AEDIFI PROJECTEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AEDIFI PROJECTEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.418.332

Publication

23/05/2013
ÿþ mod 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

lieergeregd fer win de Rerfi#bia van Koophandel }e Anfwerpenr

~. 3 MEI 2013

i

OndeE ¬ temsingsnr Q534.418 " 332

Eenaminp, (voluit) : AEDIFI PROJECTEN

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meeuwenlei 8

(volledig adres) 2900 Schoten

Onderwerpen) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóér registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 8 mei 2013, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "AEDIFI PROJECTEN".

2. Zetel: 2900 Schoten, Meeuwenlel 8.

3. Oprichters:

1. De heer vAN dE GEEST Gerrit, geboren te Bunschoten (Nederland) op 2 januari 1951, wonende te 2900 Schoten, Meeuwenlei 8;

2. De naamloze vennootschap "AGETRI", rechtspersonenregister Antwerpen 0454.898.227, met zetel te 2900 Schoten, Meeuwenlei 8,

Alhier vertegenwoordigd door haar afgevaardigd bestuurder alleen handelend, te weten de heer vAN dE GEEST Gerrit, voornoemd,

4. Kapitaal: 500.000,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 150.000,00 euro.

6. Nog niet volgestorte inbrengen: 350.000,00 euro.

- sub 3.1: 70,00 euro;

- sub 3.2: 349.930,00 euro.

7. Samenstelling: in geld.

8. Boekiaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertfg december, Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2014.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na

vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen,

12. Statutaire zaakvoerder: voor de duur van de vennootschap: de heer vAN dE GEEST Gerrit, voornoemd.

13. Commissarissen: geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1, De uitbating van een onderneming voor projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat zoals

de promotie, realisatie, verkoop en commercialisatie van projecten.

Onder projectontwikkeling wordt onder meer maar niet uitsluitend verstaan het begeleiden van

bouwprojecten, het_verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de

Op de leatste biz. ven 1..t e" vermelden : Recta " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tere aanzien van derden te vertepernvoordigen

Versa : Naam an handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mari 11.1

bouwheer, het onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers en andere betrokken personen, het optreden tegenover allerlei overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures tot de coërdinatie van de bouwwerken en de controle daarop tijdens en nadien alsook als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiingswerken door onderaannemers.

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, promotie van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin met inbegrip van de onroerende leasing.

2. Het beheer van een patrimonium, samengesteld tilt onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer'. aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, ordenen, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen en verbouwen, en alle mogelijke handelingen die kaderen in het beheer van een onroerend vermogen in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen.

3. Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze wettelijk voorbehouden aan deposito- en spaarbanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstelten en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

15. Gewone aloemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tweede maandag van de maand juni om zestien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2015.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten: Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door ABN-AMRO Bank.

18. Bijzondere volmacht Er werd aan mevrouw Johanna lmbrechts, wonende te 2960 Brecht, Rozenlaan 16 en mevrouw Christine Melo, wonende te 2970 Schilde, Vijverlaan 54, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de ' inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht,

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

~,~..

,

+oor-"ttahOt1def aan het E2,Igisch St sbld



















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz van Luik E; vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heirit vair de perso(o)nien) hevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertc.gen': oordigen

Verse, ; Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.09.2015, NGL 29.09.2015 15621-0568-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.08.2016, NGL 31.08.2016 16574-0227-012

Coordonnées
AEDIFI PROJECTEN

Adresse
MEEUWENLEI 8 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande