ALCHAMA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALCHAMA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.825.964

Publication

20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 13.07.2012 12304-0350-011
06/02/2012
ÿþVoor behouc

aan hi Belgis Staatsti

Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

23 -01- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANK E Efte MECHELEN



Ondernemingsnr : 0832.825.964

Benaming

(voluit) : Alchama

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2500 Lier, Rederijkerslei 9 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : MEDEDELING

1111 lUl ius i111fl HUI I I I

*12032186*

u

Neerlegging van het verslag van de zaakvoerder en van het verslag van de bedrijfsrevisor aangaande quasi-inbreng van een erfpacht en leasing.

René VAN DEN BERGH

geassocieerd notaris

Broederminstraat 9

2018 ANTWERPEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/01/2011
ÿþMod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behouc

aan hi Belçis. Staatsti

NEERGELEGD

1 7 -ot- 2011

+

7

flIIII Ift 11111 IIfl II IIHhII IIIHlluhII

*1101A]46"

Ondernemingsnr : %32 9,(04

GRIFFIE RM-BANK van KOOPHANnEL te MFCI-IFI EN

Î

Benaming :

(voluit): ALCHAMA

Rechtsvorm : Burgerlijke Professionele Vennootschap in de vorm van een Besloten Vennootschap meet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rederijkerslei 9 bus 2 te 2500 Lier

!

1 Onderwerp akte : OPRICHTING

i É

Uittreksel uit een akte verleden door Meester JEAN-LUC PEÊRS, notaris te Vilvoorde, op twaalf januari om zeventien uur dertig.

Oprichters: De Heer UWENTS Peter Louis Maria, geboren te Gent op: veertien maart negentienhonderd vierenzestig, nationaal nummer 54.03.14? 1055-17, identiteitskaart nummer 590-7528283-42, echtgenoot van Mevrouw SPEELEVELD Emmanuelle Margaretha Cornelis, wonende te 2520 Ranst (Emblem),

!Kreupelstraat 25. Gehuwd onder het stelsel der zuivere scheiding van goederen,

!blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Luc Talloen, te Leuven, op )zestien april negentienhonderd ëénennegentig, ongewijzigd tot op heden,

)aldus verklaard.

Vorm: Burgerlijke Professionele Vennootschap in de vorm van een !Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: °ALCHAMA"

Maatschappelijke zetel : Rederijkerslei 9 bus 2 te 2500 Lier

1Doel : De vennootschap heeft als doel in België en in het buitenland, doch! (binnen het grondgebied van de Europese Unie: 11) de uitoefening en de bevordering van de geneeskunde, in het bijzonder del behandeling van gelaats- en halschirurgie en dit onder de persoonlijke ent onbeperkte beroepsaansprakelijkheid van de geneesheer-zaakvoerder en met! inachtname van de Code van Geneeskundige Plichtenleer, met dien verstandej )dat de honoraria voor de geneeskundige verstrekkingen geïnd worden door en{ ivoor rekening van de vennootschap en dat de geneesheer-vennoot vergoedingen! kan ontvangen voor de door hem verrichte prestaties. 2) Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in heti bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van de voormelde! !activiteiten.

13) Het aanleggen van reserves om de vereiste medische apparatuur eni !begeleidende accommodatie te kunnen aanschaffen.

14) De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-zaakvoerder toe te laten zich) !

bij te scholen en verder te bekwamen ten einde zijn medische activiteiten in optimale omstandigheden te kunnen uitoefenen. iDe vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. In geen geval mogen de vennootschapsactiviteiten leiden tot een inbreuk op del Code van Geneeskundige Plichtenleer. Kortom zij mag alles doen wat verbandi

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetze van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

',

Voorbehouden ,rsWn Wit

- E3ëTgïscTï- Staatsbiad

~

Luik B - vervolg

;houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan tel bevorderen, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende en onroerende] verhandelingen doen mits dit een beheer is van de roerende en onroerende (goederen als een goed huisvader, en zo dit niet de vorm van een aanvullende,

(commerciële activiteit aanneemt. Dit bijkomstig doel mag op geen enkel)

ogenblik het burgerlijk karakter van de Vennootschap wijzigen en dei !beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren metl unanimiteit van stemmen. !wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel lenkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten lover hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van; Geneesheren meegedeeld werd.

Duur: Onbepaalde duur vanaf het verkri ]rechtspersoonlijkheid

Maatschappelijk kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt euro (¬ 20.000,00). Het is gesplitst in honderd (100) nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100) van vertegenwoordigen.

De honderd aandelen die gans het kapitaal vertegenwoordigen

geld en tegen pari volledig ingeschreven en volledig volgestort.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, geneesheren-vennoten, benoemd door de algemene vergadering, voor een duur van maximum zes jaar, doch hernieuwbaar.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot-geneesheer telt, is hij van rechtswege zaakvoerder, en dit voor tien jaar.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

e Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de ]omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

1 De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de 'zin van artikel 259 §1 van het Wetboek van Vennootschappen. Die zaakvoerder lad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als de zaakvoerder(s), in geval Ivan belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

De benoeming van een niet-geneesheer tot zaakvoerder, mede-izaakvoerder of zaakvoerder ad hoc, moet schriftelijk en voldoende gemotiveerd ter goedkeuring aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren voorgelegd worden.

Algemene vergadering: De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de tweede woensdag van de maand juni om twintig uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping, en voor de eerste maal in tweeduizend en twaalf.

Boekjaar: Van eerste januari tot éénendertig december van elk jaar. Evenwel zal het eerste maatschappelijk boekjaar lopen tot éénendertig december tweeduizend en elf.

Buitengewone algemene vergadering.

Nadat de statuten van voormelde vennootschap aldus zijn vastgesteld, komt bijeen de eerste buitengewone algemene vergadering die volgende besluiten neemt :

1) Tot eerste zaakvoerder wordt benoemd, voor tien jaar zolang hij de enige vennoot is, de Heer UWENTS Peter Louis Maria, geboren te Gent op veertien maart negentienhonderd vierenzestig, nationaal nummer 64.03.14 055-17,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

jgen van de

twintig duizend' aandelen zonder het kapitaal!

werden allen in0

.,

' Voorbehouden .. " :Fan hot

( t3-~tg¬ scFi-

i Staatsblad

I

Luik B - vervolg

wonende te 2520 Ranst (Emblem), Kreupelstraat 25.

{2) De vergadering besluit dat het eerste boekjaar zal lopen tot éénendertig

december tweeduizend en elf.

!3) De vergadering besluit dat de eerste jaarvergadering zal plaatsgrijpen!

!in het jaar tweeduizend en twaalf. !

14) De vergadering besluit bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van !vennootschappen dat verbintenissen die in naam van de vennootschap in! !oprichting zijn aangegaan door de hiervoor genoemde oprichter, de Heer!

!UWENTS Peter,worden bekrachtigd door de vennootschap en overgenomen. 1

15) De vergadering stelt vast op basis van te goeder trouw verrichtel schattingen dat de vennootschap voor het eerste boekjaar voldoet aan del !criteria opgesomd in artikel 15, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen,! !zodat de vennootschap niet verplicht is een commissaris te benoemen, en !besluit bijgevolg niet over te gaan tot de benoeming van een commissaris. {!6) De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de Heer DE SMEDT !Yannick, accountant-belastingconsulent, wonende te 2560 Mijlen,!

IGrobbendonkseweg 75, ,a) bij het Ondernemingsloket alle administratieve formaliteiten te! vervullen nodig voor het bekomen van een inschrijving, en nadien zo nodig,1

alle wijzigingen te melden en/of te doen inschrijven,

b) aan te sluiten bij de kas van zelfstandigen, wijzigingen aan te brengen;

of mutaties door te voeren, en

!c) alle formaliteiten te vervullen en alle aangiftes te doen met het oog op Ide vereffening door de volmachtgever van alle door de volmachtgever) (!verschuldigde belastingen, heffingen of taxen van welke aard ook, alle 1lbezwaren in te dienen, met het oog op het bekomen van ontheffingen of! !vermindering van die belastingen, heffingen of taxen, en - naar aanleiding! divan de controles van de belastingendiensten - aanwezig te zijn, mijn] verweermiddelen voor te dragen en mijn belangen te verdedigingen, akkoorden! ! # sluiten en alle dadingen te treffen met het oog op de afhandeling van die! controles en/of bezwaarschriften.

VOOR GELI3KVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Jean-Luc PEÉRS, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd:

uitgifte van de akte;

ad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsel

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 21.07.2016 16350-0154-013

Coordonnées
ALCHAMA

Adresse
REDERIJKERSLEI 9, BUS 2 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande