ALEX76

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALEX76
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.927.776

Publication

30/12/2014
ÿþMod Word 11.1

-t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t0umu H111110111n11

Fteetiaarttt van krW a:,;;-tarr del

Ant:raroarr

17 EEC.

RrdercASÎ.\Áv. f.ari

1f ".,

Ondemen7ingsnr : 0502.927.776

Benaming

(vlaiuit): ALEX76

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : VAN PEBORGHLEI 20 BUS 6 2640 MORTSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de zaakvoerder werd de maatschappelijke zetel, met ingang vanaf 01110/2014, verplaatst naar : GEMEENTEPLEIN 8 2640 MORTSEL.

Spasojevic Aleksandra, zaakvoerder

Op cie laatste blz. vain LtiçkB vermelden ; Hecto : Naam en noedanlghercl van de tnstrtlmLnterendo notaris, Rolzit vort de ltclrstlçit)ncen} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verteiten;voordignn

Versti : Naam en hnndlekening,

31/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.06.2014, NGL 23.12.2014 14704-0434-010
12/02/2013
ÿþ ModWord 11.1



Lui c B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

31 JAN. 2013

Griffie

mi

Vc behc

aar

Bell Staal

*13025 92>

i

r

Ondernemingsnr : C-55.01-" e%%:; " %.4--4..C2,

Benaming

(voluit) : ALEX76

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Peborghlei 20 bus 6, 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Karl Van Looy, notaris te Antwerpen, op 28 januari 2013, te registreren, blijkt dat:

1° Mevrouw SPASOJEVIC Aleksandra, geboren te Loznica op acht januari negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 2640 Mortsel, Van Peborghlei 20 bus 6, intekenend op negenennegentig (99) aandelen, mits een intekenprijs achttienduizend vierhonderd veertien euro (18.414,- ¬ ), volledig volstort

2° De heer BJEKOVIC Nenad, geboren te Sarajevo op drieëntwintig februari negentienhonderd negenenzestig, wonende te 2640 Mortsel, Van Peborghlei 20 bus 6, intekenend op één (1) aandeel, mits een intekenprijs honderd zesentachtig euro (186,- ¬ ), volledig volstort.

Tussen hen hebben opgericht een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming ALEX76, De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap is gevestigd te 2640 Mortsel, Van Peborghlei 20 bus 6. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder(s)

De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland alle prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-de uitbating van bistro, brasserie, café, tea-room en restaurant

-verkoop van dranken voor in het algemeen consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door café, bars, nachtclubs; regelmatige exploitatie van discotheken, dancings en privé-clubs, die hun omzet verwezenlijken door de verkoop van dranken, ook indien entreekaarten worden verkocht die recht geven op consumptie;

-andere drinkgelegenheden;

-eetgelegenheden met beperkte bediening: verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking, aangeboden worden in cafétaria's;

-de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

-het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

-het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie personeelszaken en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

-het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks niet het maatschappelijk doel verband houden;

-het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

-de samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende _sgoederen..aart _dertien haverwerven.door_ aankoop_ of_ anderszi ns,..abet_uerkopen het_ ruilen,_ het .touwen,..het.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, evenals zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen; De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële,onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge -Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zijn van het woord.

De vennootschap mag haar doe! verwezenlijken, zowel in België ais in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde, Het gehele kapitaal is geplaatst en alle aandelen zijn in geld volledig volstort ten belope van achttienduizend zeshonderd euro, zoals blijkt uit het bankattest dat afgegeven is aan ondergetekende notaris en door hem bewaard wordt. Ondergetekende notaris bevestigt dat de deponering van de gelden geschiedde bij de Beifius Bank te Brussel overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dat op heden een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,- E) ter beschikking staat van de vennootschap blijkens het hem overhandigd bankattest.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot,

Met éénparigheid van stemmen wordt als niet-statutair zaakvoerder benoemd, Mevrouw SPASOJEVIC Aleksandra, voornoemd, die aanvaardt. Zij is bevoegd de vennootschap alleen optredend de vennootschap te verbinden. Haar mandaat is bezoldigd, behoudens latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bijzondere en beperkte volmachten geven, Deze gevolmachtigden verbinden de vennootschap aan derden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede donderdag van juni te zeventien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Er zijn geen bijzondere voorwaarden opgenomen in de statuten om toegelaten te worden op de algemene vergadering

Elk aandeel geeft recht op één stem. Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het effect is aangewezen.

Om één enkele persoon als eigenaar van het effect aan te wijzen, dienen de onver-deelde eigenaars een gemeenschappelijk lasthebber aan te stellen die als zodanig zal optreden, Zo dit niet in der minne kan gebeuren worden de rechten geschorst totdat de voorzitter van de rechtbank van koophandel op verzoek van de meest gerede partij, een lasthebber zal hebben aangeduid.

Hetzelfde geldt in geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend dertien,

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien,

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer de bewerkingen van de uitkeringen te beginnen, het evenwicht herstellen hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen hetzij door voorafgaandelijke terugbetaling in speciën te doen in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Het netto actief wordt, na de eventuele gelijktrekking van vennoten zoals in voorgaand lid bepaald, onder de vennoten verdeeld in verhouding tot de aandelen die zij bezitten. Elk aandeel geeft recht op een gelijk deel.

Er wordt bij deze volmacht, met recht van indeplaatsstelling, gegeven aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KONSILANTO", rechtspersonenregister Antwerpen 0404.876.020, met zetel te 2640 Mortsel, Mechelsesteenweg 131-135 bus 1, met recht van indeplaatsstelling om aile inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen te doen bij het ondernemingsloket, en aile formaliteiten te vervullen bij de BTW administraties alsmede bij eventuele andere belastingadministraties op te treden en formaliteiten te vervullen,

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Karl Van Looy

Notaris

Precies onderwerp van openbaarmaking: afschrift, uittreksel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden vaan tiet. Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.09.2015 15618-0308-012

Coordonnées
ALEX76

Adresse
GEMEENTEPLEIN 8 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande