AENEIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AENEIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.207.562

Publication

17/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.08.2013, NGL 13.12.2013 13683-0027-012
24/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.08.2012, NGL 20.12.2012 12669-0306-011
13/07/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lfe6rgelegd ter griffie van de Rechtbank, van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 0 4 .1111.1 2012

III IIIN II IIIII IVIII

" iaiasssv*

Vo

beho aan Belg

Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0808.207.562

Benaming (voluit) :AENEIS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beemdenstraat 6

2520 Raast-Broechem

Onderwerp akte :Fusie

i Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem op 22 juni 2012, ter registratie neergelegd, blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone lif algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AENEÏS", waarvan de zetel gevestigd is te 2520 Ranst; Broechem, Beemdenstraat 6, opgericht bij akte verleden voor notaris Alvin Wittens te Wijnegem op drie december tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijftien december nadien, onder nummer 20081215/0193620, waarbij onder meer volgende besluiten werden goedgekeurd: Enige besluit: besluit tot fusie.

1, De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen, waarin voorgesteld wordt de fusie van overgenomen vennootschap RP Ruben Power, te 2520 Ranst-Broechem, Beemdenstraat 6 met overnemende vennootschap AENEÏS door overgang van gans het vermogen van de overgenomen vennootschap RP Ruben Power op de overnemende vennootschap AENEIS, die houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap RP Ruben Power.

De algemene vergadering van de overgenomen vennootschap RP Ruben Power besluit tot ontbinding van deze vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de overnemende vennootschap AENEÏS.

3. De algemene vergadering van de overnemende en overgenomen vennootschappen besluiten tot de fusie door overgang van gans het vermogen van de overgenomen vennootschap RP Ruben Power op de overnemende vennootschap AENEÏS, die houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap RP Ruben Power, over te gaan.

4. Bijgevolg gaat gans het vermogen van de overgenomen vennootschap RP Ruben Power, met alle rechten en plichten, over op de overnemende vennootschap AENEÏS. Kapitaal, reserves, provisies en schulden gaan op de overnemende vennootschap over.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend en twaalf worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap AENEIS.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerde notaris

Hiermede samen neergelegd:

-afschrift akte

-volmachten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/03/2012
ÿþ Mod Wortl 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0808.207.562 Benaming

(voluil) : Aeneïs

(verkort) :

Neergelegd ter griffie von de Rechtbank van Koophandel ta Antwerpen, op

09M'Af2912

Griffie

1111111211011611i111

bt

E Si

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Beemdenstraat 6, 2520 Ranst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

A.IDENTIFICATIE VAN DE VENNOOTSCHAPPEN

De zaakvoerder van de Vennootschap stelt vast dat:

Aeneïs BVBA, Beemdenstraat 6, 2520 Ranst, RPR Antwerpen, Ondememingsnummer 0808.207.562

Opgericht blijkens akte voor Notaris Wittens Alvin te Wijnegem op 03/12/2008, verschenen in de bijlagen van het B.S. van 15/12/2008 onder het nummer 0193620.

Aeneïs BVBA is houdster geworden van alle aandelen van RP Ruben Power BVBA en tengevolge de; voorgestelde fusie onderworpen aan de artikelen 676 en 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap die wordt overgenomen is:

RP Ruben Power BVBA, Broechemsesteenweg 121D, RPR Antwerpen, Ondernemingsnummer 0441.942.094

Opgericht blijkens akte voor Notaris Steenackers Armand te Antwerpen op 1211111990, bekendgemaakt in de bijlagen van het B.S. van 24/11/1990 onder het nummer 9011424-566 en waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd bij akte op 30 april 2009 ingevolge de partiële splitsing, bekendgemaakt in de, bijlagen van het B.S. van 15 mei 2009 onder het nummer 0069218.

B.VERRICHTING

De zaakvoerders van beide vennootschappen verklaren dat ze aan hun respectievelijke Algemene Vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen waarbij het gehele vermogen  zowel alle rechten en plichten  van RP Ruben Power BVBA overgaat naar Aeneïs BVBA en dit zoals uitgelegd in artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen:

"Tenzij anders bij wet bepaald, wordt met fusie door overneming gelijkgesteld

1° de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden;"

Er zullen geen nieuwe aandelen worden uitgegeven gezien de vennootschap Aeneïs BVBA eigenares is van alle aandelen van RP Ruben Power BVBA.

Het maatschappelijke doel van elk van de vennootschappen is als volgt:

Doel vennootschap Aeneïs BVBA die overneemt:

"Het uitoefenen van mandaten van beheer en/of toezicht in vennootschappen of ondernemingen van gelijk

welke aard, en het verstrekken van advies en bijstand in verband met het technisch, administratief,

bedrijfsekonomisch en algemeen beheer van ondernemingen en vennootschappen;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Voor-4e :ouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De deelneming, onder gelijk welke vorm, aan de oprich-'ting, de uitbreiding, de omvorming, de fusie, de opslorping en de kontrole van ondernemingen van gelijk welke aard, en het verlenen, aan ondernemingen waarin de vennootschap belang stelt, van alle hulp, onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen;

Het verwerven van participaties onder gelijk welke vorm, in gelijk welke Belgische of buitenlandse onderneming, en het beheer van deze participaties;

Het aankopen, verkopen, valorizeren, verkavelen, het doen bouwen, het inrichten en het uitbaten van ' onroerende goederen.

' De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële

en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken."

Doel van de vennootschap RP Ruben Power BVBA die wordt overgenomen:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland het rationeel en doelmatig beheer waar te nemen van haar zowel roerend als onroerend vermogen, meer bepaald de verhuring, verpachting en onderhoud ervan.

Binnen de perken van dit beheer zal de vennootschap in de vorm van beleggingen alle roerende en onroerende goederen kunnen aankopen, vervreemden, huren en verhuren, al dan niet hypothecaire leningen , aangaan of toestaan, zonder dat deze opsomming beperkend is.

Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële-, handels- en sociale aangelegenheden. Het' betreft onder andere de werkzaamheden op gebied van algemeen management en organisatie, secretariaat, ' marketing, publiciteit en public-relations.

Zij kan hiertoe haar diensten als bemiddelaar aanbieden aan om het even welke personen, ondernemingen, verenigingen of instellingen of ermee contracteren en samenwerken zo in België als in het buitenland.

Zij kan optreden als gevolmachtigde of als lasthebber in naam en voor rekening van aile derden.

Zij zal al deze verrichtingen mogen doen in eigen naam en voor eigen rekening, evenals voor rekening van derden, al dan niet vennoten.

Om dit doel te bereiken zal zij alle industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen.

Bovendien kan zij door middel van participatie, inbreng, fusie, opslorping of enige andere vorm van integratie, associatie of samenwerking, deelnemen In andere Belgische of buitenlandse vennootschappen of ondernemingen, wanneer dit kan bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

Zij kan zich ten gunste van deze vennootschappen en anderen borgstellen of hun aval verlenen, optreden als hun agent of vertegenwoordiger,

Zij kan leningen of voorschotten toestaan aan haar vennoten, evenals aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

C.MOTIVERING VAN DE VERRICHTING

Aeneïs BVBA heeft alle aandelen van RP Ruben Power BVBA verworven. RP Ruben Power BVBA bezit een onroerend goed dat door de vennootschap verhuurd wordt, De enige activiteit van Aeneïs BVBA bestaat uit het beheer en het management van de vennootschap RP Ruben Power BVBA. Aangezien Aenëis BVBA geen andere deelnemingen meer bezit en ook geen nieuwe participaties wenst aan te gaan, dringt een vereenvoudiging en reorganisatie van de huidige structuur zich op. Aangezien dit een aanzienlijke administratieve vereenvoudiging tot gevolg zal hebben zal dit uiteraard een positieve weerslag hebben op de algemene kosten.

D.OVERIGE PUNTEN

De handelingen van de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor ' rekening van de overnemende vennootschap vanaf 0110112012.

Er worden door de overnemende vennootschap geen rechten toegekend aan de vennoten van de overgenomen vennootschap die bijzondere rechten hebben, noch aan de houders van andere effecten dan aandelen.

Er worden in het kader van de fusie geen bijzondere voordelen toegekend aan de zaakvoerders van de te fuseren vennootschappen.

Gedaan te Antwerpen op 08 februari 2012.

Van Dyck Sylvia,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o}n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 26.08.2011, NGL 21.12.2011 11642-0138-014
22/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 13.12.2010, NGL 20.12.2010 10634-0532-011
18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 28.09.2015, NGL 17.12.2015 15690-0481-012

Coordonnées
AENEIS

Adresse
BEEMDENSTRAAT 6 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande