AED STUDIOS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AED STUDIOS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 539.704.337

Publication

08/10/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod PDF 91.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 5-3'3 IO\t 3s4

Benaming (voluit): AED Studios

(verkort) ;

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :2830 Willebroek, Bedrijvenpark De Veert 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst :

Er blijkt uit een akte verleden voor Benjamin DEPUYDT, geassocieerd notaris te Hoegaarden, op 25 september

2013, neergelegd ter registratie, dat:

OPRICHTERS

1. "A.E.D. Rent", naamloze vennootschap, met zetel te 2830 WilIebroek, Bedrijvenpark De Veert 12, RPR Mechelen, BTW BE 0451.899.343, opgericht bij akte verleden voor notaris Peter Verhaegen te Puurs op 18 januari 1994;

2. "A.E.D. Display", naamloze vennootschap, met zetel te 2830 Willebroek, Bedrijvenpark De Veert

12, RPR Mechelen, BTW BE 0886.606.724, opgericht bij akte verleden voor notaris Rose-Marie BAETENS te

Mechelen op 22 januari 2007;

VORM - NAAM

een naamloze vennootschap hebben opgericht onder de naam "AED Studios".

ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 2830 Willebroek, Bedrijvenpark De Veert 12. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, alsmede in Brussel, bij besluit van de raad van bestuur.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- alle activiteiten, werkzaamheden en investeringen die betrekking hebben op de productie en commercialisatie van audiovisuele opnames, het verlenen van audiovisuele en communicatiediensten, de exploitatie van een filmen televisiebedrijf, het alles in de meest ruime zin van het woord;

- het verhuren van studio's en evenementenhallen voor het organiseren en laten plaatsvinden van concerten, evenementen, exposities, beurzen en feesten;

- het verhuren van studio's en evenementenhallen aan televisiebedrijven, productiebedrijven, broadcastbedrijven teneinde hen de mogelijkheid te bieden voorbereidingen te treffen, opbouwen van podia en decors en repetities; - verhuur van kantoorruimtes, uitbating als businesscenter met bijkomende administratieve diensten, uitbating van een restaurant, verhuur van studio's (in de betekenis van zijnde kleine appartementen), aanbieden van catering en hotelfaciliteiten;

- het verwerven en vervreemden van onroerende goederen met uitsluiting van de handelingen als vastgoedhandelaar; het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering of het verlenen van soortgelijke rechten betreffende onroerende goederen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel en die de opbrengst van de onroerende goederen moeten bevorderen, zoals het onderhoud van deze goederen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële

NEERGEL.EC  %

27 -09- 2013

GRIFFIE RBOHTBANH Lvan

EN

KOOPHANDEL ti:

i

V i







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag aile leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

KAPITAAL

Het kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt TWEE MILJOEN EURO (¬ 2.000.000,00). Het is verdeeld in twintigduizend (20.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénitwintigduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd volledig volstort bij de oprichting op een rekening bij ING België, hetgeen ondergetekende notaris bevestigt.

BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist minimum aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met absolute meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders, Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend, tenzij de raad uit slechts twee leden bestaat.

De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd:

- hetzij door twee bestuurders samen optredend;

- hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder;

- hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Werden benoemd tot bestuurders van de vennootschap:

- de Heer ROGGEMAN Glenn, wonende te 2870 Puurs, Kapelstraat 11B;

- gezegde vennootschap A.E.D. Rent, met als vast vertegenwoordiger de Heer DE GREEF Eddy, wonende te 1750 Lennik (Sint-Kwintens-Lennik), Joseph Van den Bosschestraat 171;

- gezegde vennootschap A.E.D. Display, met als vast vertegenwoordiger de Heer YEE Stefan, wonende te 3320 Hoegaarden (Meldert), Molenstraat 10.

De bestuurders zijn benoemd tot de jaarvergadering van tweeduizend negentien.

Gezegde Heer ROGGEMAN Glenn werd door de raad van bestuur benoemd tot gedelegeerd bestuurder. COMMIS SARIS-REVISOR

De aandeelhouders hebben de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE MOL, MEULDERMANS & PARTNERS, Vrijheidstraat 91 te 2850 BOOM, vertegenwoordigd door de Heer MEULDERMANS Kris, kantoorhoudende in gezegde vennootschap, benoemd tot commissaris-revisor voor een duur van drie jaar.

Bekrachtiging handelingen gesteld in naam van de vennootschap in oprichtina.

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, werden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij de oprichting bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van één mei tweeduizend dertien tot op het moment van de oprichting, en meer in het bijzonder, zonder hiertoe beperkt te zijn, (a) de Overeenkomst tot Overdracht van Activa van de Alfacam Vennootschappen ondertekend op l7 september 2013 en (b) de overeenkomst met KBC Immolease nv en met KBC Lease Belgium nv op 14 augustus 2013.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van de oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap, binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

JAARVERGADERING

Luik B - vervolg

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand mei om tien uur (10.00u). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in 2015.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op I januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar begint op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal

eindigen op 31 december 2014.

VERDELING VAN DE WINST

De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

VERDELING VAN HET LIOUIDATIESALDO

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

Voor analytisch uittreksel

Benjamin DEPUYDT, geassocieerd notaris

Gelijktijdig neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel: uitgifte en uittreksel akte en KBO-formulieren.

..e...--4

~ : ~

'Voorbehouden aan het Bélg -sc I Staatsblad

Coordonnées
AED STUDIOS

Adresse
BEDRIJVENPARK DE VEERT 12 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande