ALBERI ENTERPRISES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALBERI ENTERPRISES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.865.340

Publication

16/01/2014
ÿþmad 11.1

'1 t f.f '~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

u u 11 111





Nearcrelegd fer griffie van da Rechtbalf,i cea Koophandel te Antwerpen, op

gi l Ica 2M,

4

Griffie

Ondememingsnr :

0543 . C 35 . 3 4o

Benaming (voluit) : ALBERI ENTERPRISES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Eksterlaan 12

2950 Kapellen

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hans De DecKer te Brasschaat op 19 december 2013, geregistreerd

zeven bladen één verzending te Brasschaat Registratie Il de 27 dec2013 boek 199 blad 77 vak 16, ontvangene

vijftig euro (50,00 eur), de eerstaanwezend Inspecteur wn (getekend) J, Rombouts, dat de heer BOOMERT

Yuri, IK B10 0414804 04 / NN 69.09.25 617-48, geboren te Schiedam (Nederland) op 25 september 1969,

wonende te 2950 Kapellen, Eksterlaan 12, een vennootschap heeft opgericht als volgt

I.Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2.Benaming: ALBERI ENTERPRISES (artikel 1)

3.Duur: onbepaald (artikel 4)

4.Zetel: Eksterlaan 12, 2950 Kapellen

5. Identiteit oprichter: zie boven

6. Kapitaal: drie miljoen vijfhonderd en tienduizend euro (¬ 3.510.000,00) (artikel 5) ter gelegenheid van de oprichting volledig volstort door inbreng in natura.

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor Didier Corthouts te Hasselt de dato 18 december 2013, met betrekking tot deze inbreng in natura luidt als volgt:

"6. BESLUIT

Ondergetekende, VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN BURG. VENN. O.V.V. CVBA, met maatschappelijke zetel te B - 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 bus 1, vertegenwoordigd door de heer Didier CORTHOUTS, bedrijfsrevisor, heeft een onderzoek uitgevoerd omtrent de inbreng in natura ten bedrage van 3.510.000,00 EUR door de heer Yuri BOOMERT in ALBERI ENTERPRISES BVBA.

De inbreng in natura betreft 40 aandelen van BOOMERT BEHEER BV en 9.000 aandelen van B & B INTERNATIONAL BV, beiden gevestigd te NL - 3208 KP Spijkenisse (Nederland), Bohrweg 3.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

° De verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut van de, Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

De oprichter van de vennootschap heeft onder zijn veantwoordelikheid de waardering gedaan van de inbreng; in natura en heeft de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bepaald.

° De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en; nauwkeurigheid.

° De voor de inbreng in natura door de oprichter weerhouden methoden van waardering zijn in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord.

De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden komen, tenminste overeen met het aantap en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen. De inbreng is bigevolg niet overgewaardeerd

Uit het ontwerp van bijzonder verslag van de oprichter blikt dat de vergoeding voor de inbreng in natura tent bedrage van 3.510.000,00 EUR bestaat uit de toekenning van 10.000 aandelen zonder vermelding van; nominale waarde van ALBERI ENTERPRISES BVBA aan de heer Yuri BOOMERT

Ondergetekende wenst te benadrukken dat hij geen uitspraak doet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat het verslag geen `faimess opinion" is.

Gedaan te goeder trouw,

te Hasselt, op 18 december 2013 "

VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN

BURG. VENN. O.V.V. CVBA

Op de Taaiste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan liet Belgisch

Staatsblad

Vertegenwoordigd door Didier CORTHOUTS Bedrijfsrevisor"

7.samenstelling: tienduizend (10.000,00) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk éénitienduizendste (1!10.000) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen (artikel 5)

8. begin en einde boekjaar: telkens van één januari tot éénendertig december van ieder kalenderjaar, (artikel 18). Het eerste boekjaar loopt van 19 december 2013 en eindigt op 31 december 2014 (overgangsbepaling) 9, Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering (artikel 19)

10.Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. (artikel 10). Iedere zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap. Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Aile akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen,

Dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe vertegenwoordiging.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen. (artikel 11)

Werd aangesteld tot niet-statutair zaakvoerder, de heer BOOMERT Yuri voornoemd. De duur van zijn mandaat is onbeperkt (overgangsbepaling).

12. Controle: overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake (artikel 12) Er werd geen commissaris aangesteld.

13. Doel:De vennootschap heeft tot doel, dit zowel in België als in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening

a) het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voomamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis,

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, bestuurders-functies waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haaropdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

b) de verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen;

c) de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels, rechten of roerende waarden door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze;

d) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen en ondernemingen aangegaan.

Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden; alsmede mag zij aile financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapital isatieondem emingen;

e) in de meest ruime betekenis het voor eigen rekening deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken voor eigen rekening van om het even welke verrichting inzake portefeuille-, kapitaal- of vermogensbeheer;

f) het financieren van aan- en verkooptransacties al dan niet op termijn, van alle roerende en onroerende goederen, het verstrekken van leningen en kredieten, alsmede aile commerciële en financiële verhandeling die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten;

g) onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat

- de verwerving, de vervreemding, de inleasinggeving, het beheer, de ultbating, de valorisatie, de verkaveling,

de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en het verbouwen van onroerende goederen;

- tussenhandelaar, de makelarij en/of handel in de onroerende goederen, dit in de meest ruime zin van het

woord, met inbegrip van onroerende leasing, met uitsluiting evenwel van handelingen welke vallen onder de















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1.>

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 11.1

beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het koninklijk besluit de dato 06/09/1993 tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar;

- het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen van onroerende goederen of immobiliënvennootschappen alsmede de uitgifte van vastgoedcertificaten;

- het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en werken van burgerlijke genie en in het bijzonder het oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet op de medeëigendom; h) het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel.

1) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

j) het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat

- organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole;

- het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten;

- het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie op het gebied van beheer,

management en marketing;

k) het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen;

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, alsmede financiële en onroerende verrichtingen, die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door aile middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

13 Jaarvergadering: de derde dinsdag van de maand juni van ieder jaar om 18 uur,

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist. (artikel 13).

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de uitnodiging tot de vergadering. Ieder vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dart niet vennoot. (artikel 14).

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend vijftien (juni 2015). (overgangsbepaling). Overname van verbintenissen

De heer BOOMERT Yuro voornoemd heeft verklaard dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening van en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichter. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden

bekrachtigd. -

Volmacht werd verleend aan NV Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Stephanie Casado, wonende te 3665 As, üennekeslaan 29, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en dé Rechfbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Hans De Decker

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte met aangehecht

Verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/08/2015
ÿþ1111111111

*15116060*

W

NA

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

van Koophandel



Antwernen

MONITEU -, BELGE

2 8 JULI 2015



o" -08- 2015

afdeling Antwerpen

e

BELGISCH S



Ondernemingsnr : 0543.865.340

Benaming

(voluit) : ALBERI ENTERPRISES

(verkort) : -

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Eksterlaan 12 te 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL 1 EXPLOITATIEZETEL

Blijkens de notulen van de Beslissing van de Zaakvoerder d.d. 9 juif 2015 werd beslist om de

maatschappelijke zetel en de exploitatiezetel van de vennootschap, met ingang van 9 Juli 2015,

te verplaatsen:

van: 2950 Kapellen, Eksterlaan 12;

naar: 2950 Kapellen, Bremlaan 11,

Getekend, Yuri BOOMERT, zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 20.08.2015 15443-0061-012

Coordonnées
ALBERI ENTERPRISES

Adresse
BREMLAAN 11 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande