ALAERS & GOETSTOUWERS MULTIPROFESSIONEEL ARCHITECTENBUREAU

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALAERS & GOETSTOUWERS MULTIPROFESSIONEEL ARCHITECTENBUREAU
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.350.467

Publication

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 26.07.2013 13357-0446-018
31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.05.2012, NGL 23.05.2012 12126-0186-017
16/08/2011
ÿþ mod 2.1



[Ah In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

t Lit Ilt (lti 1tlI itiit titti ttlLt Ilit tilt

" iiizseas*

Va

beha aan Belg

Staat

NEERGELEGD

0 3 -08- 2011

GRIFFIE R ~BANK van

KOOPHANDEL MECHELEN

Ondernemingsnr : 0875.350.467

11

Benaming : ALAERS & GOETSTOUWERS MULTIPROFESSIONEEL

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dokter Van der Borghtstraat 3

2590 Berlaar

Onderwerp akte : Fusie

Uit een akte verleden voor notaris Hervé De Graef te Mol op achtentwintig juli tweeduizend en elf, en aangeboden ter registratie, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van

A. "ALAERS & GOETSTOUWERS MULTIPROFESSIONEEL ARCHITECTENBUREAU" burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

opgericht blijkens akte verleden voor notaris Cuvelier te Berlaar op 7 juli 2005, gepubliceerd in de

bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 augustus 2005 onder nummer 05116603.

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2590 Berlaar, Dokter Van der Borghtstraat 3, BTW BE

i', 0875.350.467, rechtspersonenregister Mechelen 0875.350.467.

De "overnemende vennootschap"

B. "DJ&G" Gewone Commanditaire Vennootschap, opgericht blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Sledsens Marc met zetel te Antwerpen op 7 maart 2007, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 22 maart 2007 onder nummer 07044106.

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Roggelaan 11, BTW BE 0887.947.403, rechtspersonenregister 0887.947.403.

De "over te nemen vennootschap"

Inhoudende de volgende besluiten:

* De voorzitter van iedere vennootschap geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de gewone commanditaire vennootschap "DJ&G" door fusie overgenomen wordt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALAERS & GOETSTOUWERS MULTIPROFESSIONEEL ARCHITECTENBUREAU".

De algemene vergaderingen van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap erkennen kennis te hebben gekregen van het in de agenda vermelde fusievoorstel en verklaren de voorzitter uitdrukkelijk te ontslaan van het voorlezen van dit fusievoorstel. !1* 1. De algemene vergaderingen van de gewone commanditaire vennootschap "DJ&G" en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALAERS & GOETSTOUWERS MULTIPROFESSIONEEL ARCHITECTENBUREAU", besluiten over te gaan tot de fusie door overneming en keuren het fusievoorstel goed zoals het in tweevoud werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen enerzijds door de over te nemen vennootschap en ter griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen anderzijds door de overnemende vennootschap, telkens op 31 mei 2011 bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14 juni daarna, onder nummer 11088063 (voor de over te nemen vennootschap) en van 14 juni 2011 onder nummer 11088062 (voor de overnemende vennootschap).

2. De algemene vergadering van de gewone commanditaire vennootschap "DJ&G" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALAERS & GOETSTOUWERS MULTIPROFESSIONEEL ARCHITECTENBUREAU".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ARCHITECTENBUREAU.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

mad2.t



3. De algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALAERS & GOETSTOUWERS MULTIPROFESSIONEEL ARCHITECTENBUREAU" besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van de gewone commanditaire vennootschap"DJ&G". Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap "ALAERS & GOETSTOUWERS MULTIPROFESSIONEEL ARCHITECTENBUREAU".

4. Vermits de overnemende vennootschap, de burgerlijke-vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid"ALAERS & GOETSTOUWERS MULTIPROFESSIONEEL ARCHITECTENBUREAU", houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap "DJ&G", worden er in toepassing van artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen geen nieuwe aandelen uitgegeven in de overnemende vennootschap naar aanleiding van de inbreng en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap "DJ&G" ingetrokken en vernietigd overeenkomstig artikel 78 § 6 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering va het Wetboek van vennootschappen.

De zaakvoerder van de overnemende vennootschap zal de aandelen van de overgenomen vennootschap vernietigen door aantekening in het aandelenregister.

5. Alle rechten en plichten en verbintenissen, ontstaan vanaf 1 januari 2011 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "ALAERS & GOETSTOUWERS MULT1PROFESSIONEEL ARCHITECTENBUREAU".

* De voorzitter van de beide algemene vergaderingen verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stelten en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen en de wijze waarop het overgaat. * 1.Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2011 met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

2. De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa en passiva-bestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

3. Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

4. Deze verbintenissen ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder

tegenwerpelijk te maken.

' 5. Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf 28 juli 2011 door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

6. De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

7. De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak.

* De diverse vermogenbestanddelen van de overgenomen vennootschap als hiervoor omschreven worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie ingetrokken en vernietigd worden.

* De voorzitter van de algemene vergaderingen van de beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op 28 juli 2011 ophoudt te bestaan.

* De vergadering van de overnemende vennootschap bevestigt de goedkeuring van de rekeningen van de overgenomen vennootschap dd. 31 december 2010.

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 januari 2011 worden geacht te zijn verricht voor de overnemende vennootschap.

* De vergadering stelt de beëindiging van het bestuursmandaat vast van de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap ingevolge de fusie. De goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

motl 2.1



opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen 1 januari 2011 en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

* De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de instrumenterende notaris om: - de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een geco6rdineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap en deze neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel; De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de raad van bestuur van de j overnemende vennootschap om:

- het aandelenregister en aile aandelen van de overgenomen vennootschap te vernietigen zoals voorzegd.

* De hier aanwezige zaakvoerder en bijzonder gevolmachtigde van de overnemende vennootschap stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D.S.M. Consulting" die woonstkeuze doen op het kantoor te Lier, Antwerpsestraat 148.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  Notaris Hervé De Graef

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

14/06/2011
ÿþMod 2.1

Luik Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

A

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0875.350.467

Benaming

(voluit) : Alaers & Goetstouwers Multiprofessioneel Architectenbureau

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dokter Van der Borghtstraat 3, 2590 Berlaar

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Neerlegging voorstel tot fusie door overneming conform artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen tussen de bv bvba Alaers & Goetstouwers Multiprofessioneel Architectenbureau en Comm.V. DJ & G.

Opgesteld te Berlaar op 16 mei 2011

Mevrouw Nele Alaers (get)

zaakvoerder

De heer Michaël Goetstouwers (get)

zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*iioea)sa1

11

NEERGELEGD

GRIFFIE R~ TBANK van

KOOPHAND~t:~~ECHELEN

12/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.04.2011, NGL 06.05.2011 11105-0303-014
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 28.07.2010 10367-0327-017
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 30.07.2009 09532-0138-010
08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 31.07.2008 08531-0283-011
30/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 24.07.2007 07459-0059-012

Coordonnées
ALAERS & GOETSTOUWERS MULTIPROFESSIONEEL ARC…

Adresse
DOKTER VAN DER BORGHTSTRAAT 3 2590 BERLAAR

Code postal : 2590
Localité : BERLAAR
Commune : BERLAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande