AJK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AJK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.958.353

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 28.07.2014 14357-0253-010
05/09/2013
ÿþc x+

i

Fdod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 0 IllillUhllilu~lijiihn

behoude " 13136

aan het

BelgiscF

5taatsbia





NE ELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 7 AU6, 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0837.958.353

Benaming

(voluit) : AJK

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Windmolenstraat 14 - 2400 Mol

(volledig adres)

Onderwerp akte : aanpassing statuten en uitbreiding doel

Het blijkt uit een akte verseden voor geassocieerd notaris Paul Van Roosbroeck te Mol op 13 augustus 2013, geregistreerd te Mol op 21 augustus 2013, boek 5, deel 232, blad 52, vak 12, ontvangen: vijftig euro, getekend de e.a. inspecteur (E. Janssen) dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AJK", met maatschappelijke zetel te 2400 Mol, Windmolenstraat 14, gekend onder ondememingsnummer 0837.958353, gekend onder BTW-nummer BE 837.958.353 en waarbij het volgende werd beslist:

1.Eerste besluit inzake de wijziging van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerder geeft lezing van zijn verslag waarbij hij omstandig de redenen uiteenzet om te komen tot een wijziging van het maatschappelijk doel.

Tevens wordt aan de vergadering de staat van actief en passief voorgelegd, afgesloten op minder dan drie maanden vôôr deze vergadering, zegge op 31 juif 2013.

Na goedkeuring van dit verslag en deze staat, beslist de vergadering de huidige doelomschrijving te wijzigen.

2.Tweede besluit inzake de wijziging van de statuten.

De vergadering beslist om de statuten volledig te herschrijven, om ze in overeenstemming te brengen met de erkenningsvoorwaarden voor een professionele vennootschap van accountants en belastingconsulenten, Het uittreksel uit deze statuten luidt ais volgt:

ARTiKEL EEN - RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij is een vennootschap waaraan de hoedanigheden van accountant en van belastingconsulent zijn verleend in de zin van artikel 4, 2° van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Zij werd opgericht onder de benaming: M & M Consult,

Bij akte verleden voor notaris Paul Van Roosbroeck te Mol op 18 december 2012 werd haar naam gewijzigd in AJK.

Deze benaming dient steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd te worden door de woorden "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid",

ARTIKEL TWEE - ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Mol, Windmolenstraat 14.

Hij mag, mits naleving van de toepasselijke taalwetgeving, worden verplaatst naar elke andere plaats in België door eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan.

Elke wijziging van de maatschappelijke zetel zal door het bestuursorgaan bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, door eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, administratieve zetels, bijkantoren, uitbatingzetels, opslagplaatsen, vertegenwoordigingen of agentschappen oprichten in België of in het buitenland.

ARTIKEL DRIE - DOEL

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van aile hiermee verenigbare activiteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van cie instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van

natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de

hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het

Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die

hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met

betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1°het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van

ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van

ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken

van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in aile belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de

nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het

vertegenwoordigen van- ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de

opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering

hem bij of krachtens de wet is voorbehouden

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in aile belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aarigelegertiheden, en het uitvoeren van allerlei stadses en vierkzaamkheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die Krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

ARTIKEL VIER - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL - AANDELEN - CERTIFICATEN

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegen-'woordi-'gen. Ten opzichte van de vennootschap zijn ze ondeelbaar.

ARTIKEL ELF - JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur.

indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaar'ver-'gadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

ARTIKEL TWAALF - OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de zaakvoerders en eventuele commissa-'ris, worden vijftien dagen v66r de vergadering, uitgenodigd. Dergelijke uitnodiging geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De brief of het andere communicatiemiddel vermeldt de agenda,

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de zaakvoerders en- eventuele commissa-iris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegen-woordigen, worden als -regelmatig. opgeroepen be-ischouwd. -.De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeën-.komst'van de algemene vergadering, die zij niet bijwoonden, aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepings-brief.

ARTIKEL NEGENTIEN - STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aan-'vaard" of "verworpen", gevolgd dcor de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vetgade-ring op de zetel toekomen.

ARTIKEL VIERENTWINTIG - BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Tot statutaire zaakvoerder werd benoemd voor een onbepaalde duur; mevrouw JANSSEN Kim Josée, gekend onder rijksregistemummer 83.09.08-128.80, wonende te 2400 Mol, Windmolenstraat 14, Haar mandaat is bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Mevrouw Kim Janssen heeft verklaard haar mandaat te aanvaarden.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

De zaakvoerder(s) wordt(en) benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Indien er minstens drie zaakvoerders worden aangesteld, moet de meerderheid van hen de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten..

Indien vennootschappen van accountants en/of belastingconsulenten tot zaakvoerders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft waarvoor de vennootschap in aanmerking komt. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wanneer het college van zaakvoerders slechts uit twee leden bestaat, heeft minstens één van hen de hoedanigheid van accountant of accountant en belastingconsulent; de andere mag:

" een belastingconsulent zijn,

" een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent,

" een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

-een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

" een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, moet minstens één lid van het college van zaakvoerders de hoedanigheid van accountant hebben en moet minstens één lid van het college van zaakvoerders de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

Wanneer er maar één zaakvoerder is, die (noodzakelijkerwijze) alle handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, moet deze zaakvoerder de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent hebben.

De zaakvoerders kunnen slechts ongevraagd worden ontslagen door een besluit van de algemene vergadering dat met eenparigheid van stemmen moet worden aangenomen, met uitsluiting van de zaakvoerder zelf, indien deze tevens vennoot is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Elke zaakvoerder kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien. Uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van zaakvoerder bezoldigen.

Binnen acht dagen na hun benoeming/ontslag moeten de zaakvoerders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoeming- of ontslagakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel. ARTIKEL ZESENTWINTIG - DIRECTEUR

Behalve indien de vennoot-schap slechts één zaakvoerder telt, gelden de hiernavolgende regels.

Het college van zaakvoerders kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meerdere directeur(s) binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van accountant en van belastingconsulent. Meer in het bijzonder mogen de directeurs aan wie het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van accountant en van belastingconsulent, of met het voeren van de titel van accountant en van belastingconsulent, Het is het college van zaakvoerders die de bijzondere bevoegdheden en bezoldigingen ten laste van de algemene kosten, die verbonden zijn aan deze functie, bepaalt.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap tegenover derden in en buiten rechte vertegenwoordigd door de directeur(s), afzonderlijk handelend,

ARTIKELZEVENENTWINTIG BEVOEGDHEDEN VAN HET COLLEGE

Behalve indien de vennoot-schap slechts één zaakvoerder telt, gelden de hiernavolgende regels,

Het college van zaakvoerders bezit de meest uitgebreide bestuur- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap en mag aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering en mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zoals voorzien door de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en haar uitvoeringsbesluiten. De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van accountant en/of belastingconsulent niet heeft (hebben), mag (mogen) meer in het bijzonder geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de accountant en/of de belastingconsulent, zoals vermeld in artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen. Deze beperking is niet van toepassing op de zaakvoerder(s) die een hoedanigheid heeft (hebben) die vermeld is onder artikel j24, ede alinea] van deze statuten die ze toelaat om deze opdrachten in eigen naam uit te oefenen,

Zonder afbreuk aan het voorgaande, ligt alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten of door de wet aan de beslissing van de algemene vergadering wordt voorbehouden, bijgevolg in de bevoegdheid van de het college van zaakvoerders.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG - VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Wanneer er minstens twee zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die van geen volmacht blijk moeten geven, zonder afbreuk aan artikel 26 en afgezien van bijzondere delegaties.

ARTIKEL DERTIG - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

ARTIKEL TWEEËNDERTIG - WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten-minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wet-telijke reserve,. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het vast gedeelte van het maat-schappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algeme-ne vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

ARTIKEL DRIEËNDERTIG - UITKERING

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door het bestuursorgaan.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

ARTIKEL VIERENDERTIG - I NTERI M-DI VI DENDEN

Het bestuursorgaan is bevoegd om op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren,

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling zijn of moeten worden gevormd.

Daarenboven mag tot deze uitkering slechts worden overgegaan nadat het bestuursorgaan aan de hand van een staat van activa en passiva die door de commissaris is nagezien, heeft vastgesteld dat de winst, bepaald overeenkomstig het tweede lid, voldoende is om een interim-dividend uit te keren.

Het verificatieverslag van de commissaris wordt gevoegd bij zijn jaarlijks verslag.

Het besluit van het bestuursorgaan om een interim-dividend uit te keren, mag niet later warden genomen dan twee maanden na de dag waarop de staat van activa en passiva is opgesteld.

L 4'

t,. , e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande

boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interim-dividend mag tot een nieuwe uitkering niet worden besloten dan drie maanden na het

besluit over het eerste interim-dividend.

Indien de interim-dividenden het bedrag te boven gaan van het later door de algemene vergadering

vastgestelde jaardividend, wordt het meerdere beschouwd als een voorschot op het volgende dividend.

3.Cobrdinatie van de statuten

Aan de instrumenterende notaris wordt de opdracht verleend over te gaan tot coördinatie van de statuten en

neeriegging ervan ter griffie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Get. Geassocieerd notaris Ann-Sophie Van Roosbroeck.

Worden hiermede neergelegd:

-het afschrift van de akte;

-verslag van de zaakvoerder; "

-staat van aktief en passief, afgesloten op 31 juli 2013;

-de coördinatie van de statuten.

"

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 22.07.2013 13343-0466-009
09/01/2013
ÿþ3

MO Wafd 11.1

jdÍ:s Í~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iveCrgelegU ter gritttr  s, . de

RECHTBANK VAN KOC?: : ,°,' L)Ei.

2 ? DEC, 2Ct~

TURNHOUT

DetfxigFiEx.

Ondernemingsnr: 0837.958.353

Benaming

(voluit) : M & M Consult

(verkort) :

Rechtsvorm : BV BVBA

Zetel : Kernmaart 4 - 2260 Westerlo

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging naam en zetel, uitbreiding doel, ontslag en aanstelling zaakvoerder

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Paul Van Roosbroeck te Mol op 18 december 2012, dat er een

buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "M & M Consult", met maatschappelijke zetel te 2260 Westerlo, Kemmaart 4, gekend onder

ondernemingsnummer 0837,958.353, gekend onder BTW-nummer BE 0837.958.353 en waarbij het volgende

werd beslist:

1.Eerste besluit: ontslag zaakvoerder

De vergadering beslist om mevrouw Martine Michiels als statutaire zaakvoerder te ontslaan. De vergadering

verleent haar kwijting en décharge voor haar mandaat. Mevrouw Michiels is hier aanwezig en zij aanvaardt haar

ontslag.

2.Tweede besluit: aanstelling zaakvoerder.

De vergadering beslist als statutaire zaakvoerder aan te stellen:

-mevrouw JANSSEN Kim Josée, geboren te Lommel op 8 september 1983, houder van identiteitskaart met

nummer 591-0038838-43, gekend onder rijksregistemummer 83.09.08-128.80, wonende te 2400 Mol,

Windmolenstraat 14.

3.Derde besluit inzake de wijzing van de naam,

De vergadering beslist met unanimiteit de maatschappelijke naam van de vennootschap te wijzigen in "AJK".

4.Vierde besluit inzake de wijziging van de maatschappelijke zetel.

De vergadering beslist met unanimiteit de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 2400 Mol,

Windmolenstraat 14.

5.Vijfde besluit inzake de uitbreiding van het maatschappelijk doel,

De zaakvoerder geeft lezing van zijn verslag de dato 18 december 2012, waarbij hij omstandig de redenen

uiteenzet om te komen tot een uitbreiding van het maatschappelijk doel.

Tevens wordt aan de vergadering de staat van actief en passief voorgelegd, afgesloten op minder dan drie

maanden vóár deze vergadering, zegge op 10 december 2012.

Na goedkeuring van dit verslag en deze staat, beslist de vergadering de huidige doelomschrijving uit te

breiden als volgt.

Na de woorden "de vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen" wordt

toegevoegd:

Alsook:

-het uitoefenen van alle zaken volgens de plichtenleer van het IAB;

-het beheer van een patrimonium, bestaande hetzij uit roe-rende, hetzij onroerende goederen, waaronder

begrepen, het kopen en verkopen van goederen, hun uitbating optima-'lise-ren, meerwaarden te doen

opleveren, huur en verhuringen tot stand te brengen, te verkavelen.

6.Overige wijzigingen aan de statuten.

De vergadering beslist om overal waar in de statuten melding wordt gemaakt van het BIBEF, deze wordt

gewijzigd in IAB.

7.Coôrdinatie van de statuten

Aan de instrumenterende notaris wordt de opdracht verleend over te gaan tot coördinatie van de statuten en

neerlegging ervan ter griffie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Get. Notaris Paul Van Roosbroeck.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

1#

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a ' " tVoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad Worden hiermede neergelegd:

-het afschrift van de akte;

-de coördinatie van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/07/2011
ÿþmod 2.1

I! Ondernemingsar : P . 3r3

Benaming ; M & M Consult

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap mei beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kemmaart 4

2260 Westerlo

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marie-Ghislaine Brosens, notaris met standplaats te Beerse op 13 juli 2011 dat tussen:

1. Mevrouw MICHIELS, Martine Marie Denise, wonende te 2260 Westerlo, Kemmaart 4;

12. De heer VAN dEN EYNDE, Jan, wonende te 2260 Westerlo, Kemmaart 4;

een burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten

II vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

Benaming. Haar naam luidt "M & M Consult".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2260 Westerlo, Kemmaart 4.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf

de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

De activiteiten, vermeld in artikel 49 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd

negenennegentig, zijnde:

- de organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent;

- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

- het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden;

studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aangelegenheden;

- juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen;

de vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als

bestuurder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel;

- de vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met het doel van de vennootschap, voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder.

E? Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00); het wordt gevormd door een inbreng in geld. Het is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij Dexia Bank België.

Mevrouw Michiels Martine verbindt zich ertoe nog twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) bij te storten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening



F~ü'e#~~:,~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1p1

X11117503

bel ai Be Sta

G`^ rt..E. G D

VA:\I

~ G d'OU 2CP,M

I

rT? sIri5fipr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mod2.1

" Voor-beiouden aan het Belgisch Staatsblad



Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van dé tè bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, totdat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boekiaar. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur of indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Vertegenwoordiging.

De volgende paragrafen zijn slechts van toepassing in zoverre de vertegenwoordiging van de vennootschap betreffende boekhoudwerkzaamheden voor derden, zoals opgenomen in artikel 49 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende boekhoudkundige en fiscale beroepen, enkel wordt toegekend aan één of meerdere personen (natuurlijke of rechtspersonen) die gerechtigd zijn de boekhoudactiviteiten uit te oefenen.

1. Aantal  Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd en die, indien zij benoemd worden in de statuten, de hoedanigheid van statutair De zaakvoerders worden door de vennoten benoemd, met dien verstande, dat elke zaakvoerder die zich bezighoudt met de boekhouding voor rekening van derden, erkend is door het BIBF. De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten. Zijn opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Tot statutaire zaakvoerder werd benoemd voor een onbepaalde duur: mevrouw Michiels Martine, voormeld. Haar mandaat is bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Mevrouw Michiels heeft verklaard haar mandaat te aanvaarden.

2. Werking van het bestuur.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens

inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere

zaakvoerder afzonderlijk, naar eigen inzicht, besluiten nemen.

3. Bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

4. Externe vertegenwoordiging.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

als verweerder.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het

directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers

een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze

opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe

vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen

vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere

volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

(get.) Marie-Ghislaine BROSENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AJK

Adresse
WINDMOLENSTRAAT 14 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande