AIREP

NV


Dénomination : AIREP
Forme juridique : NV
N° entreprise : 444.918.511

Publication

05/06/2014
ÿþ Word

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

*14112415*

Ondernerningsnr : 0444.918.511 Benaming

(voluit) : AIREP

(verkort):

Rechtbonk van vo-pn.e.

AntWerpen

26 MEI 2014

afdeling Antwef pen

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel: ViPerlaan 5, 2020 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag en benoeming bestuurder

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 15 maart 2014 heeft beslist het ontslag als bestuurder aangeboden door de heer Christophe Wirtz en mevrouw Colette Coens te aanvaarden. Vervolgens werd beslist de heer Emilio Wirtz, bediende, wonende te 2020 Antwerpen, Vijverlaan 5 te benoemen tot bestuurder voor een periode van vier jean Dit mandaat, dat onbezoldigd is, zal een einde nemen, behoudens herbenoeming, onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 2018.

Er wordt aan herinnerd dat overeenkomstig artikel 21 van de statuten, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, de vennootschap in en buite rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (ondermeer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig wordt vertegenwoordigd:

- hetzij door twee bestuurders die samen optreden;

- hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de persoon aan wie dit bestuur is opgedragen.

Echt verklaard,

Antwerpen, 19 mei 2014

Ignace Wirtz

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/06/2014
ÿþaadk, Mod Word 11.i



etijem ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Rechtbank van koop-handel

Antwerpen

06 JUNI 2014

afdeegitiiisverpen

UI

V beh aa Be! Skie

*14118653*

II

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0444.918.611

Benaming

(voluit): A1REP

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel Vijverlaan 5, 2020 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel opgesteld de dato 2 mei 2014 overeenkomstig arikel 719 W. Venn. betreffende de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de naamloze vennootschap Wirtzimmo-Immobilière Vennootschap, RPR Antwerpen, nr. 0404.704.475 met zetel te 2020 Antwerpen, Vijverlaan 5 (de overnemende vennootschap) van de naamloze vennootschap Airep, RPR Antwerpen 0444.918.511 met zetel de 2020 Antwerpen, Vijverlaan 6 (de over te nemen vennootschap).

Bekendmaking van het fusievoorstel:

Het jaar tweeduizend veertien op 2 mei te Antwerpen op de zetel van beide vennootschappen om 9 uur

zijn samengekomen

enerzijds

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap Wirtzimmo-Immobilière Vennootschap, gevestigd te 2020 Antwerpen, Vijverlaan 5.

De vennootschap is opgericht bij akte verleden voor notaris Joseph Verbist te Antwerpen op 15 oktober 1956 verschenen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 oktober 1956 onder nummer 911023-368.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 10 november 2004. De notulen van deze vergadering zijn bil uittreksel verschenen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 december 2004 onder nummer 04167131.

Samenstelling van de raad van bestuur

Volgende bestuurders van de naamloze vennootschap VVirtzimmo-Imrnobilière Vennootschap zijn op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd

Olgnace VVirtz, wonende te 2020 Antwerpen, Vijverlaan 5, bestuurder

DEmilio VVirtz, wonende te 2020 Antwerpen, Vijverlaan 5, bestuurder

I:Christine Wirtz, wonende te 2610 Wifrijk (Antwerpen), Pastoor De Conincklaan 45, bestuurder

OVVirtzhuis, Immobilière Vennootschap NV, gevestigd te 2020 Antwerpen Vijverlaan 5, met als

vertegenwoordiger Ignace Wirtz

Volmachten

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap Wirtzimmo-Immobilière Vennootschap is uit vier leden samengesteld. Uit voormelde aanwezigheidslijst blijkt dat aile bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en dat de raad van bestuur derhalve rechtsgeldig kan beraadslagen. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

vaste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

t

ln,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

anderzijds

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap Airep, gevestigd te 2020 Antwerpen, Vijverlaan 5.

De vennootschap is opgericht bi) akte verleden voor notaris Hubert Verbist te Antwerpen op 27 augustus 1991, verschenen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 september 1991 onder nummer 910912114.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 10 december 2004. De notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 december 2004 onder nummer 04181245.

Samenstelling van de raad van bestuur

Volgende bestuurders van de naamloze vennootschap Airep zijn op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd:

Olgnace VVirtz, wonende te 2020 Antwerpen, Vijverlaan 5, bestuurder DEmilio Wirtz, wonende te 2020 Antwerpen, Vijverlaan 5, bestuurder

Volmachten

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap Airep is uit twee leden samengesteld. Uit voormelde aanwezigheidslijst blijkt dat aile bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en dat de raad van bestuur derhalve rechtsgeldig kan beraadslagen. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

...

,,

De comparanten zullen aan hun respectieve algemene vergaderingen voorstellen een fusie door overneming door te voeren overeenkomstig de modaliteiten bepaald in onderhavig fusievoorstel waarvoor de respectieve raden van bestuur als volgt zijn overeengekomen:

Fusievoorstel

Onderhavig voorstel strekt ertoe een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele actief en passief vermogen, niets voorbehouden noch uitgezonderd van de naamloze vennootschap Airep, gevestigd te 2020 Antwerpen, Vijverlaan 5 (overgenomen vennootschap) overgaat naar de naamloze vennootschap Wirtzimmo-Immobilière Vennootschap, gevestigd te 2020 Antwerpen, Vijverlaan 5 (overnemende vennootschap) op basis van de balans afgesloten op 31 december 2013,

Alle verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap sedert 1 januari 2014 zullen geacht worden te zijn verricht voor naam en voor rekening van de overnemende vennootschap onder gehoudenis voor laatstgenoemde om het volledig passief van de overgenomen vennootschap te dragen, al haar verbintenissen na te leven en uit te voeren, aile kosten, lasten en berastingen te dragen welke spruiten uit of verband houden met de fusie.

A. Rechtsvorm  naam  zetel  do el

1 Overnemende vennootschap

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Naam: Wirtzimmo-Immobilière Vennootschap

Zetel: Vijverlaan 5, 2020 Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Doel ;

De vennootschap heeft tot doel:

Het aankopen en verkopen, in huur nemen en in huur geven, het uitbaten van gronden, terreinen, gebouwen

en hallen.

De vennootschap is gerechtigd betreffende aile roerende en onroerende goederen, materiaal en installaties,

aankopen te doen, huurcelen af te sluiten, te bouwen, verkopen of uit te wisselen.

ZIJ mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in elle ondernemingen, die een gelijkaardig of een

gelijksoortig doel nastreven of waarvan het doel in samenhang met het hare staat,

2. Overgenomen vennootschap

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Naam Airep

Zetel Vijverlaan 5, 2020 Antwerpen

Doet:

De vennootschap heeft tot doel: "

Het verkrijgen, vervreemden, verhuren en uitbaten van vliegtuigen, schepen, utiliteitsvoertuigen, personenwagens en hun wisselstukken; de vertegenwoordiging van luchtvaartmaatschappijen en rederijen, hotelketens, de uitbating van reisagentschappen; de verwezenlijking van marktstudies en het zelfverwezenlijken van of het verlenen van adviezen over alles wat betrekking heeft op het vervoer te land, ter zee en in de lucht van goederen en personen, zowel in binnen als buitenland; het vervullen van aile douaneformaliteiten.

De vennootschap mag, in België en ln het buitenland, alle industriële, handels-, roerende, onroerende en financiële verrichtingen verwezenlijken, die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks haar nijverheid en haar handel uit te breiden of te begunstigen. Zij mag op eender welke wijze belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel nastreven of die van aard zijn om de uitbreiding van haar doel te begunstigen, haar grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken en ermee samensmelten.

Gezien de omschrijving van het doel van de overnemende vennootschap VVirtzimmo-Immobilière Vennootschap NV alle door de overgenomen vennootschap Airep NV daadwerkelijk uitgoefencle activiteiten omvat, zijn de raden van bestuur van de betrokken vennootschappen van oordeel dat geen wijziging van het doel van de overnemende vennootschap zich opdringt.

B. Ruilverhouding van de aandelen

Ieder aandeel van Airep NV (overgenomen vennootschap) wordt vergoed met 1,303 aandelen van Wirtzimmo-Immobilière Vennootschap NV (overnemende vennootschap) zodat er 1.303 nieuwe aandelen zullen uitgereikt worden.

C. Wijze waarop de nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap zullen worden uitgereikt

De nieuwe aandelen zullen aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap Airep NV worden toegekend door inschrijving in het register van aandelen op naam van VVirtzimmo-immobilière Vennootschap NV,

D. Winstdeelnemingen

De nieuw gecreëerde aandelen ten gevolge van deze fusie zullen dezelfde rechten genieten als die van de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap (Wirizimmo-Immobilière Vennootschap NV). Deze aandelen zullen in de winst delen met ingang van 1 januari 2014.

Voor.

,hehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

E. Retroactiviteit

De handelingen van Airep NV (overgenomen vennootschap) zullen geacht worden boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van Wirtzimmolmmobilière Vennootschap NV (overnemende vennootschap) met ingang van 1 januari 2014.

F. Rechten toegekend door de overnemende vennootschap Witizimmo-Immobilière Vennootschap NV aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap Airep NV

Er zullen aan de aandeelhouders en aan de houders van andere effecten dan aandelen van de overgenomen vennootschap Airep NV geen bijzondere rechten worden toegekend tengevolge van de verwezenlijking van deze fusie.

G. Bezoldiging van de bedrijfsrevisor

Overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen moet de commissaris, hetzij wanneer er geen commissaris Is, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die de bestuurders hebben aangewezen een schriftelijk verslag over het fusievoorstel opstellen. Daarvoor zal een bezoldiging van ongeveer 1.600,00 euro, exclusief BTW, worden toegekend.

H. Bijzondere voordelen aan de bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen,

Bodemsaneringsdecreet

De thans geldende attesten afgeleverd door OVAIVI op 23 maart 2014 voor de onroerende goederen gelegen te Zaventem, Tuinwijkstraat 130, 'tete afdeling, sectie A nummer 0030/001'005, te Zaventem, Tuinwijkstraat, late afdeling, sectie A nummer 0030/00M006 en te Zaventem, Bosstraat 30, sectie A nummer 0030/00Z005, zijn gehecht in bijlagen aan onderhavig voorstel van fusie door overneming. OVAM beschikt voor deze gronden niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit,

Verklaring

De comparanten zullen het fusievoorstel neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

Echt verklaard,

Antwerpen, 2 juni 2014

Emilio Wirtz

bestuurder

(samen hiermee neergelegd: het fusievoorstel de dato 2 mei 2014)

20/08/2014 : AN285174
14/09/2012 : AN285174
17/08/2012 : AN285174
11/07/2011 : AN285174
29/11/2010 : AN285174
12/10/2010 : AN285174
05/08/2009 : AN285174
01/08/2008 : AN285174
06/08/2007 : AN285174
27/07/2006 : AN285174
14/11/2005 : AN285174
07/07/2005 : AN285174
29/12/2004 : AN285174
01/07/2004 : AN285174
10/07/2003 : AN285174
07/08/2002 : AN285174
06/01/1998 : AN285174
06/01/1998 : AN285174
06/01/1998 : AN285174
13/09/1991 : AN285174

Coordonnées
AIREP

Adresse
VIJVERLAAN 5 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande