ADVOCATENKANTOOR MAARTEN SOMERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR MAARTEN SOMERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.335.818

Publication

20/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 08.05.2014, NGL 13.05.2014 14122-0558-010
21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.05.2013, NGL 14.06.2013 13183-0088-010
23/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.05.2012, NGL 14.05.2012 12118-0437-010
05/09/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

zznl',";:. ,llegd ter gri!Fle van de Rechtbank Koophandel te Antwerpen. op Griffie 2 l 4r. 71711

Ordernemingsnr : 0832.335.818

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Maarten Somers

Rechtsvorm : BVBA `s` O Zetei : Hoenderhoflaan 25, 2950 Kapellen Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder werd de maatschappelijke zetel overgebracht naar Albert van Dyctçstraat 5, te 2970 Schilde.

Maarten Somers

zaakvoerder

t

III IIl IIl III irni ii iii NI

X11134386*

met ingang van 25 juni 2011;

Op de laatste blz. van Luilc B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/01/2011
ÿþ Mal ZO

Lies ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1II IIIIIIYIIIIIAIIAIII

*11004925*

~n17^,.l1r.n~ ~~. rlrl (5,7,7~17f~'-~Iy,;rrÎ r~-r.,f~ S" fl~l

Griffie 3 0 DEC. 7010

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Maarten Somers

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2950 Kapellen, Hoenderhoflaan 25

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem op 22 december 2010, ter registratie neergelegd, blijkt dat de heer SOMERS Maarten,geboren te Rumst-Reet op zeven november negentienhonderd drieëntachtig, wonende te 2950 Kapellen, Hoenderhoflaan 25 bus 2, een vennootschap heeft opgericht en meer bepaald een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van de openbaar-makingsvereiste, met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Hoenderhoflaan 25 en met maatschappelijke naam "Advocatenkantoor Maarten Somers".

Zij heeft de uitoefening van louter burgerrechtelijke activiteiten tot doel en zodoende verkrijgt zij de hoedanigheid van koopman niet.

De vennootschap vangt aan op de oprichtingsdatum en is opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van een beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals, mar niet uitsluitend, het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, juridisch expert, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van adviezen, cursussen, lezingen, voordrachten en het publiceren van artikels en boeken in de meest ruime zin, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

- Voorgaande opsomming is niet beperkend.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwe-zenlijking van haar doel te bevorderen.

- De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd zesentachtig aandelen met een nominale waarde van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel.

De inschrijving in geld werd volgestort ten belope van twee/derde.

De statuten bevatten volgende bepalingen betreffende het bestuur:

1 Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder(s), die vennoot moet zijn.

De zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

2. Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

3. Bezoldiging en duur van de opdracht

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Te zelfder tijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

4. Aansprakelijkheid

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is

verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het

gemeen recht en het wetboek van vennootschappen.

Toezicht:

De oprichter heeft verklaard dat uit door hem te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de

vennootschap niet voldoet aan de criteria opgelegd door artikel 130 en volgende van het wetboek van

vennootschappen en. er_ bijgevolg_geen commissaris benoemd_moetworden.._

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

32 33 SYU

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Jaarvergadering:

Jaarlijks op de tweede donderdag van de maand mei om negentien uur beslist de enige vennoot over : -Benoemingen en ontslag van commissarissen, en de vaststelling van hun bezoldiging;

-De eventuele vaststelling van de bezoldiging van de zaakvoerder;

-Het instellen van de vennootschapsvordering tegen de commissarissen;

-Het verlenen van kwijting;

-Het vaststellen van de jaarrekening;

-De bestemming van de beschikbare winst.

De statuten bevatten volgende bepalingen ivm de winstverdeling:

Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot. Nochtans kan de enige vennoot of de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

De statuten bevatten volgende bepalingen ivm de vereffening-ontbinding:

Artikel 12. Ontbinding Vereffening

De vennootschap wordt ontbonden door besluit van een buitengewone algemene vergadering, door rechterlijke beslissing, of door de vaststelling dat ze van rechtswege eindigt.

Het besluit tot ontbinding kan slechts door de algemene vergadering worden genomen met inachtneming van de bijzondere door de wet voorgeschreven procedures.

De akte waarin het ontbindingsbesluit wordt vastgelegd moet in authentieke vorm worden opgemaakt en de notaris moet hierin na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandeling en formali-teiten die hebben geleid tot het besluit.

In zelfde akte worden de conclusies opgenomen van het controleverslag dat de commissaris, de revisor of de accountant heeft opgemaakt over de staat van activa en passiva die niet ouder mag zijn dan drie maanden voor het ontbindingsbesluit en die gevoegd is bij het bijzonder verslag opgesteld door de raad van bestuur waar het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht.

Na haar ontbinding blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder(s) ten ware de algemene vergadering zou besluiten een of meer vereffenaars aan te stellen.

De vereffenaars worden desgevallend aangeduid in gemeen-schappelijk overleg door de Stafhouders van de betreffende Orden of ingeval van meningsverschil, door de Voorzitter van de Raad van bestuur van de Orde van Vlaamse Balies.

De vereffenaar of vereffenaars dienen advocaat te zijn.

Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen. Zij mogen de daden vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen stellen zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven.

Ten ware de algemene vergadering er anders over beslist zijn de vereffenaars aangesteld voor onbepaalde duur en worden zij voor hun opdracht niet bezoldigd. Indien zij met meerderen gelijktijdig in functie zijn, vormen de vereffenaars een college en vertegenwoordigen zij de vennootschap collegiaal, dit wil zeggen door de meerderheid van de leden van het college.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in telkens op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar; het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en eindigt op 31 december 2011.

De eerste jaarvergadering of jaarbeslissing te nemen overeenkomstig artikel 10 van de statuten zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

De heer Maarten Somers, voornoemd, wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur. Bijzondere volmacht

Er wordt volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Roosbroeck Erik", met zetel te 2650 Edegem, Kontichstraat 75, teneinde namens de vennootschap:

- inschrijving te nemen in het rechtspersonenregister, alsook om aile latere wijzigingen of schrappingen uit te voeren;

- namens de vennootschap alle nodige administratieve han-delingen te verrichten tegenover het Ondememingsloket van de vennootschap.

Betreffende voorgaande punten kan de volmachthouder alle formaliteiten vervullen, alle dokumenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is om de oprichting en de latere wijzigingen van de vennoot-schap te volbrengen, zoals onder meer het aanvragen van vergunningen.

De oprichter heeft verklaard op datum van de akte enkel in deze vennootschap enige vennoot te zijn.

Hij erkent de nodige toelichtingen te hebben gekregen van ondergetekende notaris, omtrent zijn hoofdelijke aansprakelijkheid voor de verbintenissen van deze vennootschap indien hij reeds enige vennoot is in de andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De oprichter heeft verklaard bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die tot op datum van de oprichting werden aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, te rekenen van een december tweeduizend en tien

Deze verbintenissen worden geacht van het begin af door haar te zijn aangegaan.

-------- ------------------------------------------

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen van-af de neerlegging van een uittreksel van deze

akte op de griffie van de rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikelen 67, 68, 73 en 76 van het wetboek van vennootschappen.

Verbintenissen . vanaf de datum van de oprichting aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap worden bekrachtigd onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van deze openbaarmakingsvereiste.

Dit uittreksel is uitgereikt voorafgaand registratie, met als doel te voldoen aan de openbaarmakingsvereiste.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerde notaris

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift akte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- be'iouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 27.05.2015 15134-0335-009

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR MAARTEN SOMERS

Adresse
ALBERT VAN DYCKSTRAAT 5 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande