AJ PIZZA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AJ PIZZA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.040.019

Publication

30/05/2013
ÿþ ~,. . Mod Word 11.1

;a) ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelecyr' , £ ;; ~

 ~ ~' !t! , ~ ;)-) ~_` IILL,IfLx~lik

van Koophandel Ze. Aniv.fi;rpen, b j MEI 2913

Griffie

1111113011

V beh

aa

Be Sta:

11

Ortdernemingsnr : 0848.040.019

Benaming

(voluit) : AJ Pizza

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bredabaan 354, 2170 Merksem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerders

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de bijzondere algemene vergadering dd. 28 februari 2013

De bijzondere algemene vergadering beslist om volgende personen te benoemen als zaakvoerders met

ingang vanaf 9 maart 2013:

-De heer Hamid Ajmida, wonende te Berchem, Ringlaan 22;

-De heer Mohammed Ajmida, wonende te Boom, Advokaatstraat 21.

Voornoemde zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur en zullen hun mandaat bezoldigd

kunnen uitoefenen.

De bijzondere algemene vergadering beslist dat voornoemde zaakvoerders de vennootschap individueel

kunnen vertegenwoordigen.

Voornoemde zaakvoerders verklaren dit mandaat te aanvaarden,

Abdesadek Ajmida

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/08/2012
ÿþ* i

mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~--!V..Ii a i 11111111111111ss s ss* I

0848.040 019

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ii Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Steve WELLEKENS te Boom op 13 augustus 2012, neer tei iileggen ter registratie, blijkt dat

ii 1) de heer AJMIDA Abdesadek, geboren te Boom op 14 maart 1986, wonende te Boom, Advokaatstraat 21

ii /0002, houder van de identiteitskaart met nummer 591.6015203.44; i

ii 2) de heer AJMIDA 4-lamtd, geboren te Boom op 21 jufs 1982, wonende te Boom, Advokaatstraat 21, houderi

van de identiteitskaart met nummer 590.9587233.70; en

i, 3) de heer AJMIDA Mohammed, geboren te Boom op 17 september 1991, wonende te Boom, Advokaatstraat

t; 21, houder van de identiteitskaart met nummer 590.9149829.39.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met ais naam "AJ Pizza".

ii De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

ü De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2170 Antwerpen-Merksem, Bredabaan 354. i

De vennootschap heeft tot doel:

- het bereiden van pizza's, de levering op verplaatsing van pizza's en het uitbaten van een afhaalrestaurant voori ,i pizza's.

- de uitbating en inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, restaurants, traiteurdiensten, alsook dei bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, vlees- en; ,; viswaren en alle aanverwante artikelen.

- de bereiding en het verstrekken van warme en/of koude snacks en maaitijden.

t.

;i - het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij 'heti

beheer, bestuur, en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van; de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar en van! ii aile andere functies die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager; ;; kunnen worden uitbesteed. - het verlenen van dienstprestaties van administratieve, technische en bedrijfseconomische aard in de meesti uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden. het beheren, het instandhouden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen, alsook het; stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die daar rechtstreeks ofi onrechtstreeks betrekking op hebben zoals  ten exemplatieve titel  het aankopen, het bouwen, het oprichten,i het verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, heti vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten.

;i Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van; haar doel in de ruimst mogelijke zin.

ii De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregeleni nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingscontracten afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan. mag zich voor deze vennootschappen en verenigingen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet! ;; toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan aile commerciële, financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard; stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitdefenen,i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(p)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

iE Ondememingsnr:

Benaming (voluit) : AJ Pizza

Zetel : Bredabaan 354

2170 Antwerpen (Merksein)

Onderwerp akte ;BVBA: oprichting

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

vnn Knophandel te Antwerpen, op g, ZD11

Griffie

mod 11.1

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, verdeeld in honderd zes en tachtig aandelen zonder nominale waarde. Op het gehele kapitaal werd in geld ingeschreven door

- de heer Ajmida Abdesadek, voornoemd, die onderschrijft voor ¬ 6.200,00, in ruil waarvoor hij twee en zestig aandelen in de vennootschap verkrijgt, dewelke hij volstort ten belope van ¬ 6.200,00,

- de heer Ajmida Hamid, voornoemd, die onderschrijft voor ¬ 6.200,00, in ruil waarvoor hij twee en zestig aandelen in de vennootschap verkrijgt, dewelke hij volstort ten belope van ¬ 6.200,00,

- de heer Ajmida Mohammed, voornoemd, die onderschrijft voor ¬ 6.200,00, in ruil waarvoor hij twee en zestig aandelen in de vennootschap verkrijgt, dewelke hij volstort ten belope van ¬ 6.200,00.

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, bij BNP Paribas Fortis.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen, al dan niet vennoot, welke bevoegd zijn om alleen en in naam van de vennootschap op te treden. Alle handelingen die door de wet of de statuten niet verboden zijn, behoren tot de bevoegdheid van de zaakvoerders. Ingeval er meer dan één zaakvoerder is, heeft ieder van hen afzonderlijk alle macht om in naam van de vennootschap te handelen.

Tot zaakvoerder van de vennootschap werd benoemd:

- de heer Ajmida Abdesadek, wonende te Boom, Advokaatstraat 21/0002;

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand februari om zestien uur.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende kalenderjaar. Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend dertien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in de maand februari van het jaar tweeduizend veertien.

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de verdere bestemming van de winst beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

de geassocieerde notaris, Steve Wellekens.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

a

Voor' behouden dan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
AJ PIZZA

Adresse
BREDABAAN 354 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande