met als naam "Advocatenkantoor Chantal VAN dEN BOSCH", maatschappelijke zetel te 2100 Antwerpen-Deurne, August Van de Wielelei 346-348

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600 E).

Het Is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen (186) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1 /186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn altijd op naam.

Op alle honderd zesentachtig aandelen werd door voornoemde meester Chantal Van Den Bosch ingeschreven. Het kapitaal is volledig volstort. De inbrengen ln geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij ING E3elgië zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 14 maart 2014 afgeleverd bankattest.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden.

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voor-drachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan aile handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze de enige vennoot te zijn.

Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet langer het beroep van advocaat uitoefenen.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering, en Is steeds door haar afzetbaar.

De vergoeding van de zaakvoerder zal bepaald worden door de algemene vergadering.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Neergeiegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel fe Antwerpen, op

2 5 11AZ 291

Griffie

054 8 .856. 484

2

Voorbehouden aan het  iBelgisch Staatsblad

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht,

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere plaats in België, zoals aangeduid in de oproepingen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van het jaar. Op het einde van ieder boekjaar worden de rekeningen afgesloten. De zaakvoerder maakt de inventaris en de jaarrekening op overeenkomstig de wet, evenals het jaarverslag voor zover de wet dit vereist.

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds,

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De vennootschap blijft na ontbinding, om welke reden ook, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening, tot aan de sluiting ervan.

De zaakvoerder is van rechtswege vereffenaar, met uitzondering van hetgeen voorzien is in artikel 344 van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars moeten noodzaketijkerwijze advocaat zijn.

Zij bepaalt hun bevoegdheden, hun vergoeding alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de zaakvoerder.

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: Meester Chantal Van den Bosch, geboren te Antwerpen-Deurne op drie augustus negentienhonderd drieënzestig, wonende te 2100 Antwerpen (Deume), August Van de Wielelei 348, en die haar mandaat heeft aanvaardt. Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens anderstuidende beslissing van de algemene vergadering.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering zef gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Emertdo te 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 69, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om ah nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van register van de burgerlijke vennootschappen en voor de aanvraag van een BTW-nummer, indien nodig.

Voor analytisch uittreksel neergelegd samen met afschrift van oprichtingsakte





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

(get.) Notaris Marc Verhoeven, Antwerpen-Deurne



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mal Wald 11.1

ve»yeeeee,e/ ey,e/ /me A

Ingeschreven ter griffie van de rechtbank van koophandel van

Ondernemingsnummer:

Op

Zegel van de rechtbank Visum van de griffier



A

Federale Overheidsdienst Justitie

gese

/,deeiev

geregt¬ 11 Bijkomende gegevens in te vullen

bij een eerste neerlegging van een rechtspersoon



Zoveel Luiken C toevoegen als nodig

D.

1° Bedrag van het maatschappelijk kapitaal (minimum bedraa voor de coöperatieve vennootschappen of de beleggingsvennootschappen)

Munt EUR Bedrag 18.600,00

2° Datum oprichtingsakte : 24/3/2014

30 Verstrijken van de duur (enkel voor vennootschappen met beperkte duur)

4° Bestuur en vertegenwoordiging ( vermelding vast vertegenwoordiger

rechtspersoon + wettelijk vertegenwoordiger bijkantoor)

Nummer (A) Naam en voornaam Hoedanigheid (*.)

63.08.03-548.62 VAN dEN BOSCH Chantal zaakvoerder



50 Dagelijks bestuur (Enkel voor rechtspersonen met handelsdoel)

Nummer (A) Naam en voornaam Hoedanigheid (")

6° Boekjaar (einddatum : DD / MM) : 31/12

7° Gewone jaarvergadering : eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur Ondergetekende, Marc Verhoeven handelend als notaris verklaart dat deze çpgaaf volledig en naar waarheid is opgemaakt.

van de

Gedaan te Antwerpen-Deurne, op 24/3/2014

(Handtekening

07/05/2015
ÿþr

Mod POF 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 An. 2.015

afd61 f werpen

í



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

11111111

*15064803*



Ondernemingsar 0548.856.484

Benaming (voluit) : ADVOCATENKANTOOR CHANTAL VAN DEN BOSCH

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : August Van de Wielelei 346, 2100 Deurne (Antwerpen), België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Neerlegging verslag quasi-inbreng

Tekst :

Neerlegging van het verslag van quasi-inbreng van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVOCATENKANTOOR CHANTAL VAN dEN BOSCH, vertegenwoordigd door Meester VAN dEN BOSCH Chantal.

Neerlegging van het bijzonder verslag van de zaakvoerster, Meester VAN dEN BOSCH Chantal, ter gelegenheid van de voorgestelde quasi-inbreng, op datum van 18-02-2015.

VAN dEN BOSCH Chantal

Zaakvoereter

Op de laatste blz. van Luik vermelden petto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij dë perSb(ó)n(én)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR CHANTAL VAN DEN BOSCH

Adresse
AUGUST VAN DE WIELELEI 346-348 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande