ADVOCATENKANTOOR DIRK BOECKX

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR DIRK BOECKX
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.766.397

Publication

31/03/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0873766397

Benaming (voluit) : Advocatenkantoor Dirk Boeckx

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap andér`de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leopoldstraat 20

2300 Turnhout

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging 537

Tekst

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden op het kantoor van;. geassocieerd notaris Cathérine Goossens te Grobbendonk op 14 maart 2014 blijkt dat de;, vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen:

1. Kapitaalverhoging.

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 13 december 2013 heeft beslist om eeni

'; tussentijds dividend van driehonderd en tienduizend zeshonderd éénenzestig euro vijfentachtig cent,

(¬ 310.661,85) uit te keren in het kader van de regeling van artikel 537 van het Wetboek!

Inkomstenbelasting.

De vennoot heeft verklaard om zijn dividend onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent van het tussentijdse dividend. De vergadering beslist aldus éénparig onder de voorwaarden van artikel 537 WIB het;, kapitaal te vermeerderen met een bedrag gelijk aan negentig procent van het tussentijds dividend,;; zijnde tweehonderd negenenzeventigduizend vijfhonderd vijfennegentig euro zesenzestig cent (¬ ij 279.595,66) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) tot tweehonderd': achtennegentigduizend honderd vijfennegentig euro zesenzestig cent (¬ 298.195,66), door creatie van 2.542 nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winst zullen delen vanaf heden.

De huidige aandeelhouder verklaart te verzaken aan het voorkeurrecht toegekend door,; artikel 309 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voormelde vennoot verklaart aldus in te brengen de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent van de vordering tot uitkering van het tussentijdse dividend,;; die hij heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de i

bedrijfsrevisor, meer bepaald: i,

- een vordering van tweehonderd negenenzeventigduizend vijfhonderd vijfennegentig euro;ij zesenzestig cent (¬ 279.595,66).

Vergoeding van de inbreng

ij Als vergoeding voor deze inbreng worden 2.542 volgestorte aandelen toegekend aan de

heer Dirk Boeckx, voornoemd, die aanvaardt.

Verslag van de bedriifsrevisor ;d

De heer Carl Rombaut, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2600 Antwerpen, Belpairestraat:, 4 bus 2,1, heeft het verslag de dato 12 maart 2014, opgesteld, zoals voorgeschreven door artikel] :1312 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bedrijfsrevisor besluit als volgt:

ij

"Ondergetekende, burg. BVBA C. Rombaut Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd,;

door de heer Carl Rombaut, bedrijfsrevisor, verklaart.

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging bij de Besloten Vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

*190701 9*

bel

Be Sta

i

III

FtGELEGO

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 5 Me .2014

KOOPHANDEL TURNHOUT

Dîsriptior

"

NE~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Be,Jgisch Staatsblad

I

mod 11.1

Beperkte Aansprakelijkheid ADVOCATENKANTOOR DIRK BOECKX bestaat uit de inbreng van een deel van een rekening courantverhouding ad 279.595, 67 Euro ten aanzien

van de aandeelhouder. Hierdoor stijgt het kapitaal van 18.600, 00 Euro naar

298.195, 66Euro. Van dit kapitaal is 6.200 Euro nog niet volstort.

Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de waardering van het ingebrachte bestanddeel en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de kapitaalverhoging,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met de creatie van 2.542 aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De inbreng in natura zal worden vergoed door middel van de creatie van 2.542 bijkomende aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, berekend op basis van de oorspronkelijke fractiewaarde van het eigen vermogen per aandeel ten belope van 110,00 Euro. Er worden geen andere voordelen als tegenprestatie voor deze inbreng toegekend.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag bevat 13 pagina 's zonder de bijlagen en is uitsluitend opgesteld in toepassing van Artikel 312 en 313 van het Wetboek van Vennootschappen en mag enkel ten dien einde worden aangewend.

Opgesteld te goeder trouw,

Antwerpen, 12 maart 2014

C. ROlvBAUT bedrijfsrevisoren Burg. BVBA

Vertegenwoordigd door

De heer C. ROMBAUT

Bedrijfsrevisor"

Verslagvan de zaakvoerder

Tevens wordt aan deze het bijzonder verslag van de zaakvoerder gehecht, waarin hij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal thans tweehonderd achtennegentigduizend honderd vijfennegentig euro zesenzestig cent (¬ 298.195,66) bedraagt.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder:

" - de bepaling die voorziet dat alle latere kapitaalverminderingen prioritair zullen aangerekend worden op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WiB.

- de bepaling die voorziet in een bijkomende heffing in geval van kapitaalvermindering binnen de 4 respectievelijk 8 jaar naargelang de vennootschap als kleine of grote vennootschap wordt aangemerkt overeenkomstig artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen voor het aanslagjaar dat verbonden is aan het belastbare tijdperk waarin de kapitaalinbreng is gedaan. - de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

2. Aanpassing van de statuten aan de beslissingen.

De vergadering beslist éénparig de volgende wijzigingen aan de statuten te brengen:

Artikel 5 : wordt vervangen door volgende tekst

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd achtennegentigduizend

honderd vijfennegentig euro zesenzestig cent (¬ 298.195,66).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nótaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het is vertegenwoordigd door 2.728 ondeelbare aandelen zonder vermelding van waarde, met

een fractiewaarde van 11728ste van het kapitaal,

Voor ontledend uittreksel tot publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Cathérine Goossens.

Geassocieerd notaris.

In bijlage: eensluidende uitgifte, gecoördineerde statuten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luilc BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/10/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod11.1

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding

Tekst

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden op het kantoor van geassocieerd notaris Cathérine Goossens te Grobbendonk op 30 september 2014 blijkt dat de vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen:

1. Verslagen van de zaakvoerder en van de bedriffsrevisor.

De vergadering ontslaat éénparig de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot ontbinding toelicht en van het verslag van de heer Theo Van Herck, bedrijfsrevisor, de dato 29 september 2014, over de staat waarop het actief en het passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten op 26 september 2014, hetzij minder dan drie maanden geleden«

De vennoot erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de vennootschap, de heer Dirk Boeckx, een boekhoudkundige staat afgesloten op 26 september 2014 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 489.679,02 : ,

Euro en een netto-actief van 489.679,02 Euro.

Gesteund op de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op de; ijjuiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap, en de financiële toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder zullen worden gerealiseerd.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van he IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening!: van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werdemi geconsigneerd. Wij willen erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatiebonus die ze ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot ontbinding door de algemene vergadering, niet werd geconsigneerd.

Gedaan te Wommelgem

29 september 2014

VAN HERCK & C° BEDRIJFSREVISOREN CVBA

vertegenwoordigd door

Theo Van Herck

Bedrijfsrevisor"

De verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor blijven aan deze akte gehecht

De notaris stelt vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijnCi r,

voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en de externe wettigheid van de,: rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te en kopie

na neerlegging ter griffie y

Neergelegd ter griffie van de

1111111111R1,111y1111.1111,1111111

RECHTBANw "

06 gn 2014

ANTWERPEN ataelmg i uRIVHOLP

0e Griffier

Griffie

Ondememingsnr 0873.766.397

Benaming (voluit) : Advocatenkantoor Dirk Boeckx

(verkort) :

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Leopoldstraat 20

2300 Turnhout

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,

mod 11.1

2. Vervroegde ontbinding van de vennootschap.

De vergadering beslist éénparig over te gaan tot de vervroegde ontbinding van de

vennootschap.

3. Sluitinq vereffening.

De vergadering stelt vast dat alle passiva van de vennootschap geregeld werden en alle

activa ten gelde werden gemaakt, zodat de vennootschap vereffend is.

De vergadering beslist aldus met eenparigheid van stemmen de vereffening te sluiten.

Het mandaat van de zaakvoerder, te weten de heer Dirk Bceckx, voornoemd, neemt aldus

een einde.

De vergadering verklaart nog dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat

de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende minstens vijf jaar zullen bewaard worden

op het adres te 2300 Turnhout, Leopoldstraat 20.

Voor ontledend uittreksel tot publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Cathérine Goossens.

Geassocieerd notaris.

in bijlage: eensluidende uitgifte.

e

Voorbehouden ean het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

+

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 28.08.2012 12501-0141-009
04/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 29.09.2011 11562-0143-009
02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 28.07.2010 10358-0397-009
28/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.06.2008, NGL 18.07.2008 08441-0068-010
27/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.06.2007, NGL 19.07.2007 07439-0009-011

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR DIRK BOECKX

Adresse
LEOPOLDSTRAAT 20 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande