AED LEASE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AED LEASE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 842.318.009

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 01.04.2014, NGL 30.04.2014 14109-0240-031
23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 18.07.2013 13322-0556-025
16/01/2012
ÿþa

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr

Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel (volledig adres) :

Mod Worg 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 3 -01- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDI? MECHELEN



1.10-> 009

AE D Lease



I 11 VII 11111 111ff 1111111111111111111111111 11ff 1111

12012119

naamloze vennootschap

Bedrijvenpark De Veert 12 - 2830 Willebroek

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Benjamin DEPUYDT, geassocieerd notaris te Hoegaarden, o 28 december 2011, neergelegd ter registratie, dat:

OPRICHTERS

1. de naamloze vennootschap "A.E.D. RENT", met zetel te 2830 Willebroek, Bedrijvenparki De Veert 12, RPR Mechelen, ondernemingsnummer 0451.899.343, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Peter Verhaegen, te Puurs, op 18 januari 1994;

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "I'M" met zetel te 1750 Lennik, Joseph Van den Bosschestraat 171, ingeschreven in het rechtspersonenregister en onderworpen aan de BTW onder nummer 0834.969.961, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Jean-Luc Peêrs te Vilvoorde op 23 maart 2011;

VORM-NAAM

een naamloze vennootschap hebben opgericht onder de naam "AED Lease".

ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 2830 Willebroek, Bedrijvenpark De Veert 12. De zetel kan

zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, alsmede in Brussel, bij besluit van de raad van bestuur.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden,; voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-het aanschaffen en in huur geven, huurkoop, leasing, renting, onder welke vorm ook, van: allerhande materieel, machines, uitrustingen of vervoermiddelen

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle roerende en onroerende. verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch` rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij mag zich: borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in: de meest ruime zin evenals persoonlijke of zakelijke zekerheden verlenen, in het bijzonder ten: voordele van groepen, ondernemingen of vennootschappen waarin de vennootschap belangen houdt,: in het kader van haar activiteiten, evenals het financieren of herfinancieren van haar activiteiten.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of. vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming: kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren.

KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op één miljoen euro (¬ 1.000.000,00), verdeeld in duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van waarde, vertegenwoordigend elk één/duizendste van het: maatschappelijk kapitaal, dat volstort werd ten belope van dertig procent bij de oprichting op een: rekening bij ING België, hetgeen ondergetekende notaris bevestigt. Bijgevolg dient: voormelde.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ti naamloze vennootschap "A.E.D. RENT" nog ¬ 595.000,00, en voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PM" nog ¬ 105.000,00 te volstorten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan de raad van bestuur

De raad van bestuur is als college bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens

de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is; hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onder voorbehoud van:

a) bijzondere door de raad van bestuur aan één van zijn leden toevertrouwde opdrachten;

b) opdrachten van dagelijks bestuur bepaald overeenkomstig de hierna vermelde bepalingen betreffende het dagelijks bestuur;

c) alle bijzondere volmachten welke de raad van bestuur zou kunnen geven aan welkdanige personen, al dan niet leden van de raad van bestuur,

wordt de vennootschap vertegenwoordigd ten aanzien van derden, in rechte, zowel als eiser als verweerder, alsmede in de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn medewerking verleent, hetzij door een afgevaardigd-bestuur-der, hetzij door twee bestuurders, die, in geen geval, het bewijs van een voorafgaande machtiging van de raad van bestuur zullen moeten voorleggen.

Bevoegdheidsbeperkingen desgevallend in de statuten opgenomen, alsook een eventuele verdeling van taken zijn niet aan derden tegenstelbaar, zelfs als ze openbaar gemaakt worden.

Werden benoemd tot bestuurders van de vennootschap:

-voormelde vennootschap I'M met als vast vertegenwoordiger de Heer Eddy DE GREEF,

wonende te Lennik, Joseph Van den Bosschestraat 171;

-de Heer ROGGEMAN Glenn, wonende te 2870 Puurs, Kapel-straat 11B;

-voormelde vennootschap "AED Rent" met als vaste vertegenwoordiger de Heer YEE Stefan, wonende te Hoegaarden (Meldert), Molenstraat 10.

Voormelde vennootschap I'M met als vast vertegenwoordiger voormelde Heer Eddy DE GREEF werd door de raad van bestuur benoemd tot afgevaardigd bestuurder die tevens belast werd met het dagelijks bestuur en die voor het dagelijks bestuur alleen kan optreden.

Voormelde Heer ROGGEMAN werd door de raad van bestuur benoemd tot voorzitter van gezegde raad.

COMMISSARIS-REVISOR

De aandeelhouders hebben de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE MOL, MEULDERMANS & PARTNERS, Vrijheidstraat 91 te 2850 BOOM, RPR BTW BE 0475.994.341, met als vertegenwoordiger de Heer MEULDERMANS Kris, kantoorhoudende in gezegde vennootschap, benoemd tot commissaris-revisor voor een duur van drie jaar, dit mits de jaarlijkse vergoeding, exclusief belasting op toegevoegde waarde, van tweeduizend euro.

VOLMACHT

Er werd zij volmacht gegeven aan accountantskantoor "DE BOECK BEN", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, RPR BTW BE 0424.106.170, met zetel te 2820 Bonheiden, Grote Doelstraat 5, en haar aangestelden om alle formaliteiten te vervullen nodig of nuttig voor de oprichting van de vennootschap en ten dien einde in naam van het bestuur alle documenten te tekenen.

JAARVERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand april om zeventien uur (17.00 u.) in de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in 2013.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste boekjaar begint vanaf 28 december 2011 en zal eindigen op 31 december 2012.

VERDELING VAN DE WINST

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de

nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

uit. Van deze winst wordt ten minste éénitwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan wordt gereserveerd.

Bij bestaan van aandelen zonder stemrecht, voor zover deze niet meer dan één/derde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen of hebben vertegenwoordigd, geven zij recht op een preferent en opvorderbaar dividend, waarvan het bedrag wordt vastgesteld bij uitgifte, alsmede op een recht in de uitkering van het winstoverschot, dat niet lager mag zijn dan dat van het winstoverschot van aandelen met stemrecht.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

VERDELING VAN HET LIOUIDATIESALDO

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

Voor zover het aantal aandelen zonder stemrecht niet meer dan één/derde van het maatschappelijk kapitaal ver-tegenwoordigen of hebben vertegenwoordigd geven zij een voorrecht op de uitkering van het na vereffening over-blij-vende saldo, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat uitgekeerd aan de houders van aandelen met stemrecht.

KEUZE VAN WOONPLAATS

" De vennoten, de zaakvoerders, commissarissen, de di-recteurs en vereffenaars die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze van woon-plaats in de maatschappelijke zetel, waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan.

Voor analytisch uittreksel

Benjamin DEPUYDT, geassocieerd notaris















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Gelijktijdig neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel: uitgifte en uittreksel akte en KBO- formulieren.







Op de laatste blz. van Luik 6 vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/06/2015
ÿþ Mad Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

11111111111111111111

N E E~,~~' ~.." ~

~...

I - JUNI 205

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

RECHTBANK van KOs1,i;1-1rt1,,v...

Af<iTIN-E.H _1=b1,-â1`û.

.~'_;

Ondernemingsnr : 0842.318.009

Benaming

(voluit) : AED LEASE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bedrijvenpark De Veert 12 - 2830 Willebroek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

De algemene vergadering bijeengekomen op 7 april 2015 heeft beslist om bvba De Mol, Meuldermans & Partners - Bedrijfsrevisoren, met zetel te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, vertegenwoordigd door de heer Kris Meuldermans, wonende te 3190 Boortmeerbeek, Vondelingenstreat 18, bedrijfsrevisor te herbenoemen tot commissaris voor een periode van 3 jaar. Behoudens het geval dat de afsluitdatum van de vennootschap wordt gewijzigd, za! het mandaat betrekking hebben op de boekjaren welke afsluiten op 31 december 2015, 31 december 2016 en 31 december 2017 en dit tot de algemene vergadering van 2018.

Eddy De Greef

gedelegeerd bestuurder

Coordonnées
AED LEASE

Adresse
BEDRIJVENPARK DE VEERT 12 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande