ADVOCATENKANTOOR MEYVIS

Divers


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR MEYVIS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 543.634.619

Publication

08/01/2014
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111 tic rgekwd ter grifflo van de Recidiank van Koophandel te Antwerpen, op

" 19008867 2 7 DEC, 2013

Griffie



Ondememingsnr : C `3 01`cS

Benaming (voluit) : Advocatenkantoor Meyvis

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brechtseweg 102

2990 Wuustwezel (Loenhout)

Onderwerp akte :Burgerlijke BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester iris VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel op 23 december 2013, dat:

Mevrouw Meyvis, Evelien, geboren te Zoersel op 3 mei 1986, echtgenote van de heer Baelemans, Nick, thans wonend te 2990 Wuustwezel, Brechtseweg 102.

NAAM - ZETEL - DOEL

Een Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming "Advocatenkantoor Meyvis", met zetel te 2990 Loenhout, Brechtseweg 102 en waarvan in de statuten het doel letterlijk als volgt werd omschreven: "Artikel 3: Doel

persoon ingeschreven op het tableau van de Orde van Advocaten van Antwerpen, op de lijst van de stagiairs, op de EU-lijst of op de B-lijst voor zover van toepassing, hetzij alleen, hetzij met anderen met wie zij zich mag associëren overeenkomstig de reglementen van de Orde van Vlaamse Balies en de eigen reglementen van de Orde van Advocaten te Antwerpen en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat, voor zover toegelaten door de deontologische beginselen, de reglementen van de Orde van Vlaamse Balies en de reglementen van de Orden van Advocaten waarvan de zaakvoerder en de vennoten deel van uitmaken.

Zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, didactische en andere activiteiten die verband houden met het recht, zoals het geven van lessen en het houden van conferenties, seminaries, colloquia en academische cursussen in België en in het buitenland, de publicatie van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

Zij mag, hetzij alleen, hetzij met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor haar rekening of voor rekening van derden, alle roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die. rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die kunnen. bijdragen tot de ontwikkeling ervan.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen, zonder': dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan het beroep van; advocaat, zoals bepaald door de bevoegde overheden, eerbiedigen, "

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

DUUR

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen met een fractiewaarde van éénlhonderdzesentachtigste (In 861 elk, in geld onderschreven.

Inschriivina in geld

Op het gehele maatschappelijk kapitaal werd met contant geld ingeschreven als volgt: Mevrouw Mevvis, Evelien, voornoemd, stort het bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00) op het door haar geplaatste kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) voor honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (1/1861

' TOTAAL IN SPECIEN GEPLAATST KAPITAAL: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00)

TOTAAL GESTORT KAPITAAL: twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00)

TOTAAL AANTAL ONVOLSTORTE AANDELEN: honderdzesentachtig (186)

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij ING-bank met nummer 630-1182153-73 ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Advocatenkantoor Meyvis", in oprichting, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling, op 17 december 2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier zal blijven bewaard.

BESTUUR & EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders die advocaat moeten zijn. Ieder zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

BENOEMINGEN

In de statuten werd als statutaire zaakvoerder aangesteld:

mevrouw Evelien Meyvis, wonend te 2990 Wuustwezel, Brechtseweg 102.

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

BEPALINGEN I.V.M HET AANLEGGEN VAN RESERVES EN DE WINSTVERDELING

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort-kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen warden uitgekeerd. BEPALINGEN LV.M. HET VEREFFENINGSSALDO

De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder(s) of door de zorgen van één of meerdere vereffenaars die worden aangeduid (minstens wiens aanstelling wordt goedgekeurd) door de stafhouder van de Orde van advocaten te Antwerpen., en die noodzakelijkerwijze advocaat moeten zijn.

Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van , de vennootschap tot een goed einde te brengen. Zij mogen de daden vermeld in de artikelen 186 en 187 van het wetboek van vennootschappen stellen zonder dat zij daartoe een

voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven. - -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

tiM

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

VOORWAARDEN VOOR TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN EN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT

In de statuten werden geen bijzondere voorwaarden opgenomen om aanwezig te mogen zijn op de algemene vergaderingen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar loopt jaarlijks van 1 januari tot 31 december.

Het eerste boekjaar ving aan op de oprichtingsdatum en zal afgesloten worden op 31 december 2014..

JAARVERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni om 20u van elk jaar in de zetel van de vennootschap, op het uur en de plaats in de oproeping medegedeeld. Is de dag waarop de jaarvergadering moet gehouden worden geen werkdag, dan zal ze bijeen komen op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand juni in 2015 om 20.00 uur.

BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichter stelt bij deze aan als bijzondere lasthebber de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Gorris", te 2220 Heist-op-den-Berg, Boudewijnlaan 34, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor de registratie van de vennootschap als B.T.W.- belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Isis VERMANDER

Samen hiermede neergelegd:

*Eensluidend afschrift van de oprichtingsakte.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.06.2015, NGL 09.07.2015 15287-0052-010
17/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

" *jj In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



be 151 3869* III II

a

Bt

st;









~ _..'~I:~ "

06 JUL1 2015

_j afdeling en

Ondernemingsnr : 0543.634.619

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR MEYVIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Brechtseweg 102 - 2990 Wuustwezei (Loenhout)

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging adres maatschappelijke zetel

Ingevolge de bijzondere algemene vergadering van 01.07.2015 werd er volgende beslissing genomen :

het adres van de maatschappelijke zetel is vanaf 01.07.2015 gewijzigd naar Wuustwezelseweg 78, 2990

Wuustwezel (Loenhout).

Meyvis Evelien

zaakvoerster

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR MEYVIS

Adresse
Zetel : Brechtseweg 102 - 2990 Wuustwezei (Loenhout)

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande