ADVOCATENKANTOOR NICHOLAS THOELEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR NICHOLAS THOELEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.183.278

Publication

16/03/2012
ÿþ" t

Mod Word

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

«".-....''"be fer en, vcn Rehthed

C*aááv Aelt'ïevew, 8~

0 6 MAART 2012 Griffie

11*IIAIIIINI I IIIINIInI

s~e3o"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

u

Ondernemingsnr : ooÇÇ . A 8 3 .

Benaming

(voluit)

(verkort) : ADVOCATENKANTOOR NICHOLAS THOELEN

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Goormansstraat, 99, 2240 Zandhoven

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING en STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor Paul van den Hove d'Ertsenryck, met standplaats te Zandhoven, op 2 maart 2012, dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "ADVOCATENKANTOOR NICHOLAS THOELEN", door de heer THOELEN Nicholas Marie Charles Louis, geboren te Etterbeek op 28 juni 1974, wonende te 2240 Zandhoven, Goormansstraat 99,

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- de uitoefening van het beroep van advocaat en alle aanverwante activiteiten, mandaten en functies die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het publiceren van artikels en boeken, het geven van cursussen en voordrachten, en het optreden onder meer als bestuurder, vereffenaar of curator;

- de uitoefening en het stellen van alle handelingen die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat zoals dit in België en binnen de Europese Gemeenschap omschreven is;

- de vennootschap kan hetzij alleen hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende, onroerende, financiële of diverse verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep of die zouden kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze verrichtingen een regelmatig en commercieel karakter mogen krijgen;

- de vennootschap mag met inachtneming van de terzake geldende reglementaire bepalingen samenwerken met andere advocaten, advocatenkantoren of advocaten-associaties door economische samenwerkingsverbanden, Europese economische samenwerkingsverbanden of een ander samenwerkingsverband;

- de vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat -zoals bepaald door de bevoegde instantieseerbiedigen.

Deze opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of venncotschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen.

De zetel is gevestigd te 2240 Zandhoven, Goormansstraat 99.

Het bedrag van het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van waarde met elk een fractiewaarde van één/honderdste (1 /100ste) van het kapitaal.

Het kapitaal is volledig onderschreven a pari en alle en elk van de aandelen werden volstort in speciën ten belope van twee/derde, zodat de som van twaalfduizend vierhonderd (12.400,00) euro thans ter beschikking is van de vennootschap.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald over-eenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt,

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven, beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

R

Voor- Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer al dan niet statutaire zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering, en zolang de vennootschap maar één vennoot telt, aan één zaakvoerder.

behouden aan het Belgisch Als zaakvoerders kunnen enkel en alleen advocaten aangesteld worden, zolang de vennootschap de uitoefening van het beroep van advocaat als doel heeft, zoals omschreven in artikel 3, van deze statuten.

Staatsblad Is benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap., de heer THOELEN Nicholas, voornoemd.

Zowel bij benoeming van één als van meerdere zaakvoerders, kan elke zaakvoerder individueel en afzonderlijk handelend, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap individueel jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in op de datum van de oprichting en eindigt op éénendertig december tweeduizend en dertien.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste donderdag van de maand april, om twintig uur, De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de laatste donderdag van april tweeduizend veertien.

Er bestaat geen verplichting de algemene vergadering te houden op zetel van de vennootschap.

Elke vennoot kan schriftelijk ook elektronisch, in-dien voorzien van elektronisch geldige handtekening, volmacht geven aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen,

Overneming van verbintenissen:

De comparanten verklaarden dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één februari tweeduizend en twaalf.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOLMACHT

De oprichter geeft een bijzonder volmacht aan mevrouw ROBBEN Karlien, wonende te 2240 Zandhoven, Goormansstraat 99, om alle aangetekende zendingen van de vennootschap in ontvangst te nemen en alle daarbij gerelateerde documenten in naam en voor rekening van de vennootschap te ondertekenen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL:

Paul van den Hove d'Ertsenryck, notaris met standplaats te Zandhoven.

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte.





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR NICHOLAS THOELEN

Adresse
GOORMANSSTRAAT 99 2240 ZANDHOVEN

Code postal : 2240
Localité : ZANDHOVEN
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande