AGNUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AGNUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.679.283

Publication

16/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 11.06.2014 14162-0237-014
06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 05.06.2013 13148-0299-013
23/01/2012
ÿþ mod 11.1

1118



li,~_~'~'~J'~t ' '72) In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

- --- - --- - -~

IIImuiiouu~iioiiiipui

" isoa~

~ vv

Ondernemingsnr : tri _C73

Benaming (voluit) : Agnus

(verkort) :

be

a Bi Ste

-NEERGELLCat7

GRIFFIE RECHTBANK VAN

f 2 JAN. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffi9e griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Doornboom 1

2460 Kasterlee

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte, verleden voor notaris Herbert STYNEN te Kasterlee op 4 januari 2012, neergelegd váór : registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht:

1. Rechtsvorm en naam: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op, onder de benaming "AGNus".

2. Zetel: 2460 Kasterlee, Doornboom 1.

3. Maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ), volledig geplaatst en volstort.

4. Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegen woordigd door honderd twintig (120) aandelen met fractiewaarde.

5. Boekjaar: Het boekjaar begint elk jaar op 1 januari en eindigt op 31 december. Op 31 december,;

van elk jaar wordt de boekhouding afgesloten en de zaakvoerders maken binnen de maand een inventaris op en stellen de jaarrekening vast.

Het eerste boekjaar begint op de dag dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt (bij de',: neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank vanl: koophandel) en eindigt op 31 december 2012.

Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling' van het na vereffening overblijvende saldo: Van het batig saldo dient, overeenkomstig artikel 319) van het Wetboek van Vennootschappen, vooreerst minstens vijf percent te worden afgehouden om' aldus de wettelijke reserve te vormen. Deze afhouding is niet meer verplicht van zodra het reser vefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Wat overblijft krijgt een bestemming die door de algemene vergadering wordt bepaald. Geen uitkering mag evenwel' geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat; blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle: reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient' gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. Na. goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over,: de aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Bij ontbinding van de vennootschap, voor welke reden en op welk moment ook, benoemt de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars en beslist over hun bevoegdheden en eventuele bezoldiging en over de wijze van vereffening, overeenkomstig de wettelijke bepalingen,: terzake. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het onbekwaam worden, het, faillissement of het onvermogen van een vennoot.

Na tegeldemaking van het actief en aanzuivering van het passief wordt het batig saldo uitgekeerd, tegen teruggave van de aandelen in verhouding tot hun volstorting, en daarna wordt het saldo verdeeld tussen de vennoten overeenkomstig het aantal aandelen dat zij bezitten.

7 Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd door de'i algemene vergadering voor een door haar bepaalde termijn. Indien de vennootschap nog slechts;: één vennoot telt, wordt ze bestuurd door de enige vennoot of door één of meer natuurlijke perso-i _. nen,___door__hem__benoemd,__optredend._in__.plaats..van___de..algemene__ vergadering.._Jndien__de'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'; 6.

mod 11,1

vennootschap bestuurd wordt door één zaakvoerder kan deze alleen alle noodzakelijke of nuttige handelingen stellen tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens diegene die de wet heeft voorbehouden aan de algemene vergadering. Indien de vennootschap meerdere zaakvoerders telt treden deze op als college waarbij ze beslissen met een eenvoudige meerderheid van stemmen. De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders kan speciale bevoegdheden delegeren aan om het even welke mandataris. De vennootschap wordt bij haar handelingen, ook diegene waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, en in rechte vertegenwoordigd, door de zaakvoerder, als er maar één is, of door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend, zo er meerdere zijn, of door haar bijzondere mandatarissen, binnen de grenzen van hun mandaat. Indien het handelingen aangaat die een bedrag betreffen, niet hoger dan tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500), dan kan ook één zaakvoerder alleen optreden. Behalve indien de algemene vergadering er bij de benoeming anders over beslist, is het mandaat van zaakvoerder onbezoldigd. De vergadering heeft beslist om het aantal zaakvoerders vast te stellen op één en stelde tot deze functie aan, de heer MOJIC Ivan, geboren te Parijs (Frankrijk) op 9 december 1977, wonende te 2500 Lier, Berlaarsesteenweg 81, die uitdrukkelijk verklaarde te aanvaarden. Zijn mandaat is onbezoldigd. Hij wordt benoemd voor onbepaalde duur, behoudens herroeping of ontslag.

8. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland en voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-- De uitbating van aile activiteiten die behoren tot de zogenaamde horecasector, en in het bijzonder het inrichten en uitbaten van één of meer herbergen, tavernen, bars, drankhuizen, koffiehuizen, restaurants, hotels en traiteurservice met inbegrip van roerende verhuring. Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard te begrijpen in de ruimste zin;

 De klein- en groothandel van voedingswaren en dranken;

 De klein- en groothandel van meubilair en keukens;

Schrijnwerkerij;

De aan- , verkoop en verhuur van onroerende goederen in eigen beheer;

De vennootschap mag aile bewerkingen doen van industriële, commerciële, of financiële, roerende of onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven en waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan deelnemen in andere vennootschappen, evenals hun bestuur waarnemen, technische, administratieve en financiële bijstand verlenen. De vennootschap kan alle maatregelen nemen die nuttig of dienstig zijn tot het bereiken van haar maatschappelijk doel. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

9. Jaarvergadering: De algemene vergadering komt elk jaar samen op de eerste werkdag van juni om 10.00 uur.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatshebben op de eerste werkdag van juni van het jaar 2013.

10, Volmacht: De oprichters hebben bijzondere volmacht gegeven aan de heer Stephan GEPTS, Mastenlaan 5 te 2460 Kasterlee, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, bij de Registratiecommissie en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Voor analytisch uittreksel, verleend voor inlassing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte.

Notaris Herbert STYNEN

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

08/08/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
AGNUS

Adresse
DOORNBOOM 1 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande