AIRSOFT VLAANDEREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AIRSOFT VLAANDEREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.860.569

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 23.06.2014, NGL 25.06.2014 14206-0551-014
06/02/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



_

Ileegeleel fer vr.r? 49 Rechtfiuni Win Koophollat; Areeipani op

*2O JAN. 201

Griffie

Iiii11,1.ojImug111

Ondernemingsnr : BE0502.860.569

' Benaming (voluit) :Airsoft Vlaanderen

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Jacob De Roorestraat 23

2650 Edegem

Onderwerp akte :BVBA: - Ontslag - Aanpassing statuten

Uit een akte opgemaakt door notaris Patrick Knevels te Mortsel op tweeëntwintig januari tweeduizend veertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Airsoft Vlaanderen", gevestigd te Edegem, Jacob De Roorestraat 23, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Patrick Knevels te Mortsel op vierentwintig januari tweeduizend en dertien, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van acht februari nadien onder nummer 13024334, waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen en hebbende ais B.T.W.- en ondernemingsnummer (0)502.860.569, met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

* Aanpassing van artikel twee van de statuten aan de zetelverplaatsing naar het huidige adres waartoe werd besloten door de zaakvoerders op vijfentwintig juli tweeduizend en dertien, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staasbiad van zes augustus tweeduizend en dertien onder nummer 13122861.

* Bevestiging van het ontslag verleend aan de statutaire zaakvoerder de heer Bert Jan Ulric geboren te Amsterdam in Nederland op zevenentwintig november negentienhonderd zesenzestig, hebbende de Nederlandse nationaliteit, wonende te Edegem, Lourdeslaan 83 (rijksregisternummer 66.11.27-527-29  nummer verblijfskaart B 073454056) op en per eenendertig december tweeduizend en dertien en aanpassing van de statuten,

3.. Verlenen van volmachten.

VOOR ONTLEDEND 1.11TTREKSEL, voor registratie

DE NOTARIS

Getekend Patrick Knevels

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift - coördinatie met lijst.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Leo: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/08/2013
ÿþ Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II %1110 111

Ondernemingsnr : 0502.860.569

Benaming (voluit) : Airsoft Vlaanderen

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lourdeslaan 83, 2650 Edegem, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Verplaatsing maatschappelijke zetel en uitbatingszetel Tekst:

Bij besluit van de zaakvoerders wordt de maatschappelijke zetel en uitbatingszetel overgebracht van de Lourdeslaan 83, 2650 Edegem naar de Jacob De Roorestraat 23, 2650 Edegem met ingang van 25 juli 2013.

Getekend

Didier Boonen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik-Et vermelden : lfëcf .:Naam en boedanigheid'van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoWen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen ,

Verso : Naam en handtekening,

Neergelegd ter gai,.'fy~`Zl sd van KoophandelteAntwerpen, op

Griffie 2

08/02/2013
ÿþV beh

aa

Bel Stee

mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

lleorgelogd ter griffie van de Redde

valli Koophandel te Antwerpen, op 2 9 JAN. 2013

Griffie

III



Ondememingsnr Crà% )1.-'ge,f0 Benaming (voluit) : Airsoft Vlaanderen

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lourdeslaan 83

2650 Edegem

Onderwerp akte :BVBA: Oprichting- benoemingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

OPRICHTING

Uittreksel uit een akte verleden voor Patrick Knevels, notaris te Mortsel, op vierentwintig januari; tweeduizend dertien.

Oprichters:

1)De heer JILDERDA Bert Jan Ulric, geboren te Amsterdam in Nederland op zevenentwintig;, november negentienhonderd zesenzestig, hebbende de Nederlandse nationaliteit, wonende te,', Edegem, Lourdeslaan 83. (rijksregisternummer 66.11.27-527-29  nummer verblijfskaart B 073454056

2)De heer BOONEN Didier Gilbert Chantal, geboren te Schoten op tien mei negentienhonderd vierentachtig, wonende te Mortsel, Het Prieel 29,

(rijksregisternummer 84.05.10-339.93  nummer identiteitskaart 591-5917093-01

3)De heer COUSYNS Yiri Luc Josephine, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op eenendertig mei negentienhonderd eenennegentig, wonende te Zwijndrecht, Polderstraat 109/B003 (rijksregisternummer 91.05.31-357.77  nummer identiteitskaart 591-1704065-71.

Rechtsvorm van de vennootschap: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam van de vennootschap: Airsoft Vlaanderen

Zetel van de vennootschap: 2650 Edegem, Lourdeslaan 83

Doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor, rekening van derden, rechtstreeks of door middel van aangestelden of tussenpersonen, alleen of in!: samenwerking met derden:

Groot- en kleinhandel, import en export van speelgoedwapens (airsoft) alsook zijn accessoires, kleding en haar accessoires, onderdelen, en alle goederen die bij airsoft ge-'bruikt worden zoals onder meer artikelen die rook veroorzaken of lichte explosies alsook de nodige namaakkogels vooral de speelgoedwapens (airsoft).

Het organiseren van airsoftevenementen in binnen- en buitenland.

De verhuur van kleding en airsoftwapens.

Het vervoer van kleine pakketten met voertuigen met een maximaal laadvermogen van vijfhonderd (500) kg.

De aan- en verkoop, import en export, klein- en groothandel, huur en verhuur van diverse roerende en onroerende goederen

Alle activiteiten van de vennootschap kunnen gebeuren zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aanslui-iten of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles zowel in het binnen- als in; het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden, als tussenpersoon of bij. deelneming in andere vennootschappen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden 4 aan h`ét Belgisch Staatsblad



Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden. Duur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting en verkrijgt de rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de akte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen ter publicatie In de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap treedt alsdan in werking, behoudens bekrachtiging van de daarvoor aangegane verbintenissen.

Bedrag an het maatscha..eli k ka.itaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend (20.000) euro, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, doch enkel met fractiewaarde.

De comparanten hebben elk ingetekend aandeel volstort.

Het bedrag van de storting, hetzij twintigduizend euro wordt gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij BNP Paribas Fortis,

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders,

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden er genomen met meerderheid van stemmen.

Alleenhandelend kunnen de zaakvoerders alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve die welke de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Alleenhandelend kunnen zij eveneens bijzondere machten toekennen aan de mandatarissen van de vennootschap, al dan niet in dienstverband.

Zij kunnen de dagelijkse leiding bij volmacht overdragen.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door een zaakvoerder afzonderlijk.

Indien een rechtspersoon wordt aangeduid als zaakvoerder van de vennootschap zal hij overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen een natuurlijke persoon dienen aan te stellen als vaste vertegenwoordiger.

Statutaire zaakvoerders:

Worden aangeduid ais statutaire zaakvoerders: de heer Jilderda en de heer Boonen, voormelde oprichters in deze.

De zaakvoerder(s) zijn onder voorbehoud van hetgeen gemeld in artikel 12 bevoegd voor alle daden van bestuur en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de Algemene Vergadering.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de Algemene Vergadering anders wordt beslist.

Beslissingen betreffende zaken, die niet ressorteren onder het dagelijks bestuur worden door de zaakvoerder(s) geacteerd in een register van verslagschriften; elk verslagschrift wordt door de zaakvoerder(s) ondertekend.

Er werd beslist geen commissaris aan te stellen.

Jaarvergadering:

Deze jaarvergadering heeft plaats de vierde maandag van de maand juni om negentien uur dertig. Indien die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en veertien.

" Boeklaar:

Het maatschappelijk boekjaar loopt samen met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met eenendertig december tweeduizend en dertien.

Volmacht:

Teneinde alle inschrijvingen, schrappingen, wijzigingen en doorhalingen in het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank van ondernemingen, te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten de BTW-administraties alsook voor alle andere administraties als belastingen en RSZ wordt volmacht verleend met de bevoegdheid om afzonderlijk handelend op te treden aan de heer Boonen Guido, accountant - belastingconsulent, wonende Het Prieel 29, 2640 Mortsel en Boonen Evi, stagiair-accountant, wonende Het Prieel 27, 2640 Mortsel, elk afzonderlijk handelend met recht van in de plaatsstelling voor deze akte en volgende akten, al dan niet onderhands.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor registratie

DE NOTARIS

Getekend Patrick Knevels

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

Voor-..behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 12.10.2015 15645-0023-014
05/01/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
25/06/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
AIRSOFT VLAANDEREN

Adresse
JACOB DE ROORESTRAAT 23 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande