AL-BAZAAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AL-BAZAAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.747.068

Publication

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 27.06.2013 13230-0440-011
08/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 03.08.2012 12384-0558-011
25/02/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111111

*11031218*

voo behou aan t Belg i: Staatst iw 1 IIIV Uflhl 1111 11

n

NEERGELEGD GRIFFIE RECHTBANK VANJ

15 FEO. 2011

KOOPtefflEt, TURNHOUT

De_griffier

Ondernemingsnr : p ~ 3 Î -[ 2 r 40o Y--

Benaming

(voluit) : AI-bazaar

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2480 Dessel, Molsebaan 148

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Heidi Blervacq, notaris te Dessel, op 10 februari: 2011, geregistreerd te Mol, de 11 februari 2011, zes bladen, geen verzending, register 5, deel 226, blad 30, vak' 13, ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00), getekend de E.A. Inspecteur, bij delegatie de bestuursassistent, P. CUYVERS, blijkt dat:

1. Rechtsvorm naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap; met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "Al-bazaar".

2. Zetel: 2480 Dessel, Molsebaan 148.

3. Oprichters:

a. De heer GEBOERS Filip Victor Elisa, geboren te Mol op 30 maart 1979, ongehuwd, wonende te 2400; Mol, Donk 106.

b. Mevrouw VERHAEGEN Leen Jos Mathilda, geboren te Mol op 26 augustus 1981, ongehuwd, wonende te 2480 Dessel, Koolvenstraat 33.

4. Kapitaal: 18.600,00 euro. Het is vertegenwoordigd door duizend achthonderdzestig (1.860) gelijke' aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

5. Gestorte bedrag: 6.200,00 euro.

6. Nog niet volgestorte inbrengen:

- door Geboers Filip, voornoemd sub a., ¬ 5.580,00;

- door Verhaegen Leen, voornoemd sub b., ¬ 6.820,00.

7. Samenstelling: in geld.

8. Boekjaar: 01/01 tot 31112. Het 1 ste boekjaar eindigt op 31 december 2011.

9. Verdeling van de winst: Na eventuele voorafname voor de wettelijke reserve beslist de algemene! vergadering omtrent het saldo van de winst maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

11. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: Mevrouw VERHAEGEN Leen Jos Mathilda, geboren te Mol op 26 augustus 1981, wonende te 2480 Dessel, Koolvenstraat 33. Haar mandaat is bezoldigd.

13. Commissarissen: geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- Verkoop en verhuur van machineonderdelen, gereedschappen en diverse materialen.

- Verkoop van oliën, hydraulica, verf en spuitbussen.

- Verhuur van gebouwen, verhuur van vrachtwagens, transportdiensten.

- Verkoop en verhuur van machine- en trekkerdelen, aandrijftechnieken en pneumatiek tot hydrauliek,

accessoires en winkel- en werkplaatsuitrusting.

- Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan de ondernemingen en

verenigingen van materialen, materieel en van installaties.

- Het beheren, het in standhouden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen, alsook;

het stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die daar:

rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben, zoals ten exemplatieve titel het aankopen, het bouwen,;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor- het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten.

behoudoro - Het beheer van onroerende goederen kan gebeuren alleen of in participatie, voor eigen rekening.

an hot - Het beleggen in roerende en onroerende goederen en waarden .en het beheer van beleggingen en vermogens, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen, waarvoor krachtens bijzondere wetgeving bijkomende voorwaarden worden gesteld, en waarvoor onder meer de vorm van een naamloze vennootschap en een hoger kapitaal vereist is.

Sèlgisch - Het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelingen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, waarvoor in de wetgeving geen bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd.

Staatsblad Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden, en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door een zaakvoerder.

16. Volmacht(en): Nihil.

17. Verbintenissen vennootschap in oprichting:

Overeenkomstig artikel 60 van de vennootschappenwet, verklaren de verschijners, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze laatste de rechten en verplichtingen overneemt die voortvloeien uit overeenkomsten door hen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting en voor rekening van deze sinds één februari tweeduizend en elf.

De comparanten verklaren te weten dat deze overname effect zal sorteren vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

18. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door Bank J. Van Breda 8« C°.

19. Bijzondere volmachten: Er werd een bijzondere volmacht gegeven aan de heer Beyen Herman, Heppensesteenweg 122, 3581 Beringen, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.', alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Heidi Blervacq



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift oprichtingsakte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AL-BAZAAR

Adresse
MOLSEBAAN 148 2480 DESSEL

Code postal : 2480
Localité : DESSEL
Commune : DESSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande