AGYP CONSTRUCTIONS & TECHNICS, AFGEKORT : AGYP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AGYP CONSTRUCTIONS & TECHNICS, AFGEKORT : AGYP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 861.655.948

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.06.2014, NGL 14.07.2014 14310-0350-011
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 24.07.2013 13355-0370-011
20/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 13.08.2012 12408-0468-011
29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 19.08.2011 11427-0082-011
25/03/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mii lll lihI ilili III I m om iii iii iii

+11046007*





Neeeegd fer grffie vas de

~

mn

5 Ï . 6R12~tjre hammam

Gd*? ®riffier.

Ondernemingsnr : 0861.655.948

Benaming : "AGYP CONSTRUCTION &TECHNICS"

(voluit)

Rechtsvorrn : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vin kenstraat 31

2530 Boechout

Onderwerp akte : BVBA: statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom Bogaert te Wilrijk-Antwerpen op 09/03/2011, neer te leggen op het zevende registratiekantoor te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen met eenparigheid werden genomen :

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist te ontslaan als statutaire zaakvoerders: de heer Raymond De Loose en de heer Matthias Vandemaele, beide voornoemd en verleent tevens volledige kwijting en décharge voor de hele duur van zijn bestuur.

Tot nieuwe gewone zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden benoemd

- de heer DE LOOSE Raymond, voornoemd, welke aanvaardt onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Zijn mandaat geldt voor onbepaalde duur en is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

- mevrouw ZAJTMANN An, geboren te Wilrijk op zes januari negentienhonderd eenentachtig, [Identiteitskaart nummer : 591-0033115-43 - Rijksregister nummer : 81.01.06-084.86], wonend te 2530 Boechout, Vinkenstraat 31.

Mevrouw An Zajtmann is alhier tussengekomen en aanvaardt onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Haar mandaat geldt voor onbepaalde duur en is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

De vergadering beslist dat artikel 12 van de statuten voortaan als volgt luidt:

"Artikel 12: Bevoegdheden van de zaakvoerders.

12.1 Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, die de vennootschap geldig vertegenwoordigt jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder.

12.2 Telt de vennootschap meerdere vennoten. dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

12.2.1 De vennootschap telt één zaakvoerder : de enige zaakvoerder mag alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden, en hij vertegenwoordigt geldig de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder met die beperking dat voor alle beslissingen die betrekking hebben

- op de aan-, verkoop, leasing, verhuring van onroerende goederen,

- kredieten,

- het stellen van waarborgen,

- het aanwerven en het ontslaan, de promotie en de bezoldiging van personeelsleden en medewerkers,

- de deelname van de vennootschap aan de oprichting of een kapitaalverhoging van een andere vennootschap,

- verbintenissen die een bedrag van vijfentwintigduizend (25.000,00) euro te boven gaan, hierbij niet inbegrepen de verbintenissen die kaderen binnen de normale, dagelijkse werking van de vennootschap, zelfs al overstijgen deze verbintenissen voormeld bedrag,

de enige zaakvoerder het voorafgaande akkoord van de algemene vergadering van de vennoten moeten bekomen

12.2.2 De vennootschap telt twee of meerdere zaakvoerders : elke zaakvoerder mag alle handelingen -.stellen _die_ nodig. of_ nuttig zijn_ voor_ de _verwezenlijking_ van_ het.doel, van. de_vennootschap, .behalve deze_ die. de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Lutk B - Vervolg

wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden, en zij vertegenwoordigen, elk afzonderlijk geldig de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder met die beperking dat voor alle beslissingen die betrekking hebben

- op de aan-, verkoop, leasing, verhuring van onroerende goederen,

- kredieten,

- het stellen van waarborgen,

- het aanwerven en het ontslaan, de promotie en de bezoldiging van personeelsleden en

medewerkers,

- de deelname van de vennootschap aan de oprichting of een kapitaalverhoging van een andere

vennootschap,

- verbintenissen die een bedrag van vijfentwintigduizend (25.000,00) euro te boven gaan, hierbij niet

inbegrepen de verbintenissen die kaderen binnen de normale, dagelijkse werking van de

vennootschap, zelfs al overstijgen deze verbintenissen voormeld bedrag,

het handtekening van alle zaakvoerders vereist.

Indien ten gevolge van overlijden, ontslag of wanneer één of meer zaakvoerder in de onmogelijkheid

zijn hun taak als zaakvoerder uit te oefenen, bijvoorbeeld door langdurige ziekte of door afwezigheid zoals

bepaald in het burgerlijk wetboek, zullen de overblijvende zaakvoerder(s) het recht hebben voorlopig hierin te

voorzien, voor de duur van het lopend mandaat van de te vervangen perso(o)n(en). In dat geval gaat de

algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst over tot de definitieve benoeming."

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist artikel 9 van de statuten op te heffen en te vervangen door volgende bepaling:

"- Overdracht van aandelen onder de levenden

(a) De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager.

(b) De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde ovememer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

(c) Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden.

indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

(d) ln dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Be gebreke van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde-deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstnjken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

- Overgang van aandelen bij overlijden

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze instemming is evenwel niet vereist, wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, de echtgenoot van de erflater, aan bloedverwanten in de rechte lijn van de erflater.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverknjgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten (of) (zaakvoerders) nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectieve erfelijke rechten opgeven.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 10 van deze statuten is bepaald. Zj zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverknjgenden moeten dezen binnen drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden." DERDE BESLISSING

De vergadering verleent aile volmachten aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van wat voorafgaat. VIERDE BESLISSING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden` aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden' aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

De vergadering beslist dat door de zorgen van ondergetekende notaris zal overgegaan worden tot coördinatie van de statuten en neerlegging hiervan in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

Voor ontledend uittreksel

De Notaris

Tom Bogaert

afschrift akte en gecoördineerde tekst van de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 04.08.2010 10396-0029-015
01/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 24.09.2009 09774-0362-015
22/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.06.2008, NGL 18.08.2008 08558-0281-016
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 27.06.2007 07300-0209-014
12/02/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 15.01.2007, NGL 08.02.2007 07044-4903-015
18/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 15.06.2005, NGL 14.07.2005 05487-0520-012

Coordonnées
AGYP CONSTRUCTIONS & TECHNICS, AFGEKORT : AG…

Adresse
VINKENSTRAAT 31 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande