AGRI HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AGRI HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.877.691

Publication

17/08/2012
ÿþ mod 11.1

~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ili~n i`º%OR,C11lu}7üd 1et A!I$t?'e~ar ~ ~t,fr--- -/ Griffie 0 7 AUG ZmZ

111011111101111 111

*12142897*

vc beh

aar'

Be1ç Staat

111

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) :AGRI HOLDING

ir (verkort) :

ir

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bosruiterlei 10

2950 Kapellen

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor Xavier De Boungne, geassocieerd notaris te Kalmthout op 2 augustus' 2012, BLIJKT DAT:

Door de heer PEETERS, Roland Franciscus Maria, geboren te Zundert (Nederland) op 14 juni 1967,! wonende te 2950 Kapellen, Bosruiterlei 10 een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, onder de benaming AGRI HOLDING met zetel te 2950 Kapellen, Bosruiterlei 10, met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (é; 18.600,00-) verdeel over 186 aandelen en welke volledig volstort werden door de oprichter.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld, hetwelk werd gedeponeerd op een bijzondere, rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de KBC Bank, waarvan het bewijs; van deponering onder de vorm van een attest afgeleverd door voornoemde instelling, aan', ondergetekende notaris werd overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel:

VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle; i! verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten; (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ..,), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen; aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren,; verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van; projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en; verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden; hebben van voormelde roerende en onroerende goederen

;: 2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle;

verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het; verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties,; kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door; Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle; handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen,; hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Il. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET

DERDEN

1, Het voeren van de directie, bestuur, leiding en management over andere vennootschappen,

bedrijven, ondernemingen en verenigingen.

2. Het verstrekken van managementsdiensten op het gebied van de landbouw 3, Het verstrekken van juridische en fiscale adviezen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

igQ "} G g2

mad 11.1

y ~ Voor-

ala~ behouden

aan he't

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge



t

4. Het voeren van administratie.

5. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

6. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

7. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies en in het bijzonder deze van vereffenaar van andere vennootschappen.

8. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkoper, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

9. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

10. Commerciële begeleiding en opvolging van onroerende goed projecten.

111. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht,

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies,

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie,inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Als zaakvoerder aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte, werd de oprichter de heer Roland PEETERS benoemd. Er werd geen commissaris benoemd.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar; het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en dertien. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de oproeping, op de derde dinsdag van de maand juni om 14.00 uur.

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeel heeft recht op één stem. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordt het eraan verbonden stemrecht geschorst evenals voor de niet volgestorte aandelen zolang de behoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn. Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven. Bij vereffening van de vennootschap zal het vennootschapsvermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.

Volmacht werd verleend aan de heer Hans GRIFFIOEN, boekhouder en de heer Peter HUISMAN, met recht van indeplaatsstelling, om elk afzonderlijk, zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank vcor ondernemingen, de Btw-administratie, de belastingdiensten en andere overheidsinstanties.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

e opgemaakt vóór registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Samen hiermee neergelegd met uitgifte.

De notaris, Xavier De Boungne (Ds. SKM)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan hei

Belgisch

Staatsblad

.l.

~

t.~~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 01.08.2015 15378-0520-012
22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 19.08.2016 16436-0587-012

Coordonnées
AGRI HOLDING

Adresse
BOSRUITERLEI 10 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande