ALEXANDER CALDER ARBEIDSINTEGRATIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALEXANDER CALDER ARBEIDSINTEGRATIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.974.606

Publication

27/12/2011
ÿþMal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de-akte

I E E R Ca Z I P m-)

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 4 OECe 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

Ç riffiipe griffier

~iiisn3as

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0878.974.606

Benaming

(voluit) : Alexander Calder Arbeidsintegratie

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Leeuweriklaan 10, 2382 Poppel

Onderwerp akte : Sluiting vereffening - toekenning volmacht

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders dd. 31 augustus 2011

De vereffenaar brengt verslag uit over de vereffening. De vergadering keurt het verslag unaniem goed.

De vergadering neemt tevens kennis van het controleverslag van de commissaris conform artikel 194 van

het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering besluit over te gaan tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap en stelt vast dat de vennootschap volledig heeft opgehouden te bestaan, en dit met ingang vanaf heden.

De vereffenaar, zijnde de heer Marcel Lekkerkerker, wonende te Rolklaver 5, 8081 SB Elburg (Nederland), die overeenkomstig artikel 57 van het Wetboek van vennootschappen woonplaats heeft gekozen op de zetel van de vennootschap, wordt eervol ontslagen en dit met ingang vanaf heden.

Tevens gaat de vergadering over tot het eervol ontslag van Deloitte Bedrijfsrevisoren BV owe CVBA, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8B en vertegenwoordigd door de heer Maurice Vrolix, als commissaris van de vennootschap en dit met ingang vanaf heden.

De vergadering dankt de vereffenaar en de commissaris voor de door hen verrichte werkzaamheden en verleent hen gehele en volledige kwijting voor de uitoefening van hun mandaat.

De boeken en de maatschappelijke documenten van de vennootschap zullen gedurende ten minste 5 jaar bewaard worden te 2382 Poppel, Leeuweriklaan 10.

De vergadering verzoekt de vereffenaar zorg te willen dragen voor de openbaarmaking van de genomen beslissingen betreffende de sluiting van de vereffening.

Tot slot besluit de vergadering om een bijzondere volmacht te verlenen aan Securex  goStart, met zetel te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 53-55, om, elk van hen afzonderlijk bevoegd op te treden en met recht van indeplaatsstelling, de doorhaling in het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake de stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten.

Voor éénsfuidend uittreksel

Marcel Lekkerkerker

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/05/2011
ÿþOndernemingsnr : 0878.974.606

Benaming : Alexander Calder Arbeidsintegratie

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leeweriklaan 10

2382 Ravels (Poppel)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING - ONTSLAG BESTUURDERS - BENOEMING VEREFFENAAR - VASTSTELLING

MACHTEN

Uit een akte verleden voor Frank Liesse, geassocieerd Notaris te Antwerpen, op 31 maart 2011,' geregistreerd te Antwerpen, 5e kantoor der registratie, op 06 APR. 2011, boek 192 blad 73 vak 8. Ontvangen:' vijfentwintig euro (25,00 Eur).De wn.ea. Inspecteur bij delegatie (get.) R.WECHUYSEN, blijkt dat:

1. Na kennisname van de desbetreffende verslagen van de zaakvoerder en de commissaris, werd de, vennootschap met ingang op 31 maart 2011 vervroegd ontbonden en in vereffening gesteld.

2. Ingevolge de voorgaande beslissing tot ontbinding is er een einde gekomen aan het mandaat van de zaakverder in functie, de besloten vennootschap naar Nederlands recht "CALDER HOLDING B.V. ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Oost Nederland onder het nummer 05076283, met statutaire zetel te Zwolle (Nederland) en met adres te 8031AZ Zwolle (Nederland),' Obrechtstraat 28, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw LAUMEN Aurora Hubertina Cecilia, geboren te Heerlen (Nederland) op 12 februari 1960, wonende te 2382 Ravels (Poppel), Leeuweriklaan 10.

3. Aks vereffenaar werd aangesteld: de heer LEKKERKERKER Marcel, geboren te Elburg (Nederland); op 3 februari 1971, wonende te 8081 SB Elburg (Nederland), Rolklaver 5, en die conform artikel 57 van het Wetboek van Vennootschappen geacht wordt woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten, zoals voorzien in de artikelen 186 en volgende van, het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen voorziene handelingen stellen, zonder' de bewilliging van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen waarin deze vereist is.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag verwijzen naar de boeken en andere geschriften van de vennootschap.

Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en aan hen alle machten mogen toekennen die hij passend zal' oordelen voor bepaalde verrichtingen.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten, die de vennootschap in vereffening verbinden, rechtsgeldig ondertekend door de vereffenaar.

4. Er werd aan de vereniging zonder winstoogmerk "SECUREX ONDERNEMINGSLOKET", in het kort "GO START", rechtspersonenregister Brussel 0480.270.952, met zetel te 1040 Brussel, Tervurenlaan 43, en" haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling,' een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties,' waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede" bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te. leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van de vervroegde ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van vennoten van deze vennootschap.

VOOR UITTREKSEL (Ondertek.)

Frank Liesse

Een geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift akte,

- verslag van de zaakvoerder,

- verslag van de commissaris,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

;Luik B

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

, Y ikF ti 1 1 ....,....,...-...,..,.-0 Ur: GBIF-PIE MEeHTt3ANK VAN

0 6 ME1 2011

KOOPH~IIDEL TURNHOUT

rt te De griffier

*11074976

bi

E st

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

motl 2.1

- staat van actief en passief,

- homologatie benoeming vereffenaar.

 .joor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/03/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0878.974.606

Benaming

(voluit) : Alexander Calder Arbeidsintegratie

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Voskenslaan 38, 9000 Gent

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris - bekrachtiging verplaatsing maatschappelijke zetel en exploitatiezetel - toekenning volmacht

Uittreksel uit het proces-verbaal van de vergadering van aandeelhouders dd. 25 juni 2010.

De vergadering aanvaardt dat Deloitte Bedrijfsrevisoren BV ovve CVBA, gevestigd te Berkenlaan 8b, 1831. Diegem, vertegenwoordigd door de heer Maurice Vrolix, wordt herbenoemd als commissaris voor de jaren! 2009, 2010 en 2011.

Uittreksel uit het proces-verbaal van de beslissing van de zaakvoerder dd. 22 februari 2011.

De zaakvoerder gaat over tot bekrachtiging van de verplaatsing van de maatschappelijke zetel alsook de exploitatiezetel van de vennootschap van "9000 Gent, Voskenslaan 38" naar "2382 Poppel, Leeuweriklaan 10 en dit met ingang vanaf 1 januari 2010.

Vervolgens besluit de zaakvoerder een bijzondere volmacht te verlenen aan de vzw Securex° Ondememingsloket go-Start voor het vervullen van alle administratieve formaliteiten voor de inschrijving,:_ wijziging en/of schrapping in de Kruispuntbank voor Ondernemingen alsook om de formaliteiten inzake wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde, ook alle stukken en akte te tekenen.

Voor éénsluidend uittreksel

Calder Holding B.V.

Zaakvoerder

Vert. door haar vaste vertegenwoordiger

A.H.C. Bosch-Laumen

NEERGELEGD

1 5 -03- 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHAepee GENT

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1111

*11086071"



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 22.09.2009 09781-0168-031
01/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 22.09.2009 09781-0167-031
27/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 24.08.2007 07591-0265-030

Coordonnées
ALEXANDER CALDER ARBEIDSINTEGRATIE

Adresse
LEEUWERIKLAAN 10 2382 POPPEL

Code postal : 2382
Localité : Poppel
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande