ALAIN ALBERTZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALAIN ALBERTZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.806.690

Publication

07/11/2014
ÿþ Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 9 OKT. 2014

alhAntwerpen

Voar-behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemrngsnr : Benaming 0538.806.690

t verkorl } : "HQ Finance"

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Lege Veldkantlaan 24, 2540 Hove

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Buitengewone algemene vergadering - kapitaalsverhoging - omvorming in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - wijziging en coárdinering der statuten - ontslag zaakvoerder - benoeming zaakvoerder

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom Bogaert met standplaats Wilrijk-Antwerpen op 16/10/2014, neer te leggen op het eerste registratiekantoor Antwerpen 3, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen met eenparig held van stemmen

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van dertienduizend zeshonderd euro (¬ 13.600,00) om het te brengen van vijfduizend euro (¬ 5.000,00) naar achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), zonder creatie van nieuwe aandelen.

De algemene vergadering beslist dat deze kapitaalsverhoging wordt verwezenlijkt door een inbreng in geld van dertienduizend zeshonderd euro (¬ 13.600,00), volgestort ten belope van zevenhonderdtwintig euro (¬ 720,00), door de heer ALBERTZ Alain, voornoemd, en ten belope vierhonderdtachtig euro (¬ 480,00) door mevrouw VAN DER VIEREN Kristel, voornoemd, samen duizend tweehonderd euro (¬ 1.200,00). De heer ALBERTZ Alain en mevrouw VAN DER VIEREN Kristel verklaren en alle leden van de vergadering erkennen dat voormelde som is volgestort door storting in geld door hen gedaan op rekening nummer BE49 7360 1147 5871 geopend bij de naamloze vennootschap KBC. Bank, op naam van de vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "HQ Finance". Een bewijs van de bank de dato vijfentwintig september tweeduizend veertien is aan mij, notaris, overhandigd ter bewaring.

Alle leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en werd volgestort ten belope van duizend tweehonderd euro (¬ 1.200,00). Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), en wordt vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde,

TWEEDE BESLISSING

De voorzitter geeft voorlezing van het verslag van de zaakvoerder de dato acht oktober tweeduizend veertien, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht; bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de activa en passiva van de vennootschap afgesloten per dertig september tweeduizend veertien. De voorzitter geeft tevens voorlezing van het verslag de dato tien oktober tweeduizend veertien van de bedrijfsrevisor, de heer Stefan MICHIELS over voormelde samenvattende staat over de activa en passiva van de vennootschap.

ledere aandeelhouder erkent daarenboven hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopie van de verslagen en af te zien van de formaliteiten voorzien door het artikel 779 Wetboek van vennootschappen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit het volgende:

"Ondergetekende, Burg. Ven. BVBA STEFAN MICHIELS, vertegenwoor-digd door Stefan Michiels, bedrijfsrevisor, werd aangesteld inzake de omzetting van Gewone Commanditaire Vennootschap HQ FINANCE in Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid mt naamswijziging tot HQ FINANCE, op basis van de staat van activa en passiva per 30 SEPTEMBER 2014.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 SEPTEMBER 2014 die de zaakvoerder van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad rekening houdend met de tussentijdse resultaten welke werden mee in beschouwing genomen bij de bepaling van het netto-actief.

Op de laatste bb, van Luik B verrnelden Recto " Naam en hoedanigheid 'van dei nstrurnenterrande notaris, herui 4san de persnl,o'tn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Nagin cn handtekening

4, ~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge Het netto-actief, volgens de staat van activa en passiva per 30/09/2014 van 21.759,13 EURO is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 5.000,00 EURO.

!rr zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht en die niet vermeld werden in het Bijzonder Verslag van de Zaakvoerder"

Ben exemplaar van het verslag van de zaakvoerder en van het verslag van de bedrijfsrevisor zal worden

neergelegd bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, samen met een afschrift van onderhavige akte.

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, waardeverminderingen en waardevermeerderingen en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de gewone commanditaire vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0538.806.690.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per dertig september tweeduizend veertien.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap worden geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken der maatschappelijke rekeningen.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten te herschrijven en aan te passen aan de genomen beslissingen en aan het Wetboek van Vennootschappen en alle nieuwe wetgeving welke betrekking heeft op de statuten van de vennootschap.

De statuten zullen voortaan luiden als volgt:

--NAAM

'F-IQ Finance'

--RECHTSVORM

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

 DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd.

 ZETEL

De zetel is gevestigd te 2540 Hove, Lege Veldkantlaan 24, en de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

 DOEL

De vennootschap heeft tot maatschappelijk doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland alle prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- Alle welkdanige verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op management en consultancy in de meest ruime betekenis van het woord, omvattend - doch geenszins beperkt tot - het uitvoeren van alle studies en onderzoeken alsmede het verlenen van alle adviezen en alle bijstand inzake het geheel of enig deelaspect van het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid.

- Het uitvoeren van interim-management en het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake zowel de in onderhavig artikel vermelde aangelegenheden, als inzake financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden, zowel ten behoeve van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, openbare besturen, verenigingen en particulieren.

- Het nemen van participaties in ondernemingen, al dan niet Belgische, In alle sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat ondermeer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad. De vennootschap kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

- Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn met haar aandeelhouders of bestuurders. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom: het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap alle leningen, van gelijk welke vorm (onder andere onder vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke of zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge } - De uitbouw van een roerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden.

- Het beheer van een onroerend patrimonium zowel in volle eigendom, vruchtgebruik als blote eigendom als onder de vorm van alle andere onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten. Onder beheer wordt verstaan: de aankoop, (onder)verhuring, uitrusting, verbouwing, gratis ter beschikking stelling en vervreemding, als ook het verschaffen van voordelen aan haar zaakvoerders of vennoten om de werking van de vennootschap te bevorderen.

- Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

- Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, onder andere van commerciële, publicitaire of wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

-liet afsluiten van lijfrenteovereenkomsten, alsmede het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelingen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag aile handelingen stellen welke niet onder de goedkeuring van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) valt.

--KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in vijftig (50) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één I vijftigste (1154ste) ieder.

--BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

 GEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van juni om achttien uur.

-,VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Hij kan daartoe door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan een medevennoot of een derde volmacht geven hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen.

EEIk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de wettelijke beperkingen.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

--BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

 BESTEMMING VAN DE WINST

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om het wettelijke reservefonds te vormen,

totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de

daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd

of op een andere wijze wordt verdeeld of bestemde

 ONTBINDING-VEREFFENING

Het netto actief van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen, in voorkomend

geval rekening houdend met de ongelijke volstorting van de aandelen.

VIERDE BESLISSING

De vergadering aanvaardt het ontslag van de heer ALBERTZ Alain Serge Jean, geboren te Mortsel op

achttien augustus negentienhonderd zesenzestig, wonend te 2540 Hove, Lege Veidkantlaan 24, als statutair

zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap, en geeft hem volledige decharge.

Tot gewone zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt benoemd: de

heer ALBERTZ Alain, voornoemd, die aanvaardt, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een

maatregel die zich hiertegen verzet.

Zijn mandaat geldt voor onbepaalde duur en is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over

beslist.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering verleent alle volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat voorafgaat.

De vergadering beslist dat door de zorgen van ondergetekende notaris zal overgegaan worden tot

codrdinering der statuten en neerlegging hiervan in het vennootschapsdossier,

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

J

Voor ontledend uittreksel De notaris

Tom Bogaert

- afschrift akte +

- verslag van de zaakvoerder

- verslag bedrijfsrevisor

- coôrdinering van de statuten

Op de laatste blz van Luik S vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van do instrurnenterende notaris, hetzij van de persololnfenl bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2013
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iw11111ii~~Nu6 7*~w~uMu~

131 8

Ondernemingsnr : 0 5 3 8 8 0 6 " 690

eenarning

(voluit) : HQ Finance (verkort)

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Lege Veldkantlaan 24 te 2540 Hove (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte opgemaakt op 9 september 2013 blijkt tussen de ondergetekenden:

1.Albertz Alain, geboren te Mortsel , wonende te 2540 Hove, Lege Veldkantlaan, 24, houder van een

Belgische identiteitskaart met nummer 591-5089094-91;

en

2.Van der Vieren Kristel, geboren te Mortsel , wonende te 2540 Hove, Lege Veldkantlaan, 24, houder van

een Belgische identiteitskaart met nummer 590-8814603-45;

is als volgt overeen gekomen:

BENAMING, ZETEL, DUUR

Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een gewone commanditaire

vennootschap (in het kort "Comm.V") en heeft als benaming HO Finance.

Zetel

De zetel is gevestigd te 2540 Hove, Lege Veldkantlaan, 24.

Het bestuursorgaan kan de zetel verplaatsen naar iedere andere plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving ter zake zonder dat daarvoor een statutenwijziging of een beslissing van de algemene vergadering is vereist.

Het bestuursorgaan draagt zorg voor de bekendmaking van elke verandering van de zetel van de vennootschap door neerlegging van een afschrift van het besluit in het vennootschapsdossier bij de griffie van de rechtbank van koophandel en door de publicatie van een uittreksel daarvan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Doel

De vennootschap heeft als doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland alle prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-Alle welkdanige verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op management en consultancy in de meest ruime betekenis van het woord, omvattend - doch geenszins beperkt tot - het uitvoeren van alle studies en onderzoeken alsmede het verlenen van alle adviezen en alle bijstand inzake het geheel of enig deelaspect van het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid.

-Het uitvoeren van interim-management en het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake zowel de in onderhavig artikel vermelde aangelegenheden, ais inzake financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden, zowel ten behoeve van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, openbare besturen, verenigingen en particulieren.

-Het nemen van participaties in ondernemingen, al dan niet Belgische, in aile sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat ondermeer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere

Op de laatste blz. van uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter grlffle van de Rechtbank van Koophandel fie Antwerpen, op

2 o SEP 202

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

risicograad. De vennootschap kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

-Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschap. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn met haar aandeelhouders of bestuurders. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom: het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap alle leningen, van gelijk welke vorm (onder andere onder vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke of zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

-De uitbouw van een roerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden. -Het beheer van een onroerend patrimonium zowel in volle eigendom, vruchtgebruik als blote eigendom als onder de vorm van alle andere onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten. Onder beheer wordt verstaan: de aankoop, (onder)verhuring, uitrusting, verbouwing, gratis ter beschikking stelling en vervreemding, als ook het verschaffen van voordelen aan haar zaakvoerders of vennoten om de werking van de vennootschap te bevorderen.

-Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, Intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

-Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, onder andere van commerciële, publicitaire of wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

-Het afsluiten van lijf renteovereenkomsten, alsmede het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelingen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zijn van het woord.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België ais in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Duur

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

Vennoten, kapitaal en aandelen

Kapitaal - Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfduizend euro (¬ 5.000,00), vertegenwoordigd door vijftig (50)

aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De beherende vennoot, Alberts Alain, tekent in voor 30 aandelen.

De stille vennoot, Van der Vieren Kristel, wordt eigenaar van 20 aandelen.

Beherende en stille vennoten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is bij haar oprichting aangegaan tussen, enerzijds, de hierna genoemde hoofdelijk

aansprakelijke beherende vennoot, die tevens de enige statutaire zaakvoerder is, en, anderzijds, de hierna

genoemde stille vennoot, met name:

- de heer Albertz Alain, die hoofdelijk aansprakelijke beherende vennoot is;

- mevrouw Van der Vieren Kristel, die stille vennoot is.

De beherende vennoot staat hoofdelijk en onbeperkt in voor aile verbintenissen van de vennootschap. Een beherende vennoot kan niet persoonlijk veroordeeld worden op grond van verbintenissen van de vennootschap, zolang de vennootschap zelf niet is veroordeeld.

De stille vennoot staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hetgeen hij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen, op voorwaarde dat hij geen enkele daad van bestuur stelt, zelfs niet krachtens volmacht. Een stille vennoot mag zich niet mengen in de zaken van de vennoot-+schap; hij heeft wel het recht om op de maatschappelijke zetel kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften van de vennootschap en om controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

De erfgenamen en legatarissen van een overleden vennoot of de schuldeisers van een vennoot, daaronder mede begrepen minderjarigen en onbekwamen, zullen, onder geen enkel voorwendsel, het leggen van zegels op de goederen en waarden van de vennootschap kunnen eisen, noch kunnen verzoeken om een inventaris ervan op te stellen, noch de verdeling of de liquidatie ervan kunnen vorderen, noch zich op enige wijze kunnen mengen in het bestuur van de vennootschap.

Overdracht en overgang van aandelen

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de

levenden noch overgaan wegens overlijden dan met schriftelijke toestemming van alle bestaande vennoten.

Indien de voorgestelde overdracht of overgang van aandelen, om welke reden ook, wordt geweigerd door de overige vennoten, hebben de weigerende vennoten de verplichting de aandelen zelf over te nemen in verhouding tot hun respectievelijke participatie in het kapitaal met dien verstande dat de vennoten die geen bezwaar hadden tegen de overdracht of overgang het recht hebben om ook aandelen zelf over te nemen in verhouding tot hun respectievelijke participatie in het kapitaal tenzij tussen alle vennoten die geinteresseerd zijn en die het recht dan wel de plicht hebben om de aandelen over te nemen in gemeen overleg een andere verhouding wordt overeengekomen. Deze overname dient te gebeuren tegen de waarde vastgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 8 van deze statuten.

De overdracht of overgang geschiedt in elk geval bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Elke overdracht of overgang van aandelen, toebehorend aan een beherende vennoot, die ertoe leidt dat de betrokken beherende vennoot zijn hoedanigheid als beherende vennoot verliest, dient bovendien te worden bekendgemaakt via een publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Eenzelfde bekendmaking dient eveneens te gebeuren telkens wanneer een nieuwe beherende vennoot tot de vennootschap toetreedt hetzij ingevolge verwerving van aandelen hetzij, wanneer hij reeds aandelen bezit en stille vennoot is, ingevolge de aanvaarding van de hoedanigheid als beherende vennoot.

Waarde van aandelen

De overnameprijs van een aandeel, wanneer vennoten daartoe gedwongen of gerechtigd zijn

overeenkomstig de bepalingen van artikel 7 van de statuten, wordt vrij bepaald in onderling akkoord tussen de partijen.

Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen, zal de overnameprijs worden vastgesteld door een deskundige, die wordt aangewezen in gemeen overleg door de partijen zelf of, bij gebreke aan overeenstemming, door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarin de zetel van de vennootschap alsdan gevestigd is. Die deskundige zal bij de waardebepaling in elk geval dienen te houden met de geactualiseerde venale waarde van de onroerende goederen en rechten die alsdan tot het patrimonium van de vennootschap behoren alsmede met de eventuele fiscaliteit die deze zouden ondergaan bij realisatie. Tegen de beslissing van de deskundige is geen verhaal mogelijk.

De afkoop moet in ieder geval tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde definitief werd vastgesteld.

Ondeelbaarheid van aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar.

Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde aandeel, kan de vennootschap de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het aandeel is aangewezen.

Opsplitsing van aandelen in vruchtgebruik en blote eigendom

Indien aandelen opgesplitst zouden zijn in blote eigendom en vruchtgebruik, komen de rechten, behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, in alle gevallen en dus zowel op de gewone, de bijzondere als de buitengewone algemene vergadering toe aan de vruchtgebruiker, met inbegrip van het stemrecht ingeval van fusie of met fusie gelijkgestelde verrichting, splitsing, partiële splitsing, inbreng of verkoop van een algemeenheid, ontbinding, kapitaalverhoging en kapitaalvermindering, tenzij in die gevallen waar deze statuten het anders regelen of er dwingende wetsbepalingen bestaan die hiervan afwijken.

De vruchtgebruiker zal zijn rechten steeds ter goeder trouw moeten uitoefenen, rekening houdend met de belangen van de blote eigenaar en met de verplichting die te vrijwaren.

Bij terugbetaling van het kapitaal ingeval van reële kapitaalvermindering of ingeval van vereffening van de vennootschap zullen de uitgekeerde bedragen, behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, toekomen aan de blote eigenaar, op last de uitgekeerde bedragen te plaatsen op een geblokkeerde bankrekening die op naam van de blote eigenaar en de vruchtgebruiker gezamenlijk zal worden geopend, waarbij het vruchtgebruik door de vruchtgebruiker verder zal worden uitgeoefend op die geplaatste bedragen op basis van zaakvervanging. Indien de terugbetaling van het kapitaal gebeurt in natura, dan zullen de betreffende activa desgevallend eveneens bij wijze van zaakvervanging, enerzijds, wat betreft het vruchtgebruik toekomen aan de vruchtgebruiker en, anderzijds, wat betreft het blote eigendomsrecht toekomen aan de blote eigenaar; behoudens andersluidende afspraken alsdan gemaakt tussen de vruchtgebruiker en blote eigenaar, zullen de bepalingen van de artikelen 578 tot 624 van het Burgerlijk Wetboek van toepassing zijn.

Indien aandelen opgesplitst zouden zijn in blote eigendom en vruchtgebruik, dan worden met de termen "vennoot" en "vennoten" in deze statuten, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald, steeds de vruchtgebruiker(s) bedoeld. Een vruchtgebruiker kan zowel een beherende vennoot als een stille vennoot zijn.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, hetzij beherende vennoten hetzij derden mits die laatsten geen stille vennoten zijn.

Bij de oprichting van de vennootschap is de beherende vennoot aangesteld als statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, met name: de heer Albertz Alain, voornoemd. Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd. In voorkomend geval kan de bezoldiging zowel uit een vergoeding in geld als een vergoeding in natura bestaan.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk heeft de meest uitgebreide machten om het beheer van de lopende zaken en het bestuur van de vennootschap waar te nemen. Zij hebben, ieder afzonderlijk, de bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen, in en buiten rechte, en om alle daden van bestuur en beschikking te stellen binnen het kader van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor, krachtens de wet of deze statuten, alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders ais college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn !eden.

De zaakvoerder van de vennootschap kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan een of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen op voorwaarde dat die laatsten geen stille vennoten zijn. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de betrokken zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

TOEZICHT

Controle

De controle op de vennootschap zal geschieden door één of meer commissarissen in zoverre zulks

wettelijk vereist is ofwel Indien de algemene vergadering daartoe beslist.

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

BOEKJAAR,WINSTVERDELING, JAARREKENING

Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 1 Januari en eindigt op eenendertig December van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar sluit het bestuursorgaan de boeken en bescheiden van de vennootschap af en maakt hij de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke voorschriften ter zake en voor zover door de wet vereist,

Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

De algemene vergadering beslist jaarlijks over de bestemming van het resultaat.

De winst wordt onder de vennoten verdeeld naar evenredigheid van hun aandelenbezit. Ook de verliezen worden onder de vennoten in dezelfde verhouding verdeeld, met dien verstande dat de bijdrage van de stille vennoten in de verliezen nooit hun inbreng in het kapitaal mag overtreffen.

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft ieder Jaar plaats de eerste maandag van juni om 18h00. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Iedere vennoot kan steeds een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen.

Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen hetzij per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen v66r de vergadering bij de post afgegeven moet zijn, hetzij tegen ontvangst afgetekende brief, tenzij de vennoten individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De oproepingsbrief moet datum, uur, plaats en agenda van de vergadering vermelden alsmede een kopie van alle relevante documentatie die redelijkerwijs nodig is om over de punten op de agenda te kunnen beraadslagen en beslissen, bevatten.

Elke vennoot die een algemene vergadering bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot kan er eveneens aan verzaken om zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit vôôr of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder of, zo er meerdere zijn, de oudste van hen of, bij afwezigheid van iedere zaakvoerder, door de oudste aanwezige vennoot.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen noch voor de uitoefening van het stemrecht.

De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen en besluiten nemen mits alle beherende vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn en minstens de meerderheid van de stille vennoten.

Alle besluiten worden genomen met eenparigheid van stemmen van alle beherende vennoten, ongeacht hun aandelenbezit, en met gewone meerderheid van stemmen verbonden aan de aandelen die op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn, onverminderd de toepassing van eventuele andersluidende statutaire bepalingen eiders in deze statuten.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door een zaakvoerder.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, regelt de algemene vergadering, op voorstel

t

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

van het bestuursorgaan de wijze van vereffening.

Behoudens in geval van ontbinding en vereffening in één akte overeenkomstig artikel 184, §5, van het Wetboek van Vennootschappen, zal de vereffening geschieden door de zorgen van één of meer vereffenaars; zij worden aangesteld door de algemene vergadering die ook hun machten zal bepalen. Hun benoeming moet ter bevestiging aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank worden voorgelegd overeenkomstig artikel 184, §2, van het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan wordt de statutaire zaakvoerder ten aanzien van derden als vereffenaar beschouwd; hij zal evenwel slechts ais actieve vereffenaar in functie treden nadat zijn mandaat ais vereffenaar werd bevestigd door de voorzitter van de bevoegde rechtbank overeenkomstig artikel 184, §2, van het Wetboek van Vennootschappen.

Tenzij bij hun aanstelling anders wordt bepaald, beschikken de vereffenaars over de meeste uitgebreide machten als voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en mogen zij alle in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde handelingen stellen zonder de voorafgaande toelating van de algemene vergadering te moeten vragen in de gevallen dat vereist is.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

DIVERSE BEPALINGEN

De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van de vennootschappenwet worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire bepalingen van artikel 79 van de vennootschappenwet.

woonstkeuze

Iedere vennoot, zaakvoerder of vereffenaar die in het buitenland woont, doet voor de uitvoering van de statuten keuze van woonst in de zetel van de vennootschap, waar hem geldig alle mededelingen en betekeningen betreffende de vennootschap kunnen worden gedaan. Een kopij van genoemde

mededelingen en betekeningen zal tevens aan zijn laatst aan de vennootschap medegedeeld adres worden toegezonden.

OVERGANGSBEPALINGEN

1.1-let eerste boekjaar loopt uitzonderlijk vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid

verkrijgt tot en met 31 december 2014.

2.0e eerste jaarvergadering vindt aldus plaats in Juni 2015.

3.In navolging van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen worden de handelingen gesteld door de oprichters vanaf de datum van 1 juli 2013 overgenomen door de vennootschap, indien dit zou blijken uit de wil van de oprichters en de vennoten. Deze wil zal automatisch aanwezig zijn wanneer de verrichting uitdrukkelijk ten laste gelegd wordt van de vennootschap, hetzij door een specifieke wilsuitdrukking c.q. verslag van de vennoten, hetzij door de opname ervan in de boekhouding van de vennootschap.

4.Op grond van artikel 141 W. Venn. acht de vergadering zich vrijgesteld van de benoeming van één of meer commissaris(sen).

51lijzondere volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Konsilanto' met zetel te 2640 Mortsel, Mechelsesteenweg 131-135 bus 1, met bevoegdheid te delegeren, teneinde de formaliteiten te vervullen tot de inschrijving van de vennootschap in het ondememingsloket en de inschrijving van de vennootschap als belastingplichtige bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, daartoe alle verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

6.0e kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen ongeveer vijfhonderd (¬ 500,00) euro.

Alain Albertz

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 19.08.2015 15441-0093-010
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 24.07.2016 16356-0574-009

Coordonnées
ALAIN ALBERTZ

Adresse
LEGE VELDKANTLAAN 24 2540 HOVE

Code postal : 2540
Localité : HOVE
Commune : HOVE
Province : Anvers
Région : Région flamande