AL MEZZO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AL MEZZO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.627.455

Publication

14/03/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

j

II IIIIII I IIIII 1I I

*19062288*

NEERGELEGD

0 4 -03- 2014

GRIFFIE HECHTBANK van KOOPHANDEL t@eeHELEN

Ondernemingsnr: 51.1 Cl ,S

Benaming (voluit) : AL MEZZO

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Markt 21

2860 Sint Katelijne-Waver

Onderwerp akte :Oprichting - Statuten

Tekst : Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Chris VAN EDOM te Boortrneerbeek (I-lever) op 24. l! februari 2014, gereg.acht bladen, twee verzendingen, te Haacht op 25 februari 2014, boek N80 blad 95 vak 4;; ontvangen 50,00 EUR, De Ontvanger (get.) Hubert VAN LINTER, blijkt de oprichting van BVBA "AL MF770". 1.ENIGE VENNOOT: De heer Leper, Arne Emiel, kok geboren te Leuven op 17 februari 1979, (Rijksregisternummer 79.02.17-267,23), ongehuwd, wonende te 3190 Boortmeerbeek, Grootveldweg 18. Die bevestigt geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd. 2.NAAM en VORM: « AL MEZZO » BVBA, .

3.ZETEL 2860 Sint-Katelijne Waver, Markt 21. 4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

De uitbating van alle horecabedrijven, handelshuizen en aanverwanten;

De groot- en kleinhandel in alle voedingswaren, alle dranken, alle huishoudartikelen, alle 1 materialen en machines voor voormelde bedrijven;

De onderneming voor het houden van alle feestelijkheden, recepties, ceremoniën, met alle aanverwante bedrijvigheden, zowel eigen rekening als voor rekening van derden. De uitbating van hotels en pensionhuizen en Bed & Breakfast.

Het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verdelen, verkavelen, ;y bouwen, omvormen, hypothekeren, huren, verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise, agentuur, inzake onroerende goederen van aile aard, al dan niet gemeubeld enlof zakelijke rechten, alsmede het in eigen beheer nemen en exploiteren van onroerende goederen en de uitvoering van dienstverleningscontracten, De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger;

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij kan, ondermeer bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, deelneming, inschrijving, financieel akkoord of op andere wijze belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een zelfde, een gelijkaardig of een ;: verwant doel nastreven of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen,

De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in België als in het buitenland tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen

verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren, inclusief de eigen handelszaak. ,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere venncotschappen uitoefenen. De vennootschap is gebonden door rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL: 18.600,00 euro, volledig geplaatst, en volstort bij de oprichting ten belope van 15.000,00 euro, verdeeld In 186 gelijke aandelen met stemrecht met elk een breukwaarde van 1/186ste van het kapitaal.

7.SAMENSTELLING: inbreng in geld door: de heer Leper Arne, voornoemd, ten belope van 18.600,00 euro, volstort ten belope van 15.000,00 euro, waarvoor hem 186 aandelen zonder nominale waarde als vergoeding toegekend worden.

Overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen werden genoemde bedragen bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis Bank, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AL MF77O" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 24 februari 2014.

8.BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerder(s), vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt en het kan hernieuwen,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en indien geen zaakvoerder benoemd wordt/is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder, Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders beslist. De reiskosten en kosten voor het uitvoeren van het ambt van zaakvoerder worden onmiddellijk door de vennootschap terugbetaald op voorlegging van maandelijkse door de zaakvoerders echt verklaarde afrekeningsstaten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Externe vertegenwoordigingsmacht: De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan treedt ieder individueel op.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

9.JAARVERGADERING: ieder jaar op de laatste dinsdag van de maand juni om 17.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, voornamen en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van de het aantal aandelen dat zijn vertegenwoordigen te ondertekenen.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot, en dit schriftelijk of per telefax.

Ieder aandeel geeft recht op één stem, In afwijking van artikel 280 Wetboek van Vennootschappen wordt bepaald dat vennoten hun stem niet schriftelijk of per brief mogen uitbrengen.

De rechten die verbonden zijn aan de in vruchtgebruik en blote eigendom toebehorende aandelen, worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord van de belanghebbende of verzet ingediend door de blote eigenaars,

In dit laatste geval zijn de rechten geschorst tot na akkoord van de belanghebbende of na gerechtelijke uitspraak.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op laatste dinsdag van de maand juni 2015 om 17.00 uur in de zetel van de vennootschap.

10.BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de stukken op de bevoegde Rechtbank van

_Koophandel foLen met _31 december. 2014

Op de laatste lez. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het.

Belgisch

Staatsblad

~ -

~ mod 11.1

w

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



11,BESTEMMING VAN DE WINST: Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene~ kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over het saldo beslist de algemene vergadering.

12. ONTBINDING: De vennootschap kan te allen tijde ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering volgens de regels die vereist zijn voor de wijziging van de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van een persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Wanneer deze een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van aile aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

13. VEREFFENING: De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan, onder voorbehoud van de hierna vermelde homologatie door de rechtbank van koophandel.

Indien er geen vereffenaar benoemd is door de algemene vergadering, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar, onder voorbehoud van de hierna vermelde homologatie door de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering bepaalt de emolumenten van de vereffenaars.

Ingeval een vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Indien er meerdere vereffenaars zijn, dan vormen zij een college.

De vereffenaar(s) is bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de artikelen 186 e.v. W.Venn., tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit en rekening houdend met de rechten van aandelen zonder stemrecht,

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende voistorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder aile vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, wordt de verdeling door de bevoegde rechtbank van koophandel goedgekeurd.

14. BENOEMING EERSTE ZAAKVOERDER: De enige vennoot-oprichter verklaart dat het zaakvoerderschap voor de duur van de vennootschap zal waargenomen worden door de heer LEPER Arne, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en tevens bevestigt door geen enkele maatregel te zijn getroffen die zich hiertegen verzet, dit alles evenwel onder schorsende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap. Hij zal dit mandaat bezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

15. BENOEMING EERSTE COMMISSARIS: De enige vennoot verklaart hierbij dat de vennootschap voor het eerste boekjaar volgens te goeder trouw verrichte schattingen zal voldoen aan de criteria voorzien in artikel artikel 15 Wetboek van vennootschappen.. Iedere vennoot ( thans de enige vennoot) bezit derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend geassocieerd notaris Chris VAN EDOM te Boortmeerbeek (Hever).

op onzegel, bestemd het BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermee neergelegd: het afschrift der oprichtingsakte dd. 24 februari 2014, eensluidend uittreksel.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/04/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

MM Went 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d'rakte--

NE ERGELEGD

1IIuuII1I YI InIIIII~Y

15 53148>

3 f -03- 2015

SEC;rI i;3l;îdK van KOOPt-1AWr;;_1 Az~;TWf:siPFN, ald. MECHELEN

III

' Ondernem¬ ngsnr : 0547.627.455

Benaming

(voluit) : AL MEZZO

(verkort} :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : MARKT 21 TE 2860 SIINT-KATELIJNE-WAVER

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Ingevolge de bijzondere algemene vergadering van 24 maart 2015 werd beslist mevr. Meys Tina, Pastoor Mellaertsstraat 76 te 2220 Heist op den Berg, te benoemen tot zaakvoerder vanaf 11412015. Met unanimiteit van stemmen wordt deze benoeming aanvaard,

LEPER Arne,

Zaakvoerder.

Op de laatste biz, van Luik e vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 22.07.2015 15332-0015-016

Coordonnées
AL MEZZO

Adresse
MARKT 21 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande