ALEGRIA OPEN HUIS VOOR MENSEN MET KANKER EN HUN OMGEVING, AFGEKORT : ALEGRIA

Association sans but lucratif


Dénomination : ALEGRIA OPEN HUIS VOOR MENSEN MET KANKER EN HUN OMGEVING, AFGEKORT : ALEGRIA
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 839.097.411

Publication

19/09/2011
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van d

ai ie ier genie



NEERGELEGD GRIFFIE RECHTBANK VAN

01 SEP. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

Gdf e De griffier

111111 Mill II 11

*11141384*

Voorbehouder

ha:7 ;ie

E3igisch Stazisbta'

111

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : VZW ALEGRIA open huis voor mensen met kanker en hun

omgeving

tverkorti: ALEGRIA

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Stationstraat 80-82 2300 Turnhout

Onderwerp akte : OPRICHTING- BENOEMING BESTUURDERS

OPRICHTINGSAKTE

1 september 2011

VZW ALEGRIA

open huis voor mensen met kanker en hun omgeving

TITEL I: NAAM ZETEL DOEL DUUR

Artikel 1 .NAAM

De vereniging wordt opgericht als een entiteit met rechtspersoonlijkheid, meer in het bijzonder ais een vereniging zonder winstoogmerk, hierna "VZW" genoemd, op grond van de Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 1 juli 1921 zoals onder meer gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002, de Wet van 16 januari 2003 en de Programmawetten van 22 december 2003 en 9 juli 2004, hierna genoemd "de Wet". De vereniging draagt de naam "VZWALEGRIA

open huis voor rnensenmet kanker en hun omgeving ".

Artikel 2 .ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te 2300 Turnhout, Stationstraat 80 82. De vereniging ressorteert onder het gerechtelijke arrondissement Turnhout. De zetel van de vereniging kan bij eenvoudig besluit van de Raad van Bestuur overgebracht worden naar elk ander adres binnen het voornoemde gerechtelijke arrondissement. Voor iedere wijziging van de maatschappelijke zetel buiten het gerechtelijk arrondissement Turnhout is een beslissing vereist van de Algemene Ledenvergadering.

Artikel 3 .DOEL

De vereniging heeft tot doel:

Het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen met kanker, hun naasten en aan de nabestaanden

van mensen met kanker. Dit vindt plaats door:

" Het in afstemming met professionele zorgverleners/zorgverlenende instanties, en kankerpatiënten-verenigingen realiseren van één adres voor niet medische zaken rondom kanker;

" Het aanbieden van ondersteuning aan mensen met kanker en hun naasten in de vorm van psycho-sociale begeleiding, informatie, het bieden van mogelijkheden voor lotgenotencontact, evenals ook het aanbieden van creatieve activiteiten.

De VZW mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op de bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht. Het doel van de vereniging kan gewijzigd worden door een besluit van de Algemene Vergadering gehouden met inachtname van de voorschriften van de Wet.

Artikel 4 .DUUR

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Op de laatste biz.. van Luik 8 vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)ment bevoegd de vereniging, stichting ot organisme ten aanzien van derden te vertegenw ord gen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

TITEL II: LEDEN: AANVAARDING, ONTSLAG & UITSLUITING

Artikel 5 .ONDERSCHEIDEN SOORTEN LEDEN

De vereniging bestaat uit effectieve leden, toegetreden leden en ereleden. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de Algemene Vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Het aantal effectieve leden is onbeperkt maar is minimum vier. De op het einde van deze oprichtingsakte vermelde oprichters zijn de eerste effectieve leden van de vereniging.

Artikel 6 .OPNAME VAN EFFECTIEVE, TOEGETREDEN LEDEN & ERELEDEN

Als effectief lid kan in de vereniging worden opgenomen, iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die door de Raad van Bestuur als zodanig wordt aanvaard.

Als toegetreden lid en erelid kan in de vereniging worden opgenomen: iedere natuurlijke of rechtspersoon die door de Raad van Bestuur als zodanig wordt aanvaard omwille van de bandmet de vereniging. De aanvaarding van nieuwe leden, zowel effectieve als toegetreden en ereleden, behoort tot de uitsluitende bevoegdheid van de Raad van Bestuur, die daarover beslist met eenvoudige meerderheid van haar leden.

Artikel 7 .EINDE LIDMAATSCHAP & UITSLUITING VAN LEDEN

Het lidmaatschap eindigt automatisch door het overlijden van het lid, of ingeval van een lidrechtspersoon,

door haar ontbinding, fusie, splitsing of faillissement. De Raad van Bestuur kan voor leden rechtspersonen besluiten om na fusie of splitsing het lidmaatschap van de nieuwe rechtspersoon verder te zetten. De uitsluiting van een effectief lid kan slechts door de Algemene Vergadering worden uitgesproken met een meerderheid van twee derden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde effectieve reden (art. 12 van de Wet). Het voornemen om een effectief lid uit te sluiten wordt uitdrukkelijk op de bijeenroepingen vermeld.

Het betreffende uit te sluiten effectieve lid zal, zo het dit wenst, op de vergadering gehoord worden. In afwachting van de beslissing betreffende de uitsluiting van een effectief lid, kan de Raad van Bestuur het lidmaatschap schorsen indien:

a. de verplichtingen, opgelegd aan de leden in artikel 8, op ernstige wijze worden geschonden;

b. ondanks schriftelijk aanmaning, het lid in gebreken blijft zijn financiële en/of administratieve

verplichtingen tegenover de vereniging na te komen.

De schorsing zal per aangetekende brief worden meegedeeld aan het betrokken lid.

De schorsing kan maximaal drie maanden duren, binnen welke termijn de Algemene

Vergadering moet bijeenkomen om over de uitsluiting te beslissen. Op deze bijeenkomst van de Algemene

Vergadering behoudt het betrokken lid al zijn lidmaatschapsrechten. Besluit de Algemene Vergadering niet tot

uitsluiting over te gaan, dan vervalt van rechtswege de schorsing van het lid en wordt deze geacht nooit te

hebben plaatsgehad.

De uitsluiting van een toegetreden en een erelid kan door de Raad van Bestuur met een twee derden

meerderheid van haar leden worden uitgesproken. Ontslagnemende of uitgesloten leden en hun

rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding vorderen van gestorte bijdragen of gedane inbrengen.

Artikel 8 .VERPLICHTINGEN VAN DE LEDEN

De leden van de vereniging zijn verplicht

a. de Statuten van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te leven;

b. zich te onthouden van elke handeling die de belangen van de vereniging of één van haar organen schaadt.

Artikel 9 .LIDGELDEN

De Raad van Bestuur kan aan de leden van de vereniging, zowel aan de effectieve leden als aan de toegetreden en de eventuele ereleden, een jaarlijks lidgeld opleggen. Dit lidgeld mag niet meer bedragen dan DUIZEND euro (1.000,00 ¬ ).

Artikel 10.REGISTER VAN DE LEDEN

Op de zetel van de vereniging wordt door de Raad van Bestuur een register van de effectieve leden gehouden. Dit register vermeldt van de betreffende effectieve leden natuurlijke personen minimum: de familienaam, alle voornamen en het adres, de toetredings en de eventuele uittredingsdatum. Betreffende de effectieve leden rechtspersonen, vermeldt dit register tenminste : de naam, de

rechtsvorm, het zeteladres. De Raad van Bestuur moet alle beslissingen betreffende de toetreding, uittreding of uitsluiting van leden binnen de acht dagen na kennisname in het register vermelden (art. 10 van de Wet).

TITEL III: BESTUUR, VERTEGENWOORDIGING & CONTROLE

Artikel 11.RAAD VAN BESTUUR

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van ten minste drie bestuurders. Deze

bestuurders handelen als een college. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering voor een termijn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOO 2.2

door deze te bepalen. Werd geen ambtsduur bij de benoeming bepaald, dan zullen die bestuurders geacht worden benoemd te zijn voor maximum vier jaar. De helft van de bestuurders, en dit in alfabetische volgorde, zijn benoemd voor een eerste periode van twee jaar. Bestuurders zijn ten allen tijde met een gewone meerderheid van de stemmen door de Algemene Vergadering afzetbaar. De mandaten van de bestuurders zijn onbeperkt hernieuwbaar. Zo door vrijwillig ontslag of verstrijken van termijn het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijke minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de Algemene Vergadering anders zou bepalen. Onkostenvergoedingen kunnen worden betaald na voorlegging van de originele bewijsstukken.

Artikel 12.VOORZITTERSCHAP EN FUNCTIES IN DE RAAD VAN BESTUUR

De Raad van Bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. Zij kan één

of meer ondervoorzitters aanduiden.

Artikel 13.BIJEENROEPING

De Raad van Bestuur vergadert op uitnodiging en onder voorzitterschap van haar voorzitter en dat zo vaak het belang van de vereniging het vereist en telkens wanneer de voorzitter of tenminste twee bestuurders erom verzoeken. Ook de secretaris van de vereniging heeft de bevoegdheid de Raad van Bestuur bijeen te roepen van zodra daartoe redenen bestaan. Indien de voorzitter van de vereniging om gelijk welke reden verhinderd is de vergadering van de Raad van Bestuur voor te zitten, wordt hij in die functie vervangen door de oudste aanwezige ondervoorzitter of, bij gebrek aan ondervoorzitter door de oudste aanwezige bestuurder.

Artikel 14.VERGADERING EN BESLUITVORMING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR

a. De Raad kan slechts geldig beslissen indien tenminste de helft van de bestuurders aanwezig is. Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe Raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

b. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van degene die hem vervangt, doorslaggevend.

c. iedere bestuurder kan op een schriftelijke wijze volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op een vergadering van de Raad van Bestuur te vertegenwoordigen.

d. De beslissingen van de Raad van Bestuur kunnen evenzo rechtsgeldig genomen worden bij middel van schriftelijk opgestelde besluiten die vervolgens door alle bestuurders wordengoedgekeurd.

e. Van iedere vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris en ingeschreven worden in een daartoe bestemd register. De uittreksels uit de notulen van de Raad van Bestuur, alsook uittreksels uit alle andere akten omtrent de vereniging, worden geldig ondertekend door de secretaris of een collega bestuurder.

Artikel 15.BEVOEGDHEDEN V.D. RAAD VAN BESTUUR

De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de Wet of deze statuten uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden. De Raad kan daden van beschikking stellen met inbegrip van, onder meer, het vervreemden van roerende of onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, alle handels en bankverrichtingen en het opheffen van hypotheken.

Artikel 16.EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

De vereniging wordt ten aanzien van derden alsook ten overstaan van gerechtelijke instanties, geldig vertegenwoordigd door : de handtekening van de voorzitter of de gezamenlijke handtekening van tenminste twee bestuurders.

Artikel 17. ORGAAN VAN DAGELIJKS BESTUUR

De Raad van Bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken en voor daden van dagelijks bestuur, zijn bevoegdheid overdragen aan een Dagelijks Bestuur, aan één of meer bestuurders of zelfs aan één of meerdere andere personen, al dan niet lid van de vereniging. De Raad van Bestuur bepaalt bij de benoeming de handelingen en taken die tot het Dagelijks Bestuur behoren en de duur van hun mandaat. Indien bij de benoeming geen termijn is bepaald, worden ze geacht benoemd te zijn voor onbepaalde duur. Hun mandaat kan ten allen tijde met onmiddellijke ingang door de Raad van Bestuur worden ingetrokken. Wanneer meer dan één persoon tot lid van het Dagelijks Bestuur wordt benoemd, wordt de

vereniging in al haar handelingen van het dagelijkse bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door elk lid afzonderlijk, waarbij geen bewijs van een voorafgaand besluit onder hen moet geleverd worden.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING

Artikel 1 8.SAMENSTELLING

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden. Wanneer de Raad van Bestuur daartoe besluit, kunnen de toegetreden leden en ereleden toegelaten worden op de Algemene Vergaderingen, doch zij bezitten geen rechten die voorbehouden zijn aan de effectieve leden. De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of door de oudste aanwezige ondervoorzitter, of bij afwezigheid van voornoemde personen, door de oudste aanwezige bestuurder, of indien geen bestuurders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

aanwezig zijn het oudste aanwezige effectieve lid. Elk effectief lid beschikt over één stem op de Algemene Vergadering. Een effectief lid kan zich door een ander effectief lid laten vertegenwoordigen. Elk effectief lid kan meerder andere effectieve leden vertegenwoordigen, doch met een maximum van drie.

Artikel 19.LIMITATIEVE BEVOEGDHEDEN

De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

a. het wijzigen van de Statuten;

b. de benoeming en afzetting van de bestuurders,

c. de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

d. het verlenen van kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

e. het goedkeuren van de begrotingen en rekeningen;

f. het toewijzen van het saldo van het boekjaar;

g. het vrijwillig ontbinden van de vereniging

h. het uitsluiten van een effectief lid;

i. de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

j. en alle gevallen waarin onderhavige Statuten of de Wet dat vereisen.

Artikel 20.BIJEENROEPING

a. De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen telkens als de Wet, de Statuten, het doel of het belang van de vereniging zulks vereist. De Raad moet bovendien een Algemene Vergadering bijeengeroepen telkens wanneer een vijfde van de effectieve leden er om vraagt.

b. Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begrotingen van het volgende jaar, op een door de Raad van Bestuur te bepalen plaats en datum, die voor dertig juni van dat jaar valt.

c. alle effectieve leden worden minstens acht kalenderdagen voor de Algemene Vergadering bij gewone brief, fax of e mail uitgenodigd op de Algemene Vergadering. De uitnodiging wordt ondertekend door de voorzitter of de secretaris. Ze vermeldt dag, uur en plaats van de Algemene Vergadering.

d. de oproeping bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de Raad van Bestuur.

Artikel 21. BESLUITVORMING IN DE ALGEMENE VERGADERING

a. In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van deaanwezige en vertegenwoordigde leden. Onthoudingen worden in dit geval niet als negatieve stemmen gerekend en worden niet meegerekend.

b. In geval van uitsluiting van een effectief lid, van wijziging van de Statuten of van ontbinding van de vereniging, zal de in de Wet voorgeschreven procedure worden nageleefd. In die gevallen worden onthoudingen ais tegenstemmen gerekend.

c. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

d. De Algemene Vergadering kan op geldige wijze een beslissing nemen over punten die niet op de agenda vermeld staan op voorwaarde dat alle effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Deze punten dienen dan toegevoegd aan de agenda van de vergadering.

Artikel 22.NOTULEN, AFSCHRIFTEN EN UITTREKSEL

Van alle vergaderingen worden notulen opgemaakt. Zij bevatten een beknopt verslag van het verloop van de vergadering en eventueel de uitslag der gedane stemmingen. De beslissingen van de Algemene Vergaderingen worden ter kennis gebracht van de effectieve leden door middel van de notulen of een uittreksel daaruit. De notulen worden tenminste ondertekend door de voorzitter en de secretaris. Alle effectieve leden die op de vergadering aanwezig zijn en daarom verzoeken mogen de notulen mede ondertekenen. Afschriften en uittreksels van de notulen worden ondertekend door de secretaris, de voorzitter of elk ander lid van de Raad van Bestuur. De notulen worden gebundeld in een register.

TITEL V: INZAGERECHT LEDEN

Artikel 23.

Alle effectieve leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen,evenals aile notulen en beslissingen van de Algemene Vergadering, van de Raad van Bestuur envan de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervaneen mandaat bekleden evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

TITEL VI: BEGROTINGEN REKENINGEN CONTROLE i

Artikel 24.BOEKJAAR & BEGROTING

a. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar loopt vanaf de

oprichtingsdatum tot 31 december 2012.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

b. De Raad van Bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering. De rekeningen dienen aan de Algemene Vergadering te worden voorgelegd binnen de zes maanden na het afsluiten van het boekjaar.

c. Na goedkeuring van de jaarrekening en begroting spreekt de Algemene Vergadering zich bij afzonderlijke

stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders en desgevallend, de commissaris.

Art i kel 25.COMMISSARISSEN

a. Indien de vereniging op grond van de op haar toepasselijke bepalingen daartoe verplicht is, zal de controle op de financiële toestand en op de jaarrekening opgedragen worden aan één of meer commissarissen die worden benoemd door de Algemene Vergadering onder de leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren. De Algemene Vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

b. De commissarissen hebben, gezamenlijk of afzonderlijk, een onbeperkt recht van controle over alle verrichtingen van vereniging. Zij mogen ter plaatse inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vereniging.

TITEL VII: ONTBINDING VEREFFENING 7

Artikel 26.ONTBINDING

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de Algemene Vergadering tot ontbinding besluiten, op de wijze zoals bepaald in de Wet.ln geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid, evenals de vereffeningsvoorwaarden.

Artikel 27.VEREFFENINGSSALDO

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan één of meerdere verenigingen, stichtingen of gelijk welke organisaties die een gelijkaardig doel nastreven. De Algemene Vergadering die tot de ontbinding besluit zal aanduiden aan welke organisatie(s) het vereffeningsaldo wordt overgedragen.

Artikel 28.HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Alle bepalingen, reglementen en afspraken die niet in deze Statuten werden voorzien of vermeld in de Wet zullen worden geregeld door de bepalingen van een Huishoudelijk Reglement dat door het Dagelijks Bestuur wordt opgesteld en door de Raad van Bestuur wordt goedgekeurd.

Gedaan te Turnhout op 01/09/2011 in twee originele exemplaren, door volgende de oprichters:

1. Arrazola de Onate Marijke, Belg, geboren te Leuven op 29.09.1959, NN. 59.09.29-108.33

2. CODA v.z.w. met maatschappelijke zetel Bredabaan 743 te 2990 Wuustwezel,

met ondernemingsnummer: BE 452 673 957, vertegenwoodigd door Theeuws Paul, Belg,

geboren te Wilrijk op 05.04.1951, NN.51.04.05 009.67

3. Cornil Paul, Belg, geboren te Turnhout op 22.09.1946, NN. 46.09.22 031.47

4. Daamen Melanie (Vifke), Belg, geboren te Hasselt op 12.04.1954, NN. 54.04.12 244.73

5. De Win Lydia, Belg, geboren te Vilvoorde . op 28.01.1964, NN. 64.01.28 058.65

6. Dockx Hilde, Belg, geboren te Turnhout op 14.10.1962, NN. 62.10.14 030.49

7. Martens Marc, Belg, geboren te Hasselt op 08.04.1960, NN.60.04.08-287.872

8. Robrechts Jan, Belg, geboren te Turnhout op 05.01.1959, NN. 59.01.05 209.14

9. Vydt Emiel (Mil), Belg, geboren te Sint Niklaas Waas op 20.11.1946, NN. 46.11.20 305.41

Door alle aanwezigen ondertekend.

Nadat de oprichters van de vereniging alzo artikelsgewijs en met eenparigheid de Statuten hebben goedgekeurd, wordt de vergadering verdergezet met inachtname van deze Statuten die onmiddellijk uitwerking verkrijgen ten overstaan van de oprichtende Leden.

BENOEMING BESTUURDERS

De oprichters beslissen met eenparigheid van stemmen de volgende personen te benoemen als eerste

bestuurders van de vereniging: Marijke Arrazola de Oriate, Cornil Paul, Daamen Melanie (Vifke)), De Win

Lydia, Dockx Hilde, Martens Marc, Robrechts Jan, Paul Theeuws en Vydt Emiel (Mil), allen voornoemd.

De helft van deze bestuurders, in alfabetische volgorde, wordt benoemd voor een periode van twee jaar, de

andere bestuurders voor een periode van vier jaar.

Hun mandaat zal door hen onbezoldigd uitgeoefend worden.

Voor-behoudèn aai het Belgisch Staatsiela

MpD 2.2

Luik B - Vervolg

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

En onmiddellijk zijn de zojuist benoemde bestuurders, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, in

vergadering bijeengekomen en hebben het volgende beslist:

FUNCTIES BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR

Overeenkomstig artikel 12 van de zojuist geformuleerde Statuten beslist de Raad van Bestuur om volgende

functies toe te kennen wordt benoemd :

tot voorzitter : Robrechts Jan,

tot ondervoorzitters :... De Win Lydia en Dockx Hilde,

tot secretaris :... Theeuws Paul ( CODA vzw.),

tot penningmeester : Marijke Arrazola de Onate, allen voornoemd.

BENOEMING VAN HET DAGELIJKS BESTUUR

In overeenstemming met artikel 17 van de zojuist goedgekeurde Statuten beslist de Raad van Bestuur om volgende personen aan te stellen als Leden van het Dagelijks Bestuur:

Vydt Mil, voorzitter DB en Daamen Melanie Vifke, algemeen coördinator....

Zij worden in die functie benoemd voor onbepaalde duur, met dien verstande dan wel dat hun mandaat als Lid van het Dagelijks Bestuur automatisch zal eindigen indien hun mandaat als bestuurder eindigt. Ze zullen bijgevolg in overeenstemming met gemeld artikel 17 van de Statuten bevoegd zijn om individueel handelend de vereniging te vertegenwoordigen en te verbinden betreffende alles wal het dagelijkse bestuur betreft, kortom zijn deze Leden van het Dagelijks Bestuur gemachtigd alle daden te stellen nodig voor de goede werking van de vereniging, voor zover deze daden niet expliciet tot de bevoegdheden van de Raad van Bestuur en van de Algemene Vergadering behoren.

Gedaan te Turnhout op 1 september 2011.

Door alle aanwezigen ondertekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bevoegde vertegenwoordigers: Bestuurder - Voorzitter

Robrechts Jan Bestuurder - Algemeen coordinator

Daamen Melanie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nlent bevoegd de vereniging, stichting ot organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALEGRIA OPEN HUIS VOOR MENSEN MET KANKER EN …

Adresse
STATIONSTRAAT 80-82 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande